Menetrend

Ups & Downs - Alapszakasz 6. hét

2008. 10. 13. 16:55
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
Up & Down A New England Patriots 30-10-es arányban vereséget szenvedett San Diegoban a Chargerstől. Mike Reiss értékelése a megszokott formában.
UP Chris Hanson – A második negyed elején idei legjobb rúgásával a legkedvezőbb helyzetbe hozta a csapatot az újonc Wilhite segítségével a saját a 2 yardos vonalához szögezték a Chargerst. Mark LeVoir – A másodéves játékos RT Nick Kaczur helyére kellett, hogy beálljon, aki jobb bokasérülés miatt hagyta el a pályát. LeVoir Patriots oldalról az este egyik legbiztatóbb jelenetét produkálta, mikor gyors helyzetfelismerésről, és reakcióról tett bizonyságot, és visszaszerzett egy fumble-t (Cassel) a harmadik negyedben. Stephen Neal 2002-es megmozdulására emlékeztetett a Packers ellen. Futás elleni védelem – A Chargers 28 futásból csak 98 yardra volt képes (három és fél yardos átlag). DOWN Matt Cassel – Az irányító nem tudott felnőni a feladathoz, 203 passzolt yard 38 passz kísérletből 22 jó átadás, 0 TD és 1 INT. Négy alkalommal sackelték. Deltha O'Neal, Ellis Hobbs, és Terrence Wheatley – Mindegyik cornerbacket verték meg a Chargers elkapói egy az egyben nagy játékoknál [O’Neal különösen kiábrándító volt], vagy csak pass interference árán sikerült megállítani őket. Randy Moss – A normális körülmények között biztoskezű elkapó kétszer is elejtette a labdát az oldalvonalhoz közel Cassel hosszú átadása után. Ezen kívül kétszer sikerült üresre játszania magát, de nem érkezett elkapható labda az irányítótól. Pass rush – Egyetlen egy alkalommal sem sikerült QB Philip Riverst sackelnie a védelemnek. Goal line offense – A harmadik negyed elején 17-3-as Chargers előnynél a Patriots támadói képtelenek voltak touchdownt elérni négy próbálkozásból egy yardnyi távolságból. Reiss' Pieces

Hozzászólások

2008. 10. 13. 17:06
Dega
Hali!
Sajnos a meccset nem láttam,olvasva az értékelést,tényleg ilyen gyenge a csapat,vagy "MA SENKINEK ,SEMMI NEM SIKERÜLT" effekt?
Go Tommy,Go Pats!!
2008. 10. 13. 17:24
Röviden kilátástalan a támadójáték Cassellel. Nem lát a pályán, nem tud elmozogni a blitzek elől a zsebben, döntésképtelen, pontatlanok a dobásai.

A védelemben értékelhetetlen a pass rush. Vrabel mintha pályán sem lenne, úgy pedig elég nehéz. A CB-k hozták amit tudnak, kb. 180 centijükkel esélyük sincs 190-195 centis elkapókkal szemben.

Egy értelmes OC és QB ugyanígy darabokra fogja szedni a secondaryt a jövőben.
2008. 10. 13. 17:35
Bruno
Cassel nem egyenlő Bradyvel nem fog 3TD-t dobni egy meccsen. És szerintem szépen fejlődik csak kell még idő hogy felgyorsuljon a gondolkodása és legyen tapasztalata a 8. forduló után hiszem h egy megbízható írányító lessz meccsenként 1-2TD-vel, inkább a futást kellene jobban osszarakni. (inkább Maroney csalódás mint Cassel).
A Vrabel lassú már OLB-nek AD-től meg többet várnék(főleg a fizatése miatt).
2008. 10. 13. 17:40
Bruno, láttad a meccset?
Maroney most nem játszott, sztem ez is plusz terhet rakott Cassel-re, mert bár tényleg nem játszik jól idén, de azért mindig benne van egy jobb játék... ráadásul idén eddigi legjobb másik futónk se játszott. Egyedül Sammy Morris volt aki futott, meg a végefelé berakták Faulk-ot is párszor.
Azért eddig jól bejött az, h az első félidőben a futásokkal fárasztottuk az ellenfél védelmét, a miénk addigis pihent, a 2. félidőben már "könnyebb" dolgunk volt.
2008. 10. 13. 17:52
Bruno
Tudom h nem játszott. De az elöző mérkezéseken ezért vártam volna sokkal többet tőle. És Jordan nagyon jó futó de túlságosan sérülékeny.
2008. 10. 13. 18:26
zozo692
előre is közlöm, hogy a meccset nem láttam...

Bruno-nak abban adok igazat, hogy Maroney teljesítménye egészében csalódás, nem erre a meccsre kihegyezve. No dinamika, no kraft, szóval erősen közepes (nem értek hozzá, de lehet, hogy nem (csak)az ő hibája).Előttem van az a kép, amikor a tavalyi PO-ban a Jags (????) ellen az egész DL-nal a nyakán tett legalább 5 yardot. Szóval ez hiányzik egy kicsit.

Azt pedig, hogy a kezdő QB szezonlezáró sérülést szenved, az egész ligában max. 3-4 csapat bírná ki. Szerintem...

De ennek ellenére...

" Understand men... This is my team..." a pityergős Terell Owens után szabadon. Ez a csapatunk, és szeretjük Cassell-lel és LoMo-val együtt is (nahát...)

És egyébként is nézzetek a táblára, hogy mik történnek. Egyszerűen hihetetlen ez a szezon, annyi meglepetés történik. A 10-6 meglehet és azzal irány a PO.

