Menetrend

Ups & downs - 17. hét

2012. 01. 02. 01:39
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots amerikai idő szerint vasárnap délután 13 órától (nálunk vasárnap este 19-től) lejátszotta a 2011-es alapszakasz utolsó, tizenhatodik mérkőzését hazai pályán, Foxboroban a Gillette stadionban a Buffalo Bills ellen, amely  végül  49 - 21 arányú Patriots győzelemmel zárult.
Up Rob Gronkowski - Megdöntötte tight endként az egy szezonban elért legtöbb yard NFL-rekordját is, (az egy szezonban elkapott TD-k rekordját már ő tartotta a meccs előtt is), 8 elkapásból 108 yardot, és 2 TD elkapást ért el.   Aaron Hernandez – A másik nagyszerű tight end a meccs legdinamikusabb játékosa volt, különösen az elkapások utáni futásai voltak nagyon hatékonyak, (7 elkapás, 138 yard), de megmutatta a gyorsaságát az egyéb futójátékokban is (2 futás, 26 yard). Sterling Moore – A nickel felállásoknál átvette  Kyle Arrington helyét a jobb oldalon a második félidőtől, és 2 interceptiont szerzett. Down Kyle Arrington – A cornerbacknek kellett volna fognia Stevie Johnsont akkor, amikor elkapta 18 yardos touchdown passzt, és nem tudta megakadályozni Derek Hagan 29 yardos elkapását sem, ezért az edzői stáb a lecserélése mellett döntött a 2. félidőben. Antwaun Molden – A 47 yardos pass interference büntetéssel a Bills nyitótámadásában rendkívül kedvező helyzetbe hozta Fitzpatrickékat, hiszen a 4 yardos vonalról indulhattak, és végül TD-t értek el. A meccs végi interceptionnel viszont szépített. Punt return unit – Ez a speciális csapategység szintén a nyitódrive-ban történtek miatt kapja a megrovást. A Bills 4. és 1-nél eljátszotta, hogy puntolni fognak, de valójában a futónak dobták a labdát, és elérték a first downt. Ez meghatározta a meccs elejét, többnyire az ehhez hasonló dekoncentráltság eredményezte az első negyedben begyűjtött 21 pontos hátrányt. A unit tagjai: Sterling Moore, Malcolm Williams, Antwaun Molden, Matthew Slater, Sergio Brown, Gary Guyton, Lousaka Polite, Dane Fletcher, Niko Koutouvides, Stevan Ridley és Julian Edelman.

Hozzászólások

2012. 01. 02. 02:06
rossz látni EDELMAN-t alias SUPERMAN-t a DOWN-ban, még akkor is ha a "punt return unit" tagja, nem sok köze volt a dologhoz, kb. 40 yardnyira volt az eseményektől! és ez nekem azért szúrt szemet, mert szerintem nagyon nagyot játszott ma (is) a védelem legnagyobb "kisgyerek"-e! Én 1 elkapásra emlékszem mellőle, és szívét lelkét kiteszi mind a 3 egységben! szóval én simán beraknám UP-ba!
(perszer tudom, hogy ez egy angol cikk fordítása!!!)
Illetve én még hiányolom CHUNG-ot is onnét, 2 hónapja nem játszott meccsen, és ma nagyon jól játszott ennyi kihagyás után is! Öröm volt nézni, hogy mekkorákat kapnak az elkapók és futók ettől a sráctól! RÉG NEM LÁTTUNK ILYET EGY SAFTY-től, vagyis kb 2 hónapja! Nagyon fontos volt a visszatérése!
Ja és ki ne felejtsük RIDLEY-t, aki megint nagyon kitett magáért!
2012. 01. 02. 02:24
non4m3
ha egy bunyóra kéne segítő társakat választani, tuti eszembe jutna SUPERMAN neve, nem ismer se Istent se embert, egyszerűen hihetetlen ez a srác, egy igazi KINCS
2012. 01. 02. 08:08
Up-ból én is hiányoltam Chung-ot, mert azt vettem észre, hogy állandóan ütközni akar és ez nagyon szimptikus volt.
Plusz nekem a védelem is up a 2. negyedtől kezdve. Így benullázni egy csapatot. Oké az első negyed az trágya volt, idegeskedtem is, de utána csoda volt a pályán.

Nagyon várom a PO-t, hogy kivel játszunk és szerintem idén meglesz a minimum egy győzelem. Sőt ha az elmúlt két évben a Jets oda tudott érni a konf döntőre, akkor idén mi is ott leszünk, aztán a továbbiakat majd meglátjuk :)
2012. 01. 02. 08:14
Plusz visszatérve a kivel is játszhatunk kérdésre: Bengals, Steelers, Broncos. Valószínú Big Benék elkalapálják Teebow-ékat, szóval a másik meccsen múlik mi lesz. HA ott a Bengals nyer, akkor velük játszunk és Steelers - Ravens másik ág lesz. Ha a Texans nyer, akkor Texans - Ravens és Pats - Steelers. HA neadjisten Teebow team nyer, akkor is ugyanez a felállás csak a Steelers helyett Broncos-al.

