Menetrend

Ups & downs - 14. mérkőzés (frissítve)

2010. 12. 20. 12:37
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A vasárnap éjszakai SNF (Sunday Night Football) keretében a New England Patriots lejátszotta a szezon 14. mérkőzését a Green Bay Pakers ellen hazai pályán, a Gillette stadionban. Bár a vendégek nélkülözni kényszerültek kezdő irányítójukat Aaron Rodgerst, mégis sokkal nagyobb küzdelemre kényszerítették a Patset, mint arra előzetesen számítani lehetett. A meccs végül nagyon szoros, 31-27 arányú Patriots győzelemmel zárult. Mivel a Steelers vereséget szenvedett a Jetstől, a Patriots ezzel a kiszenvedett győzelemmel nagy lépést tett az AFC-n belül -  a playoffban végig hazai pályát jelentő  - első hely felé.
Up Kyle Arrington - A cornerback karrierje első interceptionjét jegyezhette, ráadásul 4 tackle-t áttörve sikerült az end zone-ba vinnie az elcsípett labdát, ezzel 36 yardos touchdownt elérnie a harmadik negyedben. Dan Connolly - Az offensive lineman 71 yardos kickoff returnje kedvező helyzetbe hozta az addig elég nagy nehézséggel küzdő támadó alakulatot és ezzel nagy lendületet adott a Patriotsnak. A visszahordás a leghosszabb, amit egy támadófalember ért el az NFL történetében (ezt a statisztikát 1994 óta jegyzik). Aaron Hernandez -A rookie tight end 2 TD-passzt kapott el, ezzel 6-ra növelte az idényben szerzett TD-jeinek számát. Ezzel a Patriots lett az első csapat az NFL történetében, amelynek mindkét újonc TE-je 5 vagy annál több TD-elkapással rendelkezik egy adott szezonon belül. Down Brandon Meriweather - A safety rossz szögben érkezett , és gyakorlatilag kiütötte Devin McCourtyt, így a Packers receivere, James Jones teljesen szabadon maradt, és egy könnyű 66 yardos touchdownt ért el a második negyedben. Pass protection - A quarterback Tom Bradynek szinte minden playben menekülnie kellett a nyomás elől, a Packers nyomásgyakorló szisztémája teljesen megtörte a Patriots támadásának ritmusát. Bradyt háromszor sackelték, és szinte egyetlen alkalommal sem volt elég ideje megtalálni a szabadon lévő elkapót. Vince Wilfork - A kapitány és a védelem vezére többször is hibázott: offside büntetése egy 3rd downos kivédekezett helyzetben nyitotta meg a lehetőséget a Packersnek a támadás folytatásásra, és egy hosszú, végül eredménnyel záruló drive vezetésére a második negyedben, de a 15 yardos facemask büntetése sem jött jókor. Mentségére szolgáljon, hogy a sok-sok sérült miatt nagyon hiányos volt a defensive line, és ő 6 tackle-lel tartotta a frontot.
Az espnboston.com szakírója, Mike Reiss blogjában a következőképpen módosította a véleményét:
"Elkövettem egy hibát a vasárnap éjjeli meccs után.
Minden meccs után készítek egy listát a 3 legjobb és a 3 legrosszabb teljesítményt nyújtó játékosról, és a Packers elleni meccs után Vince Wilforkot - elsősorban a súlyos következményekkel járó- büntetetései miatt az utóbbiak közé soroltam.
Talán túl nagy hangsúlyt tettem ezekre a büntetésekre, és nem vettem figyelembe, hogy még ezzel együtt is Wilfork kiváló teljesítményt nyújtott ezen a mérkőzésen. (Néha előfordul az ilyen jellegű hiba a hirtelen készült, első benyomásokon alapuló elemzések esetében, majd újranézve a meccset egészen más kép alakul ki. Erre az olvasóim is felhívták a figyelmemet.)
Megnéztem újra a felvételt, és úgy érzem, nagyon igazságtalan voltam Wilforkkal. Ha valaki, akkor ő valójában  "up"-ot érdemelt volna.
Véleményemet megerősítette Bill Belichik edző is:
" Úgy gondolom, Vince fantasztikus munkát végzett ma éjjel. Nagyon sokat volt a pályán. Úgy gondolom, nagyon keményen játszott. Igazán kiemelkedő teljesítményt nyújtott. Nagy figyelmet fordítottak rá, gyakran kettőzték, ami érthető is. Nagyon keményen küzdött és kiváló játékával hozzásegítette a csapatot a győzelemhez. Úgy gondolom, ez az eddigi egyik legjobb meccse volt, ha épp nem a legjobb. Pedig volt már néhány jó meccse." "
Forrás:  espnboston.com

Hozzászólások

2010. 12. 20. 13:00
Tzimisce
Nem láttam sajnos a meccset a reggeli meló miatt, de a meccs elemzése után én is nekik adnám az up-ot.
Vödör nem érdemli meg a downt szerintem azért az ütközésért, elvégre volt egy pickje is, az más kérdés, hogy visszafújták.

