Menetrend

Ups & Downs – Előszezon 1. meccs (írta: tuci-tuci)

2015. 08. 15. 10:35
Szerző: DoM
Kategória: Cikkek
Ups and downsA New England Patriots lejátszotta első előszezonmeccsét a Green Bay Packers ellen, amelyen 22-11 arányú vereséget szenvedett. Mivel az előszezonban rengetegen játszhatnak a meccsen, különféle felállásokban, ezért nagy az összevisszaság. Nincs meg az a szintű csapatmunka ami az alapszakaszban már jellemző. Így nehezebb értékelni a látottak főleg a védelemben, ahol az elkapók zónahatáron való átadásához elengedhetetlen, hogy meglegyen az összeszokottság, de igaz ez az egész támadófalra. Ennek ellenére megpróbáljuk eldönteni ki lógott ki a csapatból pozitív vagy negatív irányba.

Up:

Jonas Gray – Az 55 yardos TD futása a 2. negyedben, amit Mason és a fal jobboldalának a tökéletes munkája alapozott meg, emlékeztetőül szolgált, hogy mire is képes, és hogy ő lesz az első számú futójátékosunk a Steelers ellen Blount eltiltása miatt

David Andrews – A nem draftolt újonc center kezdett Brian Stork helyén, aki sérüléssel bajlódik, és jól helytállt, még akkor is, ha benne volt egy sackben, amikor is mind ő, mind Tre' Jackson ugyanazt az embert blokkolták, és ezzel szabadon átjöhetett egy védő a falon. Azzal, hogy megkapta a bizalmat Josh Kline kárára, jele lehet annak, hogy versenyben van egy helyért a végső keretben. A meccs előrehaladtával a jobb oldali guard pozíciójába csúszott ki, és megmutatta, hogy innét is sikeresen tudja végezni a dolgát, mint pl. White 7 yardos futásánál.

Jonathan Freeny – A negyedik éves LB, aki a Rutgersre járt, rengeteg játékidőt kapott, köszönhetően annak, hogy sem Hightower, sem Mayo nem játszott. Úgy tűnik van esélye megcsípni az első számú LB csere címet, ha továbbra is ki tudja majd használni a lehetőségeit.

Rufus Johnson – Az elsőéves játékos DE, egy oldalpassz leütésével, sackkel és még egy irányítósiettetéssel csillogtatta meg a tudását. A potenciál meg lehet benne, hogy ismeretlenként ő is elcsípje az utolsó helyek egyikét a végső keretben, ha a 4. negyedben összeszedett sérülése nem komoly.

Down:

Josh Boyce – A harmadéves játékosnak volt egy csúnya elejtett passza 3. kísérletnél, maivel megakasztotta a csapat első támadását. Ráadásul nem tudott elszakadni a védőjétől a mélységi útvonalaknál, pedig elvileg a sebessége meg van hozzá.

Cameron Gordon – Nem tudta megtartani a fal szélét a LB a Packers TD futásánál, majd a 4. negyedben sárgazászlót dobtak rá az irányító késői megütéséért.

Logan Ryan – Csúnyán megverte őt Jeff Janis a 23 yardos TD elkapásánál a 2. negyedben. Ezt a párharcot már a legelején elvesztette, és nem tudta kijavítani hibáját. Meg kell azonban említeni, hogy volt egy sikeres védekezése a Packers egyik 4. kísérletnél.

Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2015. 08. 15. 11:02
CJ95
Sajnos Down Garoppolo
2015. 08. 15. 11:20
Whitealert
Szerintem Garoppolo nem down. Igaz, hogy picit még lassan olvassa a védelmet, de nem mindig az első számú célponthoz passzolt. Az INT-nél külső vállhoz kellett volna dobnia a labdát, de azt inkább az elkapó számlájára írnám, nem küzdött a labdáért. A hosszú passzait mindig aládobta, az nem tetszett nekem se, de rövid passzos játékokban jó volt. Ha neki kellene játszani az első 4 héten én nem idegeskednék, mert jobb fallal és elkapósorral és két hegyomlás méretű TE-del játszhatna.
2015. 08. 15. 18:22
hopi46
+1
JG megítéléséhez az volna szükséges, hogy az előszezonban kapjon néhány olyan drive-ot, amelyben a kezdő Ofal és néhány kezdő WR,TE is résztvesz.
A "tartalék" falunk úgy omlott össze előtte, mint az előszezon többi csapatánál a "tartalékfalak". Eddig láttam vagy 5 meccset, sehol sincs jó 2. fal, hiszen 10 elit falember "luxus".
2015. 08. 15. 11:21
Whitealert
Butler nem sokat volt a pályán, de az első negyed elején vagy 3 levédekezett passza is volt, meg egy kemény ütközése. Szerintem ő lesz az első számú CB-nk.
2015. 08. 15. 11:26
Egy meccs volt. A következtetések levonására közel sem elég minta. Én főleg a két fiatal DT-t figyeltem. Easley mozgásában, jelenlétében sajnos nagyon bármilyen biztató elemet felfedezni.

White elkapásai szépek voltak. Remélhetőleg ehhez minimum a pass blockot hozzá tudja még tenni és lehet egy light Vereen belőle. Futójátéka egyelőre nincsen.
Ha Gray tudja stabilizálni a játékát, akkor nálam Blount előtt lesz a depth charton. Kevesebbet táncol, konzisztensebben hozhat yardokat első két down során.
DE Sheardnek volt két nagyon jó megmozdulása a meccs elején. Az egyik egy siettetés, a másik a 4th down stopnál.

Garoppolo a hosszú passzokat rendszeresen aluldobta. A rövidebb passzok értelemszerűen jobban mentek, de még túl gyors számára az NFL. Passzol a TC riportok azon leírása, hogy lassú "tájékozódás" a pályán, lassú dobás. Egyetemi videókon látható "pánik" a blitzek során még érezhető a pocket presence-nél. Remélhetőleg, ahogy gyorsul a döntés és dobó mechanizmusa a pályán, úgy fog ez is kikopni belőle.
Még messze nem tartunk ott, hogy Gabbert szindróma, de ilyenkor látszik, hogy a meccskörülmény, mégha premeccs is teljesen más mint a TC. 8/10 passzmutatóval no contact edzésen még nem nyertek tétmeccset.
2015. 08. 15. 11:31
Easley mozgásában, jelenlétében sajnos nagyon *nehéz bármilyen biztató elemet felfedezni.
2015. 08. 15. 12:02
Tibi Twelve
Az viszont biztató h visszaigazoltuk Casey Walkert :-)
2015. 08. 15. 12:32
BaP
Easley-vel nagyon türelmes volt a csapat, és ez szerintem igaz Boyce-ra ( meg Dobson-ra) is, de mostmár ideje lenne virítani valamit mindegyiknek...

A magam részéről nem látom, hogy az új front7-ben sok szerepe kéne legyen Easley-nek a jelenlegi formában, mert sem a robbanékonysága nem meggyőző ezen a szinten, sem nem tud benyomni OL-t rendesen ezen a szinten.
Persze lehet, még nincs formában, és meglepődünk később, de nekem egyre Armsteadesebb az ő sztorija ... :(
2015. 08. 15. 13:25
Whitealert
Easley-re szerintem még várhatunk egy évet, hogy nagyot robbanjon. Ez a második éve, de az elsőben végig sérült volt, nem tudott fejlődni. Ha jövőre sem nyújt semmi biztatót az edzőtábor alatt, akkor azt mondom kár volt őt kiválasztani, de egyelőre még várjunk vele. Hightowert is nagyon sokan leírták (köztük én is), de aztán kezdővé nőtte ki magát. Ráadásul pass rusherként is remekelt.
2015. 08. 15. 12:04
topin
Ott volt a pályán ez számomra elég biztató! :)

