Menetrend

Vége

2011. 01. 17. 02:45
Szerző: Danna
Kategória: Hírek
Ennyi volt erre az évre. Természetesen a jövő héten még jönnek az interjúk és most már drukkoljunk annak, hogy megszülessen a megállapodás a tulajdonosok és a játékos szakszervezet között. Nem lenne jó, ha szeptembertől foci nélkül maradnánk. Ne felejtsétek el, nagyon fiatal a csapatunk, sok pickünk van a draftra, a jövő a miénk! Ez egy újjáépítési év volt, amit meglehetősen túlteljesítettünk. Persze, evés közben jön meg az étvágy, de így is szép volt ez az év! Go Patriots!! Go CBA!

Hozzászólások

2011. 01. 17. 02:51
Cheater
Így van Danna!!! +1

A védelem megtette amire képes, Brady meg összeroppant az első int. után...

Nagyon jó kis szezon volt ez így is!!! :-D

(A Jets-et viszont továbbra is gyűlölöm!!! :-))
2011. 01. 17. 02:51
Neo
Elszórakoztuk az első félidőt! :(
Úgy érzem az az INT nagyon elbizonytalanította Tomot! :(
Nem érdemelte meg a Jets...ettől függetlenül szépen teljesítettek idén a srácok, csak dicséret illeti őket!
A védelmünk ezen a meccsen is rengetegszer megfogta őket. Jövőre még erősebben térünk vissza és 3x verjük el a Jets-t remélem! :)
Szép volt fiúk!
Köszönöm, hogy ilyen sokáig drukkolhattam nektek idén!
2011. 01. 17. 02:57
Bulow
A f...szt volt jó szezon! TB megmondta, hogy csak egy dolog számít...! Azt elb...sztuk. Ráadásul ő b..ta el... Én nem mondom, hogy ezt nem lehet neki megbocsátani, mert ő is ember, ráadásul van "egy kis" múltja. De - és ez nem az első düh - úgy látom hogy ő már nem nem képes igazán vezetni ezt csapatot, illetve tudja, de csak tképpen tét nélküli szituációkban. Ezt bizonyítja a tavalyi "üveges szemű" Ravens meccs és a mostani is. TB 2008 januárja óta nem nyert PO meccset, és sztem már nem is fog!

Én leszek a legboldogabb, ha nem így lesz...
2011. 01. 17. 03:00
Wolverine89
brady-n kivül a bírók se nekünk fujtak, jövőre szeretnék uj oc koordinátort, mer a 4. negyedben futni passzok helyett hát az kiverte nálam a biztositékot, ha un azt játszuk mint a legutóbbi jets meccsen semmi baj nem lett volna, rex ryan képét meg nem tudom elviselni azta kaján vigyort, lehetett volna bradynek pontos passza felé...:) most meg dühönghetem magam álomba!!!!
2011. 01. 17. 03:00
vidragida
egyetértek Bulow...!
2011. 01. 17. 03:00
patriotman
Ne csak TB-ben keressük a hibát, a megtöréshez szerintem hozzájárult a sok drop, a lefogott elkapók és az első TD drop is.
Mindenesetre nagyon szép idény volt.
Hajrá Patriots!
2011. 01. 17. 03:02
patriotman
Viszont az "üveges" tekintetes részben egyetértek, a colts ellen is ez volt..:/
2011. 01. 17. 03:03
Wolverine89
sehol nem volt az a tüzeljük a többieket üvöltés se...:(:(
2011. 01. 17. 03:04
TÖRÖLT
Én úgy gondolom, hogy (sajnos) megérdemelte a jets. Ma ők voltak a jobbak.
Csak azt nem értem, hogy miért nem azt a játékot akartuk játszani, ami ment is nekünk. Hol volt ma a szuper két TE-es játékunk? És WW-t miért kellett büntetnie BB-nek? Mert poénkodott? basszus, így kihúzta a támadójáték egyik méregfogát! hiba volt ez is!
A védelem sem brillírozott ma! ott is voltak bőven ma vakon emberkék.
de ez van.
Remélem ez a fiatal csapat, egy jó draftot követően még tovább juthat! És szerintem azért Brady igenis kell még pár évig! és fog is ő még Po-meccset nyerni! Nem is egyet!
Sajnos ma bebizonyosodott, hogy is "csak" ember! :)
És nem maradt más hátra, férfiasan (de nagyon dühösen)gratulálok a jets-nek! Ma ők akarták jobban a sikert!
És gratulálok a Pitsburg új gyűrűjéhez!
2011. 01. 17. 03:08
nosbiglem
Gratulálok a DZSECCNEK a győzelemhez! Ma jobbak voltak, sajnos ezt el kell viselnünk, ha fene fenét eszik is!
A legrosszabb forgatókönyv szerint alakult.