A kívánságom: Pats - Bengals és Ravens - Broncos, majd egy Pats - Broncos konf döntő és jöhet a SB :)

Szép napot!
2012. 01. 02. 08:29
pat68
Én ki nem hagynám az UP-ból BJGE-t! Hétvégén viszonylag nyugodtan nézhetünk meccseket, ránk is fér az elmúlt hetek után. :-D
2012. 01. 02. 09:14
vpi
UP ból Bradyt sem hagynám ki a fent felsoroltakon kivül, azért Marino rekordjának megdöntése érjen már meg egy up-ot
2012. 01. 02. 09:29
lipi
Jó kis meccs volt :). Mondjuk ezt a Billst hátrakötözött kézzel is illett verni. Az első negyed kisebb hibáit leszámítva, szerintem tökéletesen játszottunk. Amint levette Underwood a sapkáját, beindult a henger :).
Szegény bölényeket kissé már sajnáltam is.
Grat a csapatnak az AFC 1. helyéért, a sok megdöntött rekordért, az egyéni csúcsokért!
Mindezt secondary nélkül, 24 yard híján all time legrosszabb védelemmel.
TB akarása lenyűgöző.
Ridley előlépett első számú futóvá.
Tök mindegy ki jön Po-ban, verni kell! Edzői feladat lesz levenni a terhet a játékosokról, hogy felszabadultan tudjanak játszani. Mondjuk egy kis hó is eshetne, és legyen rohadt hideg :). Részszint rég láttam ilyen meccset tőlünk, és nagyon szeretem, részszint az ellennek sem fekszik annyira.
Hétvégén hátra kell dőlni és a Bengals vs Steelers meccset kell nézni. Aki győz, azt pedig rommá verni két hét múlva :). (Azért nem kis meccs lesz a Saints vs Giants sem :))
2012. 01. 02. 09:34
lipi
Persze elb...elszúrtam a Po sorsolást. Szóval a Texas vs Cincy meccs lesz érdekes. Viszonylag nehezen tudom elképzelni, hogy az x. irányítóval felálló Texas meg tudja verni a Cincít.
Az NFC-ben pedig csak néztem volna a Saints vs Giants-t :))
2012. 01. 02. 09:47
crucified
Hajrá Bengals, hajrá Steelers. Így akkor Pats-Bengals, Ravens-Steelers meccs lesz.
2012. 01. 02. 11:15
hulith
A Texans nem biztos, hogy rosszul járt Yates sérülésével
Delhomme elég tapasztalt irányító ami a PO-ban aranyat ér
és a nagyon jó védelem miatt én esélyesbbnek tartom a Texan-t ! A másik ágon a Steelers csak saját magát verheti meg
ez a harmatgyenge offense a liga egyik szerintem a legjobb védelme ellen a tegnap este látottak alapján nem fog kijönni a 10 pontból sem a PO-ban nincs futás a steelers ellen passz elleni védekezésben meg ligaelsők a szezon legnagyobb meglepetése lenne a Broncos győzelme !
2012. 01. 02. 12:08
chateautorres
A Broncos-ra visszatérve:
Tavaly amikor a Seahawks 7:9-cel bejutott a PO-ba, azt mondta mindenki, hogy ez a liga szégyene - és ... nyerte az első meccsét. Hozzájuk képest a Denver veretes csapat, tehát lehet reménykedni. (Vicceltem, a Seattle-ben volt minimális fantázia, ebben a Broncos-ban nincs semmi.
2012. 01. 02. 12:30
Inyas
Jönnek az igazi meccsek (PO) remélem nem úgy fogjuk kezdeni őket mint tegnap :( !
De azért örülnék ha Tebow ki imádkozná a csodát! ;)
2012. 01. 02. 12:58
non4m3
lipi
"Ridley előlépett első számú futóvá."

azért ezzel még várjunk, tegnap megmutatta hogy képes rookie mistakre, és van egy olyan sejtésem hogy a PO-ban a szabad labda nem fog kicsorogni az oldalvonalon túlra, hanem bent marad
2012. 01. 02. 13:34
Arsenal
Nem tudja valaki, hogy hol lehet a tegnapi meccs ismétlését megnézni?
2012. 01. 02. 13:48
non4m3
letöltöd ;)

én is le akarom tölteni, ha lesz link bemásolom ide (ha szabad)
:D
2012. 01. 02. 14:03
lipi
Visszanézve a hetenkénti Offensive snapeket a következő figyelhető meg:

w16:RB Stevan Ridley -- 34 of 70
RB BenJarvus Green-Ellis -- 16 of 70
w15:RB Stevan Ridley -- 28 of 83
RB BenJarvus Green-Ellis -- 11 of 83
w14:RB BenJarvus Green-Ellis -- 8 of 59
Ridley nem játszott, Woody kapta a labdák nagy részét.
w13:RB Stevan Ridley -- 28 of 64
RB BenJarvus Green-Ellis -- 17 of 64
w12:RB BenJarvus Green-Ellis – 23 of 75
RB Stevan Ridley – 8 of 75
Vereennek volt 12 snapje, ami sanszos, hogy Ridleyé lett volna.

