Menetrend

Ups & downs - Alapszakasz 4. hét

2011. 10. 03. 12:24
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots amerikai idő szerint vasárnap délután 4-órától (nálunk vasárnap este 10-től) lejátszotta a 2011-es alapszakasz negyedik mérkőzését idegenben az Oakland Raiders ellen, amely végül 31- 19 arányú Patriots győzelemmel zárult.
Up BenJarvus Green-Ellis/Stevan Ridley – A running back páros együttesen  172 yardot ért el 26 próbálkozásból, és 2 touchdownt is szereztek, ezzel a támadásban a  kívánatos egyensúlyt sikerült fenntartani a rendkívül fizikális Raiders védelemmel szemben. Offensive line – Bár előzetesen a Patriots támadójátékának fineszességéről esett sok szó, a támadófal bebizonyította, hogy ha kell, erőt is fel tud mutatni a Seymour vezette oaklandi fronttal szemben. Wes Welker – Szerencsére eddig még minden meccsen akadt egy támadójátékos, aki a hátára véve a csapatot kiemelkedő teljesítményt tud nyújtani (Hernandez, Branch). Welkerre már másodszor jutott ez a szerep, és ő minden elvárást felülmúl, ő a csapat „lelke és szíve”, ahogy Brady nevezte. (9 elkapás , 158 yard, TD) +1  Vince Wilfork – Amellett, hogy meccsek óta szinte végig a pályán van mint falember, időnként a cornerbackeknek is besegít, sőt ha kell, fut, fut, fut.  A tegnapi már a 2. interceptionje a szezonban. Hiába, ha egy üzlet egyszer  beindul! Down Shaun Ellis – A  veterán defensive end munkáját sajnos ritkán lehet észrevenni. Az meg végképp nem jó jel, ha olyan csúnya  misstackle-lel hívka fel magára a figyelmet, minta amilyen Jacoby Ford  30-yardos futásánál volt a második negyedben. Pass rush/ pass defense – A secondary bérelt helyet váltott a down-ban, bár McCourtynak már volt néhány kivédekezett passza is. (Az egyiket Chung közbelépése folytán rögtön törölték is.) Az ígéretekkel ellentétben a passrush sem akar feléledni, Andre Carter és társai nem tudtak lényegi nyomás helyezni  Jason Campbellre (39 kísérlet, 0 sack, 3 quarterback hit). +1 Richard Seymour – A védőjátékos 2 db 15 yard büntetést érő szabálytalansága nagyban segítette a Patriots első drive-ját. Végül összességében 3 büntetéssel zárt. (Szerk.:  Véleményem szerint kissé gonosz dolog volt az ex-Pat játékost  Reiss kollégától itt megemlíteni. Annak idejéből nem a saját jószántából távozott a csapattól,  ő nem akarta azt a trade-et, és a hibákat nem a volt csapatot segítő szándékkal tette. Sőt! Ráadásul, szerintem azóta sem tudta a csapat igazán pótolni.)

Hozzászólások

2011. 10. 03. 12:54
Bulow
Seymour így szerintem UP! Vagy nem? :)
Érdekes volt, és főleg a Bills meccs fényében volt "furcsa", hogy a sporik mennyire nem fújták be a roughing the pusser szitukat. TB-t legalább 5ször nyomták le passz után egyetlen bünti nélkül. Nem mondom, hogy ez gáz, mert ilyen a foci, inkább a Billst segítették múlt héten...
BabyVince meg király, úgy üvöltöttünk GoVrabellel, hogy most kissé kialvatlan még a csaj is... :)
2011. 10. 03. 13:02
NA jó napot!

