Menetrend

Ups & downs - Alapszakasz 13. hét

2011. 12. 05. 09:29
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots amerikai idő szerint vasárnap délután este 13.00 órától (nálunk vasárnap este 19.00-tól) lejátszotta a 2011-es alapszakasz tizenkettedik mérkőzését hazai pályán, Foxboroban a Gilette stadionban  a nagy rivális, de kezdő irányítója, Peyton Manning nélkül eddig ugyancsak gyengén teljesítő Indianapolis Colts ellen, amely végül 31-24 arányú Patriots győzelemmel zárult.
Up Rob Gronkowski – A tight end tovább halad azon az úton, amely ahhoz vezet, hogy posztjának legjobbjává váljon az NFL-ben. Két elkapott TD-jével már történelmi csúcsokat is ostromol, beállította az egy szezonban tight endként elkapott TD-k rekordját. Csak néhány centiméteren múlott, hogy még nem lépte túl a rekordot, 3. TD-jénél a passzt lateralnak (hátra felé irányulónak)  minősítették, így az futott TD-nek számít. Végül 5 elkapásból 64 yarddal zárt. Wes Welker – Nem kell egyebet mondani, mint hogy 11 dobás ment felé és abból 11 elkapás lett, amely 114 yard előrehaladást eredményezett. Vince Wilfork - A védekező falember 10 tackle-t ért el, ami a legtöbb volt a csapatban ezen a meccsen, és mindezt még egy sackkel is megtoldotta. Down Devin McCourty – A cornerback  elhibázta a tackle-t Donald Brown 5 yardos touchdown futásánál, és Pierre Garcont is neki kellett volna fognia a 4. negyedben elért Colts TD-nél. Sterling Moore – A rookie defensive back helyét Matthew Slater vette át a safety pozícióban, de amikor cornerbackként pályára lépett, akkor bőven akadtak gondjai. Futójáték – A liga 31. futás elleni védelme ellen elvileg a futójátéknak jobban kellett volna mennie, a Patriots futói azonban 24 kísérletből csak 73 yardot tudtak elérni (3 yardos átlag): Steven Ridley (8 próbálkozás, 33 yard), BenJarvus Green-Ellis (6 kísérlet, 14 yard) és  Danny Woodhead (4 kísérlet, 12 yard).  Különösen a középső futások voltak reménytelenek. (Szerk:  Én Ridleyt nem tettem volna downba.)

Hozzászólások

2011. 12. 05. 02:40
OFF:
komolyan mondom, hogy szurkolok a Giantsnek :S
2011. 12. 05. 02:59
Zelslayer
Up-ba tenném Dante Scarnecchia-t, mert ha jól számolom ez a 4.dik center ez évben és nem látszott, hogy felfordulást okozott volna.

OFF: Miért van a yard j-vel kiírva???
2011. 12. 05. 03:09
Bevallom, nincs meg nekem a legújabb akadémiai helyesírási tanácsadó, nem tudom hogy a yardot a magyar nyelvben meghonosodott idegen eredetű kifejezésnek tekintik-e már (hasonlóan mint a kemping, nejlon víkend, stb., mert akkor j-vel kellene írni. Nekem egy régebbi kiadású szótáram van, abban még y-nal van írva, és az én szememet is bántja kicsit, így visszajavítottam.
2011. 12. 05. 03:45
non4m3
futó játék tényleg nem ment annyira jól, de abban az időszakban amikor komolyan vettük a játékot akkor úgy mentünk át a Colts védelmén mint kés a vajon, akkor pont annyit futottunk amennyit kellett

kezdem azt hinni ha a CFL-ből jönne egy csapat, akkor annak az irányítója is dobna 300+yardot ellenünk, lehet nem jönnének ki 10 pontból, de azért ez szomorú, itt nagyon össze kéne kapni a társaságot van rá 4-5 hetünk...
2011. 12. 05. 09:31
Gomes..
Amit műveltünk 31-3 után,az alapján nem is érdemeltünk győzelmet..Megint ennyi passzolt yardot benyelni,nem értem miért nem motivált ez a védelem,akkor is,ha a meccs elvileg megvan.Aki ránéz az eredményre másnap,meg a statokra,kb rajtunk röhög...McCourty meg jobb,ha visszasérül,lassan a leggyengébb,cornerünk lesz,vagy már az..
2011. 12. 05. 10:08
rege
Kit érdekelnek a kapott yardok és pontok. Már igen bosszantó ez a sok síró öregasszony. Akkor mit írjanak Indianapolisban? Náluk lesz az SB aztán lehet 16 zakóval zárnak!
Már uncsi a sok fanyalgó okostojás. Alig várjátok, hogy kikapjon a csapat és verhessétek a melleteket:ÉN MEGMONDTAM....! Egyáltalán kinek szurkoltok? A csapat ellen, vagy mellett? Jó lenne eldönteni már végre!
2011. 12. 05. 10:17
crucified
rege:

Egyetértek! A szurkolást és a hitet én is többre értékelem, mint a sírást.

Nem játszottunk rosszul, a 31-3 utáni fiaskót nem nevezném tragédiának. Nem várok SB győzelmet, de egy PO győztes meccset igen. Ebből kiindulva felesleges ráhúzni a csapatra a vizes lepedőt.
2011. 12. 05. 10:57
Szerintem a nagy vezetés utáni sok kapott yard 2 részből áll:
Egyrészt ilyenkor végig olyan érzésem van, hogy BB ilyenkor konzervatív play-hívásokat ad a védelemnek ("nem baj ha kapunk 21 pontot 28 pontos vezetésnél, ha közben lejár az idő....egészségükre a sok ponttal"). Lehet h papíron utolsó a védelem emiatt, de pont ez a csapat az aki le**arja (már bocsánat) a statisztikát.
Másrészt a csapat is visszavesz ilyenkor tudat alatt, akárhogy tagadják, hiszen nagy az előny. Minek hajtsanak eszeveszetten, minek kockáztassák a sérülést? Szerintem ez természetes tudatalatti dolog.
2011. 12. 05. 11:15
Beliboy
rege: szívemből szóltál! Mostanában azért nem kommentelek, mert unom a sok sírás-rívást. Ha az első negyed végén 3 ponttal megy az ellenfél, általában már mindenki temeti a meccset, ha pedig csak hét ponttal verjük a Colts-ot az ultrakonzervatív (de hatékony) felfogás miatt, akkor rajtunk röhög a fél világ... Nem tudom mit szólnának egyesek, hogyha a Pats úgy teljesítene mint a Colts, az Eagles vagy a Chargers, megnézném akkor a kommenteket. Baromira unalmas már a sok fanyalgás, az ilyenek inkább csendben nézzék a közvetítést, vagy legyen valami dühöngő a fórumon, és menjen ott a sírás.
2011. 12. 05. 11:24
crucified
Beliboy:

Vagy sorolhatnám az összes többi csapatot. A 49ers 10 év óta először jut a PO-ba, nekünk meg 10 éve pozitív a mérlegünk. Tényleg unalmas pár nehezebb drive után a sírást és a csapkolódást olvasni. Legyünk már ennyire férfiak, hogy nem ezt tesszük.
2011. 12. 05. 11:57
Fanyalgás a fanyalgók miatt, sírás a sírók miatt ;) Na én is "fanyalgok" egy kicsit :D

Nem hiszem, hogy így tervezte BB és a védelem. A Cotls az onside kicket elszúrta a végén. Ha véletlenül bejön, fél perc alatt az egyenlítés sem lett volna kizárt, elnézve a secondary pocsék teljesítményét, és az Orlovsky-Garcon duó egymásra találását. Aztán a "momentum" a Colts oldalán, és talán a győzelem is. Igazából a secondary-t én nem is nagyon hibáztatnám, kész csoda, hogy egyáltalán működik valahogy a gépezet, annyi az új (felújított, javított) "alkatrész" benne.
Én igazából a támadók megtorpanását sajnáltam. A 4. negyed tökéletes betli. Ezt a "luxust" nem engedheti meg magának a csapat. Pláne egy ilyen sebezhető védelem mellett...
Egyébként maga BB is "fanyalgott" a meccs után: "Nyilvánvaló, hogy jobb munkát kell végeznünk a mérkőzés befejezése terén. Bosszantó volt, de dolgozni fogunk rajta."
2011. 12. 05. 12:07
Burkus
Bocs 2008-ban nem volt és talán 2002-ben sem PO.
2011. 12. 05. 12:12
crucified
Burkus:

Minden tiszteletem a Tied, de a sportban nincs ha. A GB és a Saints is nagy valószínűséggel elverne bennünket úgy, ahogy a Ravens is. De ha a statisztikákat nézed, akkor a 31. DEF a GB, a 342. DEF a NE. O ban 2. a NE, 4. a GB.

A GB is úgy nyelte tegnap a yardokat, ahogy illik. És szerintem a RZ DEF-ük is gyengébb. De hittek és győztek.

Én elégedett lennék, ha lenne egy nyert PO meccs. Szerintem az visszaadná a csapat hitét a jövőre nézve.
2011. 12. 05. 12:13
crucified
2011. 12. 05. 12:16
chateautorres
Szerintem igaza van a fanyalgóknak és az elégedetteknek is. Egyrészt: Itt is hangoztatja szinte mindenki, ez egy olyan sport, ahol ha esik, ha fúj, meg kell szakadni a győzelemért. Ezt várja a nagyérdemű, ezt várja a szponzor, a tulaj, az edző. Amikor a liga egyik legjobb csapata így elszarja az egyébként megnyert meccs végét, az többnyire keserű lecsengésű (nem csak a jelző feltételezett íze miatt). - de ők is emberek, fáj-sajog mindenük, benne van hogy kissé könnyedén veszik, mikor már megvan a győzelem.
Ugyanakkor, jelen állapotban nem a Pats a liga legjobb csapata. Sem a játékunk, sem a játékosállományunk alapján nem vagyunk esélyesek SB-re. - ha így nézzük kimagaslóan jó a 9:3, szinte biztos PO résztvevők vagyunk, a meccsek felében látványosan játszunk, a védelem amíg fontos 3-10 ponton tartja az ellenfelet - s ez ebben a fázisban több mint elegendő. Elég mindig csak a következő lépésre koncentrálni, s ha a sérültek meggyógyulnak, a védelem összeáll, sikerülne a szezonvégi formaidőzítés, ilyen támadókkal elég lenne 4 jó meccs januárban/februárban. (Na jó, hol van az az 1 PO győzelem?)
2011. 12. 05. 12:24
hulit
Ezért nem ad pontos képet csak egy adat az engedett pontok tekintetében a Pats 10. a Packers védelem meg 23 labdát szerzett idén amiből elég sok pontot is csináltak lásd tegnap
este !
A védelmük ettől függetlenül közel sem olyan magabiztos mint tavaly ha egy kicsit rosszabb napja lesz az offense-nek a PO-ban akkor kárba mehet a nagyon jó alapszakasz !
Szerintem a védelmünk főként a red zoneban sokkal jobb mint az elmúlt pár évben és ha a sok sérültet is beleszámítom tényleg csoda, hogy csak ennyi pontot kapunk !
2011. 12. 05. 12:30
lipi
Szerintem ezt a meccset egy pre season meccsnek vettük, és kb ezzel a komolysággal is kezeltük.
Ki a tököm ez a Nate Jones? Matt Slater kezdőként? Koutouvides szintén. A teljes secondry felforgatva, LB sor dettó. BB ki akart próbálni pár fiatalt, újoncot. Ki mit tud kezdeni éles meccsen, úgy hogy a győzelem már a meccs kezdete előtt a mienk volt. Nem kell itt semmi temetői hangulat, hogy ilyen szar a sec, meg olyan szar a védelem. Szar, tudjuk.
9-3. Vezetjük az AFC-t. A tavalyi védelem jobb volt, mint az idei? Igen. Nyertünk PO meccset? Nem. Bejutunk a rájátszásba? Megnyerjük a csoportunkat? Igen.
A PO-t meg temessük akkor, ha kiestünk :).
Egyébként is, tessék megnézni a bal oldali oszlopot. Kiket vertünk meg, kiktől kaptunk ki és mennyire. Látunk vállalhatatlan adatot? Nem.
Ergo, tudjuk, hogy baj van, tudjuk, hogy nem lesz veretlen szezonunk és nem hengereljük a ligát a szokásos módon, de én még nem látom azt, és nem is akarom, hogy feltett kézzel megyünk ki a gyepre bárki ellen is :).
Ezt a meccset meg kezeljük mi is a helyén. Egy idény közbeni pre szezon meccs :)
2011. 12. 05. 12:32
A védelem első két helyezettje (szerelések):

N. Jones
(első meccs a Patriotsban! 6 tackle, 3 assist, 1 pass def.)
M. Slater
(WR! 6 tackle, 1 assist, 1 force fumble)

Azt nem mondhatjuk, hogy a csapat nem próbál meg alkalmazkodni a helyzethez ;)
2011. 12. 05. 12:35
crucified
hulit:

GB: 23 INT
NE: 17 INT
2011. 12. 05. 12:38
crucified
lipi:

Szívemből szóltál!