Üdv Mindenkinek.
2008. 10. 13. 18:43
juhi04
Cassel hozza azt amit sejtettünk hogy hozni fog, elmegy, nem miatta kaptunk ki most se, úgy összeségében teljesen motiválatlan a társaság, úgy játszanak mint akik már az alapszakasz végét várjk hogy had mennyenek vakációra mert idén úgyse lesz semmi komoly eredmény... Meg tudom érteni őket de azért ez nem így működik...
2008. 10. 13. 18:52
Kollega
juhi04: ha statisztikákat nézed, valóban nem tűnik olyan vészesnek. Ha játékot, akkor reménytelen. Lassú, vagy nem tud dönteni, vagy rossz döntést hoz. Nem érzi sem az elkapókat, sem a falat.
2008. 10. 13. 19:01
juhi04
Én nem azt mondom hogy hall of fame :D A hosszútávú céljaink eléréshez tényleg reménytelen de ne felejtsük hogy ő csak egy átmeneti megoldás... Én nem őt hibáztatom hanem pl Randy-t vagy a többi nagyfiút... A beleszarásuk áthatott az egész csapatra kb és így Tom-al se tudnánk csodát tenni (nyilván vele ilyen helyzetbe nem kerülnénk de ez egy másik kérdés)
2008. 10. 13. 19:32
Romonak eltört az ujja, 4 hetet ki kell hagynia. Kíváncsi vagyok mi lesz a Dallas-al, pedig az csak 4 hét.
Mondjuk nekik jobb a futójátékuk, ebből szerencsésebbek.
2008. 10. 13. 19:35
temp
Rengeteget szidtam Casselt a szezon előtt, de elsőként mondtam, hogy ő a mi irányítónk, és fértetettem minden előítéltem. Sajnos mostanra előjöttek.
DoM előttem összefoglalta. Teljesen döntésképtelen, nem lát a pályán, és ideges.
Aláírom, nem egy Tom Brady senki nem várja tőle, hogy 3 húzásból győztses driveot vezessen no huddle offenseben 30 sec alatt. De azért egy szolíd backup teljesítményt elvárnék tőle, és sajna eddig azt sem nyújt.
2008. 10. 13. 19:47
imi
A világ azért nem dölt össze, de azért engem is kiábránditott a tegnap látott játék, mind O mind D oldalról. Casseltől én nem várok túl sokat, de azért annyit elvárnék, mint amennyit elvárnak a szurkolók Cambelltől, aki gyönyörűen műveli a west coast stratégiát, amit azért mi is tudnánk csinálni Moss, Welker nagyon is alkalmas lenne erre, de nyilván BB jobban tudja h mit kell játszanunk, csak egyszerűen tetszett ahogy múltkor alázták a rézbőrüek a tehénpásztorokat :)
2008. 10. 13. 20:05
temp
a világ nem a tegnapi meccs miatt nem dőlt össze. A világ még csak az idei, várhatóan elég sikertelen szezon miatt sem fog összedőlni. Mi Patriots hívők hozzászoktunk, hogy csak a győzelem az elfogadható, és vereséget maximum TOP5 csapattól vagy magunktól szerezhetünk. Idén ez megváltozik. Más csapatok hívei a két kezüket összetennék egy 3-2es szezonért, és fele olyan jó csapatért, mint a mienk, mi meg nyavajgunk :) Szóval egyetértek, a világ nem dőlt össze, csak idén kicsit más szinten mozgunk.
2008. 10. 13. 22:15
bozoo12
Hát igen, szerintem is ez a bizalom hiányzik. Sajnos Cassel nem hozta azt a kicsi pluszt, amivel jelezné, hogy felnő ahhoz, h Ő a kezdó írányító.
Ezt a meccset nem láttam, de eddigekből is látszott MC bizonytalansága, meg az összes hiba amit nálam hozzáértőbbek már leírtak. Talán még annyit fűznék hozzá, hogy a Red Zone közelében ez a bénázás fokozódik. Ott már nagyon pontatlan szegény....
2008. 10. 13. 22:50
Pats12

egyetértek: nem "szeretem-nemszeretem" alapon kell értékelni senkit, hanem a potenciál és teljesítmény alapján.

Az azt hiszem nem vitás, hogy egy ember kiesése, még ha olyan meghatározó személyiségről is van szó, mint TB, nem határozhatja meg ENNYIRE egy csapat teljesítményét.

Az egyéni potenciál nem csökkent az egyes játékosok esetében, a keret változása meg nem magyaráz meg ilyen szintű teljesítmény-visszaesést.
Szvsz kiszabott nagy jelentősége van a helyzet (szervezet)pszichológiai feldolgozásának+ egy új irányító önálló játékstílusára való ráhangolódásnak

PS nem kis feladat, még ha átmeneti jelleggel is TB helyére beugrani. Talán abból a szempontból nem is rossz ez az idény, hogy előbb, vagy utóbb TB is abbahagyja majd a játékot, s a teljes vezetőség szembesülhet a leendő feladat grandiózus mivoltával.
2008. 10. 13. 22:54
Tibery
Előre mondom, hogy csak az összefoglalót láttam.
Amit Casselről írtatok, valóban nem elég gyors, és nem lát eléggé a pályán. Ezt szerintem a cikkben is említett 1 yardos szitu 3. vagy 4. próbálkozásánál lehetett látni (igaz, az már vagy 4-5 yard volt), amikor jobbra üres terület volt előtte, de nem reagált jól, és inkább középre futott.
Persze itt is lehet mondani, hogy TB is úgy lett "felépítve", hogy ilyen irányító legyen, de Cassel is 4 éve itt van, ő is folyton edzett ezzel a csapattal, és ő is végigment azon a folyamaton, amin anno Brady, tehát ezek után szerintem várhatnánk tőle egy nem is klasszis, de átlagosan jó teljesítményt.
Mondjuk a Grossman történethez azért nem hasonlítanám az idei Pats sztorit, mert a Bears úgy jutott döntőbe, hogy a védelem vitte őket a vállán, és Rex szerintem a jelenlegi Mattnél gyengébb teljesítményt nyújtott akkor az érdekes húzásaival.
Cassel emberileg szimpi, de játék ügyileg jelenleg nem egy kezdő QB, ahhoz még sokat kéne változtatnia a játékán.

Nekem a D teljesítménye tűnik meglehetősen hullámzónak idén. Mikor TB kiesett, a következő 2 meccsen jól játszott a védelem, és arról beszélt mindenki, hogy ha így játszanak tovább, akkor Casseltől csak egy kötelezően hozható nem kiemelkedő teljesítmény kell, és a playoff realitás lehet. De aztán jött a Mossnál már látható "depressziós forma" és kaptuk a pontokat egymás után.
Én halkan jegyezném meg, hogy nekem nem igazán tetszik Deltha O1Neal teljesítménye, és nem csak ezen a meccsen, hanem az eddigiek alapján.

Ez a csapat többre képes, mint amennyit jelenleg mutat. Hajrá Pats!
2008. 10. 13. 23:30
Tibery: azért Brady "csöppet" többet tett le az asztalra college szinten mint Cassel, hiába kelt el annyira hátul a drafton.

A gond az Matt kapcsán, hogy tétmeccsen semmi rutinja nincs, még emlékképe sem, hogy milyen az, amikor neki kell az offense vezérének lennie a pályán, és vezetnie kell a csapatot és ebből következhet az a "bizalom-kérdés", amiről itt páran már előttem írtak.