Megnéztem a meccset és elég ellentmondásos érzéseim voltak a két félidőt elnézve.
Az első félidőben rettenetesen féltem és ki voltam akadva, már ami a védelmet illeti. Főleg mikor Mayo kiesett (ez továbbra is aggaszt nagyon). Nagyon örültem, hogy visszakerült középre. bár a szélen Spikes érdekes volt, figyelembe véve, hogy lassúnak tartják.
A lényeg, hogy pass rush zéró, ahogy az idényben eddig is, és ez borzasztó, azért hoztuk a veteránokat, hogy legyen pass rush, de ennyire rossz talán még tavaly sem volt. Amikor kiírták összehasonlításban, 2009 óta a Pats DT-k és Seymour sack-jeit, lehidaltam. 9-12-re Seymour nyert, pedig nálunk ennyi idő alatt nem 2 DT volt. Azért Run DMC-t elég jól tartotta a fal.
Passz védekezés, megint csakl nem volt nagy, de legalább javul. Ha az uccsó drive-ot levesszeük, akkor simán 300 yard alatt tartottuk a Raiders-t, és ez jó. Chung hurrá, hogy visszajött. Bodden pedig nem hiányzott. Arrington hibázott párszor, de mégis többet láttam játékban, mint Bodden-t eddig bármikor. Így osztom a nézetet, hogy ő lassan trade érett játékos vagy cut. ÉS jöjjön már valaki top corner, akit be tudunk építeni a rendszerünkbe.

Offense nekem öröm volt látni, hogy végre futtatjuk is a labdát. És nem is ment rosszul két TD így :)
Passz megint Welker volt az ász. Pont miután magamban elkezdtem hiányolni Branch-et rögtön csinált egy TD :)

Lényeg, hogy ez az eredméyn és teljesítmény már jobb volt, de közel sem megnyugtató. A hibák ugyanúgy megvannak mint a Bills ellen, de ott volt Brady-nek 4 INT-je és most nem. Nekem ez a meccs bizonyította, hogy ha múlt héten TB nem dob ennyi INT-et vagy kicsit nagyon szerencsénk van, akkor nyerünk.

Vasárnap újra Sport tv-n leszünk a Jets ellen. Hát nagyon kíváncsi leszek. Remélem Love vagy Big Al helyre jön addigra, meg mondjuk Ras-I.

U.I.: Továbbra is szeretném Samuel-t a csapatban, vagy Rodgers-Cromarte-t. Úgyis jóban van a két edző :)
2011. 10. 03. 13:03
Bulow: Egyszer dobtak zászlót, mikor ex-Pats leküldte a francba TB-t.
2011. 10. 03. 14:35
-kRiSi12-
és szerencsére még a Jets is kikapott :D
De szerintem vasárnap bitang nehéz mecs lesz a Jets ellen és ráadásul még Mayo sincs..
ott megint majd csak egy pontal kell többet szerezni az ellenfélnél..
2011. 10. 03. 15:25
Burkus
A kitűnő és szórakoztató Up&Down mellett én el szoktam olvasni a Boston Globe elemzését is, ami hasonló megközelítéssel az alábbiakat emelte ki:

A három dolog, aminek örülni lehet

A 13 pont - ennyi volt, amit a D a garbage time-ig engedett. Ez most és az NFL jelenlegi időszakában nagyon jó, függetlenül a körülményektől.

A támadások egyensúlya - 30 futáshívás mellett 30 passzhívás volt, ami a szerző szerint olyasmi, amit nem gondolt, hogy fog még látni a csapatnál. A futók 20 kísérletből 185 yardot futottak (9,3-as átlag),kiemelve Ridley-t, aki 10 kísérletből futott 97 yardot, benne egy 33 yardos futást és TD-t.

Ochocinco fejlődése - két elkapás 26 yardért, de nem csinált nagy hibákat és részt vett a futásblokkolásban. Ez olyasmi, amire építeni lehet és a Pats-nek szüksége lesz rá később a szezonban.

Három dolog, amiért aggódni kell:

Mayo sérülése - kb. 1 hónapra dőlt ki és a vezetői mivolta hiányozni fog.

Az offense opcióinak beszűkülése - Welkernek volt 9 elkapása 158 yardért, senki másnak nem volt több mint kettő. Jobb védelemmel rendelkező csapatok, mint a Jets ezen a héten duplázni fogják Welkert és Gronkowskit, kényszerítve Brady-t, hogy másfelé forduljon. Kérdés, hogy ezt képes e Pats "túlélni"?