Az a visszafutás epikus volt, szegény Dan-en mindenki csak röhögött, hogy milyen ez a futás már, de szerintem elrakta a labdát emlékbe az unokáknak :)
2010. 12. 20. 13:04
nagy győzelem volt. ennél már csak könnyebb meccsek jönnek, szóval hajrá!
mármint az alapszakaszban.
előzetesen nem hittem volna hogy ilyen szoros lesz.

de a W a lényeg
2010. 12. 20. 13:20
trotter
Azárt a Miami mindig mumus. És az örök közhely: NFL-ben nincs lefutott meccs. (lásd: most hétvégén Lions @ Bucs)
2010. 12. 20. 13:27
tboy
Üdv. Mindenkinek!
Végigizgultam a hajnali mérkőzést és a fenti értékeléssel egyetértek, de lenne hozzáfűzni valóm.
- A legfontosabb, hogy sikerült nyerni.
- Valóban Mi még nem voltunk PO fokozatba kapcsolva.
- Backup irányító ide-oda (szerintem jó teljesítményt mutatott) azért egy olyan csapattal találkoztunk akik ellen eddig a legkevesebb pontot csináltak a támadók. Ezt majdnem sikerült is elérniük, hiszen TB-ék a meccs 2/3-át a partvonalon túl töltötték, míg a mi foghíjas védőink a pályán próbálták tartani a frontot.
- Más csapat ekkora támadó idő hátránnyal (meccs 2/3-át) lent voltak a pályáról) simán elveszti, de mi ezt is megnyertük.

Szerintem az AFC alapszakasz 1. hely szinte biztosan a mienk és lesz időnk felkészülni bármely ellenfélre a PO-ra, és talán a sérültek közül néhányan felgyógyulnak illetve a már meglévő sérülések gyógyulhatnak.
2010. 12. 20. 13:27
TÖRÖLT
Sziasztok:)

Tényleg nagyszerű volt Connolly!!!!!!!!:)

GO PATRIOTS!!!!!!!!!!!!!
2010. 12. 20. 13:43
non4m3
azért intő példa legyen ez a meccs, mert igaz hogy ennél csak gyengébb védelmek jönnek, viszont egy PIT vagy egy BAL védelem se gyenge

D#nek muszáj lesz az ilyen gyermeteg hibákat kiküszöbölni, mert POban ráfázhatunk

Vödör alap hogy down, a pickje sajnos semmit nem ér, még akkor is ha szép volt, visszafújták ergo mintha meg se történt volna... GB TD-nél meg borzalmas volt amit csinált
2010. 12. 20. 14:00
Remélem lesz még 1-2 McCourty INT a szezonban, remélem ő nyeri a DROTY címet.
a két TE pedig zseniális
2010. 12. 20. 14:05
lolvin
ahhoz, h McCourty megnyerje a cimet, még néhány INT kell(szerintem Suh kapja) van már néki hat, egy FF, és egy sack, meg egy halom ST tackle...szóval mindenben jól kiveszi a részét, igy utólag visszanézve jó pick volt, akkor azért nem örültünk neki ennyire Dez Braynt miatt...
2010. 12. 20. 14:15
vidragida
azért ne felejtsük el, hogy Wilfork majdnem minden snap-nél pályán volt, ha jól emlékszem.
2010. 12. 20. 14:25
lolvin
amennyire vékonyka volt a DL nem is csoda, valamit ki kéne találni a sisakok kapcsán, rengeteg az agyrászkódás a ligában, más sem hallani egész évben...Wright már öt-hat meccset kihagyott agyrázkódás miatt...
2010. 12. 20. 14:29
Phyxius
Akárhányszor is néztem vissza az nfl.com-os összefoglalón, a TBC ellen a negyedik negyed végén befújt illegal use of hand-et, meg vagyok róla győződve, hogy azt elképesztő nyugodt szívvel lehetett volna páros büntetésként értékelni, amikor is büntetések kioltották volna egymást, és megismételték volna a 2&5-öt, nem pedig 1&10 lett volna.