Ebből én azt szűröm le, hogy Ridley szépen lassan, de átvette az első számú futó szerepét. Tegnap ez nagyon látványos volt. Egy fumble volt Ridley neve mellett, ami még belefér. Ámbár tény, hogy a támadó oldalon jobban vigyázunk a labdára, mint pár évvel ezelőtt...
Igazából arra lennék kíváncsi, hogy elkapóként mikor kap szerepet Ridley. Tegnap már volt párszor, hogy tisztára játszotta magát, csak nem ment felé labda.
2012. 01. 02. 14:24
Tzimisce
lipi: Ridley jó futó, és hiszek benne, hogy ezek után több futóra nincs szükségünk. BJGE stabil az erőfutásoknál, és soha nem hagyta még el a labdát. Ridley remélem megmarad az évi 1 fumblinál, és akkor remélhetőleg tényleg stabil kezdő futó lehet. Ridley és Vereen, illetve BJGE és Woody elég is lehet, ha 2 lesérül, még mindig van, aki tud játszani.
Faulk remélem kap egy gyűrűt emlékbe, és megválunk tőle, mert már öreg ehhez. Szép volt látni a játékát, de a futó nem az a poszt, ahol 10-12 éveket játszik az ember.
2012. 01. 02. 14:26
LaFleur
hulith : Delhomme annyira tapasztalt irányító, hogy a legutolsó PO meccsén 2009-ben a Cardinals ellen 5 (!!!) INT dobott, plusz egy fumble-t is összehozott. Mindezt a saját születésnapján, hazai pályán. Ennyire tapasztalt a csávó. Szóval én nem félek tőle, viszont a Houston védelem erősségében igazad van, tényleg bitang jók. De már csak hatot kell aludni és meglátjuk! :)
És Chung nálam is UP!
2012. 01. 02. 14:58
szerintem azzal nincs gond, ha az ellenfél védelme erős, mert ha a Brady & Co. jó napot fog ki, akkor tök mindegy hogy milyen az a védelem, ha rosszat, akkor is csinálnak 24-25 pontot! inkább a nagyon labdabiztos támadósoroktól tartok! De ahogy nézem nem igen van olyan az AFC-ben! nem néztem adatokat, de szerintem simán a legkevesebb labdát szórtuk el!
2012. 01. 02. 15:00
Szerintem az edzői stáb PO felkészülési taktikája remekül vizsgázik: 17 (Miami), sőt 21 (Bills) pontos hátrányt kell "kiharcolnia" a csapatnak, majd onnan nyerni :D Így tudnak a srácok felkészülni a legrosszabbra... a PO-ban már észre sem veszik, ha netán 10-20 ponttal vezetnek ellenük, az ellenfél viszont még 3 TD vezetéssel sem lehet nyugodt :D
Viccet félre téve.... ha a Baltimore, vagy a Pittsburgh vezetne a félidőben ellenünk ennyivel, akkor azért nem lennék "nyugodt" (mert persze a Miami és a Bills ellen "végig teljesen nyugodt" voltam... ;))

LaFleur: Egyébként Delhomme igenis tapasztalt irányító...
2004, Super Bowl XXXVIII: 33-ból 16 sikeres passz, 323 yard, 3 TD int nélkül (passer rating 113.6), éppen a Brady & Co. ellen... bár lehet, hogy az idő múlásával csak "csökkent" a tapasztalata :D
2012. 01. 02. 15:02
LaFleur
tuci-tuci : egyetértek veled, ráadásul a Steelers sem szívathat meg minket kétszer egy éveben, ha másodjára is összejön a meccs, Brady szétkapja őket mint a legót. A Saintsől tartanék inkább, még jó, hogy velük csak Indianapolisban találkozhatunk.
2012. 01. 02. 15:08
LaFleur
pirko : úgy kezdted, hogy 2004. Ennyi. Az a meccse nagy volt, de ennek már 8 éve. És kb. azóta semmi, egyszer megnyerték ugyan az NFC-t, de utána jött az említett PO meccs. Ezen kívűl talán nem is volt több PO meccse, bár nem gugliztam meg, szóval ha nem is teljesen fogalmatlan, de azért tapasztaltnak (PO-ban) egyáltalán nem mondanám.
2012. 01. 02. 15:15
crucified
tuci-tuci:

A Steelersnek pl. -13 (!!!) a TO mutatója. A Packers-e +24, a mienk +17. Szerintem ez elégnek kell, hogy legyen.

Moore mozgása tetszett, remélem Molden-t nem erőltetik tovább. Lényeg, hogy Mankins is egészséges legyen a PO-ra.
2012. 01. 02. 15:24
lipi
Se a Ravens, se a Steelers nem fog menni 21 ponttal ellenünk. Egyik sem a pontgyár csapat. Ennyi pont legrosszabb esetben a meccs végén lehet fent a táblán összesen...
Én egyébként egyedül a Texanstól félek, bár irányító nélkül azért nehezebb játszani, mint sec nélkül :).
Steelers ellen nagyon jó esélyünk van, ismerjük őket, mint a rosszpénzt, Denver nem hinném, hogy tényező. Ravens csak AFC döntőben. Bengals tűnik még sötét lónak. Ritkán találkozunk velük, nincs meg az a meccsrutin ellenük, mint pl a Steelers ellen.
Amúgy meg tök mindegy. Verjünk meg valakit! Nem érdekel kit, hogyan. Tőlem lehet hosszabbítás után egy punt return TD is, csak a mi nevünk mellett legyen több pont :)
2012. 01. 02. 15:32
Tzimisce
2012. 01. 02. 15:50
nDRo
Azért az számomra érdekes hogy a Texans-ról beszélve egyikőtök sem említi Arian Foster (+ Ben Tate) nevét.
2012. 01. 02. 15:52
nDRo
Egyébként Delhomme-t sem írnám le, ellenünk egy QB-t sem írnék le ilyen sec mellett.
2012. 01. 02. 17:00
oké, hogy most csak egy Fitz volt a QB ellenünk, de azért mégis csak leszedtek 4 INT-et a srácok! és én biztos vagyok benne, hogy Fitz jelenleg jobb QB mint Delhomme! Nincs játékban az biztos!
Texans: én egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy csapat csak futójátékkal megverjen bárkit is! márpedig náuk a passzjáték közelít a 0-hoz! Mondom ezt úgy, hogy 2 éve így kaptunk ki a Ravenstől, bár akkor és ott minden ellenünk játszott: Welker sérülés, az 1. negyed szerencsétlen játékai, Moss hanyatlása, és még Brady sem volt az igazi a sérülése utána, nem volt mentálisan erős csapat, és BB talán túl sokat vállalt...)
2012. 01. 02. 17:04
ja és még valami, ami miatt jók leszünk a PO-ban:

SUPERMAN-nak le kell szednie egy INT-et, addig nem lehet vége a szezonunknak!!!