504 yard - Bár ez nem volt végzetes, de a Pats újra több mint 450 yardot engedett és 62 %-át a third down-oknak.

A Boston Globe szerint Welker és Ridley mellett a harmadik kiemelkedő DMC volt, akinek a szerelése nagyban hozzájárultak RunDMC sikeres megállításához.

A lap szerint Ninkovich is megsérült, azt nem vettem észre. Tud valaki valami hírt Woodheadről azon kívül, hogy bokasérülése van?

Remélem, hogy Hernandez visszatér a jövő héten, mert úgy láttam, hogy Branch és Ochocinco tényleg nem volt sokszor megjátszható, Gronkowskit pedig levették a pályáról. AZ is elég nagy baj, hogy ST player Slater az egyetlen, akire mély passzt meg mer kísérelni a csapat Welkeren kívül. (Akinek legendás "magassága" a magas passzoknál kevéssé előny.)Asszem két éve volt az a meccs, amikor Galloway játszott Welkeren és Moss-on kívül a Jets ellen, őket kettejüket duplázták, csináltak is Moss-ról két interceptiont, a többiek meg képtelenek voltak bármit elkapni. Ebbe most is simán belefuthatunk, ha a többi elkapó nem nő fel a feladathoz.

Vereen miért nem játszik?
2011. 10. 03. 17:54
hulit
Az első negyedet leszámítva a védelem UP szerintem igaz sok a kapott yard de nincs belőle pont és végülis az számít !
Valaki nem olvasott nyilatkozatot Campbell-től hogy kinek dobta a labdát az endzone-ba ?

A Jets ellen is legalább ennyit kellene futni akkor nagyon komoly esélyünk lesz a Raiders D ellen 9,7-es átlagot produkálni nagyon kiemelkedő pláne igazi fullback nélkül !
Reeves sajnos egyedül is leveszi bármelyik elkapónkat és nagyon kellene Hernandez mert Gronkowskinak sokat kell majd blokkolnia és védeni Bradyt !
!
2011. 10. 03. 18:05
non4m3
Höriről lehet vmi pontosat tudni hogy mikor téret vissza, Jets ellen úgy kéne mint egy falat kenyér, mert WW,G-force-ra nagyon rá fognak állni, talán ezért "jegeltük" eddig DB-t és Ocho-t? sztetek van ennek realitása hogy a két veterán WR, majd nagyot játszik vasárnap, vagy ez is olyan lutri dolog mint hogy a védelem szerez 1-2 INT-t?
2011. 10. 03. 19:21
tomi-tomi
hulit,
magát okolja Cambell, hogy makacs, csökönyös volt. Csak azért is alapon dobta el. Nem hibáztatta DHB-t, hogy rossz route-ot futott volna.
Wilfork-ot meg nem látta... :-) Legközelebb majd szirénázni fog neki, ha nem képes meglátni egy 190 centis, 150 kg-os DT-t.
2011. 10. 03. 20:39
hulit
Köszönöm az információt. Nekünk nagyon jókor jött ez a makacsság az biztos de ilyen INT-et én még nem láttam
úgy hogy teljesen tisztán dobhatott.
2011. 10. 03. 21:12
Szaky11
off: lehet már tudni valamit a sérülések mértékéről?
2011. 10. 03. 21:39
-kRiSi12-
téényleg Ras-I felépül vasárnapra? az eddig mutatott játéka alapján kéne a seconderybe..
2011. 10. 03. 22:42
lupus
En nagyon elegedett vagyok a D-vel! Nem ertem a karogokat. Ok,nem egy elit O-tol kaptunk 19pontot(vagy 13-mat,ha szigoruan szamolunk),de nem lehet minden merkozesen 0-azni a masik felet es ez egy hosszu szezon. Mondjatok 1csapatot,amelyiknek nincsenek hasonlo hibai!
Mayo kivallasa utan komolyan megijedtem,hogy itt a vege. Az O hozta a pontokat,meg ha a turn overekkel nem is mindig tudtak elni. Egy nagy grat a csapatnak!
2011. 10. 04. 07:45
DefenseFan
Persze örülni kell a győzelemnek de be kell látnunk egy komolyabb Qb szerte szét dobálja 60-70 yardos td-kel ezt a D-t!
Kíváncsi vagyok hogy a ,,Jest" ellen mire lesznek képesek!
Eddig a közepes Qb-k brutálisan megdobáltak minket! Most jönnek a picikét jobbak!
Szurkoljunk és bizakodjunk!
2011. 10. 04. 09:47
gyiklabu
Riverst nem nevezném azért közepes QB-nak!
2011. 10. 04. 10:33
vpi
Szerintem nem lehet eleget beszélni Ridley-ról. Lehet nagyon megelőlegezem a bizalmat, de ha a lelkesedése, hozzáállása marad, akkor 2-3 éve múlva a liga egyik legjobb RB-je lehet.
2011. 10. 04. 10:39
Pupu
Riverst én se nevezném közepesnek:)
A meccs nekem tetszett..Én úgy érzem hogy a tavalyihoz képest léptünk előre és ha azt nézzük hogy tavaly 14 győzelmünk volt akkor azért ez nem rossz jel:)
Tavaly PO.bol 3 dolog miatt estünk ki szerintem..
1.gyenge védelem
2.Ol összeomlása
3.Nem tudtunk futni