Kicsi az esélye, hogy a Cassel-sztorit valaha happy-endes hollywoodi köntösbe bújtatott moziban látjuk viszont.
2008. 10. 13. 23:45
DoM: pedig milyen jó lenne! :) Esküszöm hetente megnézném... :)
2008. 10. 14. 00:10
Bruno
Brady se játszott egyből úgy mint tavaly vagy mint 2-3 éve.
Kell még idő Casselnek hogy reagálni tudja a dolgokat.
A védelembe pedig be kell rakni a fiatalokat hogy minél hamarabb szerezzenek NFL rutint és hátha egy Crable csinál egy olyan szezont mint a Bearsben Mark Anderson.
2008. 10. 14. 00:13
vidor
attól függ
lehet, hogy Matt bánatában felhagy az nfl-el, és elmegy énekesnek, és nyer vagy egy tucatnyi grammy-t : ))
Kevin úgyis kilépett a BSBből (miket tudok, juj)

azért Brady nem várt kilenc évet arra, hogy kezdő legyen...
2008. 10. 14. 00:30
topin
ez egy ilyen szezon lesz, tudtuk amikor TB megsérült, bizakodtunk, kijózanodtunk. Vannak akik még bíznak Matt-ban (van aki a fizimiskájával szimpátizál, van aki más miatt), majd ők is kijózanodnak.

A nagyobb baj a D átalakitása, ugyanis jövőre Harrison, Bruschi, Vrabel még öregebb és lassabb lesz, CB poszton sehogy nem állunk, és a linebacker részleg is el kellene h köszönjön előbb vagy utóbb, sztem inkább előbb (akármekkora szentségtörés is, de ezek a héroszok már nem fognak a csúcsra vinni minket) és akkor hiába jön vissza TB, nem lesz védelem.

idén még Bradyvel nyerhettünk volna, jövőre ez a D már vele se fog.
2008. 10. 14. 08:03
zinedine5
Cassel nem jó aláírom. Itt idegeskedtem végig a meccset többetekkel.
DE, a fal nem védi meg, az elkapói, pl. bizonyos Randy Moss a tutit is kiejtik néha a kezükből.
Ez azért árnyalja a képet egy kicsit. A srác nem volt kezdő irányító középiskola óta. Amikor arról írunk, hogy Crable pl miért nem játszik, azt mondják tapasztalat kell az NFl-ből. Hát lehet, hogy neki is. Sose lesz Brady, de lehet, hogy ha beleszokik jobb lesz.
Egyébként sincs más lehetőségünk mint szurkolni neki.
2008. 10. 14. 08:43
Lacus
Nem láttam a meccset, nem is szeretném csupán az összefoglaló alapján elmondani mit gondolok (azért azt elmondom, hogy szerintem 4. és gólnál Matt a lehetséges 2-3-4 lehetőségből a legrosszabbat választotta, tökéletesen látszott rajta a határozatlanság...). Ilyenkor, mikor a meccset nincsen lehetőségem megnézni az összefoglalókat és az interjúkat, sajtótájékoztatókat szoktam böngészni. A héten 2 dolgot nem értettem, esett rosszul, stb.

1.: patriots.com-on néztem a Patriots Today című összeállítást (rögtön a főoldalon van ha valaki még nem nézte volna meg), és az döbbentett meg, hogy ilyen produkció után (mondom a meccset nem láttam, de elég volt az összefoglaló) a D néhány tagja mosolyogva, a szája szélén egy "lesz*rom" flegma mosollyal nyilatkozik? Elgondolkodtató szerintem...
2.: szintén a patriots.com-on BB meccs utáni sajtótájékoztatóját néztem meg, sajna gyatra angoltudásommal csupán a felét értettem meg amit mondott, de ez is elég volt hogy megsajnáljam az öreget... Nem tudom, nekem most olyan érzetet kelt, mintha pár hét alatt éveket öregedett volna! És látni a tekintetében azt a "bakter, én igyekszem megtenni mindent, de ha a srácok lesz*rják" érzést látni nekem nagyon rossz érzés...

Ennyit szerettem volna elmondani.
2008. 10. 14. 09:00
steve
A többi "kezdő" újonc irányítónak miért megy a játék?
Nekik miért nem kell "több idő", hogy belerázódjanak?

nekem az az érzésem, hogy Cessel az életbe nem fog ebbe a játékba belerázódni. Az előkészületi meccseken is mintha a pályán sem lett volna....
QB nélkül pedig ezt a játékot nem lehet játszani....
2008. 10. 14. 09:06
Lacus: a meccsen is voltak ilyen képek sajnos a pálya széléről, amikor nem tűntek túlzottan megviseltnek az eredmény és a játék miatt..
2008. 10. 14. 09:08
zinedine5
Azért steve, mert a többi kezdő irányító kezdő QB volt egyetemen. Jobban hozzá van szokva a légkörhőz illetve az éles meccsekhez.

Ettől még lehet, hogy MC nem jó QB, de ez nem egyszemélyes játék.

"QB nélkül pedig ezt a játékot nem lehet játszani…."
2001 január 28 XXXV Super Bowl Ravens - Giants 34-7
Ravens QB: Trent Dilfer (tisztelem, kedvelem, de azért nem egy franchise QB)
2008. 10. 14. 09:46
Lacus
gsn, minden kötözködés és Matt elleni fellhang nélkül szeretnék feltenni egy kérdést, mert kíváncsi vagyok a véleményedre (a legnagyobb tisztelettel, hiszen tudom, hogy mélyebben ismered a focit mint én).

Ha Cassel más csapatokban a rosterért küzdene, illetve a középsuli óta nem volt kezdő, a pre-season alatt gyengén teljesített, stb., akkor megengedheti-e egy olyan csapat, mint a patriots magának, hogy makacsul ragaszkodjon hozzá - annak ellenére, hogy a playbookot valószínűleg betéve tudja - , ez által esetleg egy olyan szezont produkálva ami nem épp a legfényesebb lesz a történetében? (hozzáteszem, tisztában vagyok vele, hogy nem Matten csúsznak el a meccsek 100%-ban, de azt azért ugye belátod, hogy olyan 35-40%-ban mégis benne van...)