Go Pats! GET GRONKD!
2012. 01. 02. 17:16
LaFleur
Na, fasza. Most olvasom a PO sorsolást, hajnali (magyar idő szerint) meccsünk lesz 2 hét múlva szombaton, ennyit a közös meccsnézésről Tzimisce! :(
Marad a főcsoportdöntő és a Super Bowl... :)
2012. 01. 02. 18:15
simita
JE (gyk Julian Edelman) 10-én bírósági meghallgatásra megy...
sport365.hu/amerikai-sportok,nfl,not-vert-a-sztarfutballista,16473
2012. 01. 02. 18:17
non4m3
crucified:

nem -8as?
2012. 01. 02. 18:24
sgabcsi
LaFleur:

Nem biztos ha jól látom, hogy milyenk a hajnali meccs. Csak ha a Steelers/Denver oldalról kapunk valakit. Egyébként 22:30 tól megy a meccsünk, nem?
2012. 01. 02. 18:31
simita: hát igen, sajnos most megy, de nem hiszem hogy lenne bármi is, remélem legalábbis!
egyébként abban a cikkben van egy-két hülyeség írva! pl.: Brady egyik kedvenc célpontja! ami kicsit túlzás, az elmúlt 2 szezonban kb 20 elkapása ha volt, SAJNOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOS!
De elljön majd az ő ideje is!
2012. 01. 02. 18:39
benzinkut
sgabcsi:

bárkit is kapunk a miénk a hajnali, sajnos..:(
2012. 01. 02. 18:53
hulit
A Bengals-Texans meccs a fiel goal-ok és punterek
összecsapása lesz egyik csapat sem egy pontgyáros !

A PO jutott csapatok egyik fele a ligaelit védelemmel rendelkezik a másik fele meg ligaelit offense-el.
Idén szerintem nem a védelem nyeri a SB-t.
2012. 01. 02. 19:00
pointer01
OFF

ennyi HC-t még egy évben sem rúgtak ki mint most, Spagnuolot is kivágták.
2012. 01. 02. 19:10
LaFleur
sgabcsi: úgy van ahogy benzinkut barátom mondja, mindenképpen miénk a hajnali meccs. Ami egyrészt nem akkora gáz mert szombaton lesz és a Sport TV is adja, másrészt viszont nem találsz sehol sem olyan kocsmát aki reggel 1/2 6-ig nyitva marad és van normális TV-je. Azoknak akik szeretnek kocsmában közösen Pats szurkerekkel meccset nézni (pl. nekem) ez szopás. Amúgy persze mindegy, a lényeg, hogy láthatjuk majd, csak jó lett volna közösen megnézni.
2012. 01. 02. 19:10
huszak.tamas
Jets a Miami elleni vereség miatt mondott le a playoffról, a találkozón egyetlen labdát sem kapott Santonio Holmes, a korábbi pittsburghi elkapó, aki szinte minden akciónál a blokkoló szerepét töltötte be. Hétfőn kiderültek az előzmények is: Holmes a csapat szerdai értekezletén bírálta a gyengén teljesítő irányítót, Mark Sanchezt, majd csütörtökön meg sem jelent a beszélgetésen. Úgy tűnik, Holmes napjai meg vannak számlálva a New York-i csapatnál.
2012. 01. 02. 19:25
Seventh Son
Este a sajtótájékoztatón akár be is jelenthetik a cutot.
2012. 01. 02. 20:01
lehet hogy előtte még megpróbálják majd elcserélni... bár ez ezek után nem biztos, hogy menni fog, mint ahogy mi sem tudtuk Wödört elcserélni!
majd meglátjuk, bár nem leszek szomorú, mert nem rossz elkapó a srác!
2012. 01. 02. 20:13
nDRo
tuci-tuci
Nem azt mondtam hogy csak futójátékkal vernének meg. Csupán egyáltalán nem említitek a futójátékot náluk, holott a Texans egy alapvetően futásra építő csapat.Egyébként Foster nem egy szimpla RB, elkapásoknál is oda kell figyelni rá. Futott yardok tekintetében 5. helyen végzett 1224 yraddal és 10 TD-vel, mindezt úgy hogy 4 meccsen nem játszott. Elkapott yardokban (617 yard, 2 TD) pedig csak Rice és Sproles előzi meg. És ellenünk nem kell franchise QB-nek lenni hogy hatékonyan működjön a passzjáték.

pointer:

Spagnuolo kivágása nem lep meg. A tavalyi bíztató játék után rengeteg szakértő a Rams-et várta az NFC West élére(az már lényegtelen hogy a tavalyi játékukkal sme lett volna esélyük a niners védelme ellen).
2012. 01. 02. 20:15
nDRo
tuci-tuci

Valószínű megpróbálják elcserélni viszont, tudva azt hogy mi történt a háttérben, túl sokra nem számíthatnak ellenértékként.
2012. 01. 02. 20:41
benzinkut
főleg, hogy garantált 7,75 milliót ki kell neki fizetniük 2012-ben, bármi is történjék...nem jár túl jól így a jets. de persze ez sosem baj :)
2012. 01. 02. 21:22
The Colts fired vice chairman Bill Polian and general manager Chris Polian!
2012. 01. 02. 21:39
Burkus
Érdekes:

Pats győzelmek: 6-10 Miami (2x), 8-8 Jets (twice), 6-10 Buffalo, 8-8 San Diego, 8-8 Oakland, 8-8 Denver*, 7-9 Kansas City, 8-8 Philadelphia, 8-8 Dallas, 5-11 Washington, 2-14 Indianapolis
Vereségek: 6-10 Bills, 12-4 Pittsburgh*, 9-7 Giants*

Ezek szerint nem nyertünk végső soron pozitív mérlegű csapat ellen.