1.Ebből a védelmen sokat nem tudtak EDDIG csiszolni de én nagyon bízok benne..Mostani meccsen is nyeltük a yardokat de viszont 13 ponton(az utolsót szerintem ne számoljuk) tartottuk azt az Raidest akik a múlt héten 34 pontot csináltak a jetsnek..

2.Az OL szerintem rengeteget fejlődött.Még így is jobb hogy Vollmer sérült..Solder eddig teljesítménye alapján megérte az első kört..Waters is hatalmas erősítés..

3.A futást is jobb mint tavaly főleg Ridley miatt..Nekem nagyon tetszik a játéka és ö is év végéig még fejlődhet..

Én bizakodó vagyok az idei évvel kapcsolatba.
2011. 10. 04. 10:40
lupus
A lehurrogott DB-k vedelmeben megemlitenem a tavaly oly sokszor megenekelt pass rush hianyat!!!!!Ne felejtsetek el a tamadok mindig tudjak mi a route,a vedok sosem.
2011. 10. 04. 11:14
lupus:
Revis mindig tudja :D legalábbis ha nézzük, hogyan követi le azokat, akkor arra következtethetünk! :S
2011. 10. 04. 11:34
lupus
Nem tudja o se.Csak lekoveti,de lattunk olyat is,amikor leradiroztak a palyarol...Es igen,vannak speci CB-k.De nem lehet minden csapatban minimum 2 top 3/5 CB,ugye?Meg melle 2DL,3LB,3-4 OL,1TE,1 RB,3WR,ja es 1QB.Termeszetesen a felsoroltak minimum az emlitett top 3/5-be tartozzanak.:D
2011. 10. 04. 11:47
Medve12
off: tudna valaki segíteni abban hogy hol tudom letölteni az Oakland elleni mérkőzést? Esetleg nem tudna valaki meghívót küldeni a tenyardtorrents-re?
2011. 10. 04. 12:34
bara
TYT-n nincs meghívó, de NC-ra is fel szokták rakni.
2011. 10. 04. 12:55
Gomes..
lupus!