Mondom mégegyszer, nem kötözködésképpen, csak a hozzászólásod után felmerült bennem egy ilyen kérdés.
2008. 10. 14. 10:01
A New England Patriotsnak nincs jelenleg más lehetősége, erre ennyit tudok mondani. Matt Cassel adja a legtöbb lehetőséget a csapatnak arra, hogy nyerjen. Pár nap-hét alatt senki sem tudja megtanulni a Pats playbookját a jelenleg NFL szinten tradelhető csere QB-k közül.
(Emellett megjegyezném: a Patriots is csak egy NFL csapat a sok közül, semmivel sincs a többi felett, tehát nem "olyan szintű csapat :) ". Ha sikeres egy csapat, akkor sikeres, ha nem, akkor nem.)
Tudja azt nagyon jól a csapat vezetősége is, hogy Matt Cassel nem Tom Brady, nem várható el tőle az, hogy ő maga nyerjen meg meccseket, és azt is, hogy könnyen lehet, hogy idén nem lesz playoffban a csapat. Megpróbálják a legtöbbet kihozni amit lehet, kiderül mire lesz elég. De a jobb szerepléshez az kell, hogy a védelem többet hozzon és a futójáték elkezdjen működni. A százalékolásba nem mennék bele, de ha így mérjük, ha nem, akkor is az jön ki ép ésszel, hogy inkább várnád a többi alulteljesítőtől azt, hogy hozza magát, mint Casseltől azt, hogy ő nyerje meg a meccseket a csapatnak.
2008. 10. 14. 10:04
zinedine5
Na végre valakivel egy csapatban játszok.

Lacus azt te sem gondolhatod hogy a tavalyi Pats és az idei között csak egy játékos a különbség. Sokkal több csapatrész, játékos teljesít alul.
Pass rush, sec, O-line, futók. Ha ezek egálban tartanának egy meccset, akkor meggyőződésem, hogy Matty megoldaná a helyzetet, mint ahogy háromszor megoldotta, de az nem állapot, hogy most pl: 17-3-ra vezet az ellen és csak azon múlik a meccs, hogy be tudja e passzolni, futni az 1 yardról, mert ha nem akkor game over.
2008. 10. 14. 10:22
pat68
Szerintem még nem kéne leírni a rájátszást. Egy 10-6 vagy 9-7-es alap összejöhet. De ha nem akkor jobb draft helyünk lesz jövőre és talán jobb anyagból válogathatunk. a D-re nagyon ráfog férni a vérfrissítés(én is imádom a mostani "öregeket", de ez az igazság!)
Bár hogy igazam legyen az eredménnyel kapcsolatban, ahhoz sokkal kiegyensúlyózottabb teljesítmény kell az egész csapattól!
2008. 10. 14. 10:35
Lacus
zinadine5, ha figyelmesen olvastad akkor észrevetted, hogy nem ezt írtam, hanem éppe llenkezőleg, illetve azt is kiemeltem, hogy a meccset nem láttam, csupán az összefoglalók alapján"ítélkeztem" (nem jó szó, jobb nem jutott eszembe) :) Tehát hidd el, velem is egy csapatban játszol, én nem Mattet tartom felelősnek a gyengébb teljesítményért, de azt azt hiszem mindenki elismeri, hogy az amerikai fociban a csapat lelke az irányító, ezért mentem bele a százalékos dologba is csupán (bár annyiszor megfogadtam, hogy nem fogok belemenni szakmai dolgokba, mert 1: nem értek annyira hozzá, 2: mindíg le vagyok szólva, ezért is írok ide oly ritkán, pedig néha megjegyeznék 1-2 dolgot, de aztán csak magyarázkodhatok... :) ) Egyébiránt szintén szeretném megjegyezni, hogy az összefolalóból úgy tűnt, hogy igenis fontos volt az a 4. és gól szituáció, mert utána összerogyott a csapat és 5 perc alatt 10 pontot szerzett az ellenfél... (legalábbis a kommentár szerint, mégegyszer mondom, nem láttam a meccset, ha az összefoglaló csalóka lenne akkor ellnézést)

gsn, még egy mondatot, ha megengedsz, nem vitaképpen, csak ahogy én látom:
"(Emellett megjegyezném: a Patriots is csak egy NFL csapat a sok közül, semmivel sincs a többi felett, tehát nem “olyan szintű csapat :) “. Ha sikeres egy csapat, akkor sikeres, ha nem, akkor nem.)"
Véleményem szerint a Pats egy igenis "olyan" csapat, ha érted mire gondolok, mert ha mondjuk a Ricsi mellett a Kansas-nek szurkolnánk természetes lenne a gyenge szereplés (ugyan mit beszélek, még hol a vége, én kérek elnézést:) ), viszont mi egy olyan csapatnak szurkolunk, ami jó ideje a liga egy meghatározó csapata! Mindamellett azért is "olyan" csapat a Pats, mert míg világ a világ nem szurkolnék másnak (kapom is az ívet minden héten a többiektől a munkahelyemen :) )
Pont.
2008. 10. 14. 10:51
zinedine5
Lacus!

Véletlenül sem szerettelek volna leszólni, elnézést ha úgy tünt, csak azt szerettem volna ezzel mondani, hogy rárakják (csapat, szurkolók) a felelősséget egy gyakorlatilag ujonc irányítóra, úgy, hogy közben az egész csapat alúlteljesít és ha ő ront akkor egyből le kell venni a fejét.
Persze, hogy fontos volt az a play, de hogy jutottunk odáig a tavalyi 16-0-tól, hogy egy játékon múlik a meccs?

Mert ha a rontást nézzük, akkor kérdem én miért kap 5 évre 35 milkát AD? Miért top pass rusher Vrabel? Miért Seymour az egyik legjobban fizetett DE? Miért...

Szóval csak azt akartam ezzel érzékeltetni, hogy nem egy ember a csapat. Csak MC a kirakatban van.
2008. 10. 14. 11:07
steve
gsn!

