Menetrend

Ups & ups - 13. hét, 12. mérkőzés

2010. 12. 07. 09:34
Szerző: lucas
Kategória: Hírek
Hétfőn este a New England Patriots csapata lejátszotta a szezon egyik legjobban várt, sorsdöntő mérkőzését a csoportrivális New York Jets ellen, amely végül fantasztikus Patriots sikerrel, 45-3 arányú győzelemmel zárult.
Bevallom őszintén, hogy amikor ma reggel -  még mindig széles mosollyal az arcomon -  az utcán sétálva ezen a cikken gondolkodtam, elhatároztam, hogy akármit is ír Mike Reiss, én nem vagyok hajlandó senkit ez után a meccs után az "down" rovatba sorolni, mert olyan hatalmasat teljesített ezen a mérkőzésen minden játékos és edző, hogy a kisebb hibák miatt egyszerűen nem érdemelnék meg. Aztán amikor elolvastam Reiss cikkét, még inkább mosolyogtam, mert ő is pontosan így gondolta. Nézzük, hogy a jól teljesítők közül az espnboston.com szakírója kiket emelt ki: Up Tom Brady - A quarterback ismét nagyon jól játszott, megdöntötte saját franchise rekordját az interception nélkül dobott passzok számát tekintve (220-nál tart), 21 jó passza volt 29 kísérletből, ezzel 326 yardot and 4 touchdownt ért el. Jó döntései közül ki kell emelni, hogy néhányszor inkább vállalta a sacket, gondosan vigyázva a labdára, mintsem hogy feleslegesen kockáztasson. BenJarvus Green-Ellis - A running back megmutatta az erejét és az dinamizmusát a Patriots rohamainál, 72 yardot futott 18 kísérletből, és 2 futott touchdownt ért el. Mindezt megtoldotta még egy 7 yardos elkapással is. Devin McCourty - A rookie cornerback a 6. interceptiont csípi el a szezonban: ezúttal Sanchez Braylon Edwardsnak szánt jobboldali, mély passzát sikerült leszednie az utolsó pillanatban. Brandon Spikes - A rookie ILB pályafutása első intrceptionjét kapta el, ezzel sikerült megakadályozni a Jets felzárkózását 24-3-as állásnál. Wes Welker - A receiver újra a régi fényében csillog, kezdenek visszatérni az elkapás után szerzett yardjai. 7 elkapása a legtöbb volt a csapatban ezen az estén, és volt egy 18 yardos TD-je is. Danny Woodhead - A running back 4 elkapással 104 yardot hozott, ezt kiegészítette 11 yard futással 2 kísérletből. Nemcsak a támadásokban, de a special team tagjaként is hatalmas tackle-ket tud osztani, és ezt a volt csapata ellen is megmutatta. És amivel még én kiegészíteném: Szerintem hatalmas "up" az edzői munka ezen a meccsen. Remek volt a game plane (játékterv, avagy stratégia), és mentálisan is kiválóan készítette fel a fiatal csapatot Belichick erre a nagyon fontos mérkőzésre. Hetek óta folyamatos jó teljesítményt nyújt Mayo, mégsem kerül sosem a kiemeltek közé. Én úgy gondolom, legalább annyira megérdemli a dicséretet, mint Spikes. De szólhatunk néhány jó szót a futás elleni védekezésről is, és a cornerbackek is jól teljesítettek, mind Butlernek, mind Arringtonnak volt szép szerelése. Támadásban a tight endeknek most nem jutott annyi elkapó szerep, viszont a Bradynek nyújtott védelemben annál inkább. A sackek ellenére is jól működött a támadófal. Az újonc TE-k is jól megoldották a feladatukat. Összességében az egész csapat egy hatalmas "up". Valljuk be, ki gondolhatta előre, hogy így sikerül lemosni a Jetset a pályáról. Én jó néhány szezon óta várom ezt az elsöprő sikert. Ha valaki netán nem látta, feltétlenül pótolja, ezt a meccset minden Pats-szurkolónak látnia kell!

Hozzászólások

2010. 12. 07. 10:28
Neo
Az az igazság, hogy jelenleg ennyi van a 2 csapat között!
Elég ha megnézzük a 2 csapat sorsolását. Az agyonhypeolt Jets végre oda került, ahol a helye (azaz mögénk) :D

Öröm volt nézni a kis tejfölösszájú Sanchez és a már már anyai Jabbaként tipegő Rexy-sexy arcát, mikor egy tetves TD (de még egy hosszabb passz) sem jött össze ellenünk.

Gratulálok a csapatnak nagyon fegyelmezetten és morálisan is nagyon felkészülten, profin játszott.

Ezt a játékot kellene átmenteni a Medvék és a Sajtfejűek ellen is, mert félek, ezek még kemény ellenfelek lesznek!
2010. 12. 07. 10:32
gaben68
Üdv !

Egyszerűen csak GO PATS!!!!!!!!!
2010. 12. 07. 10:53
csabesz
már a 4. negyedben gondolkodtam, hogy ki/kik lehetnek a downban: talán Hoyer, amiért nem "hisztizett" jobban egy potya gyakorló negyed miatt:)
már-már túlságosan is jól játszottunk:)
go pats!
2010. 12. 07. 10:58
Kandúr
2010. 12. 07. 11:12
beepee7
Tudja valaki h Brady hány passz óta nem dobott INT-et? Mert ott is NFL rekord közelében lehet.
2010. 12. 07. 11:18
Maniac84
Teljesen egyetértek azzal, hogy nincs down. Az up-ba részemről meg mehet a komplett csapat szertárosostul. Ezzel egyébként az AFC-ből minden komoly csapatot elvert idén a Patriots. Én örülnék még 2-3 Jets L-nek a hátralevő fordulóban mert akkor valószínűleg ők jönnének majd januárban a wild card kör után. (A KC és a Jags bármennyire is szimpatikus, jó eséllyel kipotyognak a Ravens-Jets duó ellen.)
Vasárnap jöhet a Bears, aki csak most kezdett a mérlegének megfelelő játékot mutatni. Szerintem ott is meglesz a W, de jóval szorosabb meccsen. Jó esély van rá, hogy Cutler-ral szemben McCourty folytatja majd a jó sorozatát. TB és a hobbitok meg egyszerűen megállíthatatlannak tűnnek. :D
2010. 12. 07. 11:34
TÖRÖLT
Nagyszerű játékosok,kiváló edzői stáb,nagyszerű mérkőzés.Gratulálok mindenkinek aki a mérkőzésen viselte a Patriots mezét,mert nem akármit hajtott végre a csapat.Megmutatta kemény éles helyzetben is tudnak küzdeni ahogyan kell.De maradjunk a földön még nincs vége nagyon nincs.Ez csak egy újabb mérföldkő az elindult úton:):).