A Bills ás a Giants vereség is a saját hülyeségünk volt, tegyük hozzá. Nem az ellenfél vert minket tönkre. A Steelers is egy vállalható vereség. Akkor miről beszélünk?
2011. 12. 05. 12:44
chateautorres
lipi
Valószínűleg igazad van, tegnap a védelem többnyire a vakok és gyengén látók gyülekezete volt, ezzel együtt 50 percig 3 ponton volt a kóc. Ezzel együtt rohadtul felbosszantott a végjáték, mert ez biztos nem gyakorlás volt, hanem lezserség.
DE: az az érzésem (vagy inkább vágyam), hogy BB nem akar a 2007-es, vagy tavalyi hibába esni, amikor látványosan a legjobb csapat benyomását keltettük, maguk a játékosok is elhitték, hogy királyok, s amikor fontos lett volna beállt a nyakigörcs.
Persze tudatosan nem lehet szarul játszani, nehéz kevesebbet mutatni mint amit tudunk, nem lehet visszafognia a lendülő kart s nem a jobb szituációt megjátszani, de reménykedem benne, hogy több van ebben a csapatban, mint amit látunk.
A csoport meglesz, bár Denver és Miami meleg lesz, s a Jets is majdnem elhasalt a Redskins-nél, s akkor a PO-ban be lehet mutatni a jegelt támadásvariációkat. (Jó erre írta tegnap DOM, hogy ilyen nincs, csak az működik amit kipróbálnak, gyakorolnak) ???????
2011. 12. 05. 12:47
Tzimisce
Srácok, tavaly a liga lesajnált minket, aztán a ballhawk def az erős offense-el ledarált mindenkit a regular seasonban. Idén tökugyanezt csinálja a GB, nézzétek meg a TO mutatójukat. Rogers mindössze 5 interception-t dobott. Tavaly Brady 4-et. Figyeljétek meg, még egy év, és szakmailag mindenki BB-t fogja dícsérni a belső körökben, mert Ő alkalmazta először a működő stratégiát.

Én sem örülök, hogy így leeresztettünk, jó lett volna még egy Brady drive, már csak a 4000 yard miatt is, de nem lett.
Nekem idén csak az a vágyam, hogy legyen egy PO győzelmünk, aztán ha AZ megvan, akkor dédelgetek nagyobb álmokat.
2011. 12. 05. 13:03
chateautorres
Bocsi, kicsit más:
Tudja valaki, hogy meddig marad a waiweren Price, mikortól lehet (esetleg) visszahozni a gyakorlócsapatba?
2011. 12. 05. 13:11
typhoon77
lipi, ott a pont. A helyzet kb. az amit leírtál se több, se kevesebb. A legjobb alakalom volt mély vízbe dobni az úszni tanulókat.
Inkább ilyen nyögvenyelős meccsek és felismert hibák jó PO szerepléssel, mint csili-vili szezon kirakat csapattal eredmény nélkül.
2011. 12. 05. 13:28
Pat Patriot
Nekem az a véleményem, hogy egyetlen meccset sem szabad félvállról venni. Ha pedig 3 negyeden keresztül jók vagyunk, addig kell szorítani a kötelet, amíg az ellenfél ki nem purcan. Egy nyilván hitehagyott, a kiütés szélén álló ellenfelet visszaengedni a meccsbe nem szabad. Hogy milyen playek voltak nálunk, nem lehet mentség. Korábban éppen azzal vádolták BB-t, hogy az agyonvert ellenfelet még jobban meg akarja alázni. Ő akkor azzal reagált, hogy nem lehet tudni, mikor kerül olyan helyzetbe a csapat, hogy nem 40, hanem csak 3-4 pontos lesz a különbség, ergo maximális koncentráltságra intette a játékosait. A másik dolog az önbizalom. A secondarynek, de egyáltalán, a védelemnek most nyilván remekül sikerült helyrecsapni az önbizalmát, hogy egy negyed alatt 21 pontot rakott a táblára a ligautolsó abban a stadionban, amely az NFL legfélelmetesebb pályája, és ahová enyhén szólva nem győzni járnak az ellenfelek... A secondary egy igen fiatal egység, és minden pozitív dolog csak előnyükre válna. Most majd az lesz a fejükben, hogy ha a gyenge Colts 21 pontot csinált ellenünk, akkor egy keményebb támadószekció mit fog?! A Colts ebben az évben csak egy csapattal szemben ért el ennyi pontot, a kőkemény Chiefsnek. A D ebből a meccsből arra következtethet, hogy tényleg borzasztó gyenge. Pedig megerősödve jöhetett volna ki a mérkőzésből.
2011. 12. 05. 13:38
lipi
Szerintem senki nem gondolta, hogy a 4. negyedes leolvadás tervezve volt. Szimplán mindenki elhitte, hogy zsebben a meccs, elég a kartonfigurákat kirakni az ellenfél elé és mindenki tök boldogan megy haza, sőt, még jutalomból egy nap extra szabi is jár nekik.
Na, nem lettem volna az öltözőben a meccs vége után. BB szerintem elég csúnyán helyre pakolta a fiúkat. Annyi extra videózás és plusz munka lesz a héten, hogy a sárcok legközelebb a lefújás után is ütni fogják az ellen irányítóját :).
2011. 12. 05. 14:23
Gomes..
Burkus 12.