A tavalyi,már-már tökéletes szezon alatt is -enyhén szólva- nyögdécselt a futójátékunk. Mégis SB-ig jutottunk....
Igaz akkor volt egy összefércelt TB-k!?
Senki nem várja el MC-től, hogy egészségesen(!) hozza azt TB 2007-es teljesítményét, de azért- play book ide,play book oda- tisztes helytállást elvárhatjuk 5,9 mérkőzés után.
Lehet itt MC-t favorizálni, képtelen összefogni, irányítani az offenset. És az a gond, hogy a fejlődésnek még a látszatát sem lehet felfedezni nála.
BB valyon hányszor fog még bizonyítási lehetőséget adni MC-nek.
2008. 10. 14. 11:13
temp
"gsn, még egy mondatot, ha megengedsz, nem vitaképpen, csak ahogy én látom"

hé emberek! ha nem vitázunk, akkor nagyon unalmas lesz a topic. A kultúrált eszmecserének, egyet nem értésnek bőven van helye, szóval akinek véleménye van az győzködje csak a többieket, mielőtt elalszom a melóhelyen :)
2008. 10. 14. 11:48
vidor
az NFL pontosan ezért van így felépítve, hogy hol a Patriots, hol a Kansas legyen felül. Őszintén szólva sosem értem ezeket a "mi nem ehhez vagyunk szokva" megjegyzéseket mert én nem szoktam hozzá a nyeréshez, 16-0 ide vagy oda. Amikor én igazán megkedveltem a csapatot, akkor azért harcoltak, hogy minél tovább fennmaradjon az a sorozat, hogy nem veszít a csapat egymás után két meccset (ha jól rémlik, pont Mangini törte meg, hogy a fene belé :)) ). Tetszett, hogy az a csapat, amely nemrég SBokon tündökölt, dinasztiának lett kikiáltva, stb az így képes küzdeni. Engem nem Matt bénázása zavar most a legjobban (na jó, elfogult vagyok vele egy cseppet, de azért látom a hibáit, sőt) hanem hogy a többiekből ez a tűz hiányzik. Bízom benne, hogy előbb-utóbb ez visszatér, és akkor tőlem akár zárhatunk 4-12-vel is.
Teljes mértékben egyetértek gsn-nel, túlzásba viszitek ezt a Casselezést. Ez van, ezt kell szeretni.
de persze jogotok van hozzá : )

néhány éve valóban kiemelkedik a Pats azzal, hogy nem akar a többi SB győzteshez hasonlóan elmerülni (búvárkodós anyagot fordítok, látszik), de igazán dominánsá tavaly vált szerintem, szóval aki ehhez szokott hozzá, azt irigylem : )

bocs, hogy ilyen hosszú lett
2008. 10. 14. 11:54
vidor
ja és (aki nem látta az MNFet, és du akarja megnézni, az most vegye le a hangot) látjátok, a Giants is ki tud kapni hozzánk hasonló bájjal, pedig ott nincs QB-gond (legalábbis elvileg)
egy vereségtől nem dől össze a világ
2008. 10. 14. 12:00
temp
a Giantsnál nincs QB gond? Dehát mi legalább bízhatunk benne, hogy Tom jövőre felépül, nekik viszont még legalább 5 évig Eli Manningget kell nézni :D :P ;)
2008. 10. 14. 12:03
vidor
tudtam, hogy ez neked magas labda :D
azért idén eddig jó volt Eli. Mondjuk tegnap előbújt az igazi énje :))
2008. 10. 14. 12:15
Tibery
DoM: Egytértek, Brady többet mutatott egyetemi szinten is, mint Cassel. És távol álljon tőlem, hogy Casselt védjem, de neki azért is van ennyire kevés meccsrutinja, mert a USC-n olyan QB-k voltak előtte, mint Matt Leinart és Carson Palmer, akik valljuk meg azért jobbak MC-nél, és mellettük nem sok esélye volt játszani.
2008. 10. 14. 12:21
vidor
nem sokon múlt, hogy nem ő lett a kezdő Leinart helyett
és akkor ki tudja mi lett volna vele, velünk, Leinarttal (na jó, ez utóbbi egy fikarcnyit sem érdekel)
de persze nincs ha...
2008. 10. 14. 12:39
Koviati
Én végignéztem a meccset, és egy idő után csak azt figyeltem, hogyan mozog MC a labdával a kezében. Nem voltam rá büszke, és nem is értettem, hogy miért tartogatja annyit. Az 1 yardos szitunál konkrétan idegbeteg lettem. Szerintem még nem találták meg az Ő stílusához passzoló playeket.
Aztán láttam Őket mosolyogni a meccs után, és előbújt belőlem a kisördög. Tavaly is a 6-7. meccs után kérdeztem itt, hogy elképzelhető-e, hogy azért nem futunk, mert a PO-ra tartogatjuk. Viito akkor válaszolt is nekem, félig-meddig elképzelhetőnek tartotta (bár szerinte inkább egyszerűen nem volt rá szükség). Aztán tudjuk mi történt.
Lehet, hogy most is későbbre tartogatjuk a jó játékokat, hogy ne tudjanak addig kiismerni? Tudom, kicsit erősnek hangzik...
2008. 10. 14. 12:46
Tibery
Vidor: Így igaz, de a tiszta tényeket nézve így történt sajnos vagy nem. Ha akkor ő lesz a kezdő, és ebből fakadóan jobb QB lesz, akkor nem biztos, hogy mi draftoljuk, hanem előttünk más csapat. De persze ez a sok ha... :)

Egyetértek gsnékkel, a csapat esett össze, és nem csak Casselen múlnak a dolgok, ahogy azt le is írtam. Casselnek is megvannak a hibái (ezt is leírtam), de ő azt hozza, amit vártunk tőle kb. A többiek viszont szerintem mélységesen alul teljesítenek. Beszélhetünk itt az egész D-ről, az O falról, az elkapókról (Pl.: Moss, akin már a sérüléskor látszott, hogy neki ez gyakorlatilag "nemzeti tragédia", ez persze érthető a részéről, de a pályán még mutathatna némi lelkesedést.) sőt a futókról is (Rájuk tavaly nem is igazán volt szükség, mert a passz nagyon ment, de idén a vállukra kéne, hogy vegyék a csapatot).
Összegezve én is a lelkesedést hiányolom a gárdából...
2008. 10. 14. 14:19
Pats12
Sztem a lényeg, hogy back up-ként valamit azért produkálnia kellene... kiíváncsi vagyok, hogy az Indinél, Brad Johnson vajon megmutatja e, milyen a jó back up... :-)
még az öreg Vinnyvel is beljebb lennénk.

egyetértek Bostonnal, nem segít ha ötvenen lehúzzuk MC-t, de hát az Ő bénázás a mi szintünkön olyan mértékben sejteti a problémákat, hogy csak na... de lehet ez csak a jéghegy csúcsa.
Szerintem, BB-t megkérdőjelezni azért kicsit heavy lenne...
:-)

a Brons után, meg a 0-4 es csapatok sikere után, viszont fejben látnunk kellene a lehetőségeket, fejben el kellene hinnünk vmi mást, mint eddig...

mondom, nem jobban kellene játszanunk, hanem máshogy :-)
2008. 10. 14. 14:34
Pats12
Zinedine5
:-)
a 16-0 nál is egy játékon múlt a meccs, pont a Super Bowl, ha nem haragszol :-)

és tök tetszik Koviati összeesküvés-elmélete is!
2008. 10. 14. 14:48
vidor
ööö Dallas az az Indy, nem? :D
egyébként MNFen mondták, hogy Bradet most mennyit zaklathatja TO telefonon :lol:
hosszú idő után először röhögtem egy poénjukon...
2008. 10. 14. 14:52
zinedine5
Pats12!

