Menetrend

Ups & Downs -AFC döntő: Pittsburgh Steelers

2017. 01. 23. 21:12
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek, Meccsek
updownA győzelem egy pillanatig sem volt kétséges, a csapatnak hatékony játékterve volt, és a játékosok remekül végrehajtották azt. A tanulságokat azonban le kell vonni,  érdemes megnézni, hogy ki tudott jól teljesíteni, miben volt jó csapat, és hol kell még jobban odafigyelni. Mert a "Do your job!" mellé született egy új szlogen: "Win one more!" 

UP

Tom Brady: Bradynek általában jól megy a játék Pittsbugh ellen, és ez ezen a meccsen sem volt másképp.  Úgy tűnik, hogy a zóna védekezés elleni játék jól fekszik az irányítónak, 22 TD-t ért el interception nélkül  Mike Tomlin edző működése alatt a Steelers ellen. A főcsoportdöntőn 42 dobásából 32 volt sikeres, 394 yarddal és 3 TD-vel zárt. „Véleményem szerint ő a legjobb irányító, aki valaha játszott - mondta a running back  LeGarrette Blount.

Chris Hogan/Julian Edelman:  Hogan 9 elkapásból 180 yardot és 2 TD-t ért el, ezt fejelte meg  Edelman 8 elkapásból 118 yarddal és 1 TD-vel. „ Ez egy hihetetlenül jó nap volt számára – mondta Edelman Hoganről. – Megérdemelte, rengeteget dolgozik.” Edelmannak, bár volt a meccsen dropja is, szépen gyarapszik a playoff  elkapásainak száma, a 7. helyen van az örökranglistán, már 84-nél tart, csak a következő játékosok előzik meg: Jerry Rice (151), Reggie Wayne (93), Wes Welker (88), Hines Ward (88), Michael Irvin (87) és Andre Reed (85)  

Vincent Valentine/run defense:  A Nebraska egyetemről a draft harmadik körében kiválasztott Valentine-nak nagy szerepe volt abban, hogy sikerült kivédekezni a Steelers támadását  gólvonalon a  második negyed végén azzal,  hogy átrobbant a line of scrimmage-en, és 3 yardos veszteséget okozva földre vitte DeAngelo Williamset.  Valentine Alan Branch és Malcom Brown mögött a 3. helyen volt a rosteren, de ezzel a teljesítménnyel felhívta magára a figyelmet. Általánosságban is elmondható, hogy a futás elleni védekezés megint kiváló volt, hiszen újra sikerült 90 yard alatt tartani az ellenfél futójátékát. A Steelers  20 futással mindössze 54 futott yardot ért el, ami még akkor is szép teljesítmény, ha figyelembe vesszük, hogy Bell a meccse elején megsérült.

+1 Bennett mint cheerleader

+ még 1 – Belichick a pódiumon: „ Jól játszottunk – 50 percig (9 ponton tartottuk az ellenfelet) ...”

 

DOWN

Malcolm Mitchell: A Georgia egyetemről a draft negyedik körében kiválasztott játékos sérülés után tért vissza, és még kissé rozsdás volt a játéka, pl. az első drive-ban.  A 3 elkapós playeknél végig a pályán volt (47 alkalommal), de csak egy 5 yardos elkapása volt sikeres, bár ezek a számok biztosan szebbek lettek volna, ha egy centiméterrel beljebb van a cipőjének orra annál a bizonyos playnél. (Mivel ez 3. down volt, talán meg lehetett volna kockáztatni egy challenge-et.  - szerk.)  

Joe Thuney: Az  NC State egyetemről a draft harmadik körében kiválasztott rookie left guardot csúnyán megverték, amikor Javon Hargrave-nak sikerült sackelnie Bradyt az első negyedben. Összességében azonban az irányító védelme jónak mondható, hiszen azok után hogy a múlt heti meccsen 8 db QB hit akadályozta Bradyt, ezen a meccsen csak háromszor érték el.

Pass rush: Ben Roethlisberger 9-szer passzolt, de mindössze egyszer kapott ütést (ez Trey Flowersnevéhet fűződik), és egyszer sem sackelték. Egy hatátozottabb pass rush bizonyára előnyére válna a csapatnak. Matt Ryant mindenképp többször el kell majd érniük.

+1 Tudjukki ismét Atlantában nézett meccset. Na, nem mintha hiányolták volna Foxboróban...