Ezzel szemben a Baltimore:

Győzelmek: 12-4 Pittsburgh* (2x), 9-7 Cincinnati* (2x), 4-12 Cleveland (2x), 2-14 St. Louis, 8-8 Jets, 10-6 Houston*, 8-8 Arizona, 13-3 San Francisco*, 2-14 Indianapolis
Vereségek: 5-11 Jacksonville, 9-7 Tennessee, 7-9 Seattle, 8-8 San Diego

Ja és minden csapat, a GB-t kivéve kikapott a Saintstől, aki játszott velük...
2012. 01. 02. 21:41
Maniac84
nDRo: Foster-t ugyanazért nem emlegetik, amiért MJD is a fű alatt lett futóbajnok. MJD körül soha nem volt meg a csapat amivel nyerni lehetett volna, Foster körül meg már nincs meg. Egy sérült, a szezon elején még 3. számú rookie QB-vel 1 PO győzelem a csoda kategória lenne, bármilyen erős is a futójáték. Kár érte, mert kíváncsi lettem volna egy az ereje teljében levő Texans-ra a PO-ban. Mindenesetre nekik már a div. győzelem óriási eredmény. Bármi is lesz idén a PO-ban, jövőre nagyon veszélyes ellenfelek lesznek majd.
2012. 01. 02. 21:48
nDRo
Értem, és igazad is van, csak ha már a texans-ról beszélünk, azért említsük meg a csapat erősségét is :)
2012. 01. 02. 21:55
nDRo
OFF:
Ha már tisztogatás, repült Morris a Bucs-tól, valamint Coltstól a GM, és a vezetői stáb is.
2012. 01. 02. 21:58
acws
LaFleur: Chili Bisztró VII. Bethlen G. utca. 0-24 és van tv amin mindig sport megy. A Vasasok mindig ott néznek meccset. Egyikük ismeri a tulajt. Ha kell szerzek kontaktot.
Szoktam odajárni - nem Steelers meccset nézni :) - tök korrekt hely.
2012. 01. 02. 22:21
LaFleur
acws : a legnagyobb tanár vagy, köszi előre is! Én azt hittem, hogy az a hely a Steelers.hu-s srácok törzshelye, nem tudtam, hogy nyitva van "bárki" számára. Érdekes. Egyeztetünk majd itt a srácokkal aztán meglátjuk. Végül is még van 2 hét. De köszi az infót!
2012. 01. 02. 22:51
TÖRÖLT
Bocsássatok meg kérlek ha megint bunkó leszek,de engem az,hogy kitették ezt az edzőt meg azt a stábot baromira nem érdekel inkább legyetek szívesek infót adni arról amit a Kedves Danna megszellőztetett már hogy Josh McDaniels tényleg visszatér vagy csak kacsa az egész :( :(

GO GO PATRIOTS :P :P :P !!!!!!!!!!!!!!!
2012. 01. 02. 23:08
LaFleur
De Martino : +1
Teljesen egyetértek!
2012. 01. 02. 23:15
Pupu
Lehet ezzel a véleményemmel egyedül leszek de remélem nem jön vissza Josh McDaniels...Inkább hozzunk egy jó defensive coordinatort..esetleg egy jó CB edzőt:)
2012. 01. 02. 23:26
TÖRÖLT
Nos nagyon helyesen írtad Pupu ezzel tényleg csak Te vagy így :D :D nah jó elnézést :$ szal sokak megírták már előttem miért is lenne jó ha nem a mostani OC lenne a helyén szerintem meg igenis jöjjön vissza JMD és alkosson mint a régi szép időkben Brady-vel DC meg itt akkor lesz ha nem BB a HEd Kócs :D esetleg egy CB edző jövetelére van esély,de az lenne az igazán nagy meglepi ha mégis beállítanának egy DC al nah akkor nekem is leszakadna a pofám :D :D
2012. 01. 03. 01:32
non4m3
@Burkus

ebben van valami, remélem nem mi értékeljük túl a csapatunkat, nagyon kellene min 1 győzelem PO-ban, kiváncsian várom ki jön Bostonba
2012. 01. 03. 08:22
Nem tudom mennyire lenne JMD visszatérése. Talán év elején még örültem volna neki, de ma már én sem erőltetném. Aki csak egy csapatnál képes jó OC vagy HC-nak lenni, az annyira lehet mégsem olyan jó. De majd meglátjuk.

Viszont az szerintem most fontosabb, hogy Mendenhall térd sérülést szenvedett és lehet kihagyja a teljes PO-t, de az első kört tuti. Szóval plusz 1 ami miatt lehet esélyünk a Steelers ellen.