A Cowboysnál lesz Brad Johnson, de azért ott van rutin és futójáték, úgyhogy valahogy megoldják.
Indynél Sorgi ugyanezt csinálná, talán még gyengébben.

Igen valószínűleg azon az egy catchen múlt a gyűrű, de ha előbb jobb játékot produkálunk, akkor annak nincs jelentősége.
Azt akartam a 16-0-lal mondani, hogy nem múlhat csak egy játékoson az, hogy SB résztvevő egy csapat és megy a perfect season-ért, míg ha az kiesik, (még akkor is ha az MVP az), egyszer csak semmi esélyünk egy-egy meccsen és szenvedünk a PO-ért.
Ez több játékos, több play felelőssége.
2008. 10. 14. 14:53
zinedine5
"Indynél Sorgi ugyanezt csinálná, talán még gyengébben."
Mármint ugyanazt mint mi és Cassel.
2008. 10. 14. 16:45
temp
CMP ATT PCT YDS TD INT RATING
<10 yards 21 30 70 190 0 1 72.9
10+ yards 1 8 12.5 13 0 0 39.6
15+ yards 0 5 0 0 0 0 0.0

íme a passz mérlegünk a chargers ellen
2008. 10. 14. 17:04
jociy
SZIASZTOK!

Nézzük a rosszban is a jót: most majd kiderül ki az igazi PATS rajongó,ki az aki csak a tavalyi NAGY MENETELÉS alatt volt "szurkolónk".
HAJRÁ PATS!!!!
2008. 10. 14. 17:54
Pats12
Köszönöm :-)
hülye fehér-kék...igen Dallas, (a cowboy-colt is asszociatív) sorry... (még szerencse hogy mi Kék-fehérek vagyunk:-) ) Pedig nekem Romo tök más, mint Manning1, hibáztam.

de ha már...
Vidor
nekem az említett 2 meccsen egymás utáni veretlenségi sorozat (EZ) kronológiája nem stimmel vhogy. :-) akkor már én is Pats drukker voltam, és úgy emlékszem igen szép időszak volt...(nem rögtön EZ előtt nyertünk SB-t, és nem rögtön EZ után szedtük össze a legnagyobb nyerő szériát???)
mindegy. valami rémlik még ott nekem, amiért imádtam a csapatot (ahogy most nem). Az, hogy voltak individuumok. És ezzel ellentétben, most valahogy nincsenek meg a pozitív hőseink (6 meccs).
Asszem viccesen azt kérem ki "magamnak", hogy most esélytelennek titulálnak.

na ez így visszaolvasva eléggé provokatív :-) sorry.
2008. 10. 14. 18:11
viito
a statisztika elég beszédes.
Visszavonom a rövid játékra vonatkozó véleményem. Ott a 30-ból 21 még OK, az INT az csúnya, bár benne van a pakliban.

A 10+ és 15+ yardos passzjáték viszont, háááááát....azt hiszem erre nincs jobb szó: gyalázatos.
2008. 10. 14. 18:31
temp
http://www.boston.com/sports/football/patriots/extras/askreiss/10_14_08/?page=1

ha valakit érdekel akkor Mike Reiss postaládája. Rengeteg kérdés a DB-kről, a blitzről, és a QB témáról. Érdemes átfutni.
2008. 10. 14. 18:39
bradyfan
Én azokkal értek egyet akik azt mondják hogy ez nem csak Cassel hibája. Ugyan ugy hibás a defense a wr-ek a futo játék. Ha ezek müködnének MC-től elég lenne egy közepes teljesitmény is. De mivel ezek nem müködnek ezért MC játéka nem tud minket kihuzni a bajbol és vesztük.
2008. 10. 14. 18:41
vidor
(nem szőrszálhasogatás, de vidor vagyok, nem Vidor :D nem mindegy)
nem mondtam, hogy nem volt szép szezon. Megszerettem volna én a Patset szívesen 98ban is, csak akkoriban nem nagyon tudtam meccseket nézni : ) úgy meg nehéz. Csak arra céloztam, hogy én nem a 16-0, Randy Moss vagy Wes Welker miatt szerettem meg a csapatot (még ha utóbbi személyt tavaly igen hamar megszerettem, mint az köztudott), hanem hogy emelt fővel tudott harcolni annak ellenére, hogy nyugodtan hátradőlhettek volna. Az az év egy elég csúf Denver elleni vereséggel végződött, mégis akkor döntöttem úgy, hogy nem csak szimpatizálok a csapattal, hanem szurkolok is nekik mostantól örökké. Nem azt akarom kihozni ebből, hogy én vagyok a követendő példa, vagy hogy én tudom, mi a jó, csak azt, hogy a jelenlegi állás számomra max a tavalyi évvel összevetve nagy csalódás, ezért javaslom mindenkinek azt, hogy felejtse el a tavalyi szezont, és próbáljon úgy nézni a fiúkra, mint egy új, másik csapatra. Remélem, sokan meg fogják szeretni ezt a másik csapatot is, ehhez kellene az, hogy lássuk a fiúkban a tüzet.
2008. 10. 14. 18:42
Pats12
megvan...
:-)
Deion Branch-es, 2002-(2005) időszak.
Hmm. Stimmel Vidor?
2008. 10. 14. 18:43
vidor
szokásos módon rendkívül összeszedetten fogalmaztam :/ bocsánat
2008. 10. 14. 18:44
vidor
akkor 2005
öregszem :/
2008. 10. 14. 18:49
Pats12
off
sztem azért írtam a neved nemecsekesen :-) mert nekem így jelenik meg a felhasználóneved...de igazad van, mi más is lehetne mint tulajdonnév...de a következő beírásban már öntudatlanul is korrigáltam sorry.
on
2006...hm. régebbre emlékeztem... köszi.
:-)
2008. 10. 14. 18:52
Pats12
ááááh
sooorry vidor
most látom...áhhh
2008. 10. 14. 18:58
vidor
semmi baj :))
és tényleg 2005, kicsit kevertem a dolgokat, mert a sorozat 2006ban szakadt meg, de amire én gondoltam, az tényleg 2005ben volt
2008. 10. 14. 19:48
Egy megjegyzés a Cassel-kritikusoknak: megnézném mikor teljesítenétek jobban, mint Cassel...Ez az NFL srácok...
2008. 10. 14. 19:55
temp
Tanko: ez az egyik leghülyébb érv, amit azzal kapcsolatban lehet hallani, ha valaki kritizál egy másik embert, nem csak sportban, de művészetben, munkában bárhol...

