Menetrend

Ups & Downs Alapszakasz 14. hét

2008. 12. 08. 14:01
Szerző: vidor
Kategória: Meccsek
Up & DownSzokásos heti rovatunkban lássuk, kivel mennyire volt elégedett Mike Reiss a Seattle Seahawks ellen.
UP Matt Cassel -- A higgadt irányító egy 14 playből álló utolsó drive-ot vezetett. Az utolsó két hívástól eltekintve végig shotgunból, és a szurkolók ricsaja ellenére delay of game büntetés nélkül dolgozott. Brandon Meriweather -- A safety holtversenyben az élen végzett 7 tackle-el, és a győzelmet borítékoló megmozdulás is az övé volt, miután a sackje után Richard Seaymour megszerezte a labdát. Mike Vrabel -- A linebacker egyetlen snap kivételével végig a pályán volt, ő a másik, aki 7 szereléssel zárt és ő fogta össze a védelmet Wilfork, Bruschi és Sanders első félidei kiesése után. Wes Welker -- Az elkapó szezoncsúcsot jelentő 12 elkapással és 134 yarddal zárt, egy héttel a Ryan Clarkkal való ütközése után. DOWN Gary Guyton -- A rookie outside linebackerként kezdett a 3-4-es felállásban, de miután láthatólag nem ment neki a játék, Rosevelt Colvin került a helyére. Futás elleni védelem -- 4 különböző játékos öszesen 134 yarddal zárt 26 kisérletből (5,2 yardos átlag). Benjamin Watson -- A tight endnek volt egy 2 yardos TD-elkapása, de sokba kerülhetett volna a csapatnak a jóindulatú ámde szabályok ellen való ünneplése. Forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 12. 08. 15:03
bradyfan
Hát Guyton sztem nem down. Tény hogy nem feküdt neki az OLB poszt de hát az nem is az ő posztja. Az lett volna meglepetés hogyha jól játszott volna.
2008. 12. 08. 15:10
Maniac84
Kicsit több downra számítottam. Mondjuk ha belegondolunk abba, hogy kik voltak a védelemben szinte csoda, hogy nem ment végig a Hawks minden drive-ja. Nagyon remélem, hogy Wilfork sérülése nem komoly. Sajnos a meccs elejét nem láttam, így még csak elképzelesem sincs arról milyen komoly lehet az a vállsérülés. Nélküle a futás ellen is nagyon gyengék leszünk. A Jets veresége ellenére borúsabban látom a PO esélyeinket mint a forduló előtt. Nagyon meg is lepett mikor ezt olvastam az nfl.com-on az AFC East-tel kapcolatban:
"New England (8-5) actually has the easiest path to the division title because its next three games are against Oakland, Cardinals and Buffalo."
2008. 12. 08. 15:26
Tibery
Cassel megint egész jól játszott tényleg, viszont én a CB-ket ismét a downok közé sorolnám, volt jó néhány elég érdekes jelenet, és Branch simán fickándozott mellettük. A végén pedig Wallace futásánál Wilhite "kikapcsolása" nekem elég érthetetlennek tűnt.
Persze jól is játszott a Seattle, de mi jobban. :)
A fő az, hogy a csoportelsőség is meglehet, mivel a Jets kikapott. A PO pedig igen valószínű.
2008. 12. 08. 15:34
juhi04
Cb-k akkor legyenek downba ha nem lesz minden irányítónak 10 másodperce körülnézni a zsebben.
2008. 12. 08. 15:35
vidor
egyelőre semmi infó nincs Wilfolkról, pedig kutattam rendesen.

gondolom, azért tartják könnyűnek, mert ebből kettő kötelező győzelem ugye, a 3. pedig talán a cseréit fogja ellenünk játszatni.

