Menetrend

Ups & Downs - Panthers vs. Patriots

2009. 12. 15. 10:41
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
Játszott már ennél sokkal jobban is a csapat a szezon során, és volt, hogy mégis vereség lett a vége. Ezen a meccsen nyögvenyelősen ment minden, ennek ellenére sikerült a Patriotsnak 20-10 arányban legyőznie a Carolina Panthers-t. Nézzük, kiknek köszönhetjük a sikert, és kik miatt akadozott a gépezet.
Up Wes Welker - A W ugyan az ABC végén van, de az utóbbi időben mégis minden névsort ezzel kell kezdeni, ha Patriots játékosok jó teljesítményéről van szó. Gyakorlatilag Wes tartja a lelket az offense-ben, és hétről hétre kiemelkedő teljesítményt képes nyújtani, pedig valószínűleg, amikor az ellenfelek a Pats-meccsre készülnek, akkor is az ő nevével kezdődik a lista. Ezen a meccsen 10 elkapással zárt, amely 105 yardot hozott, és ahogyan felpattant a 3. negyedben egy nagy ütés után, erőt lendületet és kitartást adott a csapatnak a 96 yardos pontokat hozó drive-hoz. Laurence Maroney - A running back továbbra is jó benyomást kelt, 94 yardot futott 22 kísérlete során (4,3 yardos átlag ), ráadásul 17 yardot hozó két elkapása is volt, valamint őt alkalmazza első számú kickoff returnerként is a csapat. Ty Warren - Bár a defensive end egy bokasérüléssel bajlódik, mégis hat solo tackle-t sikerült elérnie, mielőtt a negyedik negyedben elhagyta a pályát. Stephen Gostkowski - A kicker két viszonylag távoli (48 és 47 yardos) field goalt rúgott be a negyedik negyedben, amely - tekintve a rossz időjárási körülményeket - dicséretes teljesítmény. Down Randy Moss - A receiver patriotsos pályafutásának egyik leggyengébb teljesítményét produkálta ezen a meccsen. Mindösszesen egy sikeres 16 yardos elkapása volt, amely ráadásul fumble lett, drop-ja is volt, false start büntetést is kapott miatta a csapat és úgy tűnt, hogy Brady első negyedes interception-jében is ludas volt, valószínűleg nem jó route-ot futott. Kimondható: rövid távon az ő teljesítményének nem használt a hazaküldéses büntetés. Brandon Meriweather/Shawn Springs - A kettőjük együttműködésének zavara eredményezte Steve Smith 41 yardos touchdown elkapását, mivel Springs volt a receiverhez legközelebb helyzekedő játékos, de Meriweather sem segítette hatékonyan. Nick Kaczur - A right tackle-nek nehéz napja volt, nem igazán sikerült tartania Julius Peppers-t.

Hozzászólások

2009. 12. 15. 10:47
Neo
Randy a k életbe már...tessék összekapni magad! :)

Én még az Up-ba tettem volna az egész védelmet, mert nem egyszer ők fogták meg a párducokat, amikor az Offense eladta a lasztit.
2009. 12. 15. 11:01
es Hanson puntjai is alkulnak
2009. 12. 15. 16:25
nagyi
Nagyon szeretem Wes játékát de féltem a sok ütéstöl meddig lehet ezt bírni?Szegénynek a karján már nincs bör nagyon fájdalmas lehet ilyen sebbel csúszni a jeges füvön. Minden elismerésem az Övé. Moss meg mintha elfelejtette volna hogy mi a dolga csak áll tátott szájjal várja, hogy a labda a szájába essen és amikor meg kapja akkor elbénázza.Valami nagyon nincs rendben nála.Reméljük a következő mérkőzésen kevesebbet kell aggódni.Go PATS!
2009. 12. 15. 17:50
88habi88
Spigo én azt azért nem mondanám, hogy alakulnak
a mostani meccsen:
3 punt 28,3 yard/p, 1 volt 20on belül, legnagyobb punt 34 yard

a szezonban:
47punt 40,4 avg 15 volt 20on belül, legnagyobb punt 56 yard

szinte minden fontos adatban karrierje (11szezon) legrosszabb teljesítményét hozza
Mesko Zolit 4.körben akár be is húzhatnánk...
2007: 41,5 avg
2008: 41,1 avg
2009: 43 avg

esetleg vkit nézni a piacról
2009. 12. 16. 13:54
timep76
Sajnos én nem láttam a meccset, de ha tényleg csúszós, jeges volt a talaj, akkor ez magyarázat is lehet Hanson rosszabb teljesítményére. A 41,x avg az idén is meglesz, és amikor évek múlva csak ezt a statisztikát látjuk, már nem fog számítani, hogy volt egy gyenge meccse.
Egyébként a 2007, 2008-as átlagok is csak átlagok.
Én is szeretném minden meccsen, hogy mindenki a legjobbját nyújtsa és nagyon nyerjünk, de ...

GO PATS
2009. 12. 18. 12:32
Cheater
Megpróbáltam, de sajnos nem tagadhatom meg "Vödör fan"-ságomat!;))

Egy hiba miatt szerintem egyáltalán nem down, mert nagyon jól játszott a meccsen... Kellett neki Sanders jelenléte!
Tudom,h még fiatal és sok hibája van, de mégis a D egyik legjobbja és mégis: vagy nem említik sehol vagy down-ba kerül!
Ezért ezt a mostanit igazságtalannak tartom...;))
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Panthers vs. Patriots bejegyzéshez