Jah és Jeff Fisher-t kerülgeti a Fins.
2012. 01. 03. 08:31
Patriots NEB
Szép napot mindenkinek!
Burkus 46.!
Érdekes statisztika valóban!6-szor győztünk 8:8-as csapat ellen.És az is érdekes,hogy a Ravens vereségei között 2 negatív,1 8:8-as és csak egy pozítív!
2012. 01. 03. 08:33
Patriots NEB
Ja és ha megvertük volna a Giant-t akkor az is 8:8-al zár!
2012. 01. 03. 09:02
pat68
JMD visszatérése szerintem nem túl jó ötlet és nem vele van bajom! Kiváló edzőnek tartom, igaz idén csak egy meccset láttam a csapatával, de azon a csapat nem tudta végrehajtani a hívott play-eket. HC-nek még nem volt elég tapasztalata. Az ok, amiért én a visszatérés ellen lennék, az a bizonyos meccs végi megmozdulása! Szerintem ott valami megromlott közte és BB között és az Öreg nem felejt! És nem is az a megbocsájtó alkat.
2012. 01. 03. 09:16
Patriots NEB
Még egy érdekesség!A rotációs rendszerben nekünk rendelt 2 csoport:AFC Nyugat 3 csapat 8:8,NFC Kelet 2 csapat 8:8!
Na ez most erősség vagy kiegyensúlyozottság vagy gyengeség!?
2012. 01. 03. 09:54
Maniac84
Sikerült kifelejtenem azt amiért elkezdtem írni az előző kommentet. :p
Arról a handshake ügyről amit többen is felemlegetnek, már BB és JMD is többször lenyilatkozta, hogy szándékos volt. Már meccs előtt kezet ráztak, meccs után meg négyszemközt beszélgettek is egy kicsit. A média szokás szerint a semmiből sztorit csinált.
2012. 01. 03. 13:47
lipi
Háát, ambivalens érzéseim vannak JMD-vel kapcsolatban. Nem tudom, hogy jó lenne-e nekünk. A futójátékot nem nagyon díjazza a fiú, és tény, hogy mi sem szorulunk rá annyira, de azért csak most kezdene fejlődni a dolog :).
Amúgy nem volt rossz OC. Szóval a fene tudja. Én inkább rámennék valami jófajta egyetemi OC-ra, hátha be tud lépni az NFL-be valami friss újítással.
Más, vitaindító.
A következő játékosok szerződése jár le. Kiket tartanátok meg, és kiktől búcsúznátok el könnyes szemmel...

DE Mark Anderson WR Deion Branch DE Andre Carter
OL Dan Connolly DE Shaun Ellis RB Kevin Faulk
RB BenJarvus Green-Ellis LB Gary Guyton QB Brian Hoyer*
S James Ihedigbo DB Nate Jones C Dan Koppen
LB Niko Koutouvides S Bret Lockett* DL Kyle Love**
CB Antwaun Molden FB Lousaka Polite*** WR/S Matthew Slater
DL Gerard Warren WR Wes Welker LB Tracy White
2012. 01. 03. 14:16
22. LaFleur - Delhomme

valóban úgy kezdtem, hogy 2004, de úgy zártam, hogy "lehet, hogy az idő múlásával csak “csökkent” a tapasztalata :D"

Egyébként az irányító "PO tapasztalata", ha van, ha nincs, nem mindig fontos. Ld. pl. Flacco és Sanchez PO meccsei ellenünk, vagyis a PO-tapasztalatlannak egyáltalán nem mondható Brady ellen.

De egyetértek veled, én sem tartom Delhomme-ot veszélyes irányítónak... csak ugyebár a kapanyél is elsülhet ;)
2012. 01. 03. 14:23
Vulcanius
8 embert tartanék meg a többiek helyett a most sérültlistán lévők visszatérnek valamint FA piacról és draftról jöhetne a pótlás (DB, LB, WR).
Mark Anderson, Andre Carter, Dan Connolly, BenJarvus Green-Ellis, Brian Hoyer, Kyle Love, Matthew Slater, Wes Welker
2012. 01. 03. 14:26
65. lipi

maradjon:

DE Mark Anderson
DE Andre Carter (persze egészségesen)
OL Dan Conolly (a visszahordása és univerzalitása miatt :))
RB BJGE (2-3. számú (erő-)futónak mindenképpen)
LB Gary Guyton (tartaléknak)
QB Brian Hoyer (ha eddig megvoltunk vele, meg a Bills elleni bátor passza miatt :))
C Dan Koppen (ha egészséges, így nem kell új centert keresgélni)
DL Kyle Love (elit DL lesz, meglátjátok! ;))
WR/S Matthew Slater (speckó team-be mindenképpen)
WR Wes Welker (no comment)
LB Tracy White (speckó team és backup LB terén jól jön még)
2012. 01. 03. 14:39
zo72
lipi

szerintem:

-maradjon (szükség van/lenne rájuk:
WR Deion Branch, DE Andre Carter, OL Dan Connolly, LB Gary Guyton, QB Brian Hoyer, DL Kyle Love, WR Wes Welker, LB Tracy White,RB BenJarvus Green-Ellis

-maradhat: (kiegészítő emberek viszonylag könnyen pótolhatóak)
DE Mark Anderson, C Dan Koppen, LB Niko Koutouvides, S Bret Lockett, FB Lousaka Polite, WR/S Matthew Slater, DL Gerard Warren

-nyugdíj: (érdemei elismerésével küldjük el pihenni)
RB Kevin Faulk,

-menjen: (isten ments, hogy maradjanak)
DE Shaun Ellis, S James Ihedigbo, DB Nate Jones, CB Antwaun Molden
2012. 01. 03. 14:41
Maniac84
Megtartanám fontossági sorrendben: Welker, Connolly/Koppen, Carter, Anderson, Slater, Love, Branch, Ihedigbo