Én Ghostot is betettem volna az Up-ba, de gyanítom, közrejátszott az a nem összeszedett fumble. Ami miatt egyébként azóta is szégyenkezik :))
2008. 12. 08. 15:40
vidor
LOL
"How bout a BIG UP for the Seahawk fans flying the #12 flags in honor of Brady"
2008. 12. 08. 16:15
temp
Maniac: a Downs-ban szerintem is szerepelhetne gyakorlatilag a fél csapat. Én azt érzem, hogy Reiss is figyelembe vette, hogy milyen problémákkal küzdünk, és ennek tükrében inkább nem bántotta azokat (akik néhol simán megérdemelték volna), akik így is abszolút erőn felül teljesítenek.

Ezen a meccsen a védelem részéről majdnem mindenki szerepelhetne a Downsban, mégsem bántanám a srácokat, mert amit elértek az így is hatalmas teljesítmény, egyszerűen a csere csapat erre képes, és ezt inkább pozitívan, mint negatívan látom.
2008. 12. 08. 16:18
temp
a Raiders érdekes kérdés lesz. Ott az ST és a D# egészen szép dolgokra képes, a támadók viszont képesek egy fél tucat TO-t is elszórakozni (erre volt már idén példa, azthiszem 4INT ellenére kaptak ki).
2008. 12. 08. 16:25
ati
Húúúúú
Nagyon izzasztó meccs volt tegnap,de a fontos hogy behúztuk, ha nehezen is!!
BB-et igy még nem láttam nevetni és örülni a győzelemnek!:):):)
Rajta is látszott végre valami érzelem...:):)
Ami a csoportunkat illeti az valami nagyon izgalmas lesz még a hátralévő 3 meccs alatt, de reméljük hogy jól jövünk ki a dologból!!
Go Pats!!!!
2008. 12. 08. 16:35
vidor
JaMarcust láttam valamelyik héten... hát nem volt túl nagy élmény
mondjuk az ilyen meccsek a legnehezebbek, ráadásul megint olyan csapattal játszunk, akiknek több napja volt pihenni és készülni :/
2008. 12. 08. 17:11
Bulow
Tulajdonképpen statisztikailag értelmezhetetlen a sérüléshullámunk, úgyhogy ha így lesz PO akkor le a kalappal a csapat előtt. Valahol olvastam (aszem nfl.com és Kirwan) hogy ez a szezon BB legnagyobb edzői teljesítménye ilyen állapotok mellett. Aszem igaza lehet.
A PO egyébként még nagyon kötélen táncol, a Ravens nyert, úgyhogy ki kellene kapniuk még 2-szer hogy biztosan megelőzzük őket. Vagy meg kell nyerni a csoportot, ami ha az összefüggéseket nézzük, akkor szintén pengeél. Au utolsó fordulóban NYJ-MIA lesz, az talán segíthet. Valamelyik ki fog kapni. Halálra röhögnénk magunkat aszem, ha mondjuk döntetlent játszanának, és csak amiatt jutnánk tovább. Mert még az is előfordulhat...
2008. 12. 08. 17:16
bradyfan
Tényleg és Bruschi sérüléséről van valami hir? Sajna az első félidőt nem láttam igy nem igazán tudom ki mikor sérült meg.
2008. 12. 08. 17:20
Beliboy
Hát igazából meg kéne nyerni mindhárom meccset, az lenne a biztos... Mondjuk a Ravensnek nem semmi meccsei lesznek Steelers,Cowboys,Jacksonville, bár most a Redskinset is viszonylag simán begyűrte. Azt azért semmiképp sem mondanám, hogy a PO valószínű, sajnos nem csak rajtunk fog múlni...
2008. 12. 08. 17:29
bradyfan
A ravens-nél nem nagy szó hogy megverték a redskinst. A rézbörűek nagyon szét estek. Sokszor nem az a kérdés hogy vesztenek e hanem az hogy mennyivel.