Abszolút egyetértek!
Ahhoz,h a rájátszást befejezzük idén,még Offense sem kell ellenünk,elég egy jó def...Amit itt jó páran fanyalgásnak hívnak,arra én azt mondom,realista vagyok.Attól,mert Bradyék felraktak 31pontot a táblára,a védéemnek nem azon kéne gondolkoznia,h"zsír,akkor 30at simán kaphatunk!"...ez a "szupercolts" meccsenként átlagban 290 yardot szerez idén,most meg majdnem 500-at..lehetett volna egy önbizalombomba ez a meccs a védelemnek,erre lett egy keserű emlék,a szezonban a sokadik...
2011. 12. 05. 15:04
Beliboy
Ne értsetek félre, én sem örültem a tegnapi negyedik negyednek, attól viszont tényleg kiver a víz, amikor egy három pontos hátránynál mindenki elkezdi a csapatot, és az olyan kijelentések miatt is, hogy rajtunk röhög a világ... Az objektív kritika jogos, és bele is fér a szurkolásba, de a meccs közbeni fölösleges drámázás teljesen értelmetlen.
2011. 12. 05. 15:12
Pupu
Keserü emlék a szezonba sokadik????
9-3 al állunk és sok a keserű emléked???
Mindenki azt gondol amit akar de azért szerintem kicsit
Pozitívabban nézve a dolgokat sokkal kevesebb lenne
a keserű emlék..de mindenki maga dönti el hogy
mire fordít figyelmet.. A GB 12-0 a mérlege de tegnap a secjük
talán a milyeneknél is gyengébb volt..a NY első te még nekem is kellemetlen
volt:) lehetne ott is fanyalogni de sok értelme nem lenne..mindig van min
javítani de nem kell mindig fanyalogni ,olyan sok szép megmozdulás
volt tegnap arról senki nem beszél és engem ez zavar a legjobban..
De ez az én véleményem látásmódom...
2011. 12. 05. 15:47
lupus
Sajnos nem lattam a meccest(talan ma torrentrol),de 1dolgot lassunk meg! A nevenincs emberek jatszatasa nem volt veletlen,ahogy a posztokon valo varialas se. Valaki nagyon jol irta,hogy ez egy 13.heti preseason game volt. Ennyi es nem tobb.
Onbizalom?? Emberek,ez nem a kishitu altalanos iskolasok varosi ligaja! Egy ilyen 21pontos negyedbol tobbet lehet tanulni a kovetkezo 2-3napban videorol,mint 5eles 0-as full merkozesbol. A sajat hibaidat visszanezve sokkal tobbet er.
2011. 12. 05. 15:56
crucified
Ezt már jó olvasni, hogy több a pozitív hozzáállás, mint az anyámasszony sírás.

Hangsúlyozom, nem várok SB győzelmet, de ennyire nem vészes a helyzet az adott opciókhoz képest, mint amit sokan -főleg meccs közben "nyeljük a yardokat"- vizionálnak.
2011. 12. 05. 16:20
31. lupus:

Preseason game??? Azért ezt BB és a csapat igencsak kikérné magának! Nevenincs emberek játszatása??? Mivel a "neves" emberek sérültek, ugyan kit játszatnának??? (pl. Chung, Fletcher, Spikes, Conolly, Vollmer inaktív/sérült volt).
Posztokon való variálás? Hát ezt sem a kísérletező kedv, hanem az adott poszton bevethető játékosok hiánya okozta.
A 0:21-es 4. negyedből valóban lehet tanulni, ebben egyetértünk.
Egyébként jó meccs nézést! :)
2011. 12. 05. 16:32
Inyas
A tegnapi meccs amit a diavetítős üzemodú közvetítéseken néztem 31-3 vezetésnél óriási fölényt mutató játékkal a 3negyed közepén azt hittem, hogy itt a vége és most kezdődik Hoyer time. Aztán mikor visszanéztem akkor látom, hogy 1 negyed alatt 21pontot kaptunk szóval a vége Pats szemmel csúnya volt. Ami igaz az igaz ez egy gyakorló meccs volt mind a védelemnek, és a támadóknak, meg persze a st-nek is biztos sokat tanultak az itt elkövetett hibákból és ugyanakkor a jól megcsinált játékokból is. Ochocinconak is volt két elkapása Az szinte biztos,hogy a védelem sokat tanult az utolsó negyedben kapott 21pontból lesz ott roster mozgás a héten. Én bizakodó vagyok mintha kezdene összeérni a csapat,off,def,st,coaches.
2011. 12. 05. 16:40
ja, és még az IR-ről néhány ismerős:

Pl. Josh Barrett, Ras-I Dowling, Dan Koppen, Mike Wright, Rich Ohrnberger.... és még szegény Tarpinian is ;)

Visszatérve: a 24 bekapott pont ettől az Indy-től így is fájó, de ha Brady-éek 49-et hoztak volna, akkor kevesebb lenne a fanyalgás a részemről :D
2011. 12. 05. 16:48
Inyas: roster mozgás? Na, abból amúgy is kevés volt eddig ;)
Nate Jones + Sterling Moore cut. Pont passzolna az eddigi "humánpolitikába" :D

Azért kíváncsi lennék, hogy a "régi secondary" (pl. Merriweather, Sanders, Page, Bodden, Butler) is hasonló mérleget hozna-e, mint a mostani!
2011. 12. 05. 17:40
lipi
Ha komolyan vettük volna a meccset, akkor nem lép pályára kezdőnként N.Jones (btw, valaki tud róla valamit? Ki ő? Mikor került a csapathoz, ilyesmi :)), Slater és a kimondhatatlan nevű LB srác.
A régi embereink közül, beleértve mindenkit, egyedül B. Tate aki játéklehetőséget kap, és az ő játéka is bekorlátozódik a visszahordó szerepkörre. Mint elkapó a pálya közelében sincs.
A többiek, aki még rosteren van egyáltalán, általában az inaktív vagy nevezett csere, de a gyepet nem érinti státuszban leledzik.
Ez alapján szerintem nem lennénk velük előrébb. (kivéve Tate, aki nekem hiányzik, pláne amikor Welkert látom felállni returnerként...).
Egyébként csak nekem tűnik úgy, vagy tényleg jobb lett a csapatmorál és tisztábbak lettek a fejek, amióta el lett küldve Big Al és Bodden?
2011. 12. 05. 17:56
cspeti98
lipi:
Nem csak te látod így a morál sokkal jobb lett.
Egyébként Tate-t én is sajnálom.
2011. 12. 05. 18:44
nosbiglem
Sziasztok!

Lipivel értek egyet!

Ez ellen a Colts ellen eltúlozva, de sztem simán egy "B" csapat is elég volt. Az hogy tudtak 24 pontot csinálni Orlovsky érdeme, az eddigi QB-k finomanszolva is rosszak voltak, és nem mondok rajuk csunya szót!

Pihentetve lettek a "jobb" játékosok, sztem ezzel nincs semmi gond!