A bírók egyébként tegnap baromi sok vitatható döntést hoztak, pl., most ami az eszembe jut: a Colts-Jaguars-on is mindkét oldalra (egy az IND saftey elleni unnecessary roughness büntetés, meg a punter ellökésének nem értékelése, amiből lett a muff), Giants-Eagles második negyed utolsó percében, amikor is elkapást és fumble-t ítéltek incomplete helyett, szóval a zebrák nem voltak a helyzet magaslatán.
2010. 12. 20. 14:50
csabesz
zebrák: a hazai pályát bizonyosan nem fújták meg:( Vödör Int-je sima volt, mindkét oldalt ment a fm.
W: azért nem véletlenül tudtak ennyit futni, a DL-ből szinte csak VW maradt:(
az elkövetkező hetek egyik legfontosabb kérdése a sérülések lesznek: connolly-ról, deadrick-ról lehet már tudni valamit?
2010. 12. 20. 15:10
Maniac84
Wilfork down-jával nem értek egyet. Ő volt az aki úgy ahogy összetartotta az ezer sebből vérző DL-t. Én speciel inkább TB-t raknám ide be, neki köszönhetően sikerült egy fantasy elődöntőt elbuknom, pedig csak a máskor álmában is teljesített 225+ yard 2TD-t kellett volna hoznia. :(
2010. 12. 20. 15:17
Vödör a TD-nél iszonyúan benyalta a pump fake-et, utána próbált azonnal korrigálni, de ugye így rossz a szög, nekiment DMC-nek, TD. Spikes hiányzott nagyon futás ellen, PO-ban jó lesz ő futós csapatok ellen :)
2010. 12. 20. 15:19
Üdv! A kevés támadó játékidőre tekintettel én Woodhead-et is UP raknám, a "győztes" drive legnehezebb részét ő hozta össze.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de nekem Edelman-nel vannak gondjaim ;) Amikor lehetőséget kap, kulcs játékokat szúr el (na jó, lehet, hogy Brady sem passzol éppen jól pont akkor...

Ja, és Dane Fletcher is (kis) UP, szerintem az ő zsákolása döntötte el igazából a meccset. Naná, hogy rookie :D

Szerintem a Dolphins és a Bills is úgy áll ki ellenünk, hogy meg akarja mutatni, igen is meg tudnak verni minket, igen is van bennük tartás. Nagyon nehéz két utolsó meccsre számítok. Ha az elsőt nyerjük, a másodikon már pihentetni kell, és óvni a kulcsembereket (akiknek persze legalább a fele újonc) ;)
2010. 12. 20. 15:37
Remélem, hogy nem Suh kapja! szerintem sokkal jobb McC., statokban is.

Suh: 55 szerelés(40 szóló, 15 assziszt), 8 sack, 1 int
McC: 77 szerelés(65 szóló, 12 assziszt), 1 sack, 6 int

Szóval szerintem megkaphatja McC, és remélem meg is kapja!
Megérdemelné.
2010. 12. 20. 15:38
non4m3
azért ezt a 2 ucsó meccset kisujjból kell hozni, főleg bills ellen...
2010. 12. 20. 15:50
TenkRew
Szerintem a CB klasszisokkal nehezebb poszt mint a DE. Már csak ezért is kapja meg McC. De ha Lionsosok lennénk akkor azt mondanánk a Suh kapja meg. :)
2010. 12. 20. 16:05
A médiafelhajtás miatt Suh fogja kapni.....MVP viszont TB lesz szerintem, nem csak azért mert megérdemli, de Vick-nek nem fogják odaadni a múltja miatt..
2010. 12. 20. 16:05
Pupu
EZ siker szerintem többet ér mint a multkori két kiütés..
Itt küzdni kellett és abbol is jelesre vizsgáztak nálam..
Tomnak már érik egy int nagyon nagy malacai voltak az utolso két meccsen..
Jo lenne ha az utolso két meccsen dobna már egyet ne a
PO-ba:)
2010. 12. 20. 16:17
lolvin
Suh nem DE-t játszit, hanem DT-t, a 8 sack egyedülálló ezen a poszton, a DT közül az egész ligában neki van legtöbb...meg ugye a hype...én is McCourty-nak adnám, de sajna nem mi döntünk...
2010. 12. 20. 16:17
non4m3
MVP-t mi alapján adják oda?

szakírók szavazata? edzők?

vagy több összetevője van?
2010. 12. 20. 16:21
lolvin
az AP The Associated Press 50 munkatársa szavazatai alapján osztják ki az MVP dijjat...
2010. 12. 20. 16:22
TenkRew
Elnézést. Gondolkoztam a DT és DE között. De most nem volt kedvem megnézni. Ettől függetlenül szerintem a CB egy nehezebb poszt. Úgy gondolom h a QB mögött ez a legnehezebb poszt.
2010. 12. 20. 16:23
LaFleur
...akik mind szerelmesek Payton Manningbe. Így teljes a mondatod lovlin. :)
2010. 12. 20. 16:36
lolvin
engem aztán nem zavar, h ki kibe szerelmes, annyi MVP cimet adnak Manningnek amennyit csak akarnak, lényeg, h a gyűrűket mi nyerjük...
2010. 12. 20. 16:41
FSchleck
TenkRew: Ha a CB annyira nehéz lenne, akkor jóval több fizetést is kapnának. McC-hez hasonló CB kis túlzással millió van a ligában, de Suh egészen egyedülálló teljesítményt nyújt, nem csak a rookiek, hanem a teljes DT mezőnyön belül. Ezzel nem azt mondom, hogy McC ne lenne jó, sőt jövőre ha Bodden egészségesen tér vissza, akkor megkockáztatom, hogy a liga egyik legjobb CB párosát alkothatják, de Suh már most nagyon kiemelkedő.