2008. 12. 08. 17:44
temp
vidor: szerintem abban az O-ban még JMR-re lehet az egyik legkevesebb felelősséget kenni. De az O-line valami botrányos dolgokra képes, a WR-ek is tudnak "nagyot" alakítani.
2008. 12. 08. 17:50
rege
Teljes mértékben tiszteletben tartom Reiss véleményét. A "higgadt irányító"-nál kezdtem forgatni a szemem "nézők ricsajánál" pedig abba is hagytam az olvasást.
Csak a Seatle-i szurkolók ricsajoznak? Azt miért nem említi, Reiss, hogy az egy szem td átadást egy 55 yardos EH visszahordás előzte meg, valamint egy 15 yardos büntetés. Az akárhogy is számolom 70 yard + a visszahordás a 15 yard körül indult. Ezek hiányában a "higgadt irányító" még mindíg a td passzért játszana. A kétpontos passz Welkernek az jó volt, a vége előtt 2:10-el.57 perc 50 sec-ig mit csinált a "higgadt irányító"?? RM olyan pocsék formát mutatott, hogy még a Down-ba sem tudta magát "beverekedni". Egy jó elkapása volt, mikor a zuhanyzóban elkapta a szappant.
2008. 12. 08. 17:56
bradyfan
Látom rege te megint nem vagy megelégedve MC játékával bár megint nem tom miért. Reiss a higad jelzőt az utolsó drive-ra értette. Nem tudom mit vársz MC-től de van egy olyan érzésem hogy nem fogod tőle azt látni amit TE elvársz. Mondjuk érdekes dolog hogy van ezer más gond de te mégis MC-vel foglaLKOZOL.
Ne vedd kötekedésnek.
2008. 12. 08. 18:12
rege
Tudod bradyfan úgy 3, vagy 4 héttel ezelőtt, amikor sokan írtak arrról, hogy minek ide Brady amikor itt van ez a Matt fiú aki minden gondra gyógyír. Aztán jött a Steelers és az első komolyabb védelem alatt összezuhant. Tegnap-ma egy td passzt adott aztis hogy.(A csere irányító a Seatle-ban hármat) Valami azt súgja nekem nem egy nyerő tipus. Aztán Gostkowski nevét miért nem említi meg senki az első field gólját 50 yardról rúgta. Ő nem hibázott. 10 pontott hozott egyedül!! A támadók meg 14 pontot csináltak?
2008. 12. 08. 18:14
mstrgz
A Qwest field-et úgy tervezték, hogy ne engedje ki a hangot. Ezért sokkal nehezebb kommunikálni no huddle-ben mint más stadionokban. Jó példa erre tavalyi Redskins - Seahawks WC meccs ott is elég nehezen értett szót Collins a fallal snap előtt. Nem értem mért kell egyfolytába Cassel-t szapulni, szerintem nem vagyok egyedül... Nem tudom hányszor kell még elmagyarázni itt pár embernek, hogy ne a tavalyi szezonból induljon ki. Divatszurkolni lehet máshol is.
2008. 12. 08. 18:15
vidor
látom, megy a szövegértés :/ ilyen alapon mindenki mehetne a down-ba, kivéve West. Senki nem mondta, hogy Cassel zseniálisan játszott, még Cassel-mama sem.
De persze nem lehet elégszer megragadni az alkalmat ugyebár, hogy elmondjuk, milyen tehetségtelen, vak, sánta és süket ember Matt Cassel. Elnézést, de én már nagyon unom. (És nem azért, mert én speciel kedvelem. Én is látom a hibáit, sőt, bármily hihetetlen, de heti rendszerességgel hülyézem le, még ha nem is tartom fontosnak, hogy ezen véleményemet mindenki lássa.)