 

Hozzászólások

2017. 01. 23. 21:30
Tibi Twelve
hahaha gudi downba került az nagyon komoly :D

Azért Zolak emlékeztette a tömeget a hollétéről :-) komoly csávó az is, meghallgatnám a rádiós közvetités felvételét.Where's the beef,thats how you set the tone,Brady's back,that's your quarterback meg hasonlók :D
2017. 01. 23. 21:32
Burkus
Mitchell ezért down?

Belichick azért is up, ahogy ránézett a trophyra majd lelógatta maga mellett mint egy cekkert.

A pass rush sokszor átért, de valahogy mindig elhibázták BigBent. De ez egy jónak mondott O-fal volt amúgy.

Hogy milyen jó volt a csapat tegnap, látszik abból, hogy milyen kevés elég volt ahhoz, hogy valaki down legyen.

10 konferenciadöntő, 7 győzelem 16 év alatt - atyaég milyen szerencsés szurkolók vagyunk mi :)
2017. 01. 23. 21:39
Touchdown Tom
Belichick amúgy nem azt mondta, h 50 percig jól játszottunk, hanem h "az ellenfelet 50 percig 9 ponton tartottuk, ez nagyon jó".
2017. 01. 23. 21:51
Tibi Twelve
Egyébként új szurkolótársunkhoz, FociJanihoz mit szóltok? :-) nagy forma a gyerek, bár TB12 beszólt neki 1-2 éve :D
2017. 01. 23. 22:13
Tzimisce
http://pats.hu/hirek-az-atigazolasi-piac-310 élmény olvasni az akkori kommenteket :D
http://pats.hu/hogan-a-patriots-uj-elkapoja
2017. 01. 23. 22:28
tottingetosz
Érdekes, hogy Sanu és Hogan is odaért az SB-ra. Remélem, hogy ez a meccs is a mi javunkra dől el.
2017. 01. 23. 22:37
azimut
Danna-nak voltak kétségei Hogant illetően :D
2017. 01. 24. 17:04
kisdef
A "de azért ne mondja senki, hogy nincs szükség világsztárra ahhoz, hogy eredményesebbek legyünk" mondatnál már visítottam. xD A Jones és Collins trade-ek után mi lehetett a véleménye?! :D
Thuney pedig down, mert egyszer megverték??? Tipikus amerikai újságírói termék ez az up and downs.
2017. 01. 24. 19:59
cspeti98
Cannon 4 millióért használhatatlan és pénzkidobás, Hoganekkel nem lehet SB-be jutni, elpazaroljuk Brady utolsó éveit és még sorolhatnám :D Persze senki nem láthatta előre, hogy ez lesz, kivéve BB-t, nem is akarok senkit megbántani, de azért vicces, hogy minden tavasszal eljátszuk ezt és a világvégére készülünk, aztán valahogy csak döntőbe jutottunk :)
2017. 01. 23. 23:21
takirob69
Egy kis párhuzam a 2003-as szezonnal:

Patriots went 14-2, losing vs. teams from Buffalo and Washington, and played in Super Bowl in Houston against 11-5 NFC South champ. In 2003.
2017. 01. 23. 23:27
anti pass
Tiszteld az ellenfelet, de most az a véleményem, hogy ijesztgettek a három B-vel és csak három b játszott! (Egyik ugyan megsérült, de addig sem mutatott nagyot)
2017. 01. 23. 23:52
hopi46
Azt írták valahol, hogy Bell már sérülten kezdett!
2017. 01. 24. 01:34
Barb
Agyfaszt kapok ezektől a BBC-BBB-MSN meg egyéb hülyeségektől...
2017. 01. 24. 19:04
TMR
Erről mindig az történet/vicc jut eszembe, hogy:
- Hát te mivel foglalkozol - kérdezi az Édzs Ár (HR) manager.
- Én kérlek szépen Éj-Szí-Esz vagyok.
- Az mi?
- ÁCS bazzeg :D
2017. 01. 26. 00:39
Barb
:D ez nagyon sz.ar. Viccnek meg még kakibb:D
2017. 01. 23. 23:33
Pat Patriot
Thuney egy újonc, aki egyetlen sacket engedett a nem kutyaütő Steelers ellen egy AFC-döntőben, egyébként a többiekkel együtt megvédte Bradyt.
Erre downba rakni?! Ennyi erővel lehetne Brady is downban, mert 10 passza nem volt jó... Néha kicsit erőltetettek ezek a jó/nem jó megkülönböztetések. Mintha átragadt volna néhány Pats-kötődésű újságíróra is, hogy beleköt az élő fába is. Ez egy csapatsport, és ha kiemelnek valakit, akkor az tényleg legyen kirívóan gyenge, de ne egy rosszul sikerült momentuma, hanem az egész meccse alapján. Thuney szerintem nem volt rossz. Akkor már ki lehetne emelni Ghostot, mert kihagyott egy XP-t, a futókat, mert nem volt futójátékunk, netán Amendolát, hogy csak 12 yardot kapott el... Van, akinek jól áll a maximalizmus, ilyen BB. De vannak újságírók, akiket hihetetlenül szánalmassá tesz, hogy utánozni akarják például Belichicket, ráadásul az ilyenek miatt gondolják nagyképűnek a Patriots-szurkolókat is, mondván, nekik semmi sem elég jó. Bejutott a Patriots a Super Bowlba, egy Pittsburgh Steelers elleni AFC döntőt követően, nagyon simán, jó O és D teljesítménnyel. Nálam így gyakorlatilag mindenki UP, még Linda is, akin nagyon jól állt a Pats-sál.
2017. 01. 23. 23:50
hopi46
Ne vedd ezt komolyan!
Ez az ESPN-es Reiss minősítésének fordítása, aki mindig 3-3 játékost/játékoscsoportot nevez meg, függetlenül a mérkőzés jellegétől vagy erősségétől. Tudjuk, hogy hibátlanul nem tudja végigjátszani senki a mérkőzést.
Ne becsméreld a futójátékunkat Blount futotta a konf.döntőkben a legtöbb yardot (47!) :D
2017. 01. 24. 00:17
palesz42
Ez nem semmi stat...
2017. 01. 24. 12:24
komzoz65
Ja abból 47-ből is a fele a garbage time-ban, a többi meg egy playben igaz az mondjuk fontos play volt...

Kíváncsi leszek, hogy az Atlanta ellen tervezünk-e futójátékot? Szerintem jó eséllyel igen. Ott majd megmutathatja.
2017. 01. 24. 12:46
nszgergo
én azt érzem h egyik oldalt sem lesz (érdemi) futójáték, mert azt egyszerűbb megfogni két ilyen irányító mellett/helyett. A GB is megfogta a futást, az más kérdés h majd az összes passz sikeres volt mellett :)
2017. 01. 24. 14:07
komzoz65
Azt remélem , hogy az Atlantának nem lesz - ez lesz a védelem fő feladata, hosszú passzot és futást nem engedni legalább két labdát szerezni.

Nyilván múltkor egyszerűbb volt TB-re tolni a meccset, de ez most nem biztos, hogy elég lesz. Big Ben ellen elég volt megfogni a futásukat és az irányítókra tolni a meccset, mert az nagy valószínűséggel nekünk zenélt, és tényleg. Most ez nem így van, ez most inkább 50-50. Úgyhogy pont azt érzem, hogy sokkal inkább fogunk futni, ha megy. Szerintem megint ilyen váltogatott drive-ok lesznek, hogy kapkodja a fejét a védelmük, de lesznek 2 futás, 1 dobásra épülő drive-ok is. Főleg ha megy, főleg ha nálunk az előny. Most nem bízhatjuk a védelmünkre, hogy állítsa meg őket 5-ből 4-szer, mint általában. Itt azzal dominálhatjuk a meccset, ha az O is lenn tartja az ő támadóikat, azzal, hogy lassabb drive-okat vezet. Úgyhogy szinte biztos vagyok benne, hogy több futás, rövid passz, screen és rövid TE játék lesz, mint az előző két PO meccsen.
2017. 01. 24. 02:27
Barb
Nem fogom visszakeresni most, de emlékeim szerint Thuney még akkor sem volt down amikor egymás után 2x is textilt dobtak rá és 10+ yardos büntit kapott miatta a csapat egy meccsen... ez az értékelés /nem/ kicsit a kákán is csomót kötünk /tudom, valójában keresünk/ esetének thúnik, valamit fikázzunk már..., de lehet én gondolom rosszul.
Na akkor ide írom egyéb gondolataimat is:
Szerintem iszonyat fain volt a CSAPAT - a végén a mester meg Bennett külön űberállat :D
Ha down, hát az a Steelers... mondjuk én nem bánom:), de sokkal többet vártam tőlük.
Sajnos élőben nem tudtam annyira a meccsre koncentrálni mint szerettem volna, de délután megnéztem felvételről is... hát még mindig nem bántam meg, hogy anno átpártoltam a Giants-tól :D.
Igenis voltak akik hiányolták azt a lényt akinek nem mondjuk ki a nevét... a nézőtéren keresték páran :D - nem kicsit várom azt a pillanatot amikor RG-nek muszáj lesz kiállnia és szemébe néznie a Hazafiaknak, remélem kevesebb mint 2 hét és mindez valóra válik:).
Ha valaki tudna orvosi igazolást szerezni a gyerekeimnek, akkor nézném veletek élőben a Nagy Döntőt :P.

