Menetrend

Ups & downs - Alapszakasz 1. mérkőzés

2011. 09. 13. 09:02
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots  amerikai idő szerint hétfő este fél 7 órától (nálunk kedden hajnali 1-től ) lejátszotta a 2011-es alapszakasz első mérkőzését idegenben a csoportrivális Miami Dolphins ellen, amely végül 38-24 arányú Patriots győzelemmel zárult.
Up Tom Brady - Franchise rekordot jelentő 517 yardot dobott, hatékonyan irányította a gyors, no huddle támadójátékot, végül 32 sikeres dobása volt 48 kísérletből, amely 4 touchdownt eredményezett. Nate Solder & támadófal - A meccs egyik meghatározó pontja, hogy a rookie falember, aki nem csak hogy élete első NFL meccsét játszotta, de ráadásul nem is a saját helyén a sérülések miatt, kiemelkedő szerepet kapott a QB védelmében. A fal általánosságban is dicsérhető, amelynek jó működése lehetővé tette Brady rekordját. "Hihetetlenül jó munka" - mondta erről Brady. Wes Welker/Aaron Hernandez/Deion Branch/Rob Gronkowski/Matthew Slater - Ők öten hoztak össze 29 elkapást Brady 32 sikeres dobásából 488 yardért. Welker, Branch, Hernandez és Gronkowski volt az alap elkapónégyes a támadó formációknál. Red-zone defense - Meg kell említeni a jók között a vörös zónás védekezést, amely néhányszor kulcshelyzetben állította meg a Miami támadását. Különösen fontos volt a harmadik negyedben az 1 yardvonalon történt védkezés, mert ekkor csak mezőnygólt rúghatott az ellenfél egy szoros meccsállásnál. Down Stephen Gostkowski - A kicker kihagyott egy fontos 48 yardos mezőnygólkísérletet az első félidő végén. Devin McCourty - A másodéves cornerback nem tudott megfogni egy interceptiont a harmadik negyedben, ami nagyon jó lehetőség lett volna a Miami támadásának feltartóztatására, a meccs egyéb részeiben hullámzó teljesítményt mutatott. 11 szerelést ért el, ami ugyan a legtöbb ezen az estén a csapatban, de ez nem túlságosan jó jel cornerback teljesítményét tekintve. Általában a passzvédekezés - Chad Henne 416 passzolt yarddal zárt, bár ennek egy jó része a meccs végén, már nem kiélezett szituációban született. Egészében ez az átalakított védekezés még nem tudott elég egyenletesen teljesíteni ahhoz, hogy az irányító életét végig megnehezítsék.

Hozzászólások

2011. 09. 13. 09:05
Vicces volt látni, hogy Cameron Wake minden play közti szünetben térdelt a földön és kb. a hátsóján vett levegőt. Amikor meg ők támadtak, csak lógott az oxigénpalackon. Nem bírt Solderrel és ez jó jel.
2011. 09. 13. 09:28
Jihááá :)

Azért a downs-ban DMC elejtett int-jét szerintem nem jogos behozni, mert azt hiszem Chung ütötte ki a kezéből, amúgy meglett volna.
Up-al egyetértek. TB oké. Solder volt nekem a legszebb meglepeteés. Ahogy Wake kicsinálta az parádés volt egy elsőmeccsestől. Ha így fog haladni a srác, akkor tényleg megérte az első kört :)
Aki még újoncok közül jó volt, az szerintem Ras-I, mutatott egy-két szép dolgot, ne sérüljön le.
"Újoncok" kzül a Dfal. Tavalyhoz képest ott voltak, nem is hagytak akkora futóterületet. Szépen fogták le a kísérleteket és tényleg durva lesz, ha még jobban összeérnek az idényben :) Chung vezérként viselkedett, nem véletlen az egyik kedvencem mióta elhoztuk.