Wilfork downját pedig egyáltalán nem tudom mire vélni, a hibák ellenére kis híján az egész D-line rajta múlott és még szerintem soha nem játszott ennyit egy meccsen, mint most.

Meg úgy egyébként, ez az Ups&Downs rovat szerintem túlértékeli a nagy játékokat. Nálam például Vollmer>Arrington a mai meccs alapján. Szinte egyedül fogta meg végig a várható defensive MVP-t, ami nálam nagyobb teljesítmény egy összejött picksixnél.
2010. 12. 20. 16:45
non4m3
8 legjobb védelemből 7et megvertünk(1el nem játszottunk), azért ez elég komoly teljesítmény
2010. 12. 20. 16:48
loop80
off

http://www.nfl.com/players/tombrady/careerstats?id=BRA371156

Érdemes végigböngészni, vannak meglepő adatok... :)
2010. 12. 20. 16:50
TenkRew
FSchleck
Ezzel nem azt akartam mondani h a DT nem nehéz poszt. De ha belegonolsz h te egy CB vagy. Figyelni kell h ne legyen Pass i. stb. A WR tudja h mikor fordul te nem, tudja mikor lép vissza te nem. Egy CB-nek rengeteg dologra kell figyelnie. Ütközéseknél is h úgy ütközzön h a WR eldobja a labdát. Én ezért tartom ezt nehezebb posztnak.
2010. 12. 20. 16:54
loop80
Magáról a meccsről:

A játékidő kétharmadában a Packers birtokolta a labdát. Amikor meg nálunk volt a játékszer, Bradynek csak tizedmásodpercei voltak dönteni, akkora volt rajta a nyomás (kivéve Hernandez 2 yardos TD-elkapásánál, akkor a Háború és békét is elolvashatta volna, mielőtt passzolt)...

Mindezek ellenére MI NYERTÜNK.

Van még kérdés??? :D

Ja, Wilfork tutira nem down!!! A hibáit bőven jóvátette a fumble-lel, ráadásul tényleg nagyon ki lett facsarva szegény...

Connolly meg nagyon megérdemelte volna azt a plusz 5-6 yardot! ;)
2010. 12. 20. 17:15
Tzimisce
No igen, nekem is a legmegdöbbentőbb dolog a mérkőzés statisztikái között az volt, hogy kevesebb, mint 20 percig volt nálunk a labda.
Mayo megint kiosztott egy halom tackle-t, úgyhogy azt hiszem ennél egyértelműbb alapember nem is kellhet a védelembe. Wilfork pedig a Defense fal lelke, remélem még sokáig itt lesz. Miért küldtük el Big Sey-t?
2010. 12. 20. 17:23
lolvin
Tzimisce


Egy első körös draft jogért :)

Nem vagyok tulzottan tájékozott ez ügyben, de szerintem BB mindössze annyit nyilatkozhatott, h : "úgy éreztük ez a legjobb a csapatunknak, néha nehéz döntéseket kell hozni, de a legfontosabb mindig a csapat érdeke..."

idén tavasszal lejárt volna a szerződése és gondolom nem akartak vele hosszabbitani,sok pénzért inkább Wilfork baby-re költöttek... igy legalább kaptunk érte valamit, igy is, úgy is ment volna, legalább maradt egy első körös pick, h draftoljuk az utódját...
2010. 12. 20. 17:23
crucified
lucas:

Bocs, szerint Wilfork abszolút Up, olyan hatalmas szívvel játszott és egyedül tartotta a lelket a D falban. Meriweather nem is Up és nem is Down, a lelkesedése hajtotta bele a buta hibába. Ettől még tökéletesen látta el a feladatét. A pass protection valóban Down. De ez csak az én véleményem.

Sokat olvastam, hogy BB majd leüvölti a fejeket a szünetben vagy a meccs végén. Szerintem ez abszolúte nem így működik. BB abban emelkedik a többi edző fölé, hogy a legjobb pedagógus. Ezért képes újoncokat ilyen szinten beilleszteni a csapatba. Biztosan van amikor valóban üvölt, de ez a kisebb hányada az edzéseknek.
2010. 12. 20. 17:42
fcb989
Sziasztok!

Van egy kisebb aggodalmam. Nagyon szép, hogy Brady döntögeti a rekordokat a ratingekkel meg a folyamatos INT nélküli meccsekkel, de nem gondoljátok hogy ha egyszer ennek vége lesz akkor az lelkileg sokkal jobban elbizonytalanítja mintha nem lenne ez a sorozat? Persze cool Brady meg minden, de én azért ettől tartok kicsit, nehogy könnyelműbb legyen és azt gondolja (tudat alatt) hogy már semmiből se lesz INT... Lehet hogy a következő két meccsen nem lenne baj egyet beszedni vagy nem is tudom.
2010. 12. 20. 17:45
non4m3
ennyi misstackle után sztem kijár egy kis üvöltés, tanulni kell belőle mihamarabb lassan PO...
2010. 12. 20. 17:47
crucified
fcb989:

Szerintem abszolút a helyén kezeli a dolgokat. Vérprofi.
2010. 12. 20. 17:48
crucified
non4m3:

Világos, hogy kaptak a fiúk, de a legjobb pedagógiai érzékkel teszi azt is.
2010. 12. 20. 17:50
non4m3
fcb989
2010. 12. 20. @ 17:42

ő egy profi, tudja hogy ez nem tart örökké, most kijött neki a lépés, szerencséje is volt, de sztem nem értékeli túl

lsd: PM INT esőt szórt 3 meccs alatt és utána meg 2 meccse semmi, ezek a világklasszis játékosok túl tudnak ezen emelkedni ugyan úgy leszarják ha 5 INT dob mint hogy 5 meccsen semmit (kis túlzással)

sztem TB/Pats játékában az a gyönyörű hogy dob egy nagyon necces labdát, amit majdnem lehalásznak utána meg egy big playt csinálunk amiből ált TD lesz
2010. 12. 20. 17:54
fcb989
Végül is Bradyt ismerve nektek van igazatok. Csak gondoltam lehet van valami emberi hibája, de valszeg rosszul gondolkozom.:)
2010. 12. 20. 17:59
LaFleur
Egyetértek non4m3-l, Bradyt az ilyen húzásai (is) teszik naggyá. Mint amikor 2007-ben a Giants ellen idegenben 2&10-nél dobta Mossnak a hosszú passzt amit Randy elejtett, erre 3&10-nél fogta és ugyanoda dobta újra, csak kis különbség hogy azt már elkapta Moss és TD-re futott vele. De hát ugye erre emlékszünk mindannyian, mert ez már a pats.hu-s történelmünk része. És nem mellesleg ez volt az a bizonyos 50. szezon TD passz...
2010. 12. 20. 17:59
luv2xlr8
Én is azon gondolkodtam, hogy akár még jó is lenne egy int-et dobni még az alapszakaszban, persze ha már megvan a meccs. Nem lenne Bradyn és a csapaton semmi nyomás, főleg a média részéről. Ugyanúgy, mint 2007ben az utolsó alapszakasz meccset is talán inkább hagyni kellett volna a giants ellen, nem lett volna a nagy felhajtás a superbowlra. Bár ez tavaly a coltsank nem jött be:)
2010. 12. 20. 18:05
vpi
@fcb989

Szerintem egy ilyen sorozat inkább önbizalmat ad valakinek, mint terhet. Úgy biztosan nem megy ki a pályára, hogy sosem fogok hibázni, de úgy igen, hogy mindent megteszek, hogy ne hibázzak. Azt sem hiszem, hogy átmegy a fején, hogy azért nem kockáztat, mert van ez a sorozata, tegnap is volt mákja, meg a CHI ellen is, hogy nem dobott INT-t.
Egyébként a statisztikák országáról beszélünk, ahol ha nem ezt, akkor majd más "terhet" kell elviselnie. Pl legjobb passing rate amióta 1078,988Mhz-es frekvenicán van kapcsolatban a OC-rel, vagy amióta a Gilette világítása 4760K-re melegedett fel 4320K-ről. Szerintem nem nagyon foglalkoztatja. A riportereket persze annál inkább.
2010. 12. 20. 18:15
vpi
Ja, egyébként ha érdekel valakit (jó kérdés) TB kb 1 hete elindította facebook oldalát:

http://www.facebook.com/pages/Tom-Brady/169456929754473?ref=ts#!/pages/Tom-Brady/169456929754473?v=wall
2010. 12. 20. 18:29
non4m3
2010. 12. 20. 18:45
fcb989
Hát amíg nem rak fel úgy mint RF saját videót magáról nem hiszem el, hogy ő csinálja:)
2010. 12. 20. 18:52
Sajnos nem láttam meccset. Épp ezért érdeklődnék (bár tudom ezt többször felirtátok), honnan is lehet letölteni a meccseket?
Köszi előre is!
2010. 12. 20. 18:56
beepee7
Hány passz kell még Brady-nek a rekordhoz?
2010. 12. 20. 19:08
Bulow
Kicsit hasonlatos volt ez a meccs a Ravenshez annyiban, hogy nem tudom miképp nyertük meg.. :) Szóval a csapat nem játszott jól, de ha nagyképű akarok lenni, akkor ez az 50-60%-os Pats is nyert a meglehetősen jó napot kifogó GB ellen...

Egy valamit azért vegyünk figyelembe és profi vagy nem profi, a tudatalattikban szerintem ott volt: vagyis hogy majdnem tökmindegy volt hogy nyerünk-e... Merthogy ha nem nyerünk, de az utolsó 2 meccs EGYIKÉT hozzuk, akkor is megvan a csoportgyőzelem a victory strengh miatt. És akkor biztosan megvan a homefield advantage is a Jets győzelme miatt. És most hogy nyertünk, ugyanez a helyzet, csak ha nyerünk mégegyet, akkor a győzelmi mutatóval lesz meg, ami nyilván tisztább, de mégis tökmindegy.