S miközben óráról órára nő az egy négyzetméterre jutó Falcons szurkerek száma én örülök és köszönöm, hogy itt lehetek VELETEK!!! Bármilyen fantáziátlan dolognak tartják is mások a Pats szurkolói létet...


2017. 01. 24. 09:03
Arsenal
+1000, remélem jól vagy!
2017. 01. 24. 12:04
andresz
Minden szavaddal egyetértek.
2017. 01. 23. 23:59
max350
Jamie Collins és a Cleveland Browns, 4 év, 50 milla, ebből $26 millió garantált.
2017. 01. 24. 00:03
azimut
Mi 10 körül ajánlottunk ugye? 2,5 millió pluszért egy browns csapatba lenni,hát nem tudom....! Persze a mindig a részletekben rejlik a lényeg,amit nem ismerünk
2017. 01. 24. 17:24
Tomk@
Ha jól emlékszem 6 év évi 11 M-t ajánlottunk neki átlagban.
2017. 01. 24. 00:03
vodka03
Ahogy várható volt megkapta a "Keuchly" összeget. Remélem Hightower okosabb lesz és nem akar bankot robbantani.
2017. 01. 24. 11:06
Arnold Patsenegger
Annyi a különbség ,hogy Collins pótolható és pótolva is van és nem kell ekkora összeget kidobni az ablakon rá feleslegesen. Jó neki ott a Brownsban... mostanában nem kell Superbowlon játszania.
2017. 01. 24. 12:20
csabesz
...és januári programjait is szabadon tervezheti az elkövetkező pár évben!
2017. 01. 24. 17:42
Touchdown Tom
Hightower top játékos, pro browler, de sztem egy szinttel Keuchly alatt van, így irreális lenne olyan fizut kapnia. Mondjuk az is igaz, hha most kötné Keuchly a szerződését, akkor ő is többet kapna már, de akkor is. BB amúgy jól tudja, h ki az akit pótolni tud es ki az akit nem, lsd Collins esete.
2017. 01. 24. 00:19
Chatmansky
Már eltelt egy nap és semmi gate? A Patriots már sz@rt sem ér?! :-)
2017. 01. 24. 02:39
Barb
2017. 01. 24. 11:11
mgabor74
Engem az is foglalkoztat hogy hova tunt Michael Floyd?
2017. 01. 24. 13:13
Kornél13
Szerintem egyszerűen csak hátul van a depth chatron. Előtte van Edelman, Dola, Hogan, Mitchell, Slater (ő is wr). Ennél több recevert nem fognak nevezni. Floyd sztem csak akkor fog előlépni, ha valaki ezek közül le fog sérülni, VAGY ha megtanulja végre a playbookot és nem fut hibás routeokat. Amikor leigazoltuk, akkor is úgy gondoltam, hogy legfeljebb kiegészítő ember lesz sérülés esetén, vagy esetleg ha van benne potenciál, akkor egy olcsóbb megoldás jövőre mint Dola.
2017. 01. 24. 16:13
mgabor74
Igazad van. Ahogy nézem Mitchell felgyógyulásával került ki a nevezettek közül. Szerintem a tehetsége alapján sokkal több van benne. Kíváncsi vagyok a következő szezonban rosteren lesz-e. Addigra elválik mennyire tanulja meg a rendszert. Én nem bánnám, mert jó lenne egy ilyen fizikális Wr.
2017. 01. 24. 13:30
Samu86
Üdv mindenkinek!
OFF:
Tudja valaki hogy 'papíron' hazai vagy vendégként szerepelünk a Super Bowl-on????
Köszi
Mondjuk a legutóbbi óta már a fehér mez sem balszerencsés... ;)
2017. 01. 24. 14:29
Burkus
Vendég hivatalosan. "New England Patriots at Atlanta Falcons." Ezért is volt a második a mi főcsoportdöntőnk, úgy tudom.
2017. 01. 24. 15:34
Tibi Twelve
Általában a fehér mez nyer, de az Atlanta választ, lehetünk kékben is ha ők fehérben akarnak.
2017. 01. 24. 18:47
takirob69
Fehérben játszunk - M. Reiss
2017. 01. 24. 19:41
Andrew900
12/11 döntőből a fehér mezes csapat nyert.
2017. 01. 24. 18:01
hopi46
Meccs számokban:
Offense, 74 snaps:
12-T.Brady QB 74
77-N.Solder OL 74
62-J.Thuney OL 74
69-S.Mason OL 74
61-M.Cannon OL 74
60-D.Andrews OL 74
71-C.Fleming OL 11
88-M.Bennett TE 50
29-L.Blount RB 30
28-J.White RB 29
33-D.Lewis RB 17
46-J.Develin FB 25
11-J.Edelman WR 69
15-C.Hogan WR 67
19-M.Mitchell WR 48
80-D.Amendola WR 21
18-M.Slater WR 3