Tegnap jo volt nézni a meccset, mert az elso másodperctől az utolsóig kontrollálva volt a meccs, semmi gyomorideg nem volt bennem. Más meccseket végig izguljuk!

Go PATS! a Legjobb csapat!
Jóban, Rosszban, Mindig!
2011. 12. 05. 19:16
Burkus
lipi:

James Sanders - akinél biztosan jobb safety-eink vannak most :) - tegnap 10 tackle-t csinált és egy fumble-t szerzett meg a Falcons-ban. A 10 solo tackle-el második volt a csapatban. A Houston összesen 17 pontot csinált (más kérdés, hogy így is nyert.) Meriweathert illetően nekem is voltak kételyeim - finoman szólva - de Sanders "lecserélését" Brownra, Ventrone-ra meg a többi sztárra már akkor sem értettem.
2011. 12. 05. 19:36
Burkus
nosbiglem:

Ja igen, most hogy mondod, tényleg kontrollálva volt a meccs.7:16 alatt kaptunk két TD-t úgy, hogy még egy INT-t is dobott a Colts.

Annyira kontrollálva volt, hogy az utolsó két percen belül 1:07 alatt kaptunk egy TD-t úgy, hogy a saját 10 yardjukról indultak.

Ha Branch nem kapja el az onside kicket - az legalább általa kontrollálva volt - lehet, hogy kapunk még egyet. Végül is volt hátra 36 mp és a védelem annyira benne volt a yardok nyelésében.

Az "első vonal" ment passrushra - Anderson, Carter, stb. - és a közelébe sem értek az irányítónak a végén. Ahogy anno PM-nek sem.

Nem kontroll volt, hanem botrányos lazaság. Ha olvasod a bostoni reakciókat, BB sajtótájékoztatóját, Brady nyilatkozatát, abból egyértelmű, hogy ők is tudják, hogy nagyon leégtek a végén és majdnem kicsúszott a kezükből.
2011. 12. 05. 19:42
lipi
Jogos.
http://espn.go.com/blog/boston/new-england-patriots/post/_/id/4710878/catching-up-with-former-pats-11
Innen szoktam nézni, ki milyen teljesítményt tud nyújtani más csapatban.
Mondjuk Sanders is csak sérülés miatt volt pályán, de kétségkívül jól játszott, számok alapján.
Rotációban jó volt nálunk, csak a fizikuma volt kérdéses. Az idény eleji nagytakarításkor pedig BB úgy gondolta, hogy nincs benne potenciál, hosszú távra nem megoldás. Más kérdés, hogy azóta elfogyott a poszt...
Valahányszor látok egy-két elb.szott safety szerelést, mindig elmorzsolok egy könnycseppet és fejem ingatva gondolok vissza egy-egy Rodney féle szerelésre a régi szép időkben :)...
2011. 12. 05. 20:15
Gomes..
Beliboy,Pupu és Társai..

Ha figyelmesen olvasnátok,látnátok,h csak a védelemmel,és annak a "teljesítményével" foglalkoztam.A 9-3 az 9-3,rendben is van,az Offense 1-2 meccset leszámítva szintén működik.De ha belegondoltok,hány olyan meccset tud felmutatni ez a D,amire büszke lehet,amikor úgy jött le a pályáról,h megmutattuk,a kritikusok bek.phatják??
Szerintem esetleg 2 vagy 3.És ezek a meccsek igenis ha másra nem,arra kéne,h jók legyenek,h az utolsó percig pörögnek,és mondjuk 3,esetleg 10 ponton tartanak egy acélosnak nem igazán nevezhető Offenset,meg mondjuk 300yardon..igenis sokat számít az önbizalom,ami a mi védelmünknél szerintem jó pár poszton,jó pár játékosnál hiánycikk.És ezen a tegnapi meccs sem sokat lendített..
Burkus,a 41.hozzászólásoddal megint csak egyet kell értenem!
2011. 12. 05. 20:29
Tzimisce
lipi és cspeti: Én nagyon nem sajnálom Tate-et, returnerként rossz volt, elkapóként még rosszabb. A pre-meccseken Edelman lejátszotta a pályáról, a WR-ek között pedig nem csak Edelman, de Slater is.
Burkus: Veled egyetértek. Sanders az egyetlen, akit igazán sajnálok, ott az egy dolog, amire hivatkozni lehet, az a kora. A morál egész jó, de a védelemnek kicsit többet kéne mutatnia. Nem baj az, ha nyelik a yardokat, legfeljebb a modern amerikai futball a kézi- illetve a vizilabdára fog hasonlítani.
Brown csak ST játékos, ezt bizonyította, és bár kedvelem, de ez van. Ventrone határeset, ahogy Ihedigbo is. Moore-ban lehet reménykedni, de szerintem nem lesz belőle semmi komoly. Ez van, kell egy fiatal safety, pláne, hogy szerintem Ras-I volt BB legelcseszettebb pickje (megjegyzem, ha nem sérült volna le, ami mellesleg várható volt, akkor most itt áldanátok BB mestert).

Szóval, ha úgy húznak, ahogy szerintem kéne(DE, S, esetleg WR), akkor a 2012 lesz a mi évünk, most surranópályán meglehet a SB részvétel (na jó, lehet hogy nem is surranópályán, csak nyerjünk végre a PO-ban, ne legyünk Colts), és jövőre megmutatjuk, hogyan kell 32-ik DEF-el SBt nyerni.
2011. 12. 05. 20:33
focilap
A GB vagy a Saints D-je se sokkal jobb a miénknél. Mégis szinte mindenki őket tartja SB esélyesnek az NFC-ből. Persze az más kérdés, hogy az NFC-be nincs olyan D, mint a Ravens vagy a Steelers. Ha lenne ők is ugyanúgy foshatnának a PO-tól, mint mi.
2011. 12. 05. 20:35
focilap
Az meg érdekes, hogy 3 irányító is megdöntheti Marino rekordját jelen állás szerint. Ez is jelzi mennyire passzorientált lett a liga.
2011. 12. 05. 20:40
Tzimisce
Gomes: Nem emlékszem, hogy tomi-tomi vagy tuci-tuci jött elő azzal a statisztikával, hogy nem a benyelt yardok, hanem a pontért megtett yardok száma a szignifikáns szempont.
Az, hogy nyeljük a yardokat, tavaly óta tény. Fogadd el, hogy (na jó ezt csak remélem) egy új védelmi technológia evolúcióját látjuk, ez a bend-but-not-break. Ez a gyere-gyere, úgyis hibázni fogsz, illetve a goal-line tömörülésnél úgyse tudsz TD-t csinálni módszer. Ehhez kell egy jó Offense, és egy valamiben erős Def (nálunk ez elvileg a futás)+egy bika RZ def.
Nézd meg, hogy a yardok tekintetében def. utolsó 2 csapat hol áll power rankingban: 1. és 4/5-ik. Hogy ez elég lesz-e a rájátszásban? Nem tudom, tavaly nekünk nem volt elég, de speciel szerintem ott megijedtek az újoncok. Ha minket is és a Green Bayt is első körben kiverik a PO-ban, akkor ez a taktika rájátszásban nem jó. De a regular seasonben bizonyítottan működik.
2011. 12. 05. 20:46
lupus
pirko 33