Ezzel nyilván nem azt akarom mondani hogy némileg lelazsáltuk volna a tegnapit, de az tény, hogy nem éreztem a társulatban az harapást, mint az előző két meccsen.

TB INTmentességéről: én úgy látom, hogy TB pont lesz..ja a statjait, simán bedobál mindenhova, csak a játékot nézi... És ilyenformán biztosan nem fog ébren hánykolódni, ha végül lekapnak egyet. Legfeljebb ha kikapunk miatta...

Connoly meg király és nagyon sajnálom, hogy az a pár yard nem jött össze, az lett volna az örökös rekord :)
2010. 12. 20. 19:26
vpi: sztem ez nem ő. vhogy nem ilyen a stílusa. valszeg vki csak szórakozik.
2010. 12. 20. 19:28
Seventh Son
A tegnapi meccsen megsérült játékosokról van hír?
Ha a D fal úgy fog kinézni,mint tegnap a 2. félidőben, akkor nem lehetnek merész álmaink.
2010. 12. 20. 19:42
non4m3
én is azt mondom hogy pont az ilyen necces dobások mutatják meg hogy ő leszarja a saját rekordokat, oda dobja ahol van elkapó, ha üres ha nem
ha statra hajtana akkor csak az open helyzetekbe dobná a többinél meg kidobná a pályáról
2010. 12. 20. 20:02
Neo
Arról mit gondoltok, hogy esetleg a maradék két meccsen pihentetik Tomot?
Az eredményeket tekintve szinte majdnem mind1 már..
2010. 12. 20. 20:04
non4m3
azért húzzuk be a bills ellenit, utána felőlem bármi lehet, csak ne legyen sérülés
2010. 12. 20. 20:39
fanette
Köszi vpi, a facebook-os infót, lájkoltam!
Go, Pats!
2010. 12. 20. 20:44
beepee7: Ha jól emlékszem, akkor 292-nél tart, igy most a 3. Előtte 294-el vannak a második helyen és Kosar az első 308 vagy valami hasonló számmal! Szóval a következő meccsen simán behúzhatja a csúcsot!

Off: Na most megint elkezdték Vick-et isteniteni az nfl.com-on. Irvin Johnson tippje az MVP-re. Mert annyira mobili és sosem tudhatja az ember mikor dob 4 t-t és fut 2-őt. Röhej szerintem. Oké, sokat és jól fut, de amit TB csinál az ne legyen már egy szinten emlitve Vick-l.... ha mondjuk meglesz a gyűrű, pont letojom ki lesz az MVP, de TB nincs támogatva idén. Végre múlt héten 3-jára megválasztották az Air player of the week-é.
2010. 12. 20. 21:22
mr.bounce
Brady facebook oldala gyakorlatilag 100%, hogy nem az övé. Van egy fórumhozzászólása arra kérdésre, hogy PM vagy TB a jobb irányító? Ha jól emlékszem, akkor valami olyasmit írt, hogy akinek több gyűrűje van. Szóval ez biztos, hogy nem Tom.
2010. 12. 20. 21:30
mr.bounce
Egy kérdésem lenne még -bár nem tartozik a meccshez. Rákattinittam az oldal tetején a Fan Club Registry-re és a kis leírás alatt még az szerepel a fan clubról, hogy Memebers: 161 Gondolom ezt már jócskán túlszárnyalta a klub azóta? (Vagy nem jól gondolom?)
2010. 12. 20. 21:35
TenkRew
2010. 12. 20. 21:55
Zarathorn
Paul43
Vickről meg annyit, hogy addig szaladgál míg 1x majd egy tökösebb LB úgy odacsap neki, hogy mankóval fog utána flangálni....
2010. 12. 20. 21:57
mr.bounce: a napokban lesz frissítve minden. Kicsit összekavarodtunk, de kibogozzuk. :)
2010. 12. 20. 22:10
TenkRew
2010. 12. 20. 22:13
mr.bounce
Danna
Természetesen nem hibaként említettem meg, csak eszembe jutott, hogy elnézve hogy mennyire pörög az oldal, ez a szám már biztos a múlté. :) És ez nagyon jó! :) Meg nem baj az ha a Patriots honlapján is megjelenik, hogy milyen szépen növekszik a magyar Pats szurkolók száma. ;)
2010. 12. 20. 23:01
Maniac84
Reiss felülvizsgálta azóta a blogján az álláspontját. Megnézte újra a meccset és most már nemhogy down-ba nem rakná, de lehet, hogy még up-ot is érdemelne szerinte: http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4690132/acknowleding-error-with-wilfork
2010. 12. 20. 23:26
Seventh Son
Az első félidőben tényleg játszhatott volna jobban is VW, viszont a másodikban nagyon is jó volt.
2010. 12. 20. 23:28
TenkRew
Azt se felejtsük el h gyakorlatilag egész meccsen a pályán volt szó szerint. Ennyi font súlyt durván 40percen át cipelni nem könnyű.
2010. 12. 21. 01:11
Pat Patriot
Remélem, Brady jövő héten dob még 17-et INT nélkül, majd bejön Hoyer, mert addigra meglesz a meccs... :) Új "ellenséget" találtunk? Vick mellett is szólnak érvek, mert minden idők legatletikusabb QB-je. De észre kell venni, hogy a futásai sokszor azért vannak, mert vagy nem talál elkapót vagy azért, mert nem meri bizonyos helyekre vállalni a passzt. Egy QB nagyságát az jelzi, ha a csapata érdekeit tartja szem előtt. Nem véletlen, hogy a pass protection ennek a játéknak az alapja: megvédeni a legfontosabb embert. Márpedig az a QB, aki kockáztatja a testi épségét egy futással, az a csapatot veszélyezteti. Egy QB-nak a passzolásra kell helyeznie a hangsúlyt, és ultima ratioként kell vállalnia a futást. Ha a Redskins (?) ellen nagyobbat kap Vick, akkor sehol sem lenne most az Eagles. Nálam ugyanaz a helyzet vele is, mint Manninggel. Remek QB, de - főleg Brady helyett - nem kellene. Hogy nekem azon kelljen izgulnom minden egyes futásánál, hogy vajon a következő playnek vele vágunk-e neki vagy a cseréjével... Na nem! Az MVP-címet csak Brady kaphatja meg. Kiépített egy olyan kapcsolatot a célpontjaival, amely Gronkowski esetében 7, Hernandez esetében pedig 6 TD-t eredményezett eddig, Branchcsel pedig - bár nem volt számára ismeretlen - újra hozza az évekkel ezelőtti stabil játékokat. Én csak a chicagoi hóeséses meccs alapján odaítélném neki a címet! Ha meg még a 309 passz is meglenne...
2010. 12. 21. 01:39
Burkus
A Boston Globe szerint azért győztünk, mert a Packers elrontotta a lehetőségeit, elejtett passzai, elejtett interceptionjei voltak és mert a végén 2 yardról nem tudták megcsinálni a TD-t, a negyedik kísérletre pedig FG-t rúgtak. Ha akkor TD-t csinálnak, 10 ponttal vezetnek, ami felborította volna a Pats game plane-ét, így viszont a 6 pont különbséggel belül maradtunk az egy TD különbségen. Utána jött egy Pats FG, majd Hernandez második TD-je és először került a meccsen hátrányba a Packers, ami Flynn, a rookie QB számára teljesen más, sokkal nehezebb szituáció volt.

