Menetrend

Ups & downs - Super Bowl

2012. 02. 06. 13:41
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
A New England Patriots amerikai idő szerint vasárnap este  16.30 órától (nálunk hétfőn 0.30 órától) lejátszotta a 2011-es szezon utolsó mérkőzését, a Super Bowlt az indianapolisi Lucas Oil stadionban a New York Giants ellen, amely végül 21 - 17 arányú Patriots vereséggel  zárult.
Up   Mark Anderson –   5 tackle-lel, másfél sackkel és egy elütött labdával zárt, amely megbízható, jó teljesítmény volt a  defensive endtől. Kyle Arrington – A  cornerback behúzódva a slotba jól tartotta a rendkívül veszélyes Victor Cruzt (4 elkapás, 25 yard, TD), és a futás elleni védekezésből is kivette a részét. Aaron Hernandez – A  tight end 8 elkapásból 67 yarddal zárt, és egy TD-t is szerzett. Mivel Gronkowski nem volt 100 %-os egészségi állapotban, a kiélezett helyzetekben Brady inkább őt kereste a labdákkal, 14 alkalommal dobott felé. Danny Woodhead  -  Mind a futásaival, mind az elkapásaival  - közöttük egy TD-elkapáással - hatékonyan segítette a csapat támadójátékát.   Down Tom Brady/Wes Welker kapcsolat – Főképp  a negyedik negyedes drop miatt került ide a QB-elkapó páros, amelyen gyakorlatilag elúszott a meccs: Welker üresen volt, de a dobás nem volt pontos, ugyanakkor még így is elkapható lett volna, de a  mindkét játékos hibázott a kérdéses szituációban.  Antwaun Molden – A cornerback a sub felállásoknál játszott, és szemmel láthatóan Manning az ő irányába játszott – sajnos sokszor sikerrel, néhány hosszú passz az ő lelkén szárad. Rob Ninkovich – Bár a meccs nagy részében nem játszott rosszul, mégis a meccs végén végzetes következménnyel járó hibát vétett: 3. és 7-nél a Pats kivédekezte a Giants próbálkozását, de Ninkovich túl hamar indult, így a büntetés miatt Manningék megismételhették a playt, és meg is csinálták a first downt. Sajnos ez volt az egyetlen lehetőség, a későbbiekben már nem sikerült feltartóztatni az ellenfél támadását. Egy gondolat a szerkesztőtől: Igen, sajnos én sem így terveztem lezárni ezt a cikksorozatot ebben a szezonban, sokkal boldogabb lennék, ha csak az up rovatban szerepelnének emberek. Csalódott vagyok, mert nem tudtunk élni a visszavágás lehetőségével, de nem veszítettem el a hitemet ebben a csapatban. Megint csak egy nagyon kicsi hiányzott ahhoz, hogy teljes szezonunk legyen, de így sem lehetünk elégedetlenek. Ez egy tapasztalatlan, újjáépülő, többnyire fiatal játékosokból álló együttes, amely – úgy érzem – még a Super Bowl vereség ellenére is felülteljesített. Persze most fáj a vereség, de ez csak sport, ez  csak egy játék, ahol mindig van egy győztes, de szükségszerűen mindig kell lennie vesztesnek is. Ha a szezon egészét nézzük, akkor elmondhatjuk, büszkék lehetünk a csapatunkra, és büszkék lehetünk arra, amit ebben a szezonban nyújtottak. Szóval örüljünk inkább annak, ami jó volt, ami pozitív volt, mint hogy a veszteségen rágódunk. Sajnos hosszú szünet következik ismét, de 7 hónap múlva jön az új szezon , új lehetőségek, és lesz megint londoni meccs is - remélhetőleg a kedveceink részvételével. Addig is: Hajrá Patriots, Go Pats!

Hozzászólások

2012. 02. 06. 13:49
crucified
Nekem nincs down. Mindenki up.

Ez egy játék, ahol csak egy győzhet. Az év elején ezt az eredményt mindenki aláírta volna látatlanban. Én szép sikernek érzem az SB-t is. És lesz még Brady-nek gyűrűje.
2012. 02. 06. 13:51
mackosajt
Biztossá vált...mi jövünk Londonba és ma délután - magyar idő szerint - 3-kor elkezdik árulni a jegyeket.

Köszönet a teljes szerkesztői gárdának az egész évi munkáért! "Jövőre" veletek ugyanitt!
2012. 02. 06. 13:57
Renningan
Fuuuuu. Szoros meccs volt, az utolsó negyedben elkövetett hibák (Welker (aki minden homályt el bír kapni), Hernandes, Branch - indokolatlanul hibás elkapási kísérletei, a Giants TD előtti bénázás (bár végül jó lett, de már az elején be kellett volna engedni őket)) és az a "kicsi plusz" hiánya megint a Giants győzelmét hozta. Legalább, most megérdemelten, két egyenlő fél csatáját nyerte Eli (aki beelőzte a Peytont :DDD).

Szerintem mind2 csapat bőven túlteljesített, a Giants nyilván nem fog, de nekünk sincs komolyabb okunk arra, hogy a vereségen rágódjunk (mégis csak AFC bajnokok lettünk).
Büszke vagyok a csapatra és az első teljes szezonomra Pats fanatikusként. :))

http://kepfeltoltes.hu/120206/Pats__s__n_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
2012. 02. 06. 14:03
mackosajt
Renningan: Üdv a klubban...8-)

Nagyon tetszik a "falad" saját magad csináltad?
2012. 02. 06. 14:14
sirCharles
Nehéz megemészteni a vereséget, de való igaz, hogy túlteljesítette a fiatal csapatunk a várakozásokat. Tegnap is bizonyítottuk, hogy nem véletlenül ez a franchise A franchise, és ha ezt a csapatot sikerül még pár évig egyben tartani, egy vagy két SB részvétel még biztos bennük lesz.

Tegnap? "Meg kell csinálni a playeket." Ennyi. Ha nem dadog a labda a végén, meg kicsivel több szerencsénk van, meg lehetett volna a győzelem ugyanúgy, ahogy a Giantsnek. Én sem UP-ba, se DOWM-ba nem tennék senkit név szerint, tegnap a csapat veszített (vagy nyert volna).

Jövőre ugyanígy ugyanitt ugyanekkor :-)

Go Pats!
2012. 02. 06. 14:25
lesliemus
köszönöm ezt a szép évet a csapattól! bárki, aki a szezon előtt elém tette volna, hogy super bowl-t játszunk, aláírtam volna! szeretem a csapatot, de tudtuk, nehéz lesz ez az év! és mégis mennyi örömet és szép játékot kaptunk ajándékba!

köszönjük!

Go Pats!
2012. 02. 06. 14:26
husiego
Hosszú évek óta Pats drukker vagyok, de ez a vereség számomra, ha nem is kiábrándító, de nagyon keserű. Valóban lehet arra fogni, hogy ez egy épülő csapat, viszont 4 évvel ezelőtt tökéletes csapatunk volt, de akkor sem tudtunk nyerni.
Olyan lehetőségek maradtak ki, amik 100 esetből 99-szer bejönnek és nem lenne szabad, hogy az az 1 pont a legfontosabb legyen. Nem játszott jól a Giants, sajnos a szerencse a playoffban végig mellettük volt. Éppen ezért, ha a támadó egység úgy játszik, ahogy kell, akkor, ha nem is simán, de meg lett volna a győzelem.
4 év alatt 2 nagydöntő a Giants ellen és 2 vereség. Ez számomra nem igazán elfogadható.

Ez a vereség persze mit sem változat azon, hogy továbbra is Pats drukker maradok és ahhoz sem férhet kétség, hogy Brady a valaha volt legnagyobb irányító! De a kérdés, hogy fog-e még valaha Super Bowlt nyerni?
Lehet, hogy ezért megköveztek, de én már nem látom benne azt a plusz-t, ami ehhez kell. Szóval sajnos szerintem nem.
2012. 02. 06. 14:30
Neo
Spikes elég sokszor feltűnöeket rontott őt hiányoltam a downból.
Amúgy tényleg csoda amit a csapat idén művelt és jövőre egy-két újonc WR-el és SS-el erősítve ismét visszatérhetünk.

Go Pats!
2012. 02. 06. 14:38
TMR
Nagyn szép és jó amit írsz lucas, de csak bennem maradt egy kis szomorúság, elégedetlenség.
Éspediglen azért, mert a kiélezett szituációkban egyszerűen nem megy a csapatnak. Ugyebár volt az a 3rd & 4 a Ravens ellen, ami ha sikerül megvan a meccs. Nem jött össze, s csak vmi isteni segítséggel nem lett hosszabbítás a meccsen.
Ezen a mai mérkőzésen is volt pár ilyen.
Amikor nagyon kell, akkor nem megy...nem azért mert nem jó képességűek a játékosok, hanem mert...nem tudom miért.

Mindemellett büszke vagyok a csapatra. Remélem gyorsan felejtenek, s jövőre egy Giants nélküli rájátszásban már jobbak leszünk. GO Pats!
2012. 02. 06. 14:41
Pat Patriot
husiego! Én azt mondanám, ezekkel az elkapókkal (talán Welkert kivéve) nem fog. Nagyon rá kellene menni valami elit WR-re. Szerintem a szezon legnagyobb rejtélye Ochocinco. Némi túlzással az, hogy őt ilyen kevés alkalommal találtuk meg a szezonban, olyan, mintha mondjuk a Manchester Unitedben nem akarnának Rooneynak passzolni a társak. Az előző cikkhez írtam, mit hiányolok. A Giants gyakorlatilag majdnem ugyanúgy nyerte ezt a döntőt is, mint 4 éve: a Bradyre helyezett nyomással. Talán 2008-ban ez durvább volt, de a meccsen nem sokszor volt komfortérzete Tomnak. Ez az, amit át kell vennünk, mert mi nagyon kevés veszélyt jelentünk az irányítóra. Vannak olyan játékosok ugyanakkor, akik valódi kincsek: a 2 TE, a védőfalunk, a támadófalunk igen magas szintű... Ami viszont egy gyenge közepes, az a sec. Rengeteg 1st downt szereztek Manningék. A labdabirtoklási fölény brutális volt. Nagyon is jó volt ez a meccs abból a szempontból, hogy lássuk, min is kell csiszolni vagy mit kell teljesen megváltoztatni.
2012. 02. 06. 14:45
TMR
Pat Patriot, Tomra sajnos nemcsak fizikailag lehet nyomást helyezni, hanem inkább pszichésen. Utóbbi nagyobb rizikófaktor nála szerintem.
Mindemellett a SB-on nem volt gond ezzel. Nem ő ejtette el a labdákat. Igaz nem voltak a legpontosabb dobások, de Eli sem dobott mértani pontossággal, ott mégis elkapták.
2012. 02. 06. 14:49
TMR
még mielőtt félreértené vki, brutál jó kezű elkapóink vannak, csak valahogy az a pici nüansz, az ne lenne...
2012. 02. 06. 14:55
Gordon
sziasztok!
up mindenki a szezon egészét tekintve, pár jó igazolással (cb, safety, wr)és a lejáró szerződések meghosszabbításával egész jó kis csapatunk lehet jövőre is. megrökönyödve olvastam pár kommentet, voltak akik már temetik Brady-t és a csapatot, holott emberfeletti dolgokat műveltek idén is.nagyon kiegyenlített a mezőny, nüanszok döntenek és az, hogy ki van ott fejben. most ők voltak a jobbak (kár vitatkozni ezen, a végeredmény számít) de ezért szép a sport mert mindig megadja a visszavágás lehetőségét. ami volt , elmúlt , fel a fejjel!
köszönöm a szerkesztő gárdának az élvezetes, hozzáértő cikkeket, írásokat, elemzéseket, köszönöm a szurkolótársaimnak, hogy ilyen összetartó közösséget alkotunk. kíváncsian várom majd a draft elemzéseket. üdv mindenkinek
2012. 02. 06. 15:00
lolvin
Ami a vicces az egészben, h egyértelműen az O az ami nálunk Top 3 a ligában, és mégis mindig rajtuk megy el a meccs, én azt hiszem a D ma is kitett magáért, 19 pontot kaptak, az szerintem elfogadható kategória, 17 szerzett az ami nagyon kevés, rossz kimondani, de úgy tűnik kemény D nélkül Brady sem képes SB-t nyerni, mindenképpen erősiteni kell a D-t a drafton, vagyis a front sevent, a secondary-be inkább hozzunk FA piacról, nem bizom a draft napi secondary szerzeményekben...
2012. 02. 06. 15:13
Pats78
OFF

Egy kis vigasz, magamnak nekem megvan a jegyem a Londoni meccsre(BK502 10sor 50-51 szék).
M
Bocs az off-ért de talán ez egy kis vigasz az éjszakára.
2012. 02. 06. 15:21
petroczizsolt89
Sziasztok!

Régóta Pats fan vagyok, de eddig még nem nagyon fejtettem ki a véleményemet, most megteszem és bocs előre is ha kicsit hosszú lenne!
A szezon elején szerintem a többség a Super Bowl részvételt előre aláírta volna, mert tudtuk, hogy ligaelit offensünk van, de éreztük, hogy a D vékony lehet! Én úgy voltam vele, hogy nyilván szurkoltam, hogy megnyerjük a bajnokságot, de már azzal is megelégedtem volna, ha nyerünk egy meccset és szorosan kikapunk a Baltimortól, mert szerintem az is tisztes helytállás lett volna a csapattól! A Super Bowlról meg azt gondolom, hogy ki-ki meccs volt bármelyik csapat megnyerhette volna és én ezt akkor is tartom ha a fogadóirodák minket tartottak hajszállal esélyesebbnek! Gyorsan hátrányba kerültünk, de utána a csapat megmutatta, hogy ebben az évtizedben miért a legeredményesebb franchise! Ott két olyan támadósorozatot vezettünk, amilyet szerintem csak mi tudunk a ligában (jó max Saints és Packers)! Brady ott olyan szinten játszott, hogy nem hiszem, hogy kérdést hagyott, hogy ő az valaha volt egyik legjobb QB a liga történetében! Nem hiszem, hogy pszichésen vagy fizikálisan gond lett volna illetve lesz vele! Ez tényleg nüanszokon múlott és azért azt ne felejtsétek el, hogy dupla annyi időt volt az offensük a pályán (ezzel együtt a mi D-nk)! Ahhoz képest ez szerintem nagyon rednben van a defensetől, hogy ennyivel többet voltak a pályán és ennek ellenére is 21 ponton tartották a Giantset! Az offense valóban visszaesett a két szép drive után, de még akkor is megvolt a lehetőségünk a végén Welker elkapásánál! Nem azt mondom, hogy csak az ő hibája, mert Brady se dobta pontosan, de el lehetett, kellett volna kapni! Welker ennél nehezebbeket is elkapott már, most sajnos nem jött össze! Gronk sérülése nagyon érződött sajnos, hiába mondták, hogy rendben lesz, de láthatóan ez nem így volt és ő nagyon hiányzott mint az elsődleges célpontja Bradynek! Szóval én úgy gondolom Brady jól játszott, az elkapói a végén hibáztak, de ez benne van! Nyilván fáj ez a vereség nekem is nagyon, de a 2007-hez képest kevésbé! Azért, mert ott mi voltunk a toronymagas esélyesek és az egyetlen meccs volt, amit buktunk a szezon a legfontosabbat ezt nehéz megemészteni és a Giants se volt akkor ennyire jó mint most! Szóval ez egy ki-ki meccs volt a srácok mindent megtettek és én büszke vagyok rájuk és arra is, hogy Pats fan vagyok! Sztem leszünk mi még döntőben, de az előttem szólókkal maximálisan egyetértek, hogy látszottak a hibáink amiken javítani kell, elsősorban a sec-re és a pass rushra gondolok illetve egy jó mélységi (elit) WR még elférne a csapatban és sztem akkor jó esélyünk lesz újra SB játszani a következő években! Köszönöm mégegyszer az egész évet a csapatnak, remélem látom őket SB még jó párszor a győztes oldalon!

Go Pats!!!
2012. 02. 06. 15:23
ati
Sziasztok!

Egy kis segítség kellene hova lenne érdemes jegyet venni, ahonnan jól lehetne látni mindet????
2012. 02. 06. 15:27
Pats78
ati

104-140 és 118-127 -es blokba azok a 100 fontos jegyek.
Én 3 éve is a fölső(80 fontos jegy) karéjban ültem de teljesen jól lehetett látni mindent.
2012. 02. 06. 15:27
steward
A D# szerintem megtette amit kell. "1,5" TD és 2 FG szeritem igen jó teljesítmény, főleg az alapszakasz tükrében. Az tény, hogy a secondery még mindig hagy kívánnivalót maga után, de ez részben a 4-3-4-es zone felállásnak is köszönhető.
Amennyiben tudott volna a offense egy kicsivel stabilabb teljesítmény nyújtani, akkor simán meg lett volna a meccs. 3x3 perc jó játék kevésnek bizonyult, főleg ettől a kiváló offense-től, ami most is megmutatta magát két drive-ra. Csak az nem értem, hogy ha erre képes a Pats támadó alakulata, amit az első félidő végén és a második elején teljesítettek, akkor mi történ a maradék időben? A végén már hiába kapálóztunk. Többször ott volt a lehetőség, hogy 1 TD kívül kerüljünk, de nem ment. 9-17-nél teljesen leült a Pats támadó játéka. Mintha úgy érezte volna mindenki, hogy már megvan a meccs. A Giant meg lassan felzárkózott,de utána már nem tudtak Bradyék felpörögni újra, ahogy az elejtett labdák is mutatták.
Úgy összegezném, hogy fel sem tudtam igazán húzni magam a végeredményen, mivel az offense -néhány kivételtől eltekintve- újra óriásit betlizett, csak most már nem bírta megmenteni őket a védelem, ahogy ezt a Ravens meccsen tette.
2012. 02. 06. 15:28
Petee
Sziasztok!

Nagyon izgalmas, szoros, jó meccs volt!
Voltak gyermekded hibák is, de a mind a két csapat teljesítménye miatt is szuper meccs volt, szuper nézőközönséggel!
Szerintem ez az eredmény sem olyan tragikus, majd a köv. idényben ... :)

Go Pats!
2012. 02. 06. 15:28
mackosajt
szintén off:

BkK 527, row 17, Seats: 24-22...csak úgy fájdalom csillapításként 8-)
2012. 02. 06. 15:29
zsesszi
Pats78!

egy szektorban leszünk :)
502Row31Seats33 - 31
2012. 02. 06. 15:31
ati
Pats78:Köszi az infot!
2012. 02. 06. 15:32
ati
Pats78: Egyébként onnan jó képeket lehet csinálni egyébként?:)
2012. 02. 06. 15:32
ati
mármint a felső szintről?
:)
2012. 02. 06. 15:42
depo01
2012. 02. 06. 15:48
ati
Mit gondoltok holnap még tudok venni jegyet ami jó helyre szól?
2012. 02. 06. 15:49
Oscar
Nálam az edzők vannak a Down-ban , hogy miért?

Piros mezben a partvonal mellett......ember::(((

A kezdésnél választhattunk volna kezdést, miért nem kezdtünk?
Nem volt tervezett nyitó támadásunk?
Valószínűleg a 20-ról indultunk volna és Brady pár rövid passzal már az elején bemelegedett volna a játékba.

Szerintem , ha meg van a vezetés , akkor más lett volna maga a játék képe.

Így szerencsétlenül az 5-ről kezdtünk ....és milyen játék hívással::(((

Adtunk egy jó indulást az ellenfélnek lelkileg.

A másik ez területszerzés és idővel való gazdálkodás egysége!

Nos ezt számtalanszor tettük rosszul idén például otthon pont a Giants ellen a végén ( erről sok vita volt akkor) 1:35-nél Gronk TD-je korai volt , mert elég lett volna egy első kísérlet az -ön belül.Azon a meccsen kiverhettük volna őket az SB-ről!!!!

A másik , hogy sokkal hosszabb támadásokat kellett volna vezetni végig , hogy az idő peregjen legalább.

A fociban vannak hibák ez természetes , de legalább ne segítsük a másik felet.

Egy ilyen meccsen , amikor ekkora a tét , akkor csak azokat hajtottam volna , akiknek jó napja van......tudom , hogy ez önzőség , de kit érdekelt volna ma , ha Hörinek 200 yardja lenne és győztünk volna , akár 1 ponttal is!!!

Tanulság , ami nekünk fekszik : sok és pontos rövid passz , keverve futással és cseles játékokkal ....jön JMD ideje:))

Nekem jó volt így a csapat , mert küzdött és fejlődött ...sérülés mindenkinél lehet és lesz , de van egy jól bevált rendszerünk és ettől nem szabad eltérnünk.

Nem fogjuk tudni kicserélni a fél csapatot és nem fogunk sokat költeni ( ezt tudja itt mindenki), éppen ezért ebből kellene a legjobbat kihozni.

A szezon meccseinél számtalanszor volt gond az "időgazdálkodással" ez most is vissza ütött ...ezért dühös vagyok és nem fog csitulni , mert a hibát először magunkban kell keresni és nem a másik csapatban!

Érdekesség , hogy 5 évből egy AFC győzelem és az sem a mienk , pedig mindig az AFC volt az erősebb az SB-én.

Jövőre jó a sorsolásunk , de tisztán látszik , hogy kell a csoport győzelem , mert sokat fejlődtek más csapatok is és bizony kell a fejben és lélekben az erősödés:)))
2012. 02. 06. 15:51
Choky
Bkk 518 row 17, 139-138 :-D Go Pats
2012. 02. 06. 15:53
ati
Mit gondoltok holnap még tudok venni jegyet,ami jó helyre szól?
Egyébként ha kidobja hoyg milyen helyet kínált fel utána mire kell kattintani?
Előre is köszi
2012. 02. 06. 16:07
lipi
Oscar.

Amennyiben megtehetjük, soha nem a kezdést választjuk. Mindig a 2. félidőt akarjuk kezdeni. Több oka van.
A legfontosabb, hogy próbáljuk úgy alakítani a mérkőzést, hogy az első félidő utolsó drive-ja a mienk legyen. Lehetőleg pontokkal befejezve. Majd a 2. félidő kezdő drive-jából szintén pontokat rakjunk a táblára. Úgymond dubleshot :). Évek óta ez a taktikánk...

A jó hír, hogy voltak RB passzok a meccsen. A rossz, hogy futás viszont nem... Vagy csak nekem hiányzott? Olyan érzésem volt, mintha csak azért hítunk volna néha egy-két futójátékot, mert kötelező. Pedig amikor megindult BJGE vagy Woody nem voltak rosszak. Amikor meg teljesen kivették az elkapókat a játékból és ment a tanácstalanság, érdemes lett volna legalább megpróbálni :).

Időgazdálkodással igazából nem volt probléma. Max annyi, hogy én korábban engedtem volna a TD-t az utolsó támadásuknál... Amúgy kb minden úgy történt, ahogy elterveztük. Jó, Hörninek és Welkernek el kellett volna kapnia a labdát...

Ettől függetlenül nem bánkódom, szép szezonunk volt. Ráadásul végre megint nézhettem egy SB döntőt, amin tudtam drukkolni :).

Kicsit emésszük ezt a szezont, aztán vágjunk bele a lecsóba! Adjunk szerződést a lejárók helyett, húzzunk bele a FA piacba draftoljuk le akire a legkevésbé számítunk és mire kettőt pislogunk már el is kezdődik az új szezon :)
2012. 02. 06. 16:07
Pat
voltak szép momentumaink a meccsen, ezeket jó visszanézni. Akármi lett a vége, a 96 yard nagyon szép volt, ezek az emlékek elvehetetlenek tőlünk. Köszönjük, fiúk! :)
2012. 02. 06. 16:10
Pat
lipi:
egyetértek! Nem zár be a bazár a Pats háza táján, fogunk mi még Patriotsnak szurkolni SB-döntőn, úgyhogy csak előre! :)
2012. 02. 06. 16:14
ati
Valaki,aki most megvette a jegyet leírhatná hogy hogyan csinálta, mert sajnos az angolom kicsit szegényes!
Köszi!
2012. 02. 06. 16:33
zoli0321
Ha valaki tudja megoszthatná velem mikor lesz a draft!?
Jó volt ez a szezon de azért a szám íze nem az igazi. Kell még néhány nap mire újra kívánjam a focit!

Go Hazafiak!
2012. 02. 06. 16:48
Patriots NEB
Szép napot mindenkinek!
Én is kihagynám a down-t!A vereség ellénére nem tudok bosszúsan gondolni a fiúkra!Sajnos a mindent eldöntő momentumok nem nekünk jöttek össze.Való igaz,ha WW elkapása jó akkor semmi nem állított volna meg minket!Az égiek megint Eli kezét fogták,de el kell ismerni,hogy jól játszott!Lassan kezdhetjük tisztelni őt!
Oscar veled értek egyet!Nekünk kellett volna választani a visszahordást!
2012. 02. 06. 16:49
Pat
Azért kár, hogy konkrétan 25 perc alatt egyetlen pontot sem tudtunk szerezni. Tényleg az a középső játékrész, az 1. félidő vége, 2. eleje nagyon erős nálunk, előtte utána se kép, se hang... ezen mehetett el.
2012. 02. 06. 16:56
non4m3
Csalódottságom mérhetetlen, szavakban nem tudom leírni

ez a 17 pont vérszegény, szvsz TB-nek addig van ideje gyűrűt nyerni amíg itt van ez a két TE fiú(vagy egészséges), utána már max elit (közeli) D#-el


((kiváncsi leszek jövőre mikor jön el az SB loss átka))
2012. 02. 06. 17:00
ati
a jegy vásárlásnál ti melyik kézbesítést választottátok?
2012. 02. 06. 17:08
Pats78
ati

UPS-kézbesítés így biztos hogy nálam lesznek.
Egyébként jó képeket lehet csinálni ,én videókat is készítettem bár ahhoz egy elég jó kamera kell.
Én sem vagyok jó angolos de elég egyértelmű a vásárlás nem olyan bonyolult.
Mondjuk ha google chromot használsz akkor abban van fordító és úgy könnyebb.
2012. 02. 06. 17:15
sixt
Sziasztok!
Nekünk is meg vannak a jegyek !!! Győriek utazásra fel !!
Addig még úgy is találkozunk :)

Ezzel a jegy vásárlással nekem újra elindult a szezon, boldog vagyok, örülök és nem érdekel már a tegnap. Nem sopánkodom tovább.
Októberben látom a fiúkat élőben és ez a lényeg.

Go Pats
2012. 02. 06. 17:16
ati
Pats78:Köszi szépen sokat segítettél!
Szerinted holnap még kaphatok jegyet jó helyre?
2012. 02. 06. 17:34
mackosajt
Ati: Szerintem aminnyi huzavona volt a jegyekkel, most mindenki igyekszik megvenni. persze lehet, hogy tévedek.
2012. 02. 06. 17:37
Pats78
Ezt nehéz megmondani szerintem pro és kontra vannak érvek de szerintem lehet majd venni holnap is.
2012. 02. 06. 17:38
ati
Köszönöm szépen az infokat!
2012. 02. 06. 17:38
Renningan
Mackosajt: szép is lenne, ha ilyen művészi vénáim lennének :)

Újbóli átgondolás után mégis van egy dolog, ami kicsit csalódottá tesz: nem láttunk Ochora kihegyezett nagy playeket... rá vártam, mint titkos fegyverre, de 1 elkapáson kívül nem volt semmi...
2012. 02. 06. 17:47
mackosajt
Renningan: Nagyon állat...egy ilyen nekem is kell a szobámba 8-)
2012. 02. 06. 19:54
Pat-sy
Üdv mindenkinek !
Én először szólok hozzá, bár jó ideje olvasom az oldalt. Bocsi, ha kicsit hosszabb leszek a kelleténél. Nem régen vagyok Pats szurkoló (de nem vagyok divatdrukker).
Nem arra készültem, hogy először ilyen fájó témában kell írnom. Örömmel tölt el, hogy sokan hozzám hasonlóan éreztek a vereség után (hatalmas űr, mély fájdalom). Nagyon nem bánom, hogy ma nem voltam dolgozni.
A meccsről. Sajnos nem vagyok futballszakértő, így olvassátok a véleményem. Én is úgy vélem, hogy voltak hibáink, de a szerencse is kellett, hogy a giants nyerjen. Már a meccs előtt féltem a mentális problémáktól, sajnos be is jöttek. Reménykedtem benne, hogy erre BB fel tudta készíteni a játékosokat, és nem véletlenül szóltak a hírek egész héten a mosolygásról, lazaságról. Hát nem sikerült. (ezen a jövőben mindenképpen javítani kell)Tudtam, hogy az O-n múlik az, hogy megnyerjük-e a meccset, sajnálom, hogy nem nyújtották azt amit valójában tudnak. Olyan szép volt az a 2 TD-t ereményező támadássorozat, miért nem lehetett még 1-et ???
Nagyon bosszant az, hogy a másik csapat sem nyújtott nagy játékot, könnyebben elviselhető lett volna úgy a vereség.

Egyébként pedig az én hibám volt, hogy nem nyertünk! A giants utolsó támádásánál, mikor hiába rimánkodtam INT-ért, azt kértem az égiektől, hogy legalább Bradynek adjanak még egy lehetőséget. Megkapta. De utána már én nem bíztam eléggé benne, mert ahelyett, hogy tovább esdekeltem volna egy TD-ért, csak azt hajtogattam, hogy nem tudjuk megcsinálni, nincs elég idő... (bocs, de az optimizmusom elveszett valahol a régmúltban). Ha kitaróbb, optimistább lettem volna, sikerült. Szóval nem a fiúk voltak a hibásak, hanem én. Kérlek ne haragudjatok rám ezért és ne utáljatok ki erről az oldalról.
Ezek után csak a szokásosat mondanám: Go Pats !
2012. 02. 06. 19:58
ati
Irány London!

Section
BK 132
Row
8
Seats
291 - 290
2012. 02. 06. 22:33
petroczizsolt89
Igazából az villant most be, hogy mekkora dolog bejutni egy SB-ba! Az utóbbi 10-11 évben ez a MI CSAPATUNKNAK 5x sikerült! Ez óriási dolog egy ilyen sportágban, ahol sokszor nüanszok döntenek, ahol a sérülés ekkora faktor tud lenni, ahol hihetetlen drámai dolgok történhetnek másodpercek alatt! Mielőtt NFL kezdtem nézni a labdarúgás volt a szerelmem és szinte egész hétvégéket képes voltam a képernyő előtt tölteni, de mostanában vettem észre magamon, hogy sokkal jobban érdekel egy NFL meccs (főleg ha a Pats játszik), mint azt mondhatom bármelyik labdarúgó meccs! Valami olyan varázsa van ennek a sportágnak, amit nehéz elmagyarázni, de magába szippantja az embert és onnan nincs menekvés és nem is akarsz menekülni! Sztem ezért bántja oly sokunkat egy és a 2007-es vereség is, mert olyan kevés hiányzott a győzelemhez és mennyi mindennek kell klappolnia, hogy újra legalább a lehetőség megadasson a javításra az utolsó meccsen! Azért mindannyian érezzük, hogy Brady szintű irányítót nem valószínű, hogy a közel jövőben sikerül szereznünk és az ő pályafutásából minden SB győzelem nélküli év elvesztegetésnek tűnik! 35 éves ez azért persze nem a világ vége, de tényleg 2-4 jó éve lehet még és ez alatt kéne a lehető legtöbb SB-t nyernünk! Hihetetlen terhek vannak a vállán ezt is be kell látni, mindenki tőle várja a megoldást a csodát és ezért kell egy kicsit erősebb D, aki odasegít, ha esetleg teljesen érthető okokból Brady nem bírja el a terhet! Szóval 2012 újabb esélyt jelent, de el kell kezdenünk élni ezekkel, mert az a kb. 4 év nincs olyan messze! Mindig kitartok a csapat mellett és Brady mellett bárhogy is alakuljon a jövő, mert miattuk szerettem bele ebbe a gyönyörű játékba és ezért mindig hálás leszek nekik! Brady a valaha volt egyik legjobb, akkor is ha nem nyer több SB, amit remélek nem következik be!

Go Pats!
2012. 02. 06. 23:00
sirgreg
Én egy PO győzelemmel elégedetlettem volna az idén, Max, dícséret a csapatnak. Az SB miatt bánkódom, de ég és föld 2008-hoz képest. A világ most nem dőlt össze. Szerintem Brady-re ezalkalommal nem lehetett panasz!

Továbbra is GO PATS!

Go to London!

ati: Én 2009-ben ültem abban a szektorban, csak a 33. sorban :)

Most BK 115, row 8

Hajrá!
2012. 02. 06. 23:17
szenti78
Szerintem is minden dicséretet megérdemel a csapat az egész szezonért.

Sajnos az a safety nagyon nem kellett volna, mert 4 pont mínusznál korántsem biztos, hogy olyan nyugodtan jöttek volna előre Eli-ék, akkor TD-re kellett volna menniük.

A londoni jegyet mikor küldik? Erről lehet tudni valamit?
Akinek van tapasztalata, az megoszthatná. :)

Köszi.
2012. 02. 07. 09:04
ati
sirgreg:És milyen volt, mármint tökéletesen lehetett látni mindent?Írhatnál az élményekről ezzel kapcsolatban!
Köszi előre is!
2012. 02. 07. 20:54
Laci
igaz is. irány london

BK 523
Row 16
Seat 293
2012. 02. 08. 12:03
sirgreg
Sziasztok!

Ati: Nagy élmény volt, olyan mintha foci pályán a kapu mögött ülnél:) A pályát látni, az óriás kivetítőkön meg mindent. Mivel a játékos kijáró nem volt messze, ezért jó lehetett látni mindenkit. Persze a legnagyobb újjongás a Cheerleadereket fogadta mindig:))))
Csak az volt furcsa, hogy a Tampa first down-jainál kellett zászlót lengetni, mert ők voltak a hazai csapat. Este megpróbálok feltenni képeket, aztán megosztom:)

A jegyek csak kb. 1 héttel a meccs előtt jöttek meg (Ezt lehetett tudni, a rutinosak mondták, hogy így lesz, úgyhogy nem kell izgulni:)), mert én házhoz kértem. Akkor lehetett a stadionnál is átvenni.

Azt mondják a halftime show-t meg a tétet leszámítva a körítés olyan mint egy SuperBowl.

Nagy élmény lesz az tuti! No, megpróbálkozom majd a képekkel.
2012. 02. 08. 13:08
Monthy
121-es szektorba nem jön senki?:)
2012. 02. 08. 18:30
Jimanszky
Netről rendeltétek a jegyet?
2012. 02. 08. 22:43
l.kalasz
Seat location: section BK 531,
row 26, seats 124-123


Jimanszky :
igen:
http://www.nfluk.com/tickets-events/nfl-wembley
2012. 02. 09. 17:37
ati
sirgreg:Köszönöm az infót és nagyon várom a képeket!!!:D:D:D
Hozzászólás a(z) Ups & downs - Super Bowl bejegyzéshez