Amúgy nüanszokon múlott!

Ettol a perctől a következő idényre kell koncentrálni!

Ui.: Egyet sajnalok, amikor a mindenki el van keseredve, egy másik csapatból, valaki idejön szítani a tüzet...
Na ez az a viselkedés ami miatt ilyen Magyarország...az ilyen embernek nem nevezhető alattomos "kártékony" férgek miatt.
2011. 01. 17. 03:18
szemesis
Beszélgettünk a barátaimmal a meccs alatt és után, és igen, pont arra jutottunk, mint Bulow. Mi a f.sz volt ez a beletörődés? Ki lehet kapni, nem ezzel van a baj, hanem a beletörődéssel.

Nem értettem, miért nem a saját játékunkat játszottuk az első két drive után, és nem értettem, miért nem látom a tüzet Bradyn.

Azért vagyok dühös, mert nem egy jó meccsen kaptunk ki egy jobb csapattól, hanem egy sz.r meccsen egy legjobb esetben is velünk azonos szintűtől.

Persze, az élet már csak ilyen, nem lehet mindig nyerni, de azért ma jó lett volna. :) De majd jövőre. Go Pats!
2011. 01. 17. 03:19
Pupu
Ne kezdjünk el bünbakot keresni.Föleg ne Tomba, szarul játszott mit csináljunk vele, küldjük el vagy cseréljük Sanchezre mert ö nyert????
Még mindig sik ideg vagyok de a vereséget is szokni kell:)
Idén ezt nem nagyon tudtuk gyakorolni..Az bánt inkább hogy ez ellen a jets ellen esünk ki..
Most majd mindenki örül aki nem Pats szurkol ugyanis szerintem nekünk nem nagyon szoktak szurkolni más csapatok szurkoloi és én enne örülök mivel ez azért van mert ált elruházuk öket:)
Meg az összes szakértö aki év elején leirt minket most mondhatja hát ugyeugye fiatal csapat mi megmontuk stb.stb ez lesz a következö egy hétbe.
Én azt mondom szép teljesitmény az eddigi is,csak hát azért benne is van egy kis hiányérzet..
2011. 01. 17. 03:21
sirCharles
Danna & Neo: +1

Ebből a szezonból több, mint 100%-t hoztunk ki, ennyi sérülttel és újonccal erre senki más nem lenne képes. Idén ismét megnyertük a csoportunkat, sajna egy újabb "semminemjönössze" meccsel végződött a dal. Viszont a vereséget férfiasan viselni kell, ilyen játékkal nem érdemeltünk továbbjutást, bár még az utolsó utáni pillanatig bíztam valami csodában, hátha...

Jövőre visszavágunk minden elszenvedett yardért! GO PATS! ;-)
2011. 01. 17. 03:27
Burkus
Én most értem haza a közös meccsnézésről, nagyon jó volt, vagy huszonöten összegyűltünk. Jó volt együtt nézni még akkor is, ha ilyen meccset láttunk.

Én nem törnék ennyire pálcát Brady felett, ma indiszponáltan játszott, ez tény. Az INT meglepte, három hónapja nem dobott és kétségtelen, hogy nem tudott magához térni. Három kulcsmomentumot látok: az INT, Crumpler TD dropja és ami a legfontosabb: az ostoba hívás a fake puntra. 1:02 volt a félidőből és 7:3 úgy, hogy mi kezdtük a másodikat. Végig sem tudtak volna jönni, nemhogy TD-t csináljanak. Ehelyett összehoztunk egy 14:3-at. A harmadik negyedben mindkét csapat szerencsétlenkedett, a negyedikben végre játszottunk, de Sachita ma jó volt sajna és újra kiderült, hogy legalább két jó CB kell a csapatba. 4 és 13-nál Brady megcsinálta a játékot, Branch szúrta el. Ma egyébként szerintem az O-line volt katasztrófa, 5 sack, rajtuk ment el igazán. (És amikor valaki összefércelt térdszalaggal játszik és egyre-másra viszik a földre, akkor gondolom, csak benne van a normális félsz a súlyos sérüléstől.) A Jets a 2009-es New York-i meccs stratégiáját alkalmazta, azaz fogta a célpontokat és Brady egyszerűen nem tudott hova passzolni. Ezzel akkor is nyertek, most is.