A három pozitívum amit kiemelnek: a győzelem ténye, azazhogy sikerülhet így elérni az otthoni PO játék lehetőségét. Másrészt hogy folyamatosan sikerült INT-t elérni, a csapat 11-0-ra áll az olyan meccseken, ahol interceptiont értek el (összesen 22-őt), a legutóbbi 6 meccsen 12-őt. A harmadik pozitívum, hogy sikerült nyomást kifejteni az ellenfél irányítójára, a csapat 5 sacket ért el, ami az idei legjobb teljesítmény holtversenyben a Steelers elleni meccsel.

A három negatívum: a futás elleni védekezés, 143 yardot enged a csapat átlagosan meccsenként, tegnap Brandon Jackson 22 kísérletből 99 yardot futott, idén egyszer futott csak 63 yardnál többet, 115-öt a Redskins ellen, a Packers pedig idén összesen négyszer volt képes 100 yardnál többet futni. A másik, hogy Branch-et és Welkert semlegesítették a CB-k és várható, hogy a PO-ban hasonló minőségű védők fognak rajtuk védekezni mint most. Bradynek meg kell bíznia Gronkowskiben, Tate-ben, Edelmanben, Hernandezben. ( Szerintem is több lehetőséget kellene kapni Edelmannek, el van bizonytalanodva srác.) Harmadrészt Vödör pocsék játékát emelték ki, aki szerintük nem egy első körös pickkel szerzett játékostól elvárhatóan játszik.

Szerintem jó meglátások vannak a cikkben. Amit még én tennék hozzá: a Packers védelem első a ligában a kapott pontokat illetően 15,7-tel, na pont kétszer ennyit kaptak tőlünk tegnap. Szerintem ez sokat mond azért!
2010. 12. 21. 01:58
Phyxius
Burkus.

Csak másfélszer annyit, mert Arrington INT returnja azt nem a védelem kapta, azt le kell vonni.

Az azonban precízebb állítás, hogy eddig a szezonban egyszer kaptak 3 TD-t az ellenfél offense-től, méghozzá a Vikings-től.
2010. 12. 21. 08:17
Paradsec
Wilforkot az elején nagyon kiszedték a játékból de, BabyWinc-t nem lehet csak úgy kikapcsolni!:-D! Óriási a szíve és megmutatta hogy is kell játszani ezt a sportot!
2010. 12. 21. 09:16
tottingetosz
Sziasztok!