Csodálom ezt az optimizmust..Ez a defense megmutatta mire képes,mult héten ugyebár 3-4 perccel a vége előtt mit tud hozzátenni amikor igazán kéne..ugye Buffalo...
Ha az Offense ilyen marad,a PO meglesz,de ezzel a védelemmel ne akarjunk ott meccset nyerni..Vagy csoda történik velük,vagy lesz 1 szép alapszakasz,amivel ugyebár ki lehet egész nyugodtan t......,és lehet ksézülni a következő szezonra.
2011. 10. 04. 13:04
hulit
A védelem annyira nem rossz mint a statok alapján
látszik a passz elleni védekezésben a Pats 32. a Green Bay 31.
a mérleg meg 3-1 ,4-0 és csak az számít ás a Raiders ellen 19 pontot kapnia z nagyon jó teljesítmény pláne Mayo kiesése után.
2011. 10. 04. 14:41
Abban abszolut egyet értek, hogy Mayo hiányát nagyobbnak hittem, de szerencsére nem lett. Azért kíváncsi leszek a most következő meccsekre nélküle mi lesz.

azt tudom, hogy a védelem csak lekövet, de nem mindegy azt milyen szinten műveli. Valóban a mostani meccsnek voltak bizakodásra okot adó pillanatai, de messzem ég hogy hurráoptimista legyek. Branch TD-jének örültem végre, remélem őket is előveszik Olcsóval.
Solder abszolut kellemes meglepetés nekem idén. Jó a srác és Waters is jó. Ha nem lesz sérülés, akkor idén végre látok esélyt hogy összeálljon egy PO-ban is jó Ofal.
2011. 10. 04. 15:15
Medve12
bara: valami nem stimmel. Nem enged a TYT de köszi a segítséget.
2011. 10. 04. 15:24
lupus
Hm,eddig inkabb realisztikusnak szoktak jellemezni. De legyen igazad es legyek optimista. :)
A szezonnak 2top elit(kozeli) CB-vel vagtunk neki+Arrington(akit tavaly sokan el akartak asni es lass csodat! Mibol lesz a cserebogar...). Legalabbis pl itt,a forumon tobben igy gondoltak. Most meg,igy a 4.het utan kezdenek szolni a harangok.
Ha mar annal a bizonyos testresz kitorlesenel tartunk. Az elmult 2szep szezont miert is zartuk rogton le az elso PO merkozessel? Mert,ha jol tevedek egyik se a D sara volt es nem kaptunk 40-50+pontot,mikozben csak 1-gyel kevesebbet szereztunk.
2011. 10. 04. 15:30
lupus
A regular szezon errol szol,meccsrol meccsre jobbak a csapatok. Mindig lesznek egyeni/jatekos es edzoi hibak. Kulonben,ha az O is es a D is allandoan tokeletesen mukodne megis milyen eredmenyek szuletnenek? Ne feledkezzetek meg a masik csapatrol se! Ok is "csak" ugyanezt kivanjak.
Egyebkent Solder igazi UP a felkeszules alapjan nem gondoltam,hogy ekkorat tud alakitani. Mi lesz Cannonbol(ha jol remlik a neve)?
2011. 10. 04. 16:21
Gomes..
Igaz,se a ravens,se a jets meccs nem a védelmen ment el.
De egyik évben sem volt meg a védelmünk ahhoz,h SB-t játszhassunk..Nem akarok ligaelit D-t,de be kell látnunk,h túl nagy a kontraszt a 2 egység között,és ha nem lesz fejlődés,akkor a PO-ba jutásnál többet idén nem várok..
2011. 10. 04. 16:30
Gomes..
Habár ahogy így a jets meccs fel-felrémlik,nem voltunk a helyzet magaslatán a védelem-részéről,de ott sok más dolog sem ment...
2011. 10. 04. 16:44
bara
OFF
Medve12! Meghívó nincs, de sajna reg sem:( ezért ajánlottam a másik oldalt.
ON

A védelmet én még nem temetném: azt mindenképpen érdemes figyelembe venni, hogy óriási átállás volt 34-ről 43-ra - s mindezt úgy, hogy gyakorlatilag rövidített PS-ben, camp-ekben kellett (volna) megtanulnia mindenkinek azt, hogy mi is ez az egész most.

Nem elég, hogy jött egy csomó ember - elég csak a meghatározó kezdőkre gondolni a falban - akik nincsnek összecsiszolódva a "régiekkel", de még ráadásként teljesen új szisztémát kell elsajátítani mindenkinek - ami biztos vagyok benne, hogy nem sima 43, az nem BB-re vallna - nem véletlenül szereti annyira a sokoldalú, okos játékosokat.