Develin többet játszott mint Lewis, mindenesként "utat tört" és elkapó is volt. :) (Én nagyon kedvelem!)

Defense, 69 snaps:
97-A.Branch DL 48
98-T.Flowers DL 58
90-M.Brown DL 45
93-J.Sheard DL 38
95-C.Long DL 20
99-V.Valentine DL 10
58-S.McClellin LB 43
53-K.Van Noy LB 42
50-R.Ninkovich LB 38
54-D.Hightower LB 36
52-E.Roberts LB 22
51-B.Mingo LB 6
32-D.McCourty DB 69
23-P.Chung DB 57
26-L.Ryan DB 67
21-M.Butler DB 67
25-E.Rowe DB 60
30-D.Harmon DB 33

Valentine volt a goal line specialista.

ST:
3-S.Gostkowski K 15
6-R.Allen P 9
49-J.Cardona LS 9
77-N.Solder OL 7
62-J.Thuney OL 7
69-S.Mason OL 7
61-M.Cannon OL 7
71-C.Fleming OL 7
75-T.Karras OL 7
82-M.Lengel TE 10
33-D.Lewis RB 3
38-B.Bolden RB 17
46-J.Develin FB 6
11-J.Edelman WR 5
15-C.Hogan WR 1
80-D.Amendola WR 1
18-M.Slater WR 16
97-A.Branch DL 10
90-M.Brown DL 3
92-G.Grissom DL 19
99-V.Valentine DL 3
58-S.McClellin LB 14
53-K.Van Noy LB 4
50-R.Ninkovich LB 4
54-D.Hightower LB 4
52-E.Roberts LB 8
51-B.Mingo LB 16
32-D.McCourty DB 15
23-P.Chung DB 15
30-D.Harmon DB 6
36-B.King DB 16
31-J.Jones DB 16
43-N.Ebner DB 9

Úgy tűnik, hogy a megsérült Ebner-t Roberts "helyettesítette".
2017. 01. 24. 18:04
azimut
Más csapatoknál is ekkora az LB rotáció? Ez egy szokványos dolog?
2017. 01. 24. 20:07
hopi46
Jó kérdés! Megnéztem a mostani konf.döntő többi csapatát és vegyes a kép.
PIT: 4 LB szinte végig fenn (3-4-es védelem)
ATL: 3 LB 70% v. több (4-3-as védelem)
GB: 6 LB rotálva több mint 50%-ban (3-4-es védelem)

A GB rajtunk is túltett!
Gondolom u.ilyen vegyes a kép a ligában és persze befolyásolhatják a sérülések ill. a játékosok "multiplayer" készsége is (pl. nálunk Ninko DE volt LB lett, mikor Collins out)
2017. 01. 24. 19:08
gallis1976
Sziasztok, néhány gondolat:
-Collins valószínűleg az offseasont azzal tölti, hogy veri a fejét a falba. Én mint volt sportoló ezt tenném, gondolom nem kell részleteznem miért.
-Év elején szerintem mindenki aláírta volna, hogy úgy jutunk be a SB-ba, hogy csak egy meghatározó ember hiányzik csak sérülés miatt a mindent eldöntő ütközetben.
-A csapat kiváló formában van és ha defense el tudja majd bizonytalanítani Ryant azzal, hogy nem tudják a pontokat futószalagon tenni a táblára óriási sanszunk lesz behúzni az 5.-et!!
ÁMEN.
2017. 01. 24. 20:15
hopi46
Úgy tűnik Collins "tojik" a SB-ra, jobb neki a 4 év 50 millió dollár a Browns-nál. Vannak ilyen játékosok is, csak persze nálunk nem nagyon.
2017. 01. 25. 08:34
komzoz65
Ezt meg miből gondolod? Nem hinném, hogy mindegy lenne neki. Kapott egy ajánlatot, úgy gondolta jobbat nem fog. Az, ahogy innen kivágták, nem túl jó ajánló levél.