GO PATRIOTS!!!!!!!!!!!!!!!!
2010. 12. 07. 11:40
timep76
Én is elképzelhetőnek tartanék a továbi fordulókban egy 1-3-as (vagy akár 0-4-es) Jets szériát, mivel az utóbbi fordulókban már többször a penge élén táncoltak. Ezzel a győzelemmel könnyen lehet, hogy megrogyasztottuk őket annyira, hogy már a következő fordulóban, az idegenben meglepően jó Miami is elveri őket, aztán meg jön még két nagyon kemény meccsük, ahol mindkét ellenfelük, a csoportelsőségért és/vagy a wildcardért fog harcolni (minkettő meccs idegenben). Aztán a végén benéz még hozzájuk a Buffalo, aki tavaly pont NY-ban verte meg Rex Ryan csapatát (most meg - igaz ritkán - de velük van az erő, meg Obi van Kenobi).
Nem kívánom ezt nekik (csak Ryan mesternek - a nagy pofája miatt), de előfordulhat, hogy még a WC sem jön össze nekik (nem valószínű, de lehetséges).
2010. 12. 07. 11:50
non4m3
tudom hogy felesleges ilyenkor belekötni az "up"-ba, mert tényleg mindenkit oda kéne írni, de Branch 4&3-ja miatt sztem alap helye lenne, úgy érzem ott törtük meg őket teljesen
2010. 12. 07. 12:02
non4m3
még a meccshez visszatérve:

a végén mikor megint előjött a PM hatalmas "zsenialitása" és ehhez képest Pats BB csapata TB csak "asszisztál" csak nekem nyílt ki a bicska a zsebemben?

tudom hogy mindig ezen akadunk fel, de olyan oltári nagy baromságot hordtak akkor össze, hogy ha nem vezetünk így akkor megfejelem a TV-t...

csak 1-2 adalék:
Vick jobban megérdemli az MVP címet mint TB mert sokkal többet jelent a csapatának + Vick sokkal mélyebbről jött vissza
Gondolom az hogy TB kihagyott egy szezont az smafu, igazából ő akart pihenni mert egy lusta disznó

Legidegesítőbb:azt mondják TB nem dob 20+/30+ yardokat csak ezeket a kicsiket 10yardon belülre és ebből akartak kihozni hogy nem annyira jó mint PM... Moss időszakra már senki nem emlékszik???
2010. 12. 07. 12:09
Phyxius
beepee7,

Korábban is megírtam már hozzászólásként azt, hogy az NFL hivatalos egyéni rekord pdf-ében található olyan statisztika, hogy a legtöbb egymást követő passzkísérlet, INT nélkül. Ezt 308-cal Bernie Kosar vezeti.

http://static.nfl.com/static/content/public/image/history/pdfs/Records/All_Time_Individual_Records.pdf

TB a mai meccset követően 228-nál tart, minthogy a Baltimore elleni negyedik negyedbeli Hail Mary passzát halászták le utoljára, utána az OT-ben 9 kísérletből 5 sikerest csinált, és onnantól kezdve pedig 219-145 a mérlege.

Egyébként pedig egy 16 meccses szezonon belül 4 INT volt a legkevesebb.

In a full 16 game season, it is Steve deBerg with Kansas City in 1990, with 4. (23 TD’s-4Ints.)
2010. 12. 07. 12:22
Pupu
Hát ez egy gyönyörü reggel:)
Nem godnoltam volna hogy ilyen sima lesz de egyszerüen tökéletes játék volt..
NAgyon biztam benne hoyg senki nem kerül a downba mivel tényleg senkit nem lehet kiemeli aki rossz lett volna..
A kedvenc jelentem mikor a 4 negyed elött nagytanácsot hivott össze BB:)
A közvetités szerintem töklétes volt ebbe aztán senki nem talál kivetnivalot..Biztam benne hogy ilyen összeállitásba leszenek mert igy egy csomot tudok röhögni rajtuk és Sanyi tényleg átlátja a játékot és nagyon jo észrevételei voltak..
Jo lenne ha mindig csak ök lennének de hát godndolom Sanyi mindig nem ér rá:D
2010. 12. 07. 12:25
TÖRÖLT
non4m3!
igazad van, tényleg ezeket mondták, de nem mindegy mit mondanak? A lényeg hogy ízekre szedtük a jets-et!
Amúgy meg az a véleményem, hogy a Ricsiék ahhoz képest egészen korrekten közvetítettek most! Sőt inkább minket dicsértek agyba-főbe! Persze furcsa is lett volna,ha egy ilyen teljesítmény után nem minket dicsérnek!

"Szép munka volt! Kimentünk, és megcsináltuk a nagy játékokat!
De nem lazíthatunk! Visszamegyünk a tábla mellé, kielemezzük a játékokat! Sokat kell dolgoznunk még! Branch egy nagyszerű játékos. Kimegy és mindig megcsinálja a nagy játékot! Örülök hogy velünk van!"
:)
:)
2010. 12. 07. 12:31
Hurrrráááá! Szétüvöltöztem magam éjszaka a tv előtt, remélem a szomszédok nem hallották nagyon. Óriási meccs volt. Remek teljesítmény mindkét oldalon (O és D). Kifejezetten örülök, hogy végre Mayo is az itthoni Up-ban benne van. Amit ezek leműveltek az nagyon komoly volt. 3 INT csodás, igaz a 3. Sanders-nél kissé ajándék laszti volt, nagyon dolgozni nem kellett érte, szinte meg sem mozdult, de kit érdekelt. Megvolt, miénk volt a labda. Spikes-é meg hatalmas volt. Az ismétlésből lehetett látni, hogy valóban nem látszott Száncsíz magasságából, mert kitakarta egy falember. A legnagyobb megmozdulás azoban akkor is Devin INT-je volt. Ott követni kellett az embert, jó idpben megfordulni és szépen megelőzni. Plusz Arrington-nak is sok szép megmozdulása volt. Egyáltalán nem voltam álmos a meccs alatt.
DE: Ez egy gyönyörű meccs volt. Raktározzuk el és most magamhoz képest szokatlanul óvatosságraintek mindenkit. Most jön a Bears és a Packers, két komoly csapat. A mai meccsen mondhatni mindenki csúcsformában játszott, ha ezt tudják tartani (bocs a kétkedőktől), simán SB esélyes a csapat. De ha nem így jön ki a lépés, akkor lehet meglepi. A lényeg, hogy most örüljünk, aztán szerdán a fiúk kimennek a pályára és gyakorolnak a következő meccsre. Nagyon várom :))
HA jól számolom, akkor tán vezetjük a Turnover-ekben a ligát? Többek között :))))

Sport Tv: Idén először néztem Ricsiéket Pats meccsen, mert kíváncsi voltam tényleg annyira szörnyű-e a közvetítés, mint azt itt páran leírjátok. Háát így hirtelen az jut eszembe, hogy a nagy sza*t rossz. Persze, akadtak olyanok, hogy inkább Vick, mint TB, meg a non4m3 beírt. De hasonlítsuk össze, hogy miket is mondtak előtte meg utána? Végig azon szurkoltak, hogy ne legyen nagy alázás, aztán a végén Sanyi is közölte, hogy szerinte esélytelen a TD a Jets-nek. Örülhetnek, ha FG-ig elmennek. Tehát ennyire nagy elismeréseket nem nagyon hallottam még csapatról a közvetítésükben. Még PM-ről se nagyon. Innentől kezdve én még erőssebben fogom azt írni, hogy Ricsiék igenis jól vezetik a műsort. Az hogy egy-egy nem nekünk kedvező komment is van, az meg had férjen bele. Nem kell mindig minket ajnározni. Ez így tökéletes volt. Hétvégén Chiefs meccs, hehe, kíváncsi leszek Ricsire. Vagy azt vasárnap nyomják este? MErt akkor tolja a tv valszeg a Bears-Pats amcsiba, így azt fogom nézni ESPN-en.