En se ugy gondolom,hogy az oltozobol kijovet mar tudtak ezt a meccset megnyertek.Ahogy a nevenincs embereket se azert nevezte es kuldte palyara BB,mert volt egy fogadasa valakivel.
De tartom a velemenyemet,ha mar igy alakult ugy gondoltak megprobalnak olyan dolgokat (is),amikre egy igazan eles merkozesen meg csak nem is mernek gondolni.
Es,igen a hibaidbol,foleg,ha visszanezed oket,tudsz tanulni.Amit jol csinalsz,azt mar tudod,igy nehez lenne tanulni belole.
2011. 12. 05. 20:57
Gomes..
Tzimisce

Szeretnék hinni neked,hinni ebben,de szerintem nem erről van szó,az NFL annál jóval kiszámíthatatlanabb,minthogy bárki erre alapozzon egy védelmet.Meg azért nézz végig a névsoron,és gondolj bele őszintén,h vajon tudna ez működni?
A Green Bay defense lehet,h statokban nem jó,de tele van playmaker játékosokkal,olyan nevekkel,akiktől alapból tart bármilyen Offense,tök mindegy,h éppen passz ellen csak 435.helyen állnak a számok szerint.A mi védelmünkben hány ilyen játékos van? Egyetlen egy,Baby Vince,és kifújt..
2011. 12. 05. 21:14
focilap
Tök mindegy, hogy van-e papíron playmaker ha nem csinál nagy playt vagy ha csinál is akkor ugyanúgy kapják a pontokat. (Mert egy sack se ér semmit ha utána egy passzból meg lesz a first down.) Vince meg nálam abszolút nem a playmaker kategória. Sőt szerintem egy 3-4es NT nem is igazán lehet az.
2011. 12. 05. 21:38
RE GB védelem

9 meccs utáni állapotokat tükrözi a stat. A GB védelme 16-szor találkozott olyan helyzettel a negyedik negyedben, amikor legfeljebb egy TD különbség volt a két csapat között, és ebből a 16 támadásból összesen nulla pontot kaptak.

http://www.coldhardfootballfacts.com/Articles/11_4702_The_Packers_and_the_greatest_winning_streaks_in_history.html
2011. 12. 05. 21:46
Pupu
Gomes.

Nincs olyan hogy a deff és az off is tökéletesen működjön ez nem a spanyol bajnokság..Itt minden győzelem aranyat ér..
Láttuk idén pl a saints a rams ellen vagy mondjuk a nálunk sokkal erősebnek tartott(én nem érzem annak) baltimort a jaguars vagy mondjuk seahawks ellen..
ha olyan védelmünk lenne amilyen az támadósorunk elég unalmas lenne(mindig nyernénk:) mikor jó volt a védelmünk akkor nem volt ilyen támadósorunk...
Az hogy te olyan meccsnek tudsz csak örülni ahol jó off és deff teljesítménye nem sok meccsnek fogsz örülni...
kapott pontban ez a lesajnált védelem(én se tartom túl acélosnak) a 13 dik..mögöttünk vannak pl ilyen csapatok:
16 New York Jets
17 Green Bay Packers
19 New Orleans Saints
21 Detroit Lions
28 New York Giants

És ezt a játékot pontra játsszák..lehet hogy nyalja ez a védelem a yardokat..de azért odateszik magukat ha kell..
Nálunk úgy mint pl a saintsnél vagy a packersnél a támadóknak kell megnyerni a meccset...És ha megnézzed az utóbbi két évbe ki volt bajnok hát akkor azért észrevehető hogy a deff nyeri a bajnokságot már annyira nem fekszik..
És hogy mi lesz a POba azt senki nem tudja megjósolni DE bárkit meg tudnunk verni bárkit!!
Ennél több nekem nem kell..
2011. 12. 05. 22:19
Azt látom, hogy külön-külön nem nagyon megy a "régi" secondary-nk tagjainak. Igazából arra gondoltam, hogy a jelenlegihez képest mit mutatna a Vödör, Sanders, Bodden, Butler stb. csapat...

lupus: "nevenincs" játékosok? Szerintem nem nagyon lehet mást a pályára küldeni, csak aki benne van a keretben, és (nagyjából) egészséges. Ez van. Szerintem nem pihentettünk egy sztárt se az Indy ellen;)
2011. 12. 05. 22:22
sirCharles
Tavaly ugyanígy nyeltük marha gyenge támadósoroktól is a yardokat, viszont (általában szerencsével) rengeteg szerzett labdánk volt. Ha így nézzük, idén jobb a védelem, mert kevesebb szerzett labdával is nyerjük a meccseket - szó se róla, 90%-ban nem a védelemnek köszönhetően...
Egészen addig nincs is ezzel gond, míg nem jön egy komolyabb passrush-sal bíró ellenfél, és a fejekben nem omlik össze minden 2-3 rossz Brady passztól, ami azért röhej felnőtt, profi sportolók esetében...

DoM nagyon elkapta a GB védelmének lényegét: amíg mi többnyire szerencsével húzzuk ki több szerzett mint kapott ponttal, addig a Packers többnyire önerőből megfogja az ellenfelet a végjátékban. Valószínűleg a rengeteg bekapott yard ott is a legrosszabbkor fogja majd megbosszulni magát, de azért így is ordító a különbség a Packers és a mi védelmünk között. Amíg nem tud legalább közepes passrusht prezentálni folyamatosan a védelmünk, nem kell csodálkozni azon hogy "egyetemi szintű" irányítók is szétdobálnak minket, és kb. a támadósor tartja csak meccsben a csapatot.