én a bye week utánra várok egy minőségi ugrást a jelenlegi, és az akkor védelem között. ott majd jön sorozatban a steelers, giants, és a jets - ez után a 3 mérkőzés után lesz érdemes szerintem messzemenőbb következtetéseket levonni, tendenciákat összehasonlítani, statokat összevetni.
2011. 10. 04. 16:57
lupus
Nem egy szoval se mondtam,hogy SB eselyes D-k volt/van.Csak nem kesergek es nem irom le oket.A Jets ellen nem ment semmi tamadasban,mint ahogy a Bills ellen a mult heten.Egy ideig a D hozza magat,probal labdat szerezni,tartani a csapatot.Aztan elfaradnak agyban es testben egyarant,ezert kar lenne oket hibaztatni.
Ido kell nekik,hogy osszecsiszolodjanak ez latszik jol.A tavalyi "rossz" D-k liga elso volt a TO-k tekinteteben.Es (igaz nem neztem utana),de most is jol allunk.
Szoval,nem annyira rossz az a D!
2011. 10. 04. 17:01
chateautorres
Biztos sokan nem fognak velem egyetérteni, persze nem is lehetne ennyire lesarkítani egy mérkőzés kimenetelét, de szerintem a Jets elleni PO egy apró momentumon ment el - az 1. félidő végén a trükkös punt. Ha az nincs, akkor bemegyünk -4-gyel az öltözőbe, megnyugtatják a srácokat, és fordítunk. Így viszont a Jets nagy mellénnyel jöhetett ki, hihetetlen önbizalommal játszottak, 19-re is lapot húztak, s nyertek. Még egyszer mondom, ki van sarkítva részemről a dolog, de egy ennyire kiegyenlített mezőnyben ilyen apróságon (is) múlhat. Túl azon, hogy nem sikerült a trükk, a Jets megnyugtató előnnyel ment az öltözőbe, s még plusz lelki erőt is gyűjthettek. (El tudom képzelni, hogy Ryan hogy őrjönghetett.)
Lehet velem vitatkozni.
2011. 10. 04. 17:53
hulit
chateautorres

Van benne igazad de nekem néha úgy tűnik ha kizökkentik az offense-t az eltervezett játékhoz képest akkor nagyon nehezen reagálják le vagy nem is tudják ! Nem tudom a mostani csapat mennyire tudna olyan fordításokat csinálni mint pl. a Detroit
vagy 49ers a hétvégén ! Nem látom a tüzet a védelemben csak ritkán Mayo sérülése után olyan érzésem volt hogy a többiek a vezér kiesése után plusz erőket mozgósítottak és megfogták RunDMC-t !
A Raiders meccs döntő momentuma Chung INT-je volt szerintem
utánna megnyugodott a csapat főként a védelem azért nem lett izgalmas a vége !
2011. 10. 04. 19:11
lupus
Nem vitatkoznek,inkabb masik oldalrol kozelitenem meg a dolgot. A 4.down BB-nel nem minden esetben egyenlo a punttal. 50-50% eselye volt,de a statok alapjan tobb eselyunk volt... :)
Ha bejon,most mindenki hanyatt esve emlegetne azt a momentumot. Es utana Rexy,vagy barki mondhatott volna barmit az oltozoben.
En masra gondolnek,megpedig a mult ev eleji impotens 2.felidokre. Az ev elso feleben a 2.felidore rendszeresen ugy jott ki a csapat,hogy a kakasulon kuksolo szakertok keptelenek voltak reagalni az ellenfelre. Ez latszott a Jets ellen is. Ezt a tenyezot rendszeresen elfelejtik.
2011. 10. 04. 19:41
chateautorres
lupus-nak
Persze, ahogy utaltam is rá, nem lehet erre az egy játékra leegyszerűsíteni a vereséget. Az is igaz, hogy BB szeret váratlant húzni. De ebben a szituban, amikor kimondottan gyengén megy a játék, hibát hibára halmoz a csapat, NEM SZABAD ilyen bizonytalan kimenetelű játékot megkockáztatni! Minden sport alfája és omegája, ha nem megy tudásodnak megfelelően a játék, maradj az alapoknál, csináld a begyakorolt elemeket, darálj, s ha kezd összeállni, akkor dobd be a váratlant.
Persze igaz, bejöhetett volna, s akkor most a megnyert SB-t elemeznénk, hiszen ilyen váratlan húzásokkal lehet bajnoknak lenni. De abban az időszakban annyira maga alatt volt a csapat, hogy nem sikerülhetett.
Az színtiszta igazság, hogy míg mások szünet után sokszor tudnak jól változtatni a taktikájukon, nekünk amikor kellene ez, nem szokott sikerülni.
2011. 10. 04. 21:10
a D-vitához:

