Menetrend

Ups & downs

2007. 12. 30. 19:39
Szerző: vidor
Kategória: Hírek
Akkor a rekordok előtti fejet hajtás után most lássuk, kinek a teljesítményével lehetünk elégedettek, és kiével kevésbé:
Up Tom Brady – Egy újabb kiemelkedő teljesítmény, ahogy higgadt vezéreletével csapata megfordította 12 pont hátrányból a mérkőzést. 42 kisérletből 32 sikeres passz, 356 yard és 2 TD. A rekorddöntő 65 yardos bombája fantasztikus dobás volt. Kevin Faulk – A legfontosabb pillanatokban teljesített, 8 elkapása 64 yardot hozott, amely közül több kulcsfontosságú first downokat hozott. Stephen Gostkowski – Rugónk mindhárom FG kisérletét pontra váltotta – 37, 45 és 37 yard távolságból, mindet az első félidőben. Laurence Maroney – Míg idén nem volt nagy tényező a goal-line szituációkban, tegnap keményen tette a dolgát és 2 futott TD-vel segítette a csapatot. A végső számok – 19 futás, 46 yard - nem mutatják teljesítményének valódi értékét. Randy Moss – Félretéve most a sokba kerülő büntetését, 6 elkapása kereken 100 yardot és 2 TD-t hozott. A 65 yardos elkapása, mely közvetlenül egy incomplete pass után jött, megváltoztatta a játék egészét. Offensive line – A névtelen hősökből álló egység keményen állta a Giants nyomását, amely csapat a mérkőzés kezdete előtt vezette a ligát sackekben (52) ám tegnap csak egyszer értek oda Bradyhez. Wes Welker – A meccs elején megdönti a Pats egyszezonbeli elkapások számának rekordját, végül 11 elkapással, és 122 yarddal zár. Down Védelem – Nehéz egy konkrét területet kiemelni, amely okolható a Giants 28 szerzett pontjáért. Eli Manning inkább a saját bátyjának tűnt, 32 kisérletből 22 sikeres passz, 251 yard, 4 TD és egy interception. Kickoff coverage – Az egység, melyet Kelley Washington, Eric Alexander, Ray Ventrone, Pierre Woods, Larry Izzo, Antwain Spann, Brandon Meriweather, Heath Evans, Rodney Harrison, Mel Mitchell és Stephen Gostkowski alkotott nem tudott megakadályozni egy TD-t érő visszahordást. Benjamin Watson – Kissé rozsdásnak tűnt az elején bokasérüléséből visszatérve, az első félidőben 2 fogható labdát is elejtett. Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2007. 12. 31. 09:51
Pieceofcake
Nekem Faulk játéka nagyon jó pozitív csalódás,a TVben közvetített meccseken jól játszott,küzdött,egyszóval tetszik idei játéka.
Hozzászólás a(z) Ups & downs bejegyzéshez