Erősítsük meg Conolly Up-ját! Tessék szavazni!

http://www.nfl.com/partner?partnerType=never-say-never&module=HP_cp2
2010. 12. 21. 09:17
Ez nagyon nagy :D :D
2010. 12. 21. 10:16
crucified
Burkus:

A Boston Globe-nak üzenjük, ha a nagyapáinknak felső vezetéke lett volna, Ők lettek volna a pesti gyorsok. A sportban nincs ha..:)

lolvin:

Ez tetszik.))
2010. 12. 21. 10:18
crucified
tottingetosz:

Én megtettem.
2010. 12. 21. 10:29
loop80
Off

Éppen parázs vitát folytatok a facebookon egy új-zélandi (Vick-rajongó) és egy amerikai (P. Manning-hívő) sráccal arról, hogy ki lesz az MVP idén.

És hogy miért Brady lesz az. :D

Nem könnyű meggyőzni őket... ;)
2010. 12. 21. 10:41
loop80
Na, legalább abban sikerült megegyeznünk az amcsi sráccal, hogy nem Vick lesz az MVP. :) :)
2010. 12. 21. 11:30
Tzimisce
Szerintem a Philly punt return TD-je fog nyerni, de ezen a héten elég erős a mezőny, Big Dan hatalmasat futott. A snow angel óta nem volt videó ami jobban tetszett, íme az új favorit. :)
2010. 12. 21. 11:38
TÖRÖLT
Szerintem meg tök mindegy hogy ki lesz az MVP, nem? Ha nyerünk Sb-t akkor azért, ha meg nem, akkor azért!
És szerintem Brady is nagyívben sz...k rá, hogy megkapja, vagy nem kapja meg! Van már neki. Őt is csak egy valami érdekli! A 4. gyűrűje! Mert valljuk be: ha megkapná a címet és kiesnénk az első PO meccsünkön, mindenki les....á nagy ívben hogy megkapta!
nincs igazam?
kicsit bonyolultan fogalmaztam, de értitek mit is akartam ezzel mondani!
2010. 12. 21. 13:17
wandamme88
2010. 12. 21. 13:26
non4m3
ha jól tudom, TB már első a PRO BOWL szavazáson

remélem nem fog játszani ;)
2010. 12. 21. 13:33
TenkRew
Ha nem lesz SB akkor sem fog játszani :)
2010. 12. 21. 14:02
Bocs, vissza kell térnem Connolly-hoz, újra és újra vigyorogva nézem végig a futását a youtube-on. Tuti benne lesz minden, a 2010-es idényről szóló összefoglalóban! Ez az eddigi legjobb 10 Pats élményem között van, de lehet, hogy TOP 5-ös :D

Matt Light mondta: "Soha nem tudhatod, mi fog történni, ha egy támadófal-ember kezébe teszed a labdát."
2010. 12. 21. 17:35
Tzimisce
Off:
Ugyan anno tudtam, de hiába gondolkozom nem jut eszembe, kit illetve kiket jelent az ügyvédi iroda?
2010. 12. 21. 17:41
LaFleur
Tzimisce :
Hát BenJarvus Green-Ellis-t.
Mert, hogy olyan a neve mint egy ügyvédi irodának. Ennyi. Nem nagy poén, de a miénk. :)
2010. 12. 21. 17:55
Pat Patriot
Van egy vödrünk meg egy ügyvédi irodánk. Mi kell még?! Ez olyan, mint az Arthur c. filmben, amikor elszedik a millióit Dudley Moore-nak. Beáll kocsimosónak, és az utcán felismeri az egyik rokona. Amikor az néhány kedves szóval bíztatja, Moore csak ennyit reagál: "Van vödröm, van szivacsom, majd most megmutatom nekik!" :)
2010. 12. 21. 18:04
WuMaster
Conolly futása nálam visz mindent! :D

Nagy kár, hogy nem lett TD!! :D :D

GO PATS FOREVER!!
2010. 12. 21. 18:10
Azért ne felejtsük el Fafejt sem :) Ha már a magyar szlengről beszélünk :)
2010. 12. 21. 18:15
LaFleur
Pat Patriot : :) :) :)
Nem hallottam erről a filmről, de ez óriási!!! :)
2010. 12. 21. 18:29
TenkRew
Esetleg fafejt ide lehet sorolni?? :D
Mondjuk neki tényleg ez a neve :D Fafej Dániel. hehe :D
2010. 12. 21. 19:23
Castleai
Azt azért ne feledjük hogy a Law Firm-et nem mi találtuk ki, hanem az amerikai sportsajtó (Ettől persze nagyon találó és tetszik is...), viszont "Vödör" teljes mértékben magyar szabvány, mondhatni "Hungarikum"! ;)
Hozzászólás a(z) Ups & downs - 14. mérkőzés (frissítve) bejegyzéshez