Whitenak volt pár nagyon szép pass blockja..
2015. 08. 15. 13:24
&ris
Egyetértek! Legalább alkalmas már a játékra! Remélhetőleg hamar belerázódik majd. Mégis csak kihagyott egy évet...
Érdekes hogy Harperről nem ír senki pedig 7/7... Boyce lapát, semmi esélye az 53-ra. Dobson sérülésétől függően talán kap egy utolsó esélyt. Gibson viszont szerintem kap egy helyet.
White, Gray elég jó lesz, főleg egy kezdő fallal. Szerintem is Csak idő kérdése es Blount elé kerül majd Gray a depth-en. Legalább is remelem! Nagyon szimpatikus gyerek. Már a tavalyi preseason meccseken után is drukkoltam nemi hogy bekerüljön a keretbe. Masonnek sokat kell még pass protectionben fejlődni de a falban az egyik kedvencem lett. Persze csak Stork után! Ahogy ő jön ki a huddleből úgy nem jön ki senki :D
2015. 08. 15. 13:28
Whitealert
2015. 08. 15. 13:46
CJ95
Szerintem Grayt játszatni kéne hiszen minden kis lehetőséget megragad és akkor szép dolgokat csinál. Butler piszok jól játszik. Front7 baba lessz. Már csak ennek Perpatvarnak kellen vége lenni és Brady-vel gyilkos a csapat.
2015. 08. 16. 15:36
dravait
Az a kérdésem az öreg rókáktól, akik látták Bradyt fiatalon, hogy ő milyen volt abban az előszezonban, mikor Bledsoe helyére beállt? Ő jobb volt már cserének is, ming Gerappa? Mert az a kérdés, hogy ebből a fiatal srácból látható-e, hogy lehet új Brady, vagy az ISTEN már "gyerekkorában" is jobban dobott, gyorsabban járt az agya, mint a mi mstani újfiúnknak?
2015. 08. 16. 15:55
Lucius
Gerappa nem lesz Brady. Egészen valószínűtlen, hogy olyan tehetség lenne, mint ő. Azonban simán lehet egy Russel Wilson vagy egy Colin Kaepernick szintű irányító, ami bőven jó lehet, ha mellette vannak más ligaelit játékosok. BB a legjobb, amíg ő vezeti a csapatot, nem lesz gond. Ő a legjobb abban, hogy a maximumot hozza ki a lehetőségeiből.
2015. 08. 16. 16:41
topin
"Easley mozgásában, jelenlétében sajnos nagyon *nehéz bármilyen biztató elemet felfedezni. "

DoM javaslom az alábbi cikket..hátha másnak elhiszed, hogy nagyon elfogultan nézed a dolgot:)

http://www.patspulpit.com/2015/8/16/9161115/film-breakdown-the-possible-return-of-dominique-easley

Itt azért elég biztató dolgokat lehet látni, biztos elkerülték a figyelmedet pislogáskor:)
2015. 08. 16. 17:39
CJ95
Amikor Brady játszotta az első előszezon meccsét az egy HOF game volt akkor ikatatták be Montanát es azt mondtak hogy az uj Joe Montana játszik a Pats színeibe . Nem tévedtek
2015. 08. 17. 12:30
komzoz65
A 4. negyedben lépett pályára (20-0 volt ide a 49ers ellen), megcsinált egy first downt. Aztán a 2. már nem jött össze 3/4 28 yard. A 4. számú irányító volt. Azok a sasszemek, akik meglátták benne a 6 SB-t azoknak csak gratulálni tudok. Őszintén mondom.
2015. 08. 17. 12:11
komzoz65
Nem sokat mondanak ezek a meccsek a csapatokról. Nem is fontos az eredmény. (Mind a 4 csapat kikapott a csoportunkban és a Pittsburgh is Jaxonville-ben.)

Tavaly is hasonlóan kezdtünk Washingtonban, és mégis jó vége lett a szezonnak. Akkor mondjuk Tyms és Garoppolo biztatóbbat produkált, míg Jones halványabbat.

Az látszik talán, hogy nálunk élesebb harc várható pár poszton a keretben maradásért.

A 3. meccs számít halvány jelzésnek az idényre, a többinél kár is ebből jósolni. Nálunk meg még inkább érvényes ez, nálunk még az első néhány forduló is csak jelzésértékű, különösen idén. Az 5. fordulótól viszont sokat várhatunk úgy gondolom...
Hozzászólás a(z) Ups & Downs – Előszezon 1. meccs (írta: tuci-tuci) bejegyzéshez