Welker kell mindenképpen, én a legjobban egy 3-4 éves 24-30 millás szerződésnek örülnék, de ha másképp nem megy akkor franchise tag.
A center poszt érdekes, pár hónapja még azt gondoltam, hogy az egyik legnagyobb need lehet jövőre. Most úgy gondolom, hogy a Mankins-Waters/Cannon Guard kombó közé bőven elég egy átlagos cenya is. Connolly és Koppen közül az olcsóbbat tartanám meg, aki vélhetően az előbbi lenne.
Carter és Anderson nem is kérdés, idén végre volt passrush. Ebbe azért komolyan beleszólhat még, hogy milyen védelmi szisztéma lesz jövőre, mert 3-4-ben Carter-nek nincs sajnos helye, és Anderson se az igazi OLB-ként.
Slater az új Izzo, ST alapköve.
Love szerintem jövőre Pryor-ral egyetemben oszlopos tagja lesz a DL-nek. Már idén is volt pár jó meccse mindkettejüknek.
Branch 4.-5. számú célpontnak még mindig jó lehet 1-2 évig. Mondjuk én bízok benne, hogy sikerül egy fiatalabb már bizonyított WR-t szerezni FA-ről, lesz egy pár ha minden igaz.
Ihedigbo, remek ST playa. Vészhelyzet esetére safety depth.

Faulk sajnos kiöregedett. Szép volt, jó volt, ennyi volt.
BJGE lenne a legnagyobb távozó. Ennek nálam tisztán anyagi okai lennének, biztosan lesz valaki aki többet ígér neki mint amennyit ér. Márpedig mi RB poszton nem fogjuk őt túlfizetni egy 2. és 3. körös RB pick után 1 évvel.
2012. 01. 03. 14:52
Az én listám:

WR Wes Welker (back-upnak jó lesz XDDD )
DE Mark Anderson
DE Andre Carter
OL Dan Connolly (univerzális back-up)
RB BenJarvus Green-Ellis (szituációs futónak)
LB Gary Guyton
S James Ihedigbo (back-up)
C Dan Koppen
LB Niko Koutouvides (ST)
DL Kyle Love** (én is azon véleményen vagyok, hogy angy játékos lesz)
WR/S Matthew Slater (ST, és törölném azt a WR-t és az S-t is a neve elől)
DL Gerard Warren (back-up)
LB Tracy White (ST)
2012. 01. 03. 14:58
LaFleur
pirko: "a kapanyél is elsülhet" :) Ezt felírom, nagy duma! :)
Maradjunk annyiban, hogy Delhomme ide, Delhomme oda, csak a főcsoportdöntőben találkozhatnánk velük, oda meg szerintem nem jutnak el.
2012. 01. 03. 15:14
Ha már a jövőbe nézünk... potenciális FA játékosok 2012-re, akik talán felkelthetnék a vezetőség figyelmét (?):

Mario Williams DE (HOU)
LDE, Shaun Ellis helyére?
DeSean Jackson WR (PHI)
mélyégi célpontnak, bár nagyon drága lenne, és a habitusa sem igazán "patriótás"... azért egy Ocho-Welker-Jackson trió már elég félelmetesen hangzana (oké, ha Ocho megtanulja a playbookot) :D
Robert Mathis DE (IND)
ha nem Williams, akkor Mathis a LDE posztra?
Dwayne Bowe WR (KC)
ő sem lenne olcsó...
Cliff Avril RDE (DET)
bár elvileg lenne Carterünk és Andersonunk, de hátha...
Vincent Jackson WR (SD)
talán már nem olyan drága, miért is ne?
Brent Grimes CB (ATL)
a secondary-nkbe mindenképpen elférne!
LaRon Landry SS (WAS)
Ihedigbo-nál talán jobb lenne...
Michael Griffin FS (TEN)
bár van egy Patrick Chung-unk, ezért backup safety-nek valszeg túl drága lenne
Brandon Carr CB (KC)
a magassága és a sebessége alapján is nagyon jól jönne a Pats-nek, ki tudja mi lesz Ras-I sorsa...
2012. 01. 03. 15:26
Welker:

Olvastam egy olyan vélekedést, hogy nem nagyon akar majd a csapat nagyon-nagyon-nagy pénzt fizetni Wes-nek, és hogy biztosan lesznek csapatok, aki többet ajánlanak majd Mr. Kraft-nál. Biztos vagyok benne, hogy BB és TB mindent megtesz, hogy Wes maradjon, de lehet, hogy az is kevés lesz. Nagyon szeretném, ha Welker maradna, de ki tudja, hogy áll anyagilag ;)
Az olvasott vélemény felveti, hogy a Detroit pl. olyan csapat, amelyik nagyot profitálhatna a Welkernek fizetendő tízmilliókért cserébe: Stafford -> Megatron + Welker. Ha Calvin Johnsonra továbbra is 2 védőt állít az ellenfél, ki marad Welkeren? (Ld. Brady és Moss+Welker).
2012. 01. 03. 15:42
agent472
Én az UP részhez írnám a vizesfiú nevét is aki a védősornak kávét vitt 21-0 s állásnál...
Ha neki szólnak, hogy legközelebb előbb főzze le a koffeinbombát, akkor szerintem megvan a 4 SB győzelem!!! :D

Go Tommy, Go Pats!!
2012. 01. 03. 15:49
46. Burkus:

Mike Reiss, az ESPN Boston-on reagál is a Wall Street Journal felvetésére:

http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4714013/quick-thoughts-on-pats-schedule
2012. 01. 03. 15:54
GhostLead
Lipi

a listám:
DE Anderson
DE Carter
WR Welker ( ez nem kérdés)
C Koppen ( a kémia miatt is)
OL Connolly
DL Love
FB Polite ( sztem nem játszott rosszul)
WR Slater
HB BJGE ( bár ha a fiatalok beválnak akkor elengedném)
WR Branch

Lockett, játszott már éles derbin, mit lehet róla tudni?