viito: nem is akartam rákenni! : ) Természetesen nem őt tartom felelősnek a Raiders szenvedéséért, szerintem mással is kb itt tartanának. Csak még sosem láttam játszani, és meglepett egy kicsit.
2008. 12. 08. 18:17
vidor
Én speciel említettem Ghostot. De én senki vagyok : )
2008. 12. 08. 18:35
bradyfan
Rege mit értesz azalatt hogy ed td passzt és azt is hogy? Azzal a passzal mi bajod volt? Felhozod itt a seattle a csere irányitoját de elfelejted azt hogy ő egy viszonylag gyengébb D ellen játszott.
Én például soha nem mondtam azt hogy cseréljük el Bradyt MC-re. Mert tudom azt hogy nem lehet egylapon emliteni se öket ami nem baj. Hiába dobott kétszer is 400 yardot nem istenitettem mert tudtam hogy ez egy kiugró teljesitmény és nem ez az általános.
Az pedig nem nyerő tipus ostobaság ha a szivedre teszed a kezed és visszagondolsz milyen mérleget josoltál TB kiesése után? Mert én bizony negativ mérleget. Bele se mertem gondolni abba hogy esetleg 8-5-el fogunk állni és versenyben leszünk a PO-ért.
2008. 12. 08. 18:58
istidt
Üdv Mindenki
Én nem láttam a meccset csak az összefoglalót láttam és olvastam a véleményeket több helyen is.
Azt hiszem hogy ezen a héten igazából én nem csinálnék down kategóriát.A csapat ismét felállt és fordított a végén,pedig nem kicsit volt a védelmünk már megint új.
Azt hiszem hogy ilyen meccs után inkább dicsérni kellene mindenkit,mert nekünk ez a dolgunk. A rosszban is velük lenni.
És Én már tényleg nem tudom ki fog még lesérülni?
BB helyett meccsközben kiugrik be?
Azt hiszem ez már tényleg morbid ami velünk történik. És pont ezért is kellene isteníteni mindenkit mert így is 8-5 a mérleg.
Na mind1 nekem
UP a NEP
Down bizonyos magyar fanok akik semmit sem tudnak értékelni


üdv
istidt
2008. 12. 08. 19:01
zozo692
jézusom itt a MC saga újabb része
győztes meccs game és winning drive után...
bravó...

hajrá NEP és hajrá MC...
MC és TB. Mindkettő a mi játékosunk. Ergo mindkettőt nagyon csípem (TB-t egy kicsit jobban)... de idén Matt Cassellel akarok SB-t nyerni. Mint minden egészséges lelkületű Patriots szurker.

Matt Cassel a lehetőségei (képességei) határait feszegeti. És ez több mint tiszteletre méltó.
2008. 12. 08. 19:06
rege
Elnézést vidor, valószínű nem olvastam el figyelmezen írásod. Bradyfan a td passznál a körülményekre szerettem volna felhívni a figyelmet (visszahordás, büntetés). Mindezek után befejezettnek tekintem a MC kérdést. A Steelers meccs után megfogadtam, hogy nem maradok fenn hajnalig, ma mégis ott ültem a gép előtt. Ennyit a szurkolóról. Mert én annak tartom magam, nem pedig önjelölt, botcsinálta szakértőnek. Természetesen az utolsó mondat nem Rád vonatkozik, de vannak egy páran.
2008. 12. 08. 19:08
Egyébként Rege: ha elolvastad a beharangozót, abban olvashattad a The 12th man részt is. Talán abból valami fogalmad lehet arról a zajról, amit a szurkolók tudnak generálni...nem véletlenül ők a leghírhedtebbek etéren. Abban a zajban igenis teljesítmény jót nyújtani. Csak képzeld bele a helyzetbe magad, hogy milyen úgy dolgozni/tanulni, hogy oltári ricsaj van körülötted.
2008. 12. 08. 19:17
rege:
idézet a Seahawks-ot bemutató cikkből:
"2005-ben a 12th man segítségével történetében először NFC bajnok lett a Seahawks. Veretlenségét végig megőrizte hazai pályán és nézettség rekordot állított fel. November 27-én hosszabbításban győzték le a Giants csapatát. A hangzavar 11 false start büntetést, és 3 elrontott mezőnygól kísérletet jelentett. A következő napon Mike Holmgren vezetőedző a meccs labdáját a szurkolóknak ajánlotta, amit attól kezdve is a 12. játékos labdája néven emlegetnek. A meccs után a Giants hivatalos panaszt nyújtott be a ligánál, amely azt eredményezte, hogy következő meccsükre az NFL külön megfigyelőket küldött, hogy biztosítsa, hogy mesterséges eszközökkel nem erősítik a szurkolók hangját.