Grat mindenkinek. Nektek is akik végig fenn maradtatok és szurkoltatok.
Jó munkát, jó sulit :)))
2010. 12. 07. 12:41
typhoon77
non4m3
Nem tisztem védeni sport tv kommentátorait, de szabadna megjegyezni, hogy ez a baromság az egyik néző észrevétele volt. Sanyi még hümmögve valamelyest helyeselte is, és Vick MVP címet vizionált, ezzel szemben Ricsi huszárosan kiállt TB mellett.(oda kell dobni, észre kell venni, stb...)
Kritikusan szoktam én is figyelni őket, de most el kell ismerni, hogy korrektül közvetítették.
2010. 12. 07. 12:45
typhoon77
Ja és egy hunyást sem aludtam az éjszaka mégis pörgök mint a centrifuga. Ha nekünk ilyen löketet ad egy ilyen győzelem, gondoljátok el ők milyen lelkesek lehetnek.
Álomszerü MNF volt.
Go Pats!
2010. 12. 07. 12:55
Maniac84
BJGE-t ideje lesz lassan megkövetnem, olyan 3-4 hete azt találtam mondani, hogy nem első számú futó, hanem "csak" egy nagyon jó backup. Mostanra egyre kevésbé tűnik fontosnak, hogy 2.-3. körben RB-t húzzunk jövőre. Remek ez a BJGE-Woodhead duó. A LawFirm-nek első számú RB-hez méltó statjai vannak 699yard 4,3avg és 11TD. Mindezt fumbli nélkül hozta össze (egész pályafutása során nincsen neki). A rövid yardos szitukat az esetek túlnyomó többségében megoldja, tökéletesen illik ebbe az O-ba.
2010. 12. 07. 13:08
pat68
Most néztem meg felvételről a meccset, de jobb is. Végig kiabáltam és vigyorogtam, amit nem tolerált volna a család éjjel. :-) Ha def ezt a formáját át tudja menteni a jövő hétre, jóval kisebb arányban, de legyőzhetjük a Macikat.
UP-ba nem lehet volna beírni csak azt, hogy CSAPAT? Nem is emlékszem melyik kommentátor mondta, hogy a Jets most megtanulta milyen a tökéletes csapat, de igaza volt. Mindenki eggyért! Ez volt ma a jelszó a pályán!
2010. 12. 07. 13:41
simita
Én csak egyetlen down adnék ! A puskának ami csütörtököt mondott. :-)
2010. 12. 07. 13:53
non4m3
én se akarom szidni a sportTV-t mert viszonylag korrektül szoktak beszélni leszámítva egy két kijelentést(főleg Olivér), de inkább nálam az húzta ki a gyufát, amit sztem Sanyi mondott( de lehet hogy a nézői email mondta, majd este megnézem) hogy amíg NE-ben BB a sikerek fő kovácsa és TB csak "másodhegedűs" addig IND-nél PM az atyaúristen az edző a másodhegedűs(egész karrierje során)...

Nem BB érdemeit akarom becsmérelni mert ő az istenNR2 nálam TB után, de azt mai meccsen is lehetett látni hogy más QBvel (Cassel volt említve h vele is sikerült 11-5-t hozni) nem lenne 10-2

Vick-témához: csak hogy ki honnan jött vissza, TB tért vissza önhibáján kívüli egy súlyos sérülésből, Vick meg idióta volt és magának köszönheti a kihagyását

Nem is akarok többet ezzel foglalkozni, csak le akartam írni hogy ezzel megint nem sportTV ellen akartam beszélni csak ez a PM hype kurta fel az agyam

Visszatérve a meccsre:
azt vki meg tudja mondani hogy ha visszanézik Tate TD-jét az sztetek megadták volna? Könyöke kint ért földet, de az alkarja bent volt, Ricsi azt mondta az alkar miatt megadta volna, ilyenkor számít az alkar? én erről még nem hallottam, úgy tudom térd, könyök számít
2010. 12. 07. 14:04
nosbiglem
Nem adtak volna meg, ha visszanézeti a hájfej Ryan! Hibázott!
Nézd meg az összefoglalót, ott is mondják a szakemberek!
itt link:
http://www.nfl.com/gamecenter/2010120600/2010/REG13/jets@patriots/watch?module=HP_cp2
2010. 12. 07. 14:04
andresz
Hajnal kettőkor kipattant a szemem és azóta le sem hunytam, dolgozni sincs kedvem, de nem is vagyok álmos! Annyira boldog vagyok, hogy ezt nem hagytam ki élőben. Máskor legtöbbször "bőrön keresztül" nézem a "focifilmet" kedd hajnalonként. Természetesen felveszem és legalább kétszer megnézem majd őket a héten.

Csodás volt! Go Pats!
2010. 12. 07. 14:22
Nem adták volna meg. Valami olyan is elhangzott, hogy az alkarnak teljesen le kellett volna érnie. Elég érdekesen nyaklott a keze Tate-nek. De ezért volt jó az első rossz zászló Rex részéről, így nem mert kockáztatni :)))
2010. 12. 07. 14:24
LaFleur
Sikerült felébrednem, de még mindig a meccs hatása alatt vagyok! Életem egyik legnagyobb meccsélménye volt a tegnapi, a Steelers meccs mellett! Idén az össze "night" meccsünkön parádé van! (Miami, Steelers, Jets) Jelzem halkan, a Packers elleni is az lesz ezek szerint. :)
A sport TV témához (mert mindig előjön), én felvállalom, hogy az egyik legnagyobb kritikusuk vagyok itt az oldalon, és rettenetesen elfogultnak tartom őket irányunkban, de a tegnapi kommentárjuk teljesen normális volt. Ezt egyébként hajnalban is leírtam, és ha kell leírom még egy párszor, el szoktam ismerni ha tévedtem vagy nincs igazam, és tegnap tényleg korrekten és objektíven közvetítettek, csak így tovább! Viszont ha legközelebb megint bunkók lesznek (itt főleg Olivér és Gyula a "teamleader" egyébként, ők viszik bele a Ricsit is) akkor újra hangot adok az érzéseimnek. De ha a tegnapi színvonalat hozzák akkor nem lesz gond.
2010. 12. 07. 14:56
crucified
Idézet a fuzovelkifele.blog.nepsport.hu oldalrol:

"Almanach: Ha a Pats egy biológiai fegyver, akkor a Jets az ellenszer. Szerintem Sanchez-ék ha nem is simán, de nyernek, kínkeservesen, rossz játékkal, ahogy egy ilyen rangadó el szokott dőlni. Bradyék eddig ontották a támadópontokat, de most Revis és Cromartie lehúzza a rolót, Sanchez meg megint hitelesen alakítja majd a jó irányító szerepet."

Tényleg rossz játékkal VESZÍTETTEK, tényleg lehúzták a rolót 3:45-nél, Sanchez a 3 homállyal tényleg egész hiteles volt. Tudom, utólag okos az ember, de azt hiszem ez a blog most kuka..)))))