Ezek szerint, ha a kőműves kimegy hozzád, és a fürdőszobába csak úgy felhányja a csempét, akkor nem szólsz rá, hiszen Te még ilyen szinten sem tudnád megcsinálni, ha az orvos tévesen diagnosztizál, akkor nem baj, mert Te még arra sem lennél képes...

Én nem vagyok NFL irányító, nem erre áldoztam az életem, nem keresek vele 800ezer dollárt évente, etc. Viszont az is biztos, hogy amit Matt Cassel mutatott az előző meccsen, az alapján ő sem az

(ui: megnézném a pillanatot, amikor Bill Belichicknek azt mondja Mayo, hogy ne kriziáljon mester, én mégiscsak NFL LB vagyok, maga meg csak az NCAA-ben nyomta :))
2008. 10. 14. 20:33
Pats12
A Broncos elleni hazai derbit a fogadások ugyanúgy adják 2,5 / 1,5 hez, mint a Jets Oakland meccsét, igaz ők idegenben játszanak.
De mi vagyunk az esélyesebbek.
Naaa?
(és a pénz az komoly dolog:-))

tehát no para, Go Patrióta!
2008. 10. 14. 20:41
Pats12
:)))
ez a beszéd...:)

és ha a saját pénzeddel kell fogadni?
;))))
2008. 10. 14. 20:43
Pats12
2008. 10. 14. 20:52
temp
ha már fogadás:

a Sportingbet jelenleg a következőképpen sorolja az AFC East Champion oddsokat:
1.909 Bills
3.75 Patriots
4.00 Jets
13.00 Dolphins
2008. 10. 14. 20:53
Tibery
Tanko: Viitonak teljesen igaza van, ez egy rettenetes érvelés. Ha mindenki ez alapján nézné/értékelné a dolgokat, akkor megállna a világ.
Gondolj bele, veszel mondjuk kabátot, ami 3 helyen lyukas, és még el is van szabva, de megveszed, mert te nem tudnál jobb kabátot készíteni.
Vagy, nézed a kedvenc csapatod focimeccsét (európai), és 10-1-re nyer az ősi rivális, nem azt mondod, hogy nem baj, én sem tudnék jobban játszani, hanem elgondolkodsz vajon miért kapják a fizetésüket, ha ennyire képesek?

Cassel NFL QB és nem villanyszerelő, pék, asztalos, szabó, stb. Neki a pályán kell bizonyítani, a péknek a kenyérsütésben, az asztalosnak a bútorkészítésben, stb.
Neki ez a szakmája, itt kell maximumot hoznia, a szüleidnek sem mondtad, mikor 1-est kaptál az iskolában, hogy akkor szóljanak, ha ők jobban feleltek volna.
Ő ezért kapja a fizetését, ami messze átlag feletti.
2008. 10. 14. 21:53
Bruno
Lenne egy kérésem
Jövőre Ryan Wendell váltja majd Lonie Paxtont az LS poszton?
2008. 10. 14. 22:00
temp
izé. Wendell LS? ezt még nem olvastam, hol láttad?
2008. 10. 14. 22:26
Lacus
OFF

Ezért is szeretem ezt az oldalt/fórumot, az ember nem figyel egy kicsit aztán mire hazaér a munkából 2x annyi hozzászólás terem, és majd mind más nézőpont :) Szeretem a pats.hu-t :)

/OFF
2008. 10. 14. 22:30
Iiiiiiiiiiiii love this site! :)
2008. 10. 14. 23:03
Bruno
Nem láttam sehol
Csak a súlya 275 font ami elég kevés centernek és Paxtonnak pedig magas a fizetése az NFL-ben eltöltött évei miatt.
ez csak egy felvetés
2008. 10. 14. 23:06
Pats12
LOVE TOOOOOOO

és az milyen lenne ha a Chiefs-ből érkezne erősítés? :-)
nem is értem miért csak a Giants jön szóba...
2008. 10. 14. 23:11
Pats12: ha Tony Gonzalez-re gondolsz, akkor őt végül nem engedte el a Chiefs vezetősége.

Köszönjük. :)
2008. 10. 14. 23:22
Bruno
Jól olvastam Roy Williams WR = Dallas Cowboys
2008. 10. 14. 23:38
vidor
én örökké csak Lonie-t akarom
mi lenne a fiúkkal a Red Bullja nélkül? :))
2008. 10. 14. 23:39
vidor
mi RBket, ők meg Roy Williamseket gyűjtenek
mindenkinek megvan a maga fétise
2008. 10. 14. 23:41
temp
mi a fene lenne a patriots szurkolókkal Lonie nélkül, nem tudnánk tippelni, hogy ki kicsoda :)