Ellis, Molden, Jones, Ihedigbo cut!
2012. 01. 03. 15:59
GhostLead
Pirko

akiket szívesen látnék a csapatban:
Mario Williams ( egészsége kérdéses, ha jól tudom 3éven belül 2x volt IR-en)
Bowe, Vincent Jackson ( sztem Ő drága lesz sajna)
LaRon Landry (nála is a sok sérülés aggasztó)
Brandon Carr
2012. 01. 03. 16:50
hturu
74. pirko
Nem hinném hogy elmenne Welker, mégha valamivel többet is ajánlanának neki.
2012. 01. 03. 16:59
lipi
Részemről akiket megtartanék:

DE Mark Anderson (Backup vagy ha nem tartjuk meg Cartert)
WR Deion Branch (Nagyon nincs elkapónk max 2 éves szerződés)
DE Andre Carter (Ha nem állunk vissza 3-4-re, ill. a sérülés függvénye)
OL Dan Connolly (vagy kezdő center vagy OL deep)
RB BenJarvus Green-Ellis (stabil 3rd down futó. Ha olcsón aláír)
LB Gary Guyton (deep, olcsóért)
QB Brian Hoyer (Ha Mallettnél kérdőjelek vannak)
DL Kyle Love Kötelező
WR/S Matthew Slater (csak spec team)
WR Wes Welker Kötelező.

a többiek pótolhatók.

Az FA piacról ők a krém. Gyakorlatilag mindegyikük túl drága nekünk. Mi az olcsó minőséget/potenciált keressük, nem tudunk beszállni ebbe a versenybe. Sajnos.
2012. 01. 03. 18:00
tboy
Üdv Mindenkinek!
Ritkán írok mivel nem vagyok nagyon rutinos elemző, ha WR posztot tekintem ez évben Deion Branchtól nem láttunk túl sok kiemelkedő játékot, de még mndig többet mutatott mint Ocho. Érdemes figyelemmel kísérni az NCAA meccseket, szívesen látnám a csapatban Justin Blackmont az Oklahoma egyetemről. Statisztikái, ereje és gyorsasága is igen kiemelkedő.
2012. 01. 03. 18:17
Maniac84
tboy: Blackmon-t mindenki szívesen látná a csapatában ezért is várják top10 pick-nek. Pár szakértő még azt sem tartja elképzelhetetlennek, hogy top5 legyen. Sajna emiatt kb. kizárt, hogy nálunk kössön ki. Az új CBA miatt könnyen lehet, hogy a korábbi évektől eltérő lesz a draftstratégiánk, és akár felfelé is trade-lünk. Ennek ellenére nehezen tudnám elképzelni, hogy akárcsak annyit feladjunk érte mint idén az ATL Julio Jones-ért, márpedig annál még valószínűleg többre is lenne szükség hozzá.
2012. 01. 03. 19:15
Blackmon-ot(6-1, 207) tartják a legjobb WR-nek az idei draft-on!
És mivel a Rams-nek nagy szüksége van egy WR-re, ezért szerintem igen nagy esély van arra, hogy a 3. választást már nem éli meg az ifjú titán, és az 1/2-vel elkel a srác!
Személy szerint én szívesebben látnék egy "nagyobb" WR-t a csapatnál, mint pl. a Notre Dame-i Michael Floyd(6-3, 220)! DE hát rá is kb. annyi esély van, hogy megszerezzük, mint Blackmon-ra!
Úgyhogy az akire reális esély van hogy megszerezzük az talán Dwight Jones(6-4, 225) lehet! Első kör vége felé választhatják ki!
2012. 01. 03. 20:26
TenkRew
Tudtok valami jó FS-t?? Mmint a drafton és aki elérhető lenne számunkra.
2012. 01. 03. 20:32
2012. 01. 03. 21:08
TenkRew
tuci-tuci Köszi!!
2012. 01. 04. 18:43
huszak.tamas
NFL: Mendenhall térdszalagszakadás miatt nem játszhat a playoffban
Elülső keresztszalag-szakadást szenvedett a jobb térdében Rashard Mendenhall, az NFL-ben szereplő Pittsburgh Steelers futójátékosa, akire műtét vár, és biztosan nem játszhat a rájátszásban.
Mendenhall a Cleveland elleni vasárnapi találkozón sérült meg, s bár a csapat vezetői abban reménykedtek, hogy nem súlyos a sérülése, műteni kell a futót, akinek a távollétében Isaac Redman cserefutóra hárul a főszerep. A Steelers vasárnap Denverben lép pályára wild card-mérkőzésen.
2012. 01. 05. 22:01
sgabcsi
Ha jól látom tuci-tuci linkje alapján van 2 első, és 2 második körös pickünk az idei drafton ugye..? Ha ez igaz akkor onnan lehetne húzogatni azért..
Hozzászólás a(z) Ups & downs - 17. hét bejegyzéshez