Félelmetesen elszánt volt a PATS, itt ma mind a 31 csapatot megverték volna tegnap. Iszony jó érzés volt látni ezt a győzelmet.
2010. 12. 07. 14:58
crucified
helyesen:

Tényleg mind a 31 csapatot megverték volna ma....
2010. 12. 07. 14:58
én most nézem másodszor a meccset, de van egy olyan érzésem, hogy még jó párszor meg fogom nézni.
2010. 12. 07. 15:02
robert
Most nézem újra! Meskó tackle!!! Király!
2010. 12. 07. 15:05
pat68
Mit gondoltok, Josh visszajön?
2010. 12. 07. 15:14
robert
Érdekes, hogy sem Joshnak, sem Mangininek, sem Crennelnek, sem Weisnek nem jött be a vezetőedzősködés a New England után.
Weis és Crennel most ugyanazt csinálja Kansasban mint korábban Bostonban, és jól csinálják.
2010. 12. 07. 15:34
Paradsec
Kicsit megfagyott Sanchi & Rexy a mérkőzésen:-D!
Annyira tanácstalanok voltak hogy felváltva szoba-bicikliztek a pálya szélén!
Arringtonon meglepődtem, igazán jól játszott!
Go Pats Go Mayo
Fafej nagy király! Jets gondolkozhat miért is rakták ki az AtomAntit! :-D
2010. 12. 07. 15:36
non4m3
én asszem még este 9kor "végigizgulom" a meccset, majd letöltöm és bekerül a 2010es dvd packomba, IND,PIT,BAL, meccsek mellé
2010. 12. 07. 15:40
LaFleur
Végre felkerült a TYT-re 720p verzióban a meccs! Mindenképpen így akartam letölteni, ez a meccs megérdemli, bármennyi helyet is foglal a vinyón!
A majomparádéra is fel szokták tölteni, de oda magyarul, azt hiszem most az egyszer azt is leszedem.
Előbb beszéltem egy haverral, azt mondja nehogy mondjak bármit is a meccsről mert este akarja megnézni. Csak annyit mondtam neki, hogy akkor majd nézd, mert láthatod a világ legjobb csapatát. Azt már nem tettem hozzá, hogy nem az összevásárolt "sztárok" gyülekezete lesz az...
2010. 12. 07. 15:43
Burkus
A boston.com-on minden meccs után "a három dolog, amitől jó érzés tölt el" és a "három dolog, ami miatt aggódni kell" rovatok lettek Mike Reiss távozása után. Jó meglátások szoktak benne lenni. Ezen a héten az utóbbi rovat az alábbiak szerint kezdődik:

1. semmi
2. semmi

Harmadikként azt emelik ki, hogy rövid a felkészülési idő, mindössze 5 nap a következő meccsig és gyakran lehetetlen egy ilyen meccs után akár megközelíteni ugyanezt a szintet, márpedig sem a Bears, sem a Packers és Rogers nem könnyű ellenfél, az utóbbi szintén megverte a Jets-et. A Patriotsnak hoznia kell a következő két hét meccseit, különben ez a győzelem nem jelent sokat.

Én azt gondolom, hogy aki látta ezt a meccset, annak hihetetlen élmény volt. Én is lassan álmodozni merek kezdeni egy nagy sikerről, de bármi is legyen, még ha a rájátszásba sem jutnánk be - szerintem ennek gyak. minimális az esélye - a tegnapi meccset senki nem veheti el tőlünk.
2010. 12. 07. 15:44
vpi
Fantasztikus volt. Utoljára 2007-ben voltam ilyen elégedett a CSAPATTAL.

Go PATS!
2010. 12. 07. 16:14
kyobalu
Jelentem felkeltem, elintéztem a hivatalos dolgaim, és itt is vagyok..
HÁÁÁT akkor: Ez volt az általam legjobban várt meccs az egész alapszakaszban!!!Mint a beharangozós cikknél is írtam, amennyiben levesszük a futójátékukat, Mr. Minőségi,Őstehetség,Macho Franchise QB Sanchezt siettetjük, zavarjuk, valamint Tom Mester jön a higgadtságával, és a precíz play hívásaival, akkor egy nagyobb arányú győzelmet is el tudok képzelni...És így is lett!! Nem kicsit, hanem nagyon!!! Gyönyörű volt nézni, ezt a hatalmas nagy alázást!A játék a 2004-es és 2007-es éveket juttatta eszembe! UP az egész csapat!
Sosem szerettem a zöldfejúeket, de főleg a Jabba kinézetű Ryan pökkhendi, öntelt nyilatkozatait, és stílusát nem szeretem, de öröm volt nézni, ahogy majdnem pityergett a pálya szélén.
Szép volt fiúk, még sok ilyet nekünk!
1 nap a pihié, és a töltődésé,a aztán keményen készülni a Bears-re. A következő 4 meccs azért nem lesz sétagalopp, nem szabad hátradőlni! A Bears, és a Packer kifejezetten jó csapatok, a divizió társak pedig mindig presztízs meccset csinálnak a mérkőzéseinkből. Amennyiben át tudjuk menteni, az utolsó 2 meccsünk mentalitását, és formáját a következő mérkőzésekre, akkor verhető mindegyik csapat!Lényeg az, hogy csoportelsőként jussunk be a PO-ba!
Öröm volt Patriots szurkolónak lenni hajnalban!

Go Patriots!
Go Welker!!!
2010. 12. 07. 16:20
beepee7
Honnan lehetne leszedni a meccset, mert az ncore behalt.
2010. 12. 07. 16:23
non4m3
tudok adni linket nem tudom itt mennyire lehet beírni
2010. 12. 07. 16:39
beepee7
asdf00@vipmail.hu-ra elküldenéd?
2010. 12. 07. 16:43
WuMaster
Nem láttam élőben, most néztem felvételről....
....és még mindig sírok a gyönyörtől!!!!! :D :D

Köszönet az egész CSAPATNAK ezért a meccsért, csak így tovább!!
GO PATS FOREVER!! :D
2010. 12. 07. 16:58
LaFleur
beepee7 :
http://tenyardtracker.com

Miért ne lehetne ezt ideírni? Egy fociról szóló oldalon miért ne ajánlhatnánk fociról szóló torrent oldalt?
2010. 12. 07. 17:13
non4m3
Broadcast on: ESPN HD

Video Codec: H.264
Video Bitrate: 1600 kbps
Framerate: 59.94 fps
Resolution: 720x400
Audio Codec: AAC 48000Hz stereo 128 Kbps

http://www.fileserve.com/file/Nyn4SK9/1H.mp4
http://www.fileserve.com/file/2PrMZvu/2H.mp4

én ezt találtam
2010. 12. 07. 17:27
LaFleur: nem rajongunk érte különösebben, ugyanis amit itt az oldalon találsz, az mind úgymond jogtiszta, tehát cikkekre, képekre, minden ilyesmire van engedélyünk, és ugye a torrent nem éppen ez a kategória, de már eljutottunk odáig h ha muszáj, akkor írjátok be, csak ne legyen rendszer belőle. :)
2010. 12. 07. 17:32
LaFleur
DAnna: Értem, és megértem. (Csak gondoltam segítek azoknak akik le akarják tölteni.)
2010. 12. 07. 17:40
non4m3
ha zavar nyugodtan, törölheted a hsz-met!