2005 óta a 2,83 false start büntetés meccsenként a legmagasabb a ligában. A hivatalosan mért hangerő 112 dB, ami csak 18 db-vel marad el a Boeing 747 hajtóműveinek hangjától."

Ezt próbálta meg Matt túlkiabálni! Csak picit gondold bele magad...

Én is úgy vélem, h ez a szezon legalább akkora csoda, mint a tavalyi volt. Ezzel a játékoskerettel harcban állunk a PO-ért, sőőőt, holtversenyben elsők vagyunk a csoportban.
Tegnap volt h úgy volt fenn a D a pályán, h a szeptemberben kezdő 11 játékosból 3 (!!!!!!) volt a pályán... És ugye nincs kezdő QB, kezdő RB... brutális ez az év, főleg h még mindig partiban vagyunk.
2008. 12. 08. 19:27
Beliboy
Tudom, hogy hülyeség ilyet mondani, de én azért néha elgyengülök, és elmerengek azon, hogy milyen eredményre lennénk vajon képesek, ha nincsenek sérültjeink...

más: nekem még az tudja felvágni az agyam, amikor Faragó Ricsi megállapítja a Pittsburgi zakó után, hogy "hát igen, ennyit számít, hogy nincs Brady" Valaki szólhatna neki, hogy nem csak a QB sérült le a csapatban...
2008. 12. 08. 19:36
rege
Danna: sosem voltam Seattle-ben, a stadionban meg főleg. Azt hallom, amit a tv keresztul hallok. Mindenhol zajonganak, legalábbis a tv keresztül ez jön le. Hozzáteszem nem lehet olyan félelmetes mert a Seattle az idén összeszedett 11 vereséget (ha jól emlékszem), azt viszont nem tudom ebből mennyi volt az otthoni. A sok sérült a védelemben tényleg nagy gond, legnagyobb sajnálatomra Seau sem sokat segített. Csak a reménykedés marad, azt viszont nem tudom milyen rend szerint működik a rájátszás sorsolása. Meg tudod mondani? Előre is köszönöm.
2008. 12. 08. 19:57
Rege: azért nem hallod, mert ahhoz h halld a kommentátorokat, leveszik a külső zajt. :) Ahogy észrevettem, szinte mindig ugyanazon az értéken lehet ez, mert kb. ugyanakkora a hanghatás van mindenhol.