Nem kell elkezdeni haragudni rá, mert elzavartuk. Volt pár jó meccse nálunk, a 2014-es idény sikerében is komoly szerepe volt. Én szerettem a játékát, kifejezetten sajnálom, hiszen a képességei alapján bőven beférne a csapatba.
2017. 01. 25. 20:46
hopi46
Ha érdekelte volna komolyan, megfelelő munkával, hozzáállással "csendben" kitölti a szezont.
Nem haragszom rá,de egy játékost vagy a pénze vagy a stat.ja vagy a gyűrű érdekli. Akit az utóbbi (azaz a sorozatos győzelem), annak ráadásul mind a három összejöhet, pl TB.
Egyetlen egy esetben menthető fel Collins, ha "kényszerítették" egy összeg megnevezésére, de ezeket a körülményeket nem valószínű, hogy megtudjuk.
2017. 01. 26. 08:29
komzoz65
Ez a lényeg, hogy nem tudjuk. Szerintem a mi klubunk sokszor kényszerből ugyan, hogy fenntartsa a hihetetlen menetelését, méltánytalan egyes játékosokkal. Sorolhatnánk. Ha valaki bármilyen okból nem 1000%-os, vagy van valaki, aki esetleg olcsóbban is az, akkor viszlát. Kemény szakma, ez van. De ettől, aki nálunk jól játszott évekig, az számomra szerethető marad.
2017. 01. 26. 13:56
hopi46
Egyetértek, de aki kevés pénzért is nálunk marad, az jobban szerethető :)
2017. 01. 24. 19:16
duanebarry
Kicsit off:
https://www.facebook.com/newenglandpatriots/videos/10155009428672372/

Hátborzongató volt hallgató élőben is, a tévén keresztül!
2017. 01. 24. 19:17
dexxy 2.0
Downba tenném BB nyakonöntésének hiányát is :D
2017. 01. 24. 19:25
polo62
50 perc jó játék után nem hiszem, hogy bárkinek megfordult a fejében :D
2017. 01. 24. 20:11
Monthy
Óriási volt hallani tv-n keresztül is ahogy a helyi közönség üvöltötte Livin on a prayer-t. Jól érezte magát szurkoló és játékos! Megyünk a SuperBowl-ba, mindenki egészséges, ideális táptalaj a felkészülésre...nyerni kell!!
2017. 01. 24. 20:37
Tibi Twelve
Az nagyon állat volt, közben meg Jon.t mutatták a nagyképernyőn ahogy énekli meg vezényli :D
2017. 01. 25. 09:55
SasukeMilo
Egy szó, mint száz: büszke vagyok a csapatra és senkinél nem láttam ordító hibákat vagy ha voltak is, igyekeztek kijavítani :D Megvan a csapatnak a rekord 9. SB-részvétel (Tomnak a 7., egyéni rekord bármelyik poszton!), most már csak az 5. győzelem kell a BB-TB duó számára, aztán Goodell mehet Hawaii-ra kipihenni a sokkot xD
2017. 01. 25. 12:56
grof
sziasztok!a meccs szerintem fenomenális volt! minden klappolt- aminek kellett! többször ìrtam már, hogy a hosszú passzok elleni védekezés meghatározó nálunk. a szívem megáll amíg arra várok, hogy dobnak-e zászlót v. nem! az atlanta meccset nézve, szerintem a legnehezebb sb jön számunkra. ha szezon előtt vki azt mondja sb- játszunk, aláìrom mert mwgverünk mindenkit. most viszont f...k kicsit. itt a legszarabb veszíteni!
Hozzászólás a(z) Ups & Downs -AFC döntő: Pittsburgh Steelers bejegyzéshez