Azok kedvéért, akik nem tudják, hogy miről beszélek. Tavaly napvilágot látott egy rövid öltözői videó, és valaki feltette a kérdést, hogy ki az egyik srác a képen. Persze senki nem ismerte fel. A végén mindenféle tetoválások összehasonlítgatása és 15 percnyi brainstorming után Paxton volt a megfejét, de megizzadtunk vele :)
2008. 10. 14. 23:48
Bruno
Azért nem semmi h a Washington meg leigazolta Alexandert.
2008. 10. 14. 23:49
temp
lejárt a trade időszek, a Patriots senkivel nem kötött üzletet
2008. 10. 14. 23:50
temp
Alexander FA volt, és a sérült Ladell Betts helyére érkezett. Viszont az kérdéses, hogy ha Betts visszatérhet (2-4 hét), akkor marad e a keretben.
2008. 10. 14. 23:51
Bruno
HA felépül a 2 futónk akkor Green-Ellis megy vissza PS-be?
2008. 10. 14. 23:52
vidor
mi lesz így az ő hollétét firtató smsekkel? :(
2008. 10. 14. 23:53
temp
Bruno: igen, ez elég esélyes. Ha PS képes lesz, akkor valószínűleg visszatér oda, mert a keretben sok lenne ennyi futó, viszont Green-Ellis elég jól teljesített a gyakorló csapatban
2008. 10. 15. 00:00
Bruno
Lenne egy kérdésem viito: Hány játékost lehet nevezni a meccsre?
Mind az 53 mat
2008. 10. 15. 00:08
vidor
45öt lehet nevezni + a 3. qb
2008. 10. 15. 00:09
Bruno
2008. 10. 15. 08:22
temp
de a 3. QB az speciális. Alapban ha az első 3 negyedben pályára lép, akkor QB1 és QB2 nem térhet vissza. Ha a 4. negyedben lép pályára, akkor ez a korlátozás nem él.
2008. 10. 15. 14:42
vidor
ez kérem, nem szerepelt a kérdésben :D
2008. 10. 15. 15:04
temp
ez az apróbetűs rész, de ugye a részlet az ördögökben rejlik vagy mi :)
2008. 10. 15. 15:19
vidor
mindig az apróbetűn bukok meg :(

ördögök? az nem hoki? (gyenge poén, elnézést)
2008. 10. 15. 18:13
TÖRÖLT
Sziasztok!Ugy látom ez a QB-ügy visszatérő téma!De én nem kívánok ehhez fűzni semmit,mert régebben ugy megnyilvánultam kaptam hideget-meleget:-).Hát igen azért annyit csak irnék Cassel nem Tom(sajnos:-().Jövőre felépül a vezérünk és meg sem állunk a Super Bowl győzelemig.Addig meg valahogy csak végigszenvedjük ezt a szezont.GO PATS.
2008. 10. 15. 21:15
Huh de le lettem szólva :D
Lehet félreérthetően fogalmaztam, kicsit átértelmeztétek amit mondtam. Én nem akarok általánosítani, persze mindenki mondhatja, hogy igy, vagy úgy kell csinálni. Jogosan. DE. Azokat a hozzászólókat nem szeretem akik azt mondják, hogy miért ide passzolt, miért nem passzol azonnal a snap után ha látja az erős blitz et stb stb... Szerintem egy irányítónak nagyon nehéz dolga van egy meccsen, mert hatalmas a nyomás rajtuk. BB nem véletlenül tartotta meg mint 2. számú irányítót. Szerintem ő sem alkalmazna egy olyan embert, aki teljesen tehetségtelen, szerencsétlen, looser. Szerintem Cassel nem egy rossz irányító, csak rutintalan. Szóval ne oktassuk ki Casselt, elég lehet BB és McDaniels oktatása :D Lesz még jobb is Cassel!
Lehet velem nem egyetérteni, ezért szeretem ezt az oldalt, mert itt értelmes érveket sorakoztatnak fel egymás ellen, nem csak a sárdobálózás megy , mint egy bizonyos "parlament" nevű helyen....
2008. 10. 15. 21:27
Nora
Na én most nézem meg a meccset...hát ezt rossz volt nézni... Casselet én eddig ténylge támogattam, kiáltam mellette de ez mi volt?? A QB-nek át KELL látni a helyzetet, és végül döntés KELL hozni. ilyet nem csinált. Semmit. Ha ezerszer nem mondtam, hogy nem kell azzal a labdával futni, csak dobja el. Teljes káosz lehet a fejében a stressz miatt ilyenkor... sajnálom hogy így van, de a kövi MNF ezen nem fög könnyíteni. Matt szedd össze magad!!!!


Nagyon hiányzik Tom. Nem csak a patsből, de az egész NFL.ből is...
2008. 10. 15. 22:38
Pats12
hááát, Tanko---éppen hogy csak....!
:-)
2008. 10. 15. 22:46
Tibery
Tanko: Látod ebben egyetértünk, pont tegnap gondolkodtam el rajta, hogy én is ezért szeretem ezt az oldalt, mert lehet, hogy néha élesen fogalmaznak (fogalmazunk) itt, de normális érveléssel. Ennek az ellenkezője a sportnapilap fóruma, ahol mindenki csak az elvakult hülyeségét írja érvek nélkül.
2008. 10. 16. 07:17
temp
"Szerintem egy irányítónak nagyon nehéz dolga van egy meccsen, mert hatalmas a nyomás rajtuk"

Ez maximálisan így van. A védelem fele kb mással sem foglalkozik, mint az irányító dolgát próbálja megnehezíteni. Viszont például autobuszt vezetni is brutálisan nehéz, vannak olyan terek, ahol legalább 5-6 irányból jönnek a kocsik, sávfelfestések minimálisak, mindenki össze vissza próbál keresztülvágni arra, amerre jónak gondolja. Tehát nem egyszerű feladat, mégis egy csomó autobuszvezető megoldja... Nos, Mattnek nem a buszvezetés jutott osztályrészül, hanem az NFL irányítóskodás, így neki ezt kell megoldani, vagy letoljuk, és elküldjük hamburgeresnek (vérmesebbek hamburgernek :) )
2008. 10. 16. 08:25
CoSco
én kitartok Cassel mellett addig amíg BBék kitartanak mellette, valószinűsitem hogy az edzői stáb jobban ért az NFLhez mint itt a sok fotel sportoló, akik jobb esetben 2éve ha Pats rajongó (bocsánat az ős drukkerektől)

vagy tudjátok mit, kezdjük el szidni BB-t? :)
félek még vagy kétszer kikapunk és őt is előveszitek...

akinek meg ez se elég, az menjen egy Titans drukkernek mert még veretlenek!!!
2008. 10. 16. 18:15
szeder
BB-t senki sem fogja szidni szerintem.. ez a tipikus "fotós esete".. hozott alapanyagból dolgozik, QB-k terén meg nem nagyon vagyunk ellátva jó alapanyaggal.. én alapból nagyon kritikus drukker vagyok, de ezt a meccset én csak egy "átmeneti gyengélkedésnek" vélem a csapat részéről.. kivéve persze Casselt, akit továbbra sem tartok Patriots szintű irányítónak.. de ha mindenki felszívja magát akkor még mindig nagyon jók vagyunk..
2008. 10. 17. 09:46
CoSco
szeder:
Patriots szintű irányító, csak 1 van :)
2008. 10. 17. 21:14
szeder
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Alapszakasz 6. hét bejegyzéshez