én ezért nem akartam beírni :)

sry miatta
2010. 12. 07. 17:51
nem törlöm, belefér néha néha, csak ahogy írtam is, rendszeresen lehetőleg ne ez legyen a téma. :)
2010. 12. 07. 18:05
LaFleur
Olvastam egy felvetést ma valahol (vagy a Ricsiék beszéltek róla hajnalban, már nem tudom), hogy ez az Offense jobb-e mint a 2007-es? Azóta ezen gondolkozok. Mert oké, hogy ott 16-0 volt, itt meg maximum 14-2 lehet ugye, de....
És a tegnapi játék az nagyon-nagyon meggyőző volt, kezdek hajlani rá, hogy erősebb ez a támadósor. Nem a csapat, a támadósor!
2010. 12. 07. 18:06
crucified
Sziasztok, engedjetek meg két buta kérdést a részemről:

1., Milyen funkciója van a játékosok oldalán (a derekuknál)a
zászlónak.
2., Miért van befestve a játékosok szeme alatt egy fekete
csíkkal?

Köszi
2010. 12. 07. 18:13
LaFleur
crucified:
A fekete csík azért van, mert így látják a labda kontúrját akkor is ha belenéznek a reflektorfénybe. Pl. egy elkapásnál ha a receiver néz fölfelé és várja a labdát. De sokan egyszerűen megszokásból festik ki magukat, lásd még Ray Lewist aki szinte az egész arcát befesti, az orrnyergét is vastagon. Ő biztos nem a látás miatt festi, arról nem is beszélve ugye, hogy ha délután játszanak nincs is reflektor.
Egyébként kék szeműeknél nem használ.
A zászlós kérdést nem értem.
2010. 12. 07. 18:21
boroalvarez
Nagyon nagy gratuláció a csapatnak!
Minden téren jobbak voltunk. Egy csapatnak sem lett volna sansza ellenünk. Gyönyörű hajnal volt!
Még soha nem mentem vigyorogva délelőttös műszakba, de most így volt! Napközben szédelegtem, tömtem a kávét a pofiba, de azt kell mondjam, megérte!
Szép volt fiúk! Go Pats!
2010. 12. 07. 18:21
LaFleur
2010. 12. 07. 18:23
Brady_12_
20.

"Nem BB érdemeit akarom becsmérelni mert ő az istenNR2 nálam TB után, de azt mai meccsen is lehetett látni hogy más QBvel (Cassel volt említve h vele is sikerült 11-5-t hozni) nem lenne 10-2"

Én letöltve néztem meg az ESPN adását és nagyon sok játékot elemeztek ki a kommentárok,nem úgy mint a hazaiak,értenek is hozzá.
Én nem vagyok egy zseni de amikor megállítottak a playt és mondták közben hogy mire kell figyelni hát be**artam.
Brady úgy hívta át a playeket,úgy változtatta a routeokat,úgy hívta át az O fal mozgását,blokkolását hogy egyszerűen gyönyör volt nézni,fenomenális :D
És még mondják rá hogy nem egy agytröszt,simán HOF irányító!
Ajánlom mindenkinek a fentebbi linket,vagy várni az nCore-ra mert amint bejön tolom fel,érdemes megnézni még ha Angol is,sokat lehet belőle tanulni!!
2010. 12. 07. 18:26
Bruschi85
Zseniális meccs volt. Parádés teljesítmény minden részről, legyen az D#, O#, ST
Nagyon nagy öröm, hogy a csapat újjáépítse közben ilyen szenzációs győzelmeket tudunk aratni.

Itt pedig Tedy Bruschi búcsúztatója.

http://www.patriots.com/mediacenter/index.cfm?ac=videonewsdetail&pid=46472&pcid=111

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!!!
2010. 12. 07. 18:28
Brady_12_
49.

A derekuknál csak egy kis törölköző van,ált. irányítóknak és elkapóknak.
Irányítóknak van még ún. muff ahova a kezüket rakják melegedni.
2010. 12. 07. 18:32
LaFleur
Brady_12_ adj egy mail címet mert szeretnék valamit kérdezni tőled privátban.
2010. 12. 07. 18:37
Brady_12_
meligabi7kukacgmail.com
2010. 12. 07. 18:51
csabesz
témafelvetés: JMD
van-e realitása, lehetünk-e (még)jobbak vele?
2010. 12. 07. 19:01
Petza
LaFleur: köszönöm az sms-t. Szerencsére még pont láttam az utolsó TD-t és csak utána kellett indulnom, de még így is izgultam, hogy ne szerezzen több pontot a Jets.
2010. 12. 07. 19:04
Brady_12_
Sztem idén már nincs rá szükség!
Ha jól vettem ki később visszavárják dehát..
Kicsit visszább olvastam valakitől hogy ez jobb O mint a 2007-es.
Játékosanyagban mindenképp,hiszen van 2 HOF TE-ünk,van 2 igen jó slot elkapónk,Tate idővel,akárcsak a D nagyon jó lesz,BJGE,Fafej..te jó isten ki gondolta volna hogy ekkora potenciál van ebben a csávóban!!Én úgy érzem hogy kell 1 jó WR (Branch nem tudom meddig bírja)
és ebből lehet csinálni 1 újabb dinasztiát!!!
2010. 12. 07. 19:19
LaFleur
Petza: szívesen.
Brady_12_ : azt a felvetést én tettem, de inkább csak kérdeztem. Amúgy mint ahogy írtam is, szerintem is erősebb most ez az Offense, a 3 tökivel, az ügyvédi irodával, és hát Branch is másodvirágzását éli.
2010. 12. 07. 19:22
Brady_12_
Bírom Josht,sztem nagyon-nagy fej és megértem hogy a denveri felkérésre igent mondott hisz mindenki egy HC állásra vágyik(lásd a Giants Def. guruját,neve most nem jut eszembe)
de sztem 3-4 évet maradhatott volna még BB kezei alatt és több tapasztalattal a zsebében nyugodtabban mehetett volna el,jobban járt volna!
30+ meccsenkénti pontátlaggal elsők vagyunk nélküle is,ez az ami számít!
2010. 12. 07. 19:23
Brady_12_
LaFleur a mikulás (A CSAPAT) viszi az ajándékot amint lehet :D :D
2010. 12. 07. 19:30
Dega
Kedves Hazafiak!
Nagy volt,szép volt!
Ami nagyon tetszett,hogy Tedy Brusci-t láthattam.Milyen furcsa,hogy már nem játszik!
Na,az övé TÉNYLEG nagy comback-volt!
Nagyszerű ember és sportoló!

Dega

"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
2010. 12. 07. 19:36
LaFleur
Brady_12_ köszi szépen!
JMD-nek azért én örülnék, bár azt a tavalyi köcsögösködését (amikor nem ment oda BB-hez kezet fogni hanem ott örömködött a szurkerekkel) még nem nagyon tettem helyre magamban. De szerintem kiváló szakember. Kérdés, hogy nem érezné-e kudarcnak, hogy HC-ból visszajönne.
2010. 12. 07. 20:22
Oscar
Igazi CSAPAT!!!

