Menetrend

Ups & Downs - Preseason 3. hét (frissítve)

2008. 08. 23. 14:50
Szerző: DoM
Kategória: Meccsek
Up & DownLássuk, kik emelkedtek ki teljesítményükkel akár pozitív, akár negatív irányba az Eagles ellen.
Up Matt Gutierrez --- 20-ból 14 sikeres passz összesen 217 yardért és 2 TD. Egy lépéssel közelebb a 2. számú QB álláshoz. C.J. Jones és Chad Jackson --- Mindketten jelentős részt vállaltak a passz-játékban. Jonesnak három elkapása volt (70 yard) és egy TD, míg Jacksonnál az 1 yardos TD elkapását kell kiemelni. Nickel defense a futás ellen --- Az öt DB-s felállásnál Rodney Harrison és John Lynch is nagyon közel helyezkedett és játszott a LOS-hoz mikor pályára léptek. A nickel felállások ellen gyakran futással próbálkoznak a csapatok. Az Eagles hétszer futott zsinórban amikor Lynch volt a pályán, de a Patriots védelme állta a sarat (6, 3, 2, 3, 5, 4 yardot engedélyezett csak az Eaglesnek). Ray Ventrone --- Az elkapó 49 yardjával (négy elkapás) a második legjobb volt ebben a kategóriában a csapatban. Minden játéknál lehetett rá számítani. Jól teljesített. Down Matt Cassel --- Újabb lehetőséget kapott a bizonyításra, hogy ő Tom Brady elsőszámú helyettese. 14-ből 8 jó passz, de összesen csak 60 yard. Védelem (első csapat) --- A harmadik mérkőzésen is pontokat tudott szerezni az ellenfél a nyitó drive-ból. A 3rd downok továbbra is problémát jelentettek. Az Eagles 50 százalékban tudtak 1st downt elérni harmadik downok után. Kickoff és punt coverage --- Kickoff és punt után is touchdownt szerzett az Eagles, amire nincs mentség. Bill Belichick a sajtótájékoztató úgy nyilatkozott, hogy hibáztak, amikor a puntnál nem out of bounds-t rúgtak. Offensive line --- A passz védelem terén ismét voltak megingások, ehhez most még hozzájöttek a holding büntetések LT Wesley Britt és LG Logan Mankins ellen, false start büntetés RT Nick Kaczur ellen. Terrence Wheatley --- Az újonc cornerbacknek a technikáján még van mit javítania. A harmadik negyed elején Michael Gasperson 42 yardos játékot "csinált" rajta, valamint egy puntot sem tudott lekezelni a meccs végén. Frissítve: Ventrone és Wheatley. Reiss's Pieces

Hozzászólások

2008. 08. 23. 19:23
Hory84
Hát Bill helyében a jövő héten már az első csapatot nyomatnám.
A szurkolóknak jót tenne egy f@sza visszavágó a Giants ellen.
2008. 08. 23. 20:10
ati
Hory84:Teljesen egyetértek veled!
Nagyon lehangoló volt az eddigi preseason!!
2008. 08. 23. 20:21
szeder
én felfedeztem 2 pozitívumot:D Gutierrez egész jól nyomta és a jó öreg Lynch bácsi is..:D mondjuk mást jó dolgot nem láttam.. hihetetlen ahogy átrohangásztak rajtunk... persze ilyenkor mindig azt mondjátok h ez csak preseason meg a többi csapat is így meg úgy.. meg oké h sok a hiányzó...de ez a PATRIOTS.. szerintem ettől jobban kéne játszanunk, nem tudom elképzelni h ennyit jelentsen TB játékának a hiánya.. vagy mégis???
2008. 08. 23. 20:36
Szabotomy
A következő meccsen majd Tom saját maga válaszol az offense futtatásával a kérdésre. :)
2008. 08. 23. 20:48
juhi04
Nemtudom számomra nem egyártelmű hogy TB vissza jön és újra überfaszák leszünk. Olyan hibákat vétünk amit egy SuperBowl-ra hajtó csapat nem engedhetne meg magának. Tudom hogy csak preseason de nem úgy tűnnek a srácok mint akik könnyedém veszik és azért nem megy hanem egyszerűen csak nem megy és 180 fokos fordulatnak kéne történnie ahhoz hogy egyik hétről a másikra Pats-hez méltóan játszunk. Minden évben derűlátó voltam preseason meccseknél de mostvalahogy nem látom a teljes világosságot az alagút végén. Ne legyen igazam.
2008. 08. 23. 20:53
szeder
ha néztétek az nfl-en az összefoglalót vagy egyenesben a meccset BB arcáról minden leolvasható volt..
2008. 08. 24. 12:18
balu
ennél csak jobb jöhet mert ez siralmas
2008. 08. 24. 17:07
arapum
Sajnos, most csak az összefoglalót láttam. Borzalamas, hogy még mindig vannak ezek a bugyutaságok... pl. punt utáni TD. Az eredmény továbbra se különösebben érdekel. Azt csak merem remélni, hogy BB szemében már körvonalazódik, kire lehet majd számítani, és kire nem. Remélem, Brady az utolsó meccsen nem kap többet egy félidőnél, nem ilyenkor kellene összetörtörni. Ha csak az előszezonra kellene építeni, akkor nem sok biztató vár ránk. :)
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Preseason 3. hét (frissítve) bejegyzéshez