Menetrend

Ups & Downs - Preseason 2. hét

2008. 08. 19. 09:43
Szerző: GRAFI
Kategória: Cikkek
Up & Down A csapat túl van a második előszezon meccsén. Mint Bill Belichik nyilatkozatában is olvashattátok, a mester sok pozitív és negatív dolgot látott a vasárnap esti Tampa Bay Buccaneers elleni meccsen.
UP Stephen Gostkowski A második negyed végén értékesített 53 yard-os field goal-ja, kétségtelenül a meccs legpozitívabb jelenete volt a mi szempontunkból. Mike Vrabel Nagy nyomást gyakorolt a támadókra egy 3. ás 6-os szituációnál a második negyed elején, és hat szerelésssel (tackle) zárta első mérkőzését ebben a szezonban. Wes Welker Kivédekezett egy szerelést a Buccaneers linebacker-ével, Derrick Brooks-al szemben egy 3 és 8-as szituációban, így 12 yardot tudott hozni az első negyed végén. Az este egyik legszebb jelenete volt tőle. Később egy másik 3. kísérletet is sikerült megcsinálnia. DOWN Matt Cassel Nem tudta megragadnia a lehetőséget a 2. számú irányító posztért folyó versenyben, az első támadássorozatunkban egy Randy Moss-nak szánt passza majdnem INT lett. Összességében 6 drive-ban irányított, ami alatt mindössze 3 pontot sikerült összehoznia a támadósornak, aminek köszönhetően még távolabb került a másodhegedűs szerepétől. Dan Connolly A center elrontott egy snap-et, amiből a Buccaneers TD-t tudott elérni. Kevin Faulk Elejtett egy labdát, ami a csapat igen igéretes második drive-jának végét jelentette. Belső linebackerek Az első félidei problémák egyik leglényegesebbje, hogy több futást is elengedett középen Tedy Bruschi, Jerod Mayo és Gary Guyton. David Thomas A tight end blokkja nem sikerűlt a DL Ryan Sims-en, aminek köszönhetően Laurence Maroney-t -2 yard-on szerelték,és ez megtörte a második drive lendületét. Pierre Woods A külső linebacker egy 16 yardos futást engedett Antonio Bryan-nek, a Buccaneers első TD-nal végződő drive-jában. forrás: Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 08. 19. 13:02
Szabotomy
A futás elleni védelmet össze lehet rakni,én emiatt nem aggódom.Viszont van itt valami, ami igencsak aggaszt...a jól blokkoló TE(-ek) hiánya. K.Brady helyére senki sem érkezett.
2008. 08. 19. 14:36
A rossz snap már edzésen is többször probléma volt, kaptak is érte néhány büntikört. Valószínűleg valami keményebb módszert kell BB-nek kitalálnia, de szerintem megoldja :)Ha visszagondolok az SB-re (mondjuk nem nagyon akarok), akkor ott is előfordult párszor, hogy túl magasan érkezett Bradyhez a labda... Még dolgozhatnak az ügyön.
2008. 08. 19. 14:38
A blokkoló TE tényleg nagyon hiányzik, főleg, hogy a fal sem túl acélos most. Ez is oka volt a futójáték gyengeségének, egyszerűen nem kapták meg a szükséges blokkokat az RB-k.
2008. 08. 19. 23:25
Tzimisce
Kicsit aggódóm, mintha szét lenne esve a csapat. Valszeg hiányzik az irányító vezéregyénisége. Reméljük Tom hamar rendbejön.
2008. 08. 20. 01:26
Wakkow
Hát én kieggyeznék azzal ha idén is gyenge lenne a futójáték cserébe persze elvárom, hogy hasónló legyen a passz játék mint tavaly volt...
amúgy a Patriots részéről sosem volt acélos a preseason...
tegyük hozzá hogy igazából nincs is aki Tom helyére lépjen.
hiszen Cassal nem az a játékos (volt ideje mégsem bizonyított) a másik két srác meg 1. és 2. éves...
majd akkor kezdjünk el sopánkodni ha Tom játéka mellett is ilyen "eredményekre" képes a csapat.
Nekem a TE mellett a secondary poszt tűnik hiányosnak, de remélem Vödör sérülése nem súlyos és az újjonan érkezett ex-denveri is képes lesz kora ellenére igazi patriótává vállni.
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Preseason 2. hét bejegyzéshez