A két nagy igazolás közül eddig Al mutatott többet, Ócsóval nem tom mi a baj, de jobb lesz.
A passz védekezés viszont összességében elég halovány volt. Ennyi yard-ot nme szabad beengedni, főleg, hogy köv meccsen jön a Chargers.

NA de kíváncsi vagyok rá, és megint láthatjuk a magyaron :)
2011. 09. 13. 09:34
chateautorres
Jó meccset játszottunk. A kissé döcögős kezdés után gyönyörű támadásaink voltak, s ahhoz képest hogy itt heteken át azt taglaltuk, most majd lehet hogy futó csapat leszünk, Brady jól szétpasszolta a védelmet. Nagyon tetszett a támadófal, az újonc csodásan hozta magát. Ha a védelem kicsit jobban összeáll, főleg a mélység, nagyon szép alapszakaszunk lehet.
Megérte fennmaradni!
2011. 09. 13. 09:43
Egy jó meccse már volt Haynesworthnek. Nagyon jó kis holding mágnes lesz belőle, ha éppen a pressure nem is jön össze. Pryor kiváló helyettesének tűnik.

Solder kapcsán fura volt, hogy nem tesztelték többet belülről Wake-kel, de ez legyen az ő bajuk. A fő pozitívum: nem Light 2.0, hogy csak bal oldalon lehet rá számítani és a 2-minute támadás alatti megingásait leszámítva, tartotta a pozícióját.

A tight endek ellen még mindig bénázik a védelem, de azért az ált. kép az "új" védelemben pozitív. Guytonról meggyőződésem, hogy nagyon kevés csapatban lenne kezdőjátékos. Nem sok helye van a pályán, jó megmozdulása meg még kevesebb.
2011. 09. 13. 09:47
TÖRÖLT
Fantasztikus meccsen vagyunk túl.Mindenki odatette magát :) talán az igen egy kicsit a csapat orra alá dörgölhető,hogy nagyon sok az ellenféltől az a 416 passzolt yard.De összességében nagyszerű dolgokat láthattunk.Egy remek ellenfélt sikerült legyőznünk.Dolgozunk tovább kövi meccs ahogyan Tisztelt előttem szóló megjegyezte jön a Chargers a két nagy sérültük nélkül is igen ütőképesek tudnak ám lenni.Kemény meccs lesz kemény :)
2011. 09. 13. 09:51
csimbi
Nagyon jó, színvonalas meccs volt, megannyi megdőlt NFL, MNF és franchise rekorddal.
DMC down-t én is erősnek érzem ha azt az int miatt kapta, mert abban chung is benne volt, viszont Marshallnak volt pár durva elkapása mellőle.
Jól láttam, hogy Arrington is rendszeresen támadta az irányítót vagy csak nagyon későn (korán) volt?
2011. 09. 13. 09:59
csimbi
sérültek tekintetében mi sztem rosszabbul állunk a mai meccs után. Egy jó centert nehezebben találsz, mint egy jó rúgót (lásd Graham tavaly). Bár Conolly kiválóan helyettesítette. Jó volt látni a Welker TD után mindenki odament Koppenhez.
Valakinek van infója róla? Vhol bokatörést olvastam (bár asszem az az NSO volt...)

Pryor valóban meggyőző teljesítményt nyújtott, ahogy Ras-I nek is voltak szép megmozdulásai (ha jól emlékszem a majdnem int után ő halászta el Marshall elöl a tojást a célterület előtt)
2011. 09. 13. 10:00
lipi
A védelembe majd még jön Spikes és Cuni. Kicsit összeállnak és karcolni fognak. Igazából a futás elleni védekezésre leszek nagyon kíváncsi, mert szerencsétlen Bush nem tudta rendesen tesztelni, konkrétan szélső futás nem/alig volt, és időnként Mayo is csak téblábolt a pályán. A cornerek nem voltak rosszak, de Marshall 140 yardja és az, hogy 3 elkapó került 100 yard közelébe érdekes...
Big Al és Baby Vince nagyon darált középen, és időnként már nyomás is volt az irányítón. Mondjuk az kérdés, hogy Henne fejlődött ennyit tavaly óta? Vagy a play hívás volt ennyire eltalálva. A scramble qb-vel még mindig nem tudunk mit kezdeni, szerencsére nem is nagyon szoktunk velük találkozni, de azért ki kell majd valamit találni ellenük...