Biztos ott leszünk a playoffban, és biztos nagy fogadkozás lesz megint a meccs(ek) előtt, de amíg ennyire a béka segge alatt van a csapat önbizalma és stabilitása, addig ugyanolyan meccsekbe fogunk belefutni mint a Ravens vagy a Jets ellen tavalyelőtt/tavaly, csodálatos támadósor ide vagy oda. Szerzett labdákra szerintem nem életbiztosítás alapozni egy csapat sikerét... Nem fanyalgok, csak a tavalyi és tavalyelőtti szezonból okulva próbálok nem dédelgetni túlzott elvárásokat, mikor ennyire ordító hiányosságaink vannak.
2011. 12. 05. 22:31
Gomes..
sirCharles,köszönet!

emlékeim szerint nem sokszor fújtunk egy követ eddig,de eljött az idő..:)
2011. 12. 05. 22:48
sirCharles
Gomes... van ez így :-)


Más: annyira elegem lett mostanára, hogy szinte minden szakértő a Packers lábai előtt hever. Emlékeim szerint, a nagy bajnokok még a PO-ba sem jutottak volna be a nagy sikertörténet közepette, ha az a semmitérő, halvérű Cutler által vezetett Bears az utolsó fordulóban nem mutatja be a szezon legszégyenteljesebb és legszánalmasabb játékát hazai közönség előtt. És senki ne mondja, hogy de Rodgers meg de a védelmük, annyira nem rajtuk múlott, mint a Colts elleni meccs a mi védelmünkön...

Az elvileg nagy nevek, playmakerek ellenére hozzánk hasonló volumenben szedik be a yardokat, és ott sem azért, mert így akarják... Ilyen átfutós védelemmel nagyon nagy csoda lenne szerintem a címvédés, bármilyen jó a 4. negyedes védelmük is. Ahogy lenni szokott, a "legjobbkor" fog elfogyni ott is a szerencse.
2011. 12. 05. 23:01
chateautorres
A GB most nagyon jó csapat, jól össze van rakva, tök mindegy mit mutat a statisztika.
DE: egyrészt minden bejön nekik, másrészt a kétes szitukban vagy feléjük dől a mérleg nyelve, vagy nekik döntenek a bírók. Az első fordulótól nagyon nagy formában vannak, szinte nincs nyögvenyelős meccsük. De ez sem megy majd a végtelenségig, és csak egyszer kell megszakadni a sorozatnak, s mivel minden meccset meg akarnak nyerni az alapszakaszból, pihire nem marad idő, elég lesz egy botlás a PO-ban.
Már a tegnapi NYG elleni meccs egy-egy pillanatában is, amikor nem volt minden olyan kerek, mint ahogy megszokták, apró kétségbeesés jeleit lehetett felfedezni a támadók arcán.
Nem vennék mérget rá, hogy eljutnak a SB-ig.
2011. 12. 05. 23:03
chateautorres
időközben sirCharles minden gondolatomat leírta.....
2011. 12. 05. 23:37
hulit
A Packers ha hibátlan alapszakaszt produkál nem fog SB-t nyerni a 49ers megveri a főcsoport döntőben !
2011. 12. 05. 23:37
Price a Jaguároknál kötött ki. BB korábban nyilatkozta h elképzelhető h visszahozzuk (gondolom a PS-be), de Rapoport szerint 5-en is felakarták venni waiverről, az első a JAX volt a listán, így odakerült.
2011. 12. 05. 23:47
ratkaim
Azért ne feledjük azt se hogy az utolsó negyed végén Hoyer volt az QB, aki az általa vezetett driveban a futást erőltette, ami nagyon nem ment. Nem passzolt egyet sem amivel esetleg meg lehetett volna egy first down vagy kettő. Ebből is látszik szerintem hogy BB gyakorolni küldte föl a pályára mert tudta hogy meg van már a meccs más kérdés hogy nem jól használta ki. Lehet hogy ha Brady vezeti a driveot akkor ott is szerzünk pontokat és a Coltsnak ideje se lett volna újabb drivera.
2011. 12. 06. 01:06
Jacksonville, Miami, Tampa Bay & the Jets all put in waiver claims on Taylor Price...Jaguars had highest priority on waiver wire
2011. 12. 06. 01:30
Látva az idén ide-oda foltozott védelem játékát, amelyik gyak. hétről hétre képes ugyanazt hozni, kirívó különbségek nélkül elgondolkoztam: ez vajon kinek a dicsérete vagy kritikája?

Ilyen jók az edzők, hogy utcáról igazolt akárki egy hét alatt kezdőként pályára küldhető, mert olyan szinten felkészítik VAGY éppen ilyen jó szemük van, a fel nem fedezett tehetségekhez?

Ilyen rossz a keret állapota, hogy az évek óta, de legalább idei edzőtábor óta együttdolgozó, napról-napra kemény edzésmunkát végző játékosok pont annyit érnek, mint az utcáról szalajtott munkanélküliek VAGY hosszabbtávon úgyis képtelenek a pozíciós edzők kinevelni a tehetséget, ha valaki 1-2 nap alatt felfogja miről van szó már mehet is a pályára, ha nem, akkor a játékos fejlődésével már nem is kell számolni?
2011. 12. 06. 03:12
sirCharles
Re 63. DoM

Ez tényleg elgondolkodtató, bár valószínű inkább az utóbbi. Idén a részben érthető és már-már megszokott, Pats viselkedési normák szigorú betartatása mellett többnyire a koncepciótlan kapkodás volt felfedezhető az edzői kar részéről, ill. az, hogy kb fogalmuk sincs, mivel lehetne acélosabbá tenni a védelmünket. Pedig BB elvileg kezébe vette a csapatrész irányítását...
Minimális védelmi erő nélkül viszont kitehetjük az ablakba a támadósor jó teljesítményének köszönhető szép alapszakasz teljesítményt idén is. Így nehezen fogunk playoff meccset nyerni - és nem lehet a sérültekkel magyarázni mindezt, mert sérültek máshol is ugyanígy vannak. Az a baj, hogy a legjobb felállásunkban sem voltunk sokkal jobbak védelemben.