Tegnap sikerült eltalálnom , hogy Ricsiéknek meg kell hajolniuk a CSAPAT előtt ...Sanyi nagyon elismerő és egyben érződött az aggódás a "macikák" miatt!!

Oscar
2010. 12. 06. @ 20:36
Izgalmas meccset várok és persze győzelmet!!!!

Érdekes volt pár fontos meccs Brady szempontjából például a Miami otthonában:)

Szereintem nagyon akarja majd a győzelmet neki a csapat ….hisz ez egy hihetetlen egyedi csúcs lehet 26 győzelemért , most komolyan kell harcolni.

A Jets is komolyan készül , mert a Steelers megveri őket és , akkor hátrányba kerülhetnek már 4 vereségük lehet:)

Remélem ajándékként Brady “Oscar díjjas” szereplést küld nekünk és nem virgácsot!!!!

Ricsiéknek is meg kell hajolni ismét a PATS előtt!!!!!!!


Sok hírességgel volt dolgom , de ez az este igazi "Oscar " gála hangulatú volt : BRAVÓ!!!
2010. 12. 07. 20:28
na másodszor is megnéztem, hát úgy is király volt, hogy egy folytában aludtam rajta.
Ez a 2 nap hosszú volt, gyakorlatilag 3 nap alatt aludtam vagy 4 órát, mert megnéztem a Ravens - Steelers meccset is.
A lényeg, hogy a Pats nyert.
Ja és nem tudom, hogy ez a teljesítmény elég lesz-e az AFC "Offensive Player of the Week" és az "Air player of the Week" címekre, hiszen a tökéletes teljesítmény múlt héten nem volt elég :D
2010. 12. 07. 20:29
D.Woodhead
Fantasztikusan teljesitett a csapat!
Itt látszott meg hogy a Jets győzelmei majdnem felét a szerencsének köszönheti!
Igy tovább Brady!
Go Pats!
2010. 12. 07. 20:32
Egyébként szerintem McCourty ha így folytatja, akkor az egyik legnagyobb esélyese lesz a megtisztelő "Deffensive Rookie of th Yera" címnek. A 6 INT magáért beszél, és egyébként is kezdenek eltűnni mellette a WR-ek.
2010. 12. 07. 20:44
Tomka@
Hát reggel mikor megtudtam az eredményt nem hittem a fülemnek. Mostlegalább szexi REXI is visszavesz az arcából. ;-)
Remélem a csapat ezen az uton halad tovább és akkor nagyon jó szezont zárhat.

Hajrá Pats!!!
2010. 12. 07. 20:49
Pat Patriot
Szerintem mindenki elmondott minden szépet és jót a meccsről. Az a minimum, hogy meg kell őrizni digitális formában... :) Nem akarok kárörvendő lenni, de a Jetsnek már nagyon kinézett egy vereség. Egy olyan vereség, ami nem nüanszokon múlik, hanem teljesen sima. Itt nem volt pardon. A játék minden elemében felülmúltunk egy olyan csapatot, amelyet sok szakíró a Pats elé helyezett. A Jets úgy nyerte a meccseit, hogy sorozatban az ellenfelek ajándékozták meg őket a W-nel. Sokszor szó szerint kiengedte az ellenfél a kezéből a győzelmet. A mi esetünkben is voltak szerencsés helyzetek, de ha valaki hülye (lásd: a Chargers bizonyos játékosai), akkor nincs mit tenni. A másik, hogy a mi győzelmeink azért voltak megérdemeltek, mert döntő többségében a kezünkben tartottuk a meccset: vagyis az ellenfélnek lett volna hatalmas mázlija, ha fordítani tud. Félelmetes potenciál van (és lesz, lásd draft) ebben a csapatban. Ha nem vigyázunk, tényleg kinéz egy második aranygeneráció. Persze, minimális az esély erre, de olyan erős a csapat már most, hogy akár egy triplázás is lehet belőle egyszer. Ki merem jelenteni, hogy ez a Patriots egyértelműen az NFL legerősebb csapata. Úgy néz ki, meglesz a hazai pálya is a PO--ban, de azért mindent a maga idejében. Először nyerjük meg a csoportot, mert ha nem, akkor a végén még mi mehetünk San Diegoba vagy a Heinz Fieldre. PM-ről... Már nem nagyon tud érdekelni. 20-assal gyengébb a ratingje, mint Bradyé, és a stabil középmezőny tagja... Ha nem Brady lesz az MVP, akkor az azért lesz, mert peyton térdelt párat... :) 10:2-es mérleg. 25 év a D átlagéletkora! A miénk minden idők egyik legjobb edzője, a miénk minden idők egyik legjobb irányítója és nálunk játszik minden idők legütőképesebb újoncgárdája... Mi kell még?...
2010. 12. 07. 20:50
Huh de idegesítő ez a Fantasy Football!
Megszereztem Gronk-ot és Hernandez-t is, és valahogy mindig azt padoztatom, aki a meccsen többet szerepel.
a Macik ellen szerintetek ki fog jobb teljesítményt nyújtani?
Jelenleg Hernandez-re tippelek, szerintetek???
2010. 12. 07. 20:51
Pat Patriot
2010. 12. 07. 21:03
non4m3
sztetek mennyi van Branch-ben? idén nagyon megy neki, sztem csak a sérülés foghatja meg, mert lehet hogy egy sérülés és nem talál vissza
egyébként ezt az O-t még egy viszonylag(nem kell Moss kaliberű) jó mélységi elkapóval lehetne javítani

Tate számomra még nem meggyőző, tegnapi TDje is csak Rex nyomoréksága miatt lett meg, nem akarok elégedetlennek tűnni, de egy Fitzgeraldot megnéznék pats színekben :D
2010. 12. 07. 21:04
non4m3
UI.: már csak egy óra az év meccséig ;)
2010. 12. 07. 21:09
tuci-tuci: sztem Hernandez. Brutál jó a Macik pass rush-a, szükség lesz sztem Gronkra mint Brady-védőre.
2010. 12. 07. 21:13
Timon
tuci-tuci: mondok idegesítőbbet: én 0,9-el kaptam ki fantasyben :):( (miközben természetesen Hernandez a padomon csücsült...)
2010. 12. 07. 21:13
és neked is Danna
2010. 12. 07. 21:17
én most úgy húztam be az egyiket, hogy volt 8 pont előnyöm a MNF előtt.
Nekem volt:
Patriots - DEFFENSben
Gronkowski - TE

A másiknak:
Jets - DEFFENSEben
BJGE - RB

úgyhogy nem sokon múlott az egész, de ha mondjuk Gronkot nem szedi le Smith Def pass interferecevel, akkor simább lett vola.

egyébként én vezetem a ligámat 9-2 vel
a másiknál pedig 7-6 tal 4. vagyok
2010. 12. 07. 21:18
ja és sokszor futó poszton is "nagy" gondjaim vannak, hogy kit rakjak be:
Arian Foster
Adrian Peterson
Peyton Hillis
közül tudok válogatni :D
2010. 12. 07. 21:22
tuci-tuci: Egyetértek veled McCourthy-val kapcsolatban. HA jól tudom Samuelnek van 7 INT-je. Aqib Talib 6-al a második volt, de ő kiesett egész szezonra. Így is úgy is Devin a 6-tal szintén a második INT-ek tekintetében. Jelen állapot szerint Suh-val lehet párharcban. Itt viszont csak azt érzem, hogy azért mert őt is rohadtul hype-olják. Jó a srác, de amit McCourthy csinál az szenzációs.