Az O ütött. Brady konkrétan a háború és békét is kiolvashatta egy-egy passznál. Solder ahhoz képest, hogy rookie és nem a posztján játszott, no comment :). Ha a helyére kerül és megszerzi a rutint...
Nem tudom, hogy BJGE futásai miért nem tudtak ülni, de nem nagyon ment neki. Mondjuk a TD-je gyönyörű volt :). Ocsó, majd ha megtanulja a playbookot valszeg lesz elkapása is :). Szumma, úgy érzem a csapaton, hogy harapni fogunk idén :). Megérte fennmaradni :)
2011. 09. 13. 10:12
Szaky11
Szerintem teljesen jó nyitó meccs volt, ebből többet nem lehetett kihozni, ne felejtsük el teljesen új a védelem, az a 416 passzolt yrd lehet soknak tűnik, de az első fordulóban, a csapatok nagy része 300 yrd felett passzolt, látható, hogy a védelmek általánosságban le vannak maradva a támadóktól, de ez kézen fekvő szerintem, mivel a védelemnek a támadókhoz kell alkalmazkodnia, és Henne élete legjobb meccsét játszotta az NFL-ben. Teljesen rendben leszünk, viszont a Koppen sérülés nagyon fájó, eltörött a bokája állítólag. :S

Go Pats.
2011. 09. 13. 10:29
Valóban van egy új pass rusher-ünk, ahogy Ricsiék meg is jegyezték, az új 90 kilós DE, Arrington... kipattant a szemem amikor megláttam...jót röhögtem...
Amúgy a közvetítésről egy mondat. Szerintem jó volt, élvezhető, nem volt vele semmi gond, örültem, hogy Sanyi volt a társkommentátor.
És Conolly tényleg elég jól helyettesítette Koppen-t.
2011. 09. 13. 10:37
simita
Igaz, Dan Koppennek sajnos bokatörése van ! :-((
Talán ez jobb, mint ha a szalagok szakadtak volna.
A bye week után szerintem már játszhat.
2011. 09. 13. 11:14
temp
DMC:
- elejtett intet valójába nem Chung ütötte ki. Megnéztem a jelenetet fél tucatszor, igazából DMC teljesen egyensúlyát vesztve nyúlt a labdáért, és ott találkozott Chunggal, de szinte azonnal dőlt is hátra, a labda mega z ellenkező irányba pörgött. Igazából szerencsétlen helyzet volt, és bár elsőre intet kiált az ember, valójában nem volt meg DMCé-nek a pozició, hogy megfogja, talán szerencsésebb lett volna, ha a labda megpattan a kezében, és akkor Chung simán zsákolja.