Mindenesetre elég szomorú képet vetít szerintem előre, hogy tényleg nem bírnak Harrison-ék óta összerakni tartósan egy olyan védelmet, aminek nem kell feltétlenül ligaelsőnek lennie, de legalább valami reményt ébreszt a szurkolókban, és egészséges félszt az ellenfelekben.
2011. 12. 06. 04:26
benzinkut
ratkaim: na igen, de ha gyakorolni küldte volna fel, akkor nem csak futásokat hívtak volna. ilyen szempontból tök haszontalan volt őt betenni, ezt még edelman is simán megcsinálta volna (más kérdés, hogy ő mindent megcsinálna :D)az már csak az én személyes véleményem, hogy szerintem jobban járnánk, ha megpróbálnánk eltradelni, talán kapnánk érte egy használható picket (bocsi a hoyer rajongóktól).

témához: szerintem nincs semmi gond. simán nyertük a meccset. videózni meg aztán bőven lehet, a sérültek meg inkább pihenjenek, szükség lesz még rájuk a po-ban. az, hogy a secondary gyengén muzsikált az egy dolog (de ahogy a giants esetenként szétszívatta a packers sec-et, nem gondolom, hogy rosszabb lenne ez az egységünk) ez nyilván több dologtól is függ, ha jó a pass rush, akkor a sec-en is kisebb a teher, ezt kéne kihasználni. sajnos carter/anderson nem annyira tudta hozni a formáját. ahogy láttuk a gb-t is rendesen meg lehet szorongatni, ha van nyomás az irányítón. én eléggé bizakodó vagyok a szezon hátralévő részével kapcsolatban. az offense elég ütős (ha akar:P), úgy tűnik cannon is beváltja a hozzá fűzött reményeket. brady játéka idézi a régi időket, a futásai kifejezetten tetszenek :) ochót én pl imádom és ahogy többen is mondták, lehet, hogy inkább jövőre lesz nagy jelentősége az ittlétének (welker vagy branch esetleges távozásával), szerintem őt sem kéne temetni. gronkowski hihetetlen amit művel hétről-hétre, ha így folytatja óriási rekordokat fog dönteni.
az hogy sok yardot nyelünk be, őszintén, engem nem érdekel, kapjunk 400 yardot akár, de csak kevés pontot, ezt a játékot (is) még mindig pontra játsszák.
szerintem a saints jut sb-ba, ha most játszanának a gb-vel biztosan nyernének, brees oltári formában van.
a denver és a miami elleni meccs lesz még érdekes. minden tiszteletem a dolphinsé, hogy ilyen szar kezdés után ennyire megtáltosodtak. de foglalkozzunk a következő meccsel, redskinst szerintem simábban verjük, mint ahogy gondolnánk :)
hajrá pats, isten áldja a tizenkettest! :)
2011. 12. 06. 10:41
hulith
off:
San Diego még odaérhet a PO-ba ha a szokásos decemberi formáját hozza a Raiders a hétvégén kikap a Packers-től
a Denver nem tudom meddig tudja még nyerni így a meccseit
bár most volt passzjáték de a Chicago ellen nehezebb lesz
mégegyszer nem játszanak ilyen rosszul a macik .
2011. 12. 07. 14:28
sirCharles
65. benzinkut

Tavaly meg tavalyelőtt se gondoltuk volna, hogy egyszer az offense majd nem tud több pontot szerezni, mint amennyit a nem létező védelmünk enged. Aztán 2007-óta nem nyertünk playoff meccset. Akkor sem volt túl kiemelkedő a védelmünk, de azért a mostaninál sokkal-sokkal többet tettek a közösbe.
2011. 12. 07. 14:45
Tzimisce
sirCharles: Nekem megvan a 2007-es SD elleni meccs. Azt a meccset konkrétan a védelem nyerte meg.
2011. 12. 07. 18:33
sirCharles
Tzimisce

Én is láttam azt a meccset. Egy-egy meccsen (mint tavaly) tényleg jó is volt a védelmünk, és még statisztikák is elég jót mutatnak, de úgy azért könnyebb jó stat-okat hozni, hogy az ellenfél rendre 20 pont hátrányba került max két negyed alatt. Egyrészt olyan támadósorral egyáltalán nem is volt túl nagy szükség bomba védelemre, másrészt meg egész évben 5 komolyabb támadóalakulattal találkoztunk akkor...

Éppen ezért mondtam, hogy ilyen támadósorral igen nagy baj lenne, ha a védelemnek kellene a meccseket nyernie, de azért néha-néha hozzátehetnének valami komolyabbat a csapat teljesítményéhez, mert ebből előbb-utóbb baj lesz. Ha csak megközelítenék a 2007-es védelmünket, én már nagyon örülnék annak is.
2011. 12. 08. 01:42
Éppen ezért mondtam, hogy ilyen támadósorral igen nagy baj lenne, ha a védelemnek kellene a meccseket nyernie, de azért néha-néha hozzátehetnének valami komolyabbat a csapat teljesítményéhez, mert ebből előbb-utóbb baj lesz.

51-es hozzászólásban szereplő linken tanulságos lehet megnézni, hogy a 2007-es Pats ill. a 2003-04-es Pats hogyan őrizte meccsről-meccsre a veretlenségét.

Most csak a védelmek (clutch defense):

2007: 5 meccsen 7 alkalommal támadhatott úgy az ellenfél, hogy legfeljebb egy TD különbség volt a csapatok között.

2003-04: 17 meccsen volt olyan helyzet, hogy egy TD-n belül volt a különbség, és az ellenfél támadhatott. Összesen 43 alkalommal!
2011. 12. 08. 17:17
sirCharles
70. DoM

Hát ez az... idén nemhogy a komoly támadósorok, még a viszonylag gyengék ellen is csak sodródik az árral a védelem, és alig-alig van esély rá, hogy kulcspillanatban előlépjenek és támaszkodhasson rájuk a offense. Nyerjük a meccseket, de ha picit is döcög a Brady gépezet, 10 körmét lerágja az ember, hogy csak hibázzon az ellenfél valamit támadásban. Abból nem igazán lehet megélni, hogy egy-egy meccs vagy negyed erejéig néha megvillan a D.

Szerintem sajnos a mutatónk felülprezentálja a csapat mint egész (O+D+ST) erősségét ugyanúgy, ahogy tavaly meg tavalyelőtt is, és alig sikerül valamit előrelépni a tekintetben, hogy ne egydimenziós legyen a Pats. Nem látni a fejlődést a hiányos részeken. Félig-meddig generációváltás közben persze nem is várhatja el a szurkoló, hogy úgy domináljunk mint 2003/04-ben, de 2009 szeptembere óta csak keresi magát a védelem és az edzői stáb.
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Alapszakasz 13. hét bejegyzéshez