Ha már itt szóba kerül a draft: Én OL-t hoznék. LT és LG is jöhet. Mankins-ban nem bízok sajna.
2010. 12. 07. 21:36
ati
Hatalmas győzelem volt .......csak így tovább fiúk!!!!!!
Go Pats4ever!!!!
2010. 12. 07. 21:55
2010. 12. 07. 21:57
Ja, állítólag McCourty már most több interception-t (6) csinált, mint amennyit a Rutgers College-ban egész karrierje során... csókoltatom a scouting team-et! :D Emlékszem, sokan (én is) furcsálltuk hogy ő az első draft pick. Van még 4 meccs: rookie of the year lehet még?
2010. 12. 07. 22:00
non4m3
azért ne igyunk előre a medve bőrére :D :D

hazai pályán azt mondanám tuti nyerünk, idegenben kemény meccs lesz az is, de nekünk elég 2 nehéz meccsből 1et hozni és akkor simán megvan a bye week


na kezdődik a meccs :D
2010. 12. 07. 22:02
És még a hab a tortán: az egyik NFL managed fantasy ligában a héten együtt játszattam Brady-t, BJGE-t, Welkert és Woodheadet is. Hát persze, hogy nyertem ;) Vasárnap is maradnak a csapatomban ;)
2010. 12. 07. 22:04
én még azért szurkolok, hogy McCourty-nak legyen egy INT Return TD-fe, nagyon megérdemelné.
Egyébként Cutler-től kitelik, hogy dob 3-4 INT-et egy meccs alatt.
Egyébként csak nekem tűnt fel, hogy egészen nyomás alatt tartottuk Sanchezt 3-4 rusherrel?!
Ha így folytatjuk bármi megtörténhet.
Lehet, hogy felrakok 1000-2000ft-ot az SB győzelemre(ki másra is rakhatnék.)
Egyébként meg bele sem merek gondolni, hogy mit fog művelni ez a csapat jövőre!
2010. 12. 07. 22:07
Gabesz
pirko: lehet DROY McC,de szerintem Suh fogja kapni. brutál szezont fut
2010. 12. 07. 23:09
narbony78
Láttátok az int sorrendet?

A hátsó szekció sorrendje a következő:
29. Peyton Manning 15 int
30. Drew Brees 16 int
31. Eli Manning 17 int
32. Brett Favre 18 int

Nem akármilyen sorrend!
2010. 12. 07. 23:13
Egy kérdés:
lesz valamikor összesítés a tipp pontszámokról?
2010. 12. 07. 23:58
acmilan11
HY!!!
Én is csak délután néztem végig a meccset, de nem is tudom mit csinálhattam alatta, csak már zavart hogy állandóan rám szólnak hogy ne üvöltözzek:):):)
Fantasztikus meccs, csodálatos volt a csapat.
Szerintem a JETS nem gyengébb ennyivel, de ma nem volt esélyük. Remélem kitart a forma kb. február 7-ig....
Le kell vadászni a Medvéket, és akkor a stúdióban is(sport1) más lesz a hangulat:):):)

GO PATS!!!!
2010. 12. 08. 00:23
lipi
Gyönyörű meccs volt! Fantasztikus!
Ami külön öröm volt, hogy úgy néz ki a futás elleni védelmünk összeállt. Nagy futás gyakorlatilag nem volt ellenünk már meccsek óta. McC egy isten! Végre megvan Asante utódja. Öröm nézni a játékát.
A támadók meg külön kategória. Az ellenfél nem tudja mi ellen kell védekeznie. Hol 3 TE, hol TE nélkül állunk fel. A Jets ellen konkrétan néha úgy éreztem hoki meccset nézek. Olyan sorcserék voltak a snapek közben, hogy csak pislogtam :).
Ezer célpont. berakhatnak 20 embert is a boxba, akkor is valaki szabadra játssza magát :). Hihetetlen!
Dicséret az O falnak is. Tommy boy megkávézhat, megreggelizhet és egy szolid csajozás is beleférhet dobás közben...
2010. 12. 08. 01:14
balint
én tegnap este is és ma is mikor néztem nem találtam semmi kivetni valót a közvetítésben. végig dícsértek minket,mikor probáltak negatívvumot mondani hogy azért valamit tudjanak említeni azt is poénosan és teljesen szürrealisztikusan.legutóbbi 2 percben amit hallottam pl hogy bradynek probálnak becenevet találni,mi lehet?pl alapszakasz MVP? Sanyi egész meccsen mondta hogy nincs gyenge pontunk támadó játékban,a tökéletes csapat vagyunk,a védelmünk statisztikái megtévesztőek mert folyamatosan levédtük az elkapókat jó állítottuk meg a futást és még 3 INT is.Superbowl esélyesnek neveztek minket.a régi friszkohoz hasonlította a west coast off játékunkat.
amúgy szerintem Sanyi teljesen jól magyarázta a játékokat,szóval összeségéban és nagyon elégedett voltam velük :D

meccshez szólva én még UP-ba tenném Meskó brutális tackle-ét :D kár hogy visszafújták holding miatt..
2010. 12. 08. 02:08
drgbb
Sziasztok!
Jómagam is most néztem meg a meccset másodszor és egyszerűen nem tudok vele betelni. Fel is vettem,mert ezt meg kell őrizni az utókornak,meg magamnak, főleg, ha lockout lesz, így lesz minden hétfőre egy izgalmas MNF-om, tuti nem fogom megunni...
Minden szép és jó elhangzott itt már, én csak egyet emelnék ki: néhány héttel ezelőtt parázs vita alakult ki arról,hogy egyesek "sírnak", annak ellenére, hogy nyer a csapat,míg ők ugye azzal védekeztek,hogy a győzelem nem minden, kell a jó játék is. Azt hiszem most mindenki, aki akkor vitázott (és minden pats szurkoló) széles mosollyal ül az arcán és ez jó, nagyon jó...Ravens, Colts,Steelers, Chargers, Jets kipipálva!!
Én most már csak egyet szeretnék kívánni, hogy ez a forma, ez a hozzáállás és "sérülésmentesség" tartson ki februárig és akkor nincs az egész bolygón,de talán az egész univerzumban egy olyan csapat sem, aki ezt a gárdát képes lenne megverni, és akkor, és akkor...De ne szaladjunk ennyire előre, hanem koncentráljunk a köv.meccsre!
Végezetül, egyetértek azzal, hogy egy óriási UP a szertárostól TB-ig az egész csapatnak!!
Egy biztos,én ma nagyon jól fogok aludni, úgyhogy mindenkinek jó éccakát!
2010. 12. 08. 05:40
Rodoc
Azért egy valamit ne felejtsünk el, és nem ünnep rontó akakrok lenni csak a realitások talaján maradva, mivel sokan már az SB emlegetik. A playoff egy egészen más kávéház!
A csapatunk de főleg a D nagy része még nem szagolt puskaport a playoffban és nem tudni hogy fognak reagálni. Ahogy kedvenc kosárlabdázom is irta a playoffra egy másik szintre kerül a játék!
Reméljük BB és a többiek áttudják adni, hogy mi kell egy szép playoff szerepléshez! ÉS ott már egy meccsen bármi lehet!