rövid preseason volt, 3-4 4-3 átállással, új emberekkel....ráadásul sérülésekkel.....ahogy elnéztem, a VW-BigAl-Carter-Ellis kvartett még így egyszerre alig volt a pályán.....Ráadásul Anderson ritka pályáraa lépése hozta a nyomást a QB-re, ahogy elnéztem.....

az első 8-10 forduló valahol sztem egy élesített Training Camp.....addig a D-nek annyit kell hoznia, hogy az O megnyerhesse a meccseket, vagy legalábbis jó részüket....
BB mindig is azt mondta, hogy a futball a Hálaadás után kezdődik igazán....
én bízom abban, hogy addig nem lesz reménytelen a helyzetünk...a Jets ellen must win szitu van, utána a Cowboys meccs hozható kategória.....

a bye week alatt remélhetőleg összefoldoznak egy-két kulcsembert. Ne feledjük, az Offenseben Hernandez kiesése is kulcsfontosságú volt az elmúlt hetekben....szvsz egyértelműen a 2 TE-es felállásokra vagyunk/voltunk kihegyezve, nem véletlen, hogy kissé egysíkúvá vált a passzjáték is...legyünk őszinték.....WW zseniális elkapó, imádom, de a Jets a PO-ban megoldotta a kikapcsolását....s nem olyan egyszerű a dolog, hogy akkor más szabadon marad....egyszerűen kell ebbe az O-ba Hernie és /vagy Branch sikeres beépítése......ez utóbbi amilyen lassú, olyan sikeres lehet...hétről-hétre hasznosabb....persze, kínszenvedés kivárni, de nem mindenki Randy Moss.....

summa summarum: a PO-ra kell kihegyezni a csapatot, s így a D-t is...ha nem lennének további súlyos sérülések, simán benne van a pakliban, hogy az utolsó hetekre összeáll, összeérik a védelem.....azért nem rookiekról van szó, de nem is egy több éve együtt játszó alakulatról...ráadásul a Pats D-szisztémája nem a legegyszerűbb (ahogy az O sem).....november végéig tényleg az a lényeg, hogy W legyen....utána már kezdődhetnek az igények....sztem....:) márpedig ebben a Pats D-ben van potenciál....szvsz bőven elég, ha a D-line a 15-16. hét környékén válik rettegetté....:))

PS a beszélgetés során (itt, ill. a bowl.hu-n) téma volt Spikes bénázása , illetve egy tegnapelőtti elmélázása a 4-3-ban....nemtom, én szívesebben emlékszem vissza arra, amikor megcsinálta a palacsintát RunDMC-ből..:) ha jól láttam legalábbis, ő volt, s még egyszer csak majdnem pancake, de világos, határozott, fizikális megállítás lett belőle...:) ha nem ő lett volna, sorry....de mindenesetre teccccett...:))
2011. 10. 04. 21:12
"egyszerűen kell ebbe az O-ba Hernie és /vagy Branch sikeres beépítése"

corection: természetesen Ochocincoról lett volna szó...
mea culpa
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Alapszakasz 4. hét bejegyzéshez