- A sok tackle pedig szvsz nagy részt abból jött, hogy gyakorlatilag végig rá dobáltak. Érdemes lenne megnézni, hogy hány dobás ment a Patriots cornerekre, de szerintem DMC messze vezetne.
2011. 09. 13. 11:26
fejszee
Arrington már tavaly is beugrott néha DE-nek...
2011. 09. 13. 12:23
TÖRÖLT
Tarpinian cut Thomas Welsch Aktiválva :)
2011. 09. 13. 12:28
hulit
Egy kicsit furcsa hogy DMC és Chung vezeti a tackle listát!
A TE-elleni védekezésnél egy kicsit hiányoltam Sanders-t !
2011. 09. 13. 12:44
tomi-tomi
viito,
Az NFL GameCenter-e a 34 névvel említett passzból, passzkisérletből tízet ad DMC-nek, 5 screen, checkdown Bush-nak, a többi CB neve 5-ször szerepel. Henne 30-at passzolt jobbra (DMC oldala, de nem mindet dobta rá), 12-t balra és 6-ot középre.
Nagyon komolyan gondolták, hogy Marshallnak jó matchup DMC. Szerintem minimum döntetlen.
2011. 09. 13. 12:47
tomi-tomi
#14 De Martino,
Ezt már meccs előtt meglépte BB, hat OL-játékos még neki is kevésnek tűnt.
#15 hulit,
Sokaknak hiányzik Sanders, de TE elleni védekezésnél már a Falcons szurkolói hiányolják. (Kivágtuk/elengedtük kb. két hete.)
2011. 09. 13. 13:14
TÖRÖLT
Oké tomi-tomi én kérek elnézést :P :)
2011. 09. 13. 13:31
Nomad
Ha már ilyen felemás Down-t nézünk,akkor sokkal inkább Branch szerintem aki odaférhetett volna, bár tény, hogy DmC is párszor pufferelhetett rendesen Marshall mellett.
Ochoról nem is beszélve, nyilván nem rá játszottunk, de tőle ez akkor is kevés.
Ami a leginkább negatív volt számomra, az Carter és Mayo. Ok,hogy ott a sack Carter neve mellett,de amúgy én egy megvillanást nem láttam tőle egész meccs alatt (nem pont pass rush-ra hoztuk?), Mayo-ról meg úgy rémlik azt mondták, az új posztján sokkal szabadabban fog játszani/rombolni. Látom, hogy van 5 tackle a neve mellett, de a második félidőben többször is odaért Henne-re, mégsem törte ketté, mintha vigyázott volna az ütközéseknél nehogy flag legyen!? :/

Szóval Down: DLine két széle; Branch/Ocho és a 400 benyelt yard miatt - egy ilyen csapattól ez vicc kategória - a pass rush!