Ha valaki a szezon elején azt mondja, hogy eljutunk a PO-ig és ott vége, mindenki rábólintott volna! Most már többet akartunk a remek alapszakasz után. Hát nem volt több. Az utolsó három PO meccsen - 2007 SB, 2009 Ravens és 2010 - egyaránt 14 pontot csinált az offense, minket ilyenkor mindig leradíroznak.

Szép szezon volt, kár hogy vége! A srácokkal a közös meccsnézés meg jó buli volt.
2011. 01. 17. 03:29
Tzimisce
Sziasztok, most érkeztem haza a közös meccsnézésről, hát, nem hozott szerencsét a gyűlés, de sebaj, az alapokat leraktuk.
Sok apróságon ment el a meccs, beleszámítva a kicsit ellenfél felé lejtő hazai pályát, a sok sacket, TB tanácstalanságát, és a negatív TO mutatót.
Valóban, a csapat fiatal, remélhetőleg lesz szezon 2011-ben, és akkor végre felépül az új Pats dinasztia.
2011. 01. 17. 03:31
nosbiglem
A csodában én is bíztam, és hajszálon múlott, hogy a végén nem mi örültünk.

Mára sztem off, de majd azért olvasgatom a hozzászólásokat.

Akkoris GOO PATS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A LEGJOBB AMERIKAI FOCICSAPAT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. 01. 17. 03:45
sirCharles
Ne bántsátok külön se Bradyt, se senki mást, mert ma csapatként vertek meg minket. Nem volt meg a korábbi csapategység, a játékosaink nem segítették egymást, az edzőink pedig a csapatot, valamint fordítva. Kár lenne szerintem néhány emberre "rákenni" a fájó vereséget, ma mindenki padlón volt fejben a csapatból, megkockáztatom hogy már az első negyedben.

Mindenkitől rossz kikapni, de ettől a féreg bandától minden másnál rosszabb. Jövőre nem lesz ekkora szerencséjük ;-)
2011. 01. 17. 04:02
loop80
Köszi mindenkinek, aki eljött a Champs-be, jó volt ennyi Patriótát egy asztalnál látni! Folyt. köv., amint lesz rá alkalom... (Ja, és ne feledjük az idei Superbowl-t sem! Bár sajna nem leszünk érdekeltek.)

Burkus

Leírtad gyakorlatilag ugyanazt, amit én is gondolok erről a meccsről, valamint az idei szezonról. Igaz ugyan, hogy szeptemberben mindenki rábólintott volna arra, hogy idáig jutunk, de most (és így) azért nagyon fájó a búcsú...
2011. 01. 17. 04:03
Tzimisce
sirCharles: Egyetértek, sajnos tényleg csapatként voltunk rosszak, bár volt néhány ember, akinek azért igenis voltak jó pillanatai. Crumpler szerintem hatalmasat játszott.
2011. 01. 17. 04:08
crazyhungary
Most gondoljátok el, először néztünk meccset Pats szurkolók egy helyen és mekkorát csalódtunk. 27 ember jött el egy belvárosi helyre, hogy együtt szurkoljunk a csapatnak és mi lett a vége.
Azt kellett hallgatnunk, hogy maréknyi (5 db)Jets szurkoló örült sajnos nem érdemtelenül. Sokan nem kevés anyagi és időbeli energiát öltek a továbbjutás sikerébe, de a csapat kitolt velünk. Remélem akik ott voltak nem ment el kedvük a jövőbeni közös meccsnézéstől.
Én a meccs rossz alakulásától eltekintve jól éreztem magam, jó volt veletek együtt drukkolni.Remélem jövőre még találkozunk. Go Pats.
2011. 01. 17. 05:50
norbertobaggio
Tom Brady

29/45, 299 YDS