A rájátszás úgy működik, h ugye mindkét konferencia 2 legjobb mérlegével rendelkező csapata az első PO fordulóban nem játszik.
A 3. játszik a 6.-al
A 4. pedig az 5.-el
Az itt győztes csapatok játszanak az első körben pihenő csapatokkal. Akik ott győznek, azok játszanak a konferencia döntőben, a konferencia döntőt nyerő csapat pedig megy a Super Bowl-ba.
Nem tudom h sikerült-e érthetően leírnom, ha nem, akkor légyszi írja le vki más. :)
Így ránézésre talán érthetőbb.
2008. 12. 08. 20:00
bradyfan
Azt kihagytad hogy a konferencia két legjobb csapata hazai pályán játszik. És utána az alapszakaszban elért eredmény alapján döntik el hogy ki játszik otthon.
2008. 12. 08. 20:03
Seventh Son
Én úgy tudom,h az AFC két legjobb első helyezetje, jelen esetben a Titans és a Steelers pihen a rájátszás első fordulójában. A 3. legjobb AFC első játszik a 2. WC-ssel, jelen esetben a Ravenssel, míg a 4. legjobb AFC első játszik az 1. WC-sel, aki most a Colts lenne. Ha esetleg hülyeséget írtam, akkor bocsi.
2008. 12. 08. 20:03
rege
Danna: megértettem. Köszönöm.
2008. 12. 08. 20:04
Tudtam h vmi kimarad: szal mindig az játszik hazai pályán, akinek jobb a mérlege. Tehát az első körben piheni 1-2 csapat végig, ha ők ketten jutnak a konferencia döntőbe, akkor értelemszerűen az, aki az első helyen végzett, így játszotta a Patriots januárban végig hazai pályán a PO meccseket.
2008. 12. 08. 20:04
Seventh Son
Jaa, h ilyen részletességgel kellett volna? :) Én csak az első kört írtam.
2008. 12. 08. 20:07
Seventh Son: így gondoltam én is. Értelemszerűen az első 4 helyett a négy csoportgyőztes, 5. és 6. pedig a két WC-s csapat.
2008. 12. 08. 20:17
vidor
Beliboy, emiatt kár idegesíteni magad : ) Nekem semmi bajom Ricsivel, de hajlamos papagáj módjára ismételgetni dolgokat, szerencsére ezt nem csak a Patsnek tartogatja. Amikor előhozta a Jessica Simpson témát, leestem a székről. :))
2008. 12. 08. 20:21
gabo
Sziaszok . Miért van előttünk a Jets a tabellán mi nagyobb arányban győztünk ellenük mint ők? Azonos számú győzelmek esetében mi rangsorol?
2008. 12. 08. 20:24
istidt
Nekik 3-1 a divizíón belül nekünk meg 3-2
2008. 12. 08. 20:29
Aic
csoportban ők 3-1, mi 3-2
sőt elvileg a miami is előttünk van...ők konferenciában 6-4, mi 5-5
2008. 12. 08. 20:34
vidor
3as holtverseny esetén az egymás elleni számít
Jets 2-1, Pats 2-2, Miami 1-2
2008. 12. 08. 20:36
Aic
a Casselt folyamatosan kritizálók meg remélem végigszenvedték a Pittsburg-Dallas meccset...ott a liga elitjébe tartozó franchise qb-k próbálkoztak, nem egy csere irányító...ezt kellene végre kicsit jobban a helyén kezelni
2008. 12. 08. 20:41
gabo
Köszi. Értem. Ez viszont kicsit gáz. Ha nem nyerjük a csoportot a Wild Card helyet szerintem nehéz lesz megszerezni. Tegnap fent voltam élyszaka bele bele néztem a Baltimore mecsébe és nagyon erősnek tuntek ( már amenyire én meg tudom állapítani).Pedig az ellenfelüket sem mondanám gyengének. Brutálisan védekeztek. Bár nehéz a sorsolásuk tudom de tul sokat nem fognak bukni (sztem).
2008. 12. 08. 20:43
bradyfan
Aic. Én nem szoktam kritizálni MC-t sőt mindig megvédem ha igazszágtalanul támadják. De a tegnapi mecshez hasonlitani nem szabad. Ott az egyik oldalon liga és talán a történelem legjobb D-je volt pályán. Mig a másik oldalon a liga másik legjobb D-je.
Amugy azon kondolkodtam mennyire lenne erős egy olyan csapat ahol a defense a mostnai pitts. Mig az offense pedig a tavalyi pats. Hát velük se futnék össze.
2008. 12. 08. 20:51
Aic
mult héten Cassel is a "liga és talán a történelem legjobb D-je" ellen volt a pályán...a hozzászólások jelentős része ezt figyelmen kívül hagyta
a mostani meccs után valóban viszonylag visszafogott volt Cassel szapulása (eddig...remélem így is marad)
2008. 12. 08. 20:53
Aic
szerencsére a liga erősen dolgozik az ilyen kombinációk kialakulása ellen
2008. 12. 08. 21:56
juhi04
Vicc kategória ez az ellenszenv pár emberben MC iránt... Meglehet nézni amúgy hogy egy bizonyos Tony Romo meddig jutott a acélfüggöny ellen ezen a héten.
2008. 12. 08. 22:02
temp
"hozzáteszem nem lehet olyan félelmetes mert a Seattle az idén összeszedett 11 vereséget (ha jól emlékszem)"