Amúgy nem értem, hogy mikor WW TD-jénél eldőlt a meccs, 4 és 1-re miért nem mentünk neki, vagy húztuk volna ki futásokkal a hátralévő időt, miért volt jó, hogy utána még simán átjöttek rajtunk, védelem is kiengedett...
Valakinek erre van valami jó magyarázata? :)
2011. 09. 13. 13:54
Tzimisce
Kövezzetek meg, de szerintem jobb lesz a Light-Mankins-Conolly-Waters-Vollmer fal, mint az eredeti. Solder maradjon csak RT, Vollmer meg menjen át a vakoldalra hosszú távon.
DMC szerintem sem érdemli meg a downt, bár tény, hogy volt róla jópár elkapás, de szerintem egy Marshallal szemben ahogy tomi-tomi feljebb írta ez inkább döntetlen környéke.
2011. 09. 13. 14:07
tomi-tomi
Nomad,
Branch nagyon jó volt, a WW 2 yardos TD-vel véget érő drive-ot ő vitte végig például. Az Int előtt talán ő is hibázott, de az a szívszaggató kergetés mindent megmutatott az elszántságából. Tuti up.
Mayo valóban el-eltűnt, LB társaival egyetemben. DMC-vel talán helyet cserélhetnek a down-ban.
Elég sok siettetés volt, de ezek jó részét Henne futással oldotta meg. (LB-k, S-k hol voltak? Mi lesz itt Vick-kel??) S valahogy nem fújtak holdingot a Miami ellen a világ minden kincséért sem.
Azért nem mentünk neki, mert eldőlt a meccs. :-) Nem feltétlen okos és szükségszerű dolog egy csoportriválist (mindig) megalázni. A Jets az más!! (Örüljünk, hogy nem mentek neki, menne a Pats-fikázás rendesen úton-útfélen.)
Garbage time-ban demonstratíve lesz@rjuk a statisztikát, a csúcsokat. Tessék-lássék futkározunk, védekezés helyett pedig "15 yardot jöhettek, de csak egyszerre" táblákat helyezünk ki. Mégse sz@rtuk le a csúcsokat, 906 nettó passzolt yard egy meccsen all time NFL record. Ehhez kellett Henne plusz 110 passzolt yardja, TB meg már nem akart passzolni. Szeretnénk, ha Henne maradna a Dolphins QB-ja és Sparano a HC, kiismertük őket, évi tuti két W.
Számunkra felmérhetetlen koncentrációval és fizikai terhelés alatt megnyerték a meccset, ilyenkor azt láthatjuk, hogy egy kis mértékű szintcsökkenés mekkora teljesítmény visszaesést eredményez. Akkor van gebasz, amikor menet közben kiderül, hogy mégse nyertük meg a meccset. Ilyet szokott velünk játszani a Colts Manning-gel.
Nincs erre jó magyarázat innen, csak találgathatunk. El kell fogadnunk, hogy a Pats rendszerint így játszik nagy előnyben.
2011. 09. 13. 14:15
tomi-tomi
Tzimisce,
Elég komoly Koppen-elégedetlen tábor van (csak ugye Brady nincs köztük), szerintük Conolly komoly upgrade C poszton. Most már csak addig kell kihúznunk, amíg Vollmer, majd Cannon felépül. Meg kell még egy stabil C/G univerzális backup, oszt csókolom!
Ha viszont megvalósul a Vollmer LT, Solder RT felállás, akkor szegény DoM végre fog hajtani egy öntökönlövést. Már csak ezért sem lenne kívánatos, meg nem is valószínű. Inkább a Solder/Light-Mankins-Conolly-Cannon/Waters-Vollmer a jövő (év) OL-ja.
2011. 09. 13. 14:29
Tzimisce
Én ebben is benne lennék. Conolly a Green Bay meccs óta nagy favoritom, kár hogy azóta se készült vele a témáról interjú (agyrázkódása volt a meccsen) pedig nagyon érdekelne mit gondol róla.
Ez a sor, amit Te írtál, nekem tetszik, én benne vagyok. Ha Cannon felépül, akkor bazi erős falunk lehet.
2011. 09. 13. 14:51
infidelitas
Nekem is tetszett a merkozes!!! Brady nagyon harapott, jo volt nezni, hogy a 99,5 (!) yardos TD utan meg a jegcsap BB is "onfeledten" unnepel:))) Aki nekem nagyon down az Ocso... Kesobbiekben meg nagy szuksegunk van ra. Remelem legkozelebb jobban bevonjak a jatekba, nehogy elmenjen a kedve... Bar teszem hozza volt egy pass interference rajta, amit nem adtak meg a zebrak. Meg az amcsi kommentatorok se nagyon ertettek... Szoval most a legegetobb az OL fal minel elobbi megerositese, mert ezt az ujonnan aktivalt sracot nem ismerem, de nem biztos, hogy o a tuti megoldas. A vedelem tenyleg hullamzo volt, voltak periodusok, amikor ledaraltak a Maimi O-t neha meg mintha ott sem lettek volna a palyan. Kicsit sok volt a benyelt yard mennyiseg, de valahogy most erzem rajtuk, hogy lesz ez meg sokkal jobb is. Es akkor ide az oroszlant is :)
2011. 09. 13. 15:35
tomi-tomi
Ez a csúcs megdönthetetlen, ennél hosszabb off. play nem létezik, ide csak be lehet társulni. Mint most TB és WW, tizenkettedikként. Ez az élet ajándéka típusú csúcs, nem lehet érte küzdeni, készülni rá. Ez egyszer az életben vagy összejön, vagy nem. Hányszor indulsz az 1 yardon belülről, hányszor hívnak ebből passzt, hányszor hívnak ebből hosszút? (Nem hinném, hogy 99,5 yardosnak regisztrálják, pedig a videózás miatt a bíró "hivatalosan" is fél yardra tette le a labdát. Csak az adatokban mindig egész yardok vannak.)
2011. 09. 13. 15:41
non4m3
már rájöttem hogy miért engedtünk ennyi passzolt yardot, hogy NFL csúcs is legyen MNF, és a franchise rekord mellé ;)

viccet félretéve, sztetek az mennyire áll közel az igazsághoz amit Ricsiék mondtak hogy Ocho még nem tudta elsajátítani a O playbookot, és csak akkor küldik fel ha olyat hívnak amit tökéletesen ért?

