Menetrend

Ups & Downs - Alapszakasz 1. hét

2008. 09. 08. 12:49
Szerző: GRAFI
Kategória: Meccsek
Up & DownA tegnapi Chiefs elleni győzelem (17-10) mellett eltörpül a legnagyobb "down", Brady sérülése. Vajon a többiek hogyan teljesítettek a távollétében? Mike Reiss értékel.
UP Matt Cassel Azt tette, amit egy cserejátékosnak tennie kell. Nem csinált kritikus hibát, így a csapatának megadta az esélyt a nyerésre. 18 passzából 13 elérte kiszemelt célpontját, adott egy TD passzt, és ami szintén említésre méltó, nem dobott interception-t. Külön kiemelendő, a TD-nal végződő drive, ami a saját 1 yard-os vonalról indult. Rodney Harrison 14 szerelése mellett kétszer is meg tudta zavarni az irányítót, majdnem sack-elve őt. Több szerepben is remekelt. Mélységi safety-ként és coverage-ban Tony Gonzales örzőjeként is nagyon jól ellátta feladatát. Ellis Hobbs A cornerback szerzett egy interceptiont, és volt a negyedik negyedben egy 51 yard-os visszahordása is. Randy Moss Hat elkapásával 116 yard-ot hozott. A 10 yard-os TD-t érő elkapása nagyon imponáló volt az end zone legvégében. Valamint a Cassel-nál már említett drive-ban is nagyon nagy szerepe volt, hiszen az ő 50 yard-os elkapásával szabadult ki a csapat a saját vörös zónájából. Futójáték A támadófal és a tightend-ek remek 1-az-1 elleni munkájának köszönhetően Sammy Morris és Laurence Maroney előtt megnyílt a lehetőség a futójátékra. 28 átadásból 126 yard-ot sikerűlt hozniuk (4.5 yard átlag futásonként) Futás elleni védelem A labda futtatásában látta a győzelem kulcsát a Chiefs, de védelmünk mindössze 74 yard-ot engedélyezett Larry Johnson-nak 22 futása alatt (3,4 yard/futás) Mike Vrabel A külső linebacker 2 sack-el és 6 szereléssel járult hozzá a végső sikerhez. DOWN James Sanders A safety rosszul helyezkedett, maga elé engedte Devard Darling-ot, aki 68 yardos elkapásával az 5 yardos vonalig jutott, ezzel lehetőséget teremtve a Chiefs-nek az egyenlítésre a mérkőzés utolsó percében Matthew Slater Az újonc a második negyed végén elejtette a labdát a kickoff után, még szerencs, hogy Sammy Morris-nak sikerűlt visszaszereznie. Third down defense Némelyik védekező felállás nem működött tökéletesen. A Chiefs harmadik kisérleteinek 50%-át sikerült értékesíteni forrás: Reiss's pieces

Hozzászólások

2008. 09. 08. 13:52
Bulow
A nagy hibáját leszámítva nekem tetszett Sanders, volt néhány szép szerelése, és Mayo-n sem látszott, hogy első NFL meccse. Összességében egy ilyen sokk után szépen teljesített a csapat.
2008. 09. 08. 15:12
patrick20
Úgy gondolom Tom kiesése után a védelemre is hatalmas felelőség zuhant, és én úgy gondolom ezt elég jól megoldották.
2008. 09. 08. 15:48
arapum
Nagyot játszott a védelem, csodálkozom, hogy Mayot nem emelték ki. Cassel a saját képességeihez mérten remek volt. Nem dobált össze-vissza kockázatosakat, nem dobott int-t. Ezek tőle mind-mind meglepőek. Sikerült legyőznie magát.
2008. 09. 08. 21:20
Sinisa
A D nagyon jó volt.
Rodney apó 7+7 tackle meggyőzőnek tűnik, de kétszer nagyon lemaradt szerintem.
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Alapszakasz 1. hét bejegyzéshez