a Seattle idei szereplésében elég sok minden számít. Egyrészt egy nagy generáció kopott ki az elmúlt években onnan (ez elve sokat jelent9, másrészt konkrétan az idei évben a támadó sorból náluk is hiányzik szinte mindenki aki él és mozog (QB, WR-ek, futójáték, fal). A Seahawksot is alaposan megtépázta a balszerencse, de ez még nem befolyásolja azt, hogy a szurkolóik félelmetes hírnévnek örvendenek. Isteni hangulat lehet arrafelé.
2008. 12. 09. 01:44
Tzimisce
Danna: Én úgy tudom hogy kezdő Rb-nk megvan, mert mintha Morris lenne a kezdő.
Azt lehet tudni, hogy Seau hány snapnél volt fent. Annyit láttam a statisztikában, hogy volt egy solo tackle-je.
Ricsi meg le van maradva arról, hogy szakítottak JS-el :)
2008. 12. 09. 11:29
tamsssss
sziasztok! Jól látom, hogy az Oakland elleni meccsünk átkerült hajnalra? :(
2008. 12. 09. 13:29
temp
Lehet, hogy Bruschi IR. A hírek szerint a sérülése nem olyan súlyos, de nem biztos, hogy van idő és roster hely kivárni, hogy felépüljön, mert 3-4 hétig valszeg kidőlt
2008. 12. 09. 13:56
Cheater
Hát ez remek hír...:( Mondjuk mit is várok idén?! Már tényleg csak az hiányzik,hogy BB is kidőljön...:))
2008. 12. 09. 14:11
tamsssss: nem tom hol látsz ilyet, mindenhol magyar idő szerint 22.15-ös meccset írnak.

Tzimisce: Maroney a kezdő RB-nk alapjáraton. :)
Egyébként szakítottak eccer, de azóta már mintha kibékültek volna, vagy nem tom... :D Az AXN-en mostanában adják a Letterman show-t, és volt "szerencsém" elkapni egy JS interjút, addig azt hittem h csak gonoszak az emberek és annyira nem is buta, de kiderült h az, nagggyon. :D Mindenesetre az szeptemberi felvétel volt és akkor még együtt voltak. :D Azóta nem követem Romo szerelmi életét. :D
2008. 12. 09. 14:34
tamsssss
Dana: köszi, igazad van. Úgy látszik megkevertek az időzónák, de akkor a 4:15pm USA local time az még "emberi" időpont nekünk:)
2008. 12. 09. 14:41
2008. 12. 09. 14:57
peti
pistu csak annyit a "forditásodról",hogy nem arról van szó,hogy Matt Cassell nem a liga legjobbja,hanem arról,hogy a LIGA LEGJOBB IRÁNYITÓJA -Brady - nélkül játszik a Pats.
2008. 12. 09. 23:55
SzunaP
"Wes Welker — Az elkapó szezoncsúcsot jelentő 12 elkapással és 134 yarddal zárt, egy héttel a Ryan Clarkkal való ütközése után"...

Ja biztos most kattant be neki valami, eddig csak félgőzzel játszott... :)
Nálam már most ő a szezon embere, Moss és Gaffney csalódás. Hihetetlen elszántsággal küzd meccsről meccsre, kalapemelés a köbön... (persze sokan rajta kívül is még a csapatban, de az ő teljesítménye kiugró).
Csak le ne sérüljön...
Hozzászólás a(z) Ups & Downs Alapszakasz 14. hét bejegyzéshez