Menetrend

Ups & Downs - Saints @ Pats (Preseason 1.hét)

2012. 08. 10. 09:12
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots lejátszotta első felkészülési mérkőzését 2012-ben. Lássuk 3-3 játékos teljesítményét, akinek a játéka pozitív illetve negatív irányban kiemelkedett a többiek közül.
UP Steve Gregory és Pat Chung - A kezdő safety páros mindkét tagja szerzett 1-1 interceptiont. Gregory egy Jerod Mayon irányt változtatott labdát tudott megszelídíteni. Chung egy gyenge dobásból tudott előnyt kovácsolni. Chandler Jones - Az újonc jobb defensive end pozícióból az ellenfél kezdő vakoldali tackle-jével szemben harcol ki két holding büntetést. Shane Vereen - Az első félidőben nem kapott lehetőséget a másodéves futó. A szünetet követően azonban parádézott. A csapat egyetlen touchdown támadása során a 83 yardból 73-at ő tett meg a labdával. DOWN Ryan Mallett - Tizenkilenc passzból csak nyolc talált saját játékost, emellett egy interceptiont is dobott. Még mindig komoly problémákkal küzd az irányító pontosság területén. Sterling Moore - Harmadik és 22 helyzetet oldott meg a Saints az ő felügyelete mellett, ráadásul egy 46 yardot érő pass interference büntetést is összehozott. Nate Solder - Az első negyedben két holding büntetést is ráfújtak, ami jól jellemezte a teljes támadófal játékát. A gyengébb játékot az ember azonban nem a csapat 2011-es első körös draft pickjétől várná. ESPN Boston

Hozzászólások

2012. 08. 10. 10:05
kolok
Scar munkájára nagy szükség lesz... Jól olvastam,hogy szegény TB kapott egy -11 yardos sacket? Vereennek örülök,Fletchert viszont nagyon sajnálom,én nagyon bírom. Azt mondjuk sosem értettem,hogy egy majd 8 hónapos offseason után hogy lehet,már a fél csapat sérült az első PS meccs előtt? Ennyi idő alatt hogy nem lehet kikúrálni vmilyen sérülést?
2012. 08. 10. 10:22
lupus
Solderrel sok munka lesz...

@kolok
Az a 8honap sem teljesen ugy van am,hogy a fiuk Barbados partjan heveresznek.Ez egy kontakt sport,ahol meg az "osztalyteremben" is meg lehet serulni.
2012. 08. 10. 10:28
Gordon
ez az Vereen:-)
sok csapatsportban van olyan, hogy az orvosi stáb rakja össze a kezdőcsapatot de számomra is érthetetlen, hogy ennyi idő nem elég a regenerálódásra vagy, hogy egy no contact edzésen is lesérül 2-3 ember..értem én , hogy kemény sport de a kézilabda is az még sincs annyi sérülés. valaki tud erről valami okosat?
2012. 08. 10. 12:29
Koshy
Aki esetleg nem latta a tegnapit azoknak par mondatban. A vedelem javult, a front 7 kimondottan erosnek nez ki. A secondary ennyire nem bika de talan kicsit jobb mint az elozo evi, de ott azert neha docog a dolog. A tamadok skill posztokon rendben lesznek, viszont sajnos a kezdo falemberek valami arcpirito teljesitmenyt produkaltak az elso negyedben. Ha ez igy marad es ennyi ideje lesz csak Brady-nek (aki baromi nagyot kapott egy sacknel amibol fumble es field goal is lett) akkor bajok lesznek a passzal. Remeljuk Scarnecchia osszekapja a tamado falat es hogy Waters viszajon vegul.
2012. 08. 10. 12:31
kolok
@2.lupus
Ezt értem,de ebben a 8 hónapban a legvégéig effektíve nincs kontakt nagyon. Ott van pl. Pryor. A tavalyi szezon óta sérült volt ha jól emlékszem,most meg gyakorlatilag el sem kezdte az edzéseket.Vagy ilyenkor nem sikerül a rehab? De ennyi embernek? Vagy ez tök normális hogy még el sem kezdődött a szezon és egy csomó sérült van? Persze a TC-ben nyilván megsérülnek emberek,de ellenpéldának ott van pl Gronk.Szezon végén megműtötték és most mégis ott van.
2012. 08. 10. 12:32
Pupu
A meccs már fent van a TYT ha valaki megszeretné nézni..Már csak Chandler Jones játéka miatt is érdemes.Ezen a meccsen sok jó megmozdulása volt a két kiharcolt holding büntetésen kívül is.
Viszont a támadófal nagyon szörnyű volt..Remélem nem ilyen felállásba kell majd elkezdni az idényt..
2012. 08. 10. 13:34
lupus
@Gordon #3. &@kolok #5

Ez nem "csak" kontakt sport. Itt a holtidenyben is van edzes. Akinek van 1kisebb-nagyobb serulese es esetleg raserul(mert barom volt es nem vitte vegig a rehabot/mert szerencsetlen volt/mert retardalt/mert leszarja a test es a fizika korlatait/me...),az utana 2-3szor nehezebben regeneralodik.
Vannak emberek(ez kicsit genetika is),akinek minden klappol es meg szerencsejuk is van. Pl Wes tavaly siman felepult,mondjuk 80kilot konnyebb fel labon kihordani,mint pl 130-40-50-et...ilyenkor a test kompenzal es probalja mas testreszek bevonasaval kimelni a serult reszt.Es ujra ott vagyunk,hogy mert szerencsetlenul lepett/mert barom volt....Es siman elmentunk olyan "aprosegok" mellett,hogy nem mindegy mi,hol es hogyan serul.Ez nagyon bonyolult es osszetett kerdeskor.Van,aki sosem lesz mar egeszseges.
2012. 08. 10. 15:02
nosbiglem
Nagyon jó volt a meccs! Végre erre vártam hónapok óta!

1. Chandler Jones *urva jo lesz!
2. A futás elleni védekezésünk rendben van.
3. A passz elleni védekezésünk javult, de még dadogott egy kicsit.
4. Támadásban is rendben vagyunk.

Messzemeno kovetkeztetéseket ebből levonni nem érdemes. Maximum annyit, hogy ha ebbél jobbak leszünk, akkor szép idényünk lesz!

GOOOOOO PATS!!!!
Hozzászólás a(z) Ups & Downs - Saints @ Pats (Preseason 1.hét) bejegyzéshez