Go PATS!
2010. 12. 08. 07:55
Tomi77
Erre a meccsre vártam már Hálaadás óta, és megérte! :)

Nagyon jól, fegyelmezetten játszottunk és ha így folytatjuk a Bears és Packers ellen, nagy baj nem lehet.

GO PATS!
2010. 12. 08. 09:56
fear0
Szép volt fiúk:D
GO PATS
2010. 12. 08. 10:33
crucified
LaFleur:

Köszönöm. Erre gondoltam a törölközőre utalva:

"A derekuknál csak egy kis törölköző van,ált. irányítóknak és elkapóknak."

Mi célt szolgál ez ez ún. törölköző?

Szerintem hasonló a csapat teljesítménye mint 2007-ben. Remélem így is marad.
2010. 12. 08. 11:27
simita
Sziasztok !
Azt tudja valaki, hogy a csapat hogyan szokott utazni ?
Mikor indulnak, milyen járművel, hogy és hol szállnak meg. Ilyenek érdekelnének.
Köszönettel.
2010. 12. 08. 11:43
non4m3
"Azon azért jót röhögnék, ha kiderülne, h a jets-et a szünet után (de már lehet előtte se...) nem érdekelte meccs és egyszerűen nem fedte fel a lapjait, hagyta, h a pats jól megverje őket, így a pats felfedte szinte az összes kártyáját, míg a jets nem. A playoffban nagyon valszű, h megint összefutnak és a pats nagyot nézne, ha a jets egy csomó új játékkombóval nekik esne, amikről fogalmuk sem volt, h képesek rá. Ryan-től kitelnek az ilyen cselek... :D"

érdekes véleményt olvastam...
sztetek?
2010. 12. 08. 11:53
Tibi86
Ez érdekes felvetés, de sztem :
Többet ér a hazai pálya előnye és + 1 hét szünet, mint se leadjanak egy meccset! Rexy lehet h trükkös, de ilyen hülye még ő sem lehet, h feladja az év legfontosabb meccsét, plána egy csoport riválissal szemben és 99% h a po-ban wc-t kelljen játszaniuk ... De januárban kiderül :)
2010. 12. 08. 13:11
bara
104.crucified
2010. 12. 08. @ 10:33 :

a törölköző azért kell az irányítónak és az elkapónak, hogy megtörölhesse a kezét.
2010. 12. 08. 13:36
nosbiglem
Közelre buszzal, távolra repülővel utaznak.

erdekes cikkre bukkantam FB-on egyik ismerosom hirfolyamában :D Kicsit szivatták a Jets jatékosokat :D Nézzétek meg a cikket :)

http://m.deadspin.com/5708537/jets-cant-even-escape-45+3-on-team-plane
2010. 12. 08. 13:41
nosbiglem
a másikat csak igy tudom megmutatni: a profilképe a srácnak.
Na ezen vagy rohogtem egy fél orát folyamatosan:
http://www.facebook.com/kevin.frost62

Nyehehehe :DD
2010. 12. 08. 14:44
crucified
bara:

Mindig a legkézenfekvőbb dolog a megoldás..)

Köszi, nem tudtam.
2010. 12. 08. 17:16
non4m3
nso:
POWER RANKING
Hiába a Jets rommá verése, a Falcons még mindig vezet a Pats előtt • A Steelers már a 3.

LoL
2010. 12. 08. 17:34
LaFleur
non4m3 :
Az a vélemény amit idemásoltál (tudom, hogy nem a tiéd, ezért ne vedd magadra) szerintem nettó hülyeség. Ha utolsó forduló lett volna úgy, hogy, már minden eldőlt akkor elhinném, de így nem. Volt precedens erre tavaly, utsó forduló Cards-Packers, emlékeim szerint bucira verték Rodgersék a Cardinalst, talán 0-ra, aztán egy hét múlva PO meccs ugyanott és kaptak 51 pontot... Szóval ott megállja a helyét ez a titkolózós inkább kikapok stratégia, de itt nem. Rex sem hülye, egy ilyen mészárlás nyomot hagy a játékosokban, hiába profik, én megmondom őszintén nem is nagyon lennék meglepve ha hétvégén kikapnának a Miamitól, még úgy is, hogy New Yorkban lesz a meccs. Ország világ láthatta köszönhetően a Monday Night-nak, hogy mennyire sebezhető a hiper-szuper védelmük...
2010. 12. 08. 17:39
TenkRew
Valaki tudna nekem mondani egy olyan oldalt ahonnan magyarul letudnám tölteni a meccset????
2010. 12. 08. 19:48
Maniac84
Van egy nagyon érdekes cikk Lombardi-tól az nfl.com. JMD mostani kirúgása és Belichick Brownstól való kirúgása között húz párhuzamot. Annak idején BB-t is szurkolói nyomásra rúgta ki a Browns (mostani Ravens) tulaja. JMD-vel is hasonló a helyzet, valamint megkérdőjelezi azt, hogy mennyire is volt elkötelezett a Broncos a változás, a Patriots Way mellett a Broncos Way-vel szemben. ("Broncos Way": rövidtávú gondolkodás, újraépítés helyett mindig toldozgat-foldozgat, gyakran ész nélküli költekezés)
Érdemes elolvasni a teljes cikket, egy másik nézőpontot biztosít a populáris JMD hibája minden probléma a Denvernéllel szemben: http://www.nfl.com/news/story/09000d5d81cba03b/article/mcdaniels-paid-price-for-broncos-lack-of-commitment-to-change?module=HP_cp2
Szerintem 2 alapvető oka volt JMD bukásának:
-túl jól kezdett és később jött csak az eredménytelenebb játék, ami az újjáépítés más filozófiára való áttérés gyakori velejárója
-kezdő edző mellé jó lett volna egy tapasztalt már bizonyított GM-et is szerezni, aki esetleg meg tudta volna óvni pár szerencsétlen játékostranszfertől és elhibázott draft picktől
2010. 12. 08. 21:32
lipi
Imádtam JMD-t, de ezt nagyon elszúrta. Általában azt szokták mondani, hogy az első HC állásába mindenki belebukik. Ha sikerül neki túllépnie a kezdeti hibákon és tanult a dologból, akkor nagyon szép pályafutás állhat még előtte.
http://denversports.blog.hu/2010/12/07/kirugtuk_josh_mcdaniels_t
Érdemes elolvasni ezt a cikket. Nem fogadták a szívükbe.
Sok sikert neki, akár mint HC akár mint OC valahol.
2010. 12. 08. 22:00
Dega
Sziasztok!
JMD,a korából fakadóan,nem bántólag,olyan-amilyen!Egy biztos BB mellett,hatalmas tudást kapott,de ez kevés,ha nincs meg a háttér,mint pszichológia,mint materiális alapon!
Nem szabad túl korán megítélni a dolgokat!
Nézzük meg 10 év múlva!

Go Tommy.Go Pats!!
2010. 12. 09. 00:20
LaFleur
Hozzászólás a(z) Ups & ups - 13. hét, 12. mérkőzés bejegyzéshez