a másik hogy nem lehet hogy azért szerepelt annyira jól ez az Ofal mert a Miami alig alkalmazott pass-rusht, ha alkalmaztak akkor se volt vmi meggyőző (ilyen tessék lássék módjára)?

Na megyek újra megnézem ezt a csodálatos győzelmet, aki teheti kapcsoljon a sport1-re 5perc és kezdünk :D
2011. 09. 13. 16:08
temp
tomi-tomi, köszi a statot!

hulit: egy Chung féle safetynél nem gond, hogy sok a tackle, ő átltalában nem hátul játszik utolsó emberként klasszikus FS szerepkörben. DMC-nél már inkább, bár amennyid dobáltak rá ez alkalommal itt sem lepődök meg.
2011. 09. 13. 16:36
temp
"Nem tudom, hogy BJGE futásai miért nem tudtak ülni, de nem nagyon ment neki."

Ez szerintem nem igaz.

D.Woodhead 14 69 4.9 9 0
B.Green-Ellis 7 34 4.9 13 1

Fele annyi labdacipelést kapott, mint Wodhead, és ha megnézed, akkor pont ugyanolyan átlaggal futott a két játékos.
Inkább amiatt tűnt el nagyon, hogy no huddle támadást vezettünk az est nagyobbik részében, itt pedig régen klasszikusan Faulk játszott, most pedig Woodhead tolja ugyanazt a szerepkört, ilyenkor BJGE klasszikus erő futásai kevésbé hasznosak, ezért nincs pályán.
2011. 09. 13. 16:46
tomi-tomi
#26 non4m3,
Ocho tényleg nincs még 100 %-ig felkészülve, a snap-ek 64%-ában nyomtuk a no huddle-t. Abban különösen fontos az összeszokottság.
Wake nyomult minden play-nél, de Solder nagyon jól tartotta egyedül(!). Nagyon meleg, párás idő volt, Brady nyomta a gázpedált, egyszerűen elfogytak kondiban.

#27 viito,
nincs mit!
hulitnak annyiban azért igaza van, hogy Mayo nem volt a megszokott tackle-gyár, s bizony DMC-nek is két futás elleni szerelése volt a pálya közepe felé.
2011. 09. 13. 16:47
lipi
A 7 futásból a leghosszabb 13 yard volt. Ha ezt levesszük, akkor máris cask 3.5 yardos átlagot futott. Meccs közben azt láttam, hogy BJGE fut és no gain vagy 1-2 yard. A pre seasonban sem volt túl acélos a futás átlaga.
Viszont a no huddle miatti észrevétel jogos.
Egyébként nem kritizálni akarom a srácot, mert nagyon szeretem a stílusát, LoMo után meg maga a kánaán a fiú, csak nekem úgy tűnik, hogy visszaesett a teljesítménye.
Persze lehet, hogy csak nekem tűnt úgy...
2011. 09. 13. 17:09
tomi-tomi
lipi,
hetet futott összesen. Ideje se volt bemelegedni. Ez a meccs nem a futásokról szólt. Lesz még olyan, hogy darálnia kell folyamatosan. Tartja a jó szokását, hogy nincs mínuszos futása.
2011. 09. 13. 17:13
hulit
Carter, Ellis ; Mayo nem volt még az igazi jövő héten több
kell tőlük mert Rivers sokkal jobb mint Henne ha hagyjuk
akkor simán passzol 450 yardot !
BB megszerezte a Colts playbook-át :-) vagy mi volt ez a sok no huddle mindenesetre ennyi jó célponttal elég hatásos lehet !
2011. 09. 13. 17:41
Zelslayer
Üdv!

Jó kis meccs volt, Waters nagyon jól végezte a dolgát, nagyszerű igazolás. A passdef-et össze kell rántani, mert ez kevés lesz a jól passzoló csapatok ellen a későbbiekben.

Amúgy ezt a meccset el kell felejteni és készülni gőzerővel a Chargers ellen.
2011. 09. 13. 17:41
Tzimisce
Most vettem észre, kötelező 7 inaktívat jelölni, vagyis csak 46-an játszhatnak a meccsen?
2011. 09. 13. 17:55
tomi-tomi
Tzimisce,
így van. Tavalyig a 46. csak a 3. QB lehetett és ha beállt (erre volt egy időlimit, nem emlékszem rá), akkor az első két QB nem jöhetett vissza. Ezt a megkötést idén megszüntették, bárki lehet a 46. ember (mi most ki is használtuk ezt, csak két QB volt aktív) és a három QB-t is úgy cserélgetheted, mint bármelyik másik posztot.
2011. 09. 13. 18:29
temp
hulit: a SB győztes Patriotsok játékát mindig is jellemezte a sok gyilkos no huddle támadás, Brady pedig mindig arról volt híres, hogy nagyon jól tudott haladni ezekkel sok rövid, közepes passz, hatékony futójáték, és menetelt a csapat folyamatosan. Ezt nem a Coltstól loptuk, ezt mi (is) találtuk ki, ami inkább újdonság az a futójáték viszonylagos háttérbe szorulása és szvsz a sok hosszabb kísérlet.
2011. 09. 13. 20:00
Nekem ami nagyon pozitív volt tegnap a védelemtől, az az h mindössze 14 %-ban csinálták meg ellenünk a 3rd down-okat. Tudjuk h tavaly ez mekkora hátránya volt a csapatnak...
2011. 09. 13. 20:09
simita
A Dallasban van egy Bill Nagy nevű center. Gondolom van némi magyar gyökere. Esetleg a "mindentudók" tudnak róla valamit ?
2011. 09. 13. 21:21
Azért a 2/14-es 3rd down mutatót árnyalja a 4/5-ös sikeres 4th down a Miamitól, de ettől még ez javulás, és jó irányba haladnak a dolgok egy tétmeccs alapján. Remélhetőleg McCourtynak sem lesz gyakran ilyen napja, mert csak nyelte a yardokat. Gólterületen azért odatette magát.

RE Bill Nagy

Nincs információ arról, hogy hányadik generációs "magyar" és nem tudni meddig kellene visszamenni a származása felkutatásában, hogy találjuk valamit ezzel kapcsolatban, ha egyáltalán van mit találni.
2011. 09. 13. 21:31
DoM: abból 1 vagy max 2 volt abban az időben, amikor még számított bármit is... a többinél már inkább arra álltunk be h nagy és gyors play ne legyen...

Reiss írta twitterre, h az utolsó 3 drive-ban hoztak össze 212 yardot, amikor már igazából nekünk mind1 volt... ha ezt levonjuk, akkor sztem nincs okunk panaszra. :)
2011. 09. 13. 21:51
Panaszra nincs ok. Teljesen rendben volt ez a produkció. Viszont egyelőre még csak egy tétmeccs. :)
2011. 09. 13. 22:11
Persze... a Chargers már keményebb dió lesz, még ha engem annyira nem győzött meg az első meccsük.. de ugye ők mindig lassan kezdik a szezont, picit sem bánom h ilyen korán találkozuk velük. :D
2011. 09. 13. 22:24
TÖRÖLT
Ahhoz képest,hogy eléggé kurta volt az előidény jól tudjuk a lockout meg beperelt mindenki mindenkit :D sportoló a tanácsot vizesfiú a csapatot,mert éhendöglik ha nincs meccs :d de tény,hogy kell még egy kis idő ennek a csapatnak sok az érkező,be kell épülniük remélem Koppen-t látjuk még ebben a szezonban.Sok sok pozitívum van benne nagyszerű volt a közvetítés is szuperpufi Sanyi nagy tag örülök,hogy ő volt a szaki van olyan szakkommentátor aki annyira élvezetesen beszél h szinte folyik a nyála majd bealszik :D Idő kell még Hölgyek,Urak és meglátjátok ennél is jobbak leszünk

GO GO PATS!!!!!!!!!!
2011. 09. 13. 23:38
codyfiu
OFF: Az NFC South-ot eddig rommá verték :)
2011. 09. 14. 07:25
Kelta
OFF: Sziasztok! Tudna nekem valaki segíteni, hogy honnan tudnám letölteni a meccseket? Eddig Ten Yard Torrenten voltam fent, de onnan kirúgtak, mert nyáron nem jártam fel. Szóval tudna valaki egy másik oldalt adni, ahonnan ingyen le tudom szedni őket? Fontos lenne :S

Előre is köszi!
2011. 09. 14. 07:55
Maniac84
TB és Welker a karriergyilkosok, a 99 yardos passz szenvedő alanyát már ki is vágta a Miami. El tudom képzelni a reakciót: De kócs nemá. Az Brady volt meg Welker, nem tehetek róla, hogy a pasznál Tom esélyt sem adott a nagy és erős Wes meg elnyomott. :D
2011. 09. 14. 08:50
Komolyan kirúgták a srácot? Én nem tartom jogosnak, ha csak ezért. Oké, róla ment egy rekordbeállítós td. Na és? Akkor kb még 2-3 embert ki kellett volna rúgni. Nem láttam, hogy 3-as vagy 2-es védekezést játszottak annál a play-nél. De ha 3-as, akkor szélső LB cut, CB cut, S cut, mert mindhárom területén végigment Werlker. Ha 2-es védekezés volt, akkor csak a C meg a S cut, mert akkor mindkettő területe megvolt.
2011. 09. 14. 08:52
Nomad
"A New England Patriots centere Dan Koppen törött bal bokáját műtik és várhatóan 6-10 hetet kényszerül kihagyni...helyét Dan Conelly veszi át a kezdőben... A csapat az aktív rosteren kívülről keres még elérhető támadó falembert" :/
2011. 09. 14. 09:01
TÖRÖLT
Az Istennek sem szeretnék belepofázni,de most nagyon jól jött volna Gurode ugyi ugyi.Noh keressünk a piacon valami elérhető emberkét :D
2011. 09. 14. 10:13
Az első Dolphins drive nagyon megijesztett, de aztán Brady-ék válasz-drive-ja helyre tette a dolgokat. A TE játékunk ellenállhatatlan, és ez remélem hatványozódni fog ;)
A D-line nagyon jól muzsikált, főleg annak fényében, hogy a Miami O-line-ját eléggé magasan jegyzik, legalább is a kommentátorok...
Remélem Mayo megtalálja az új szerepkör szépségeit... azért az fájt, mikor Marshall lerázta magáról, mint a ...-t :(
2011. 09. 14. 14:09
TenkRew
Szerintetek Redley mértnem kapott lehetőséget?
2011. 09. 14. 14:28
non4m3
mert fafej és BJGE maximálisan ellátták a feladatukat, és ez nem egy olyan meccs volt ahol belefért volna egy rookie mistake -> fumble

szvsz majd a Bills ellen amikor már 20-25+-ban leszünk akkor be lehet küldeni hogy érezze az NFL légkörét
2011. 09. 14. 15:54
TenkRew
Szerintem a végjátékba most is beküldhettük volna, dehát mind1 jól van ez így. :D
2011. 09. 14. 17:17
chateautorres
Azért nem küldték be, hogy eggyel kevesebb találatom legyen a tippjátékban.
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Alapszakasz 1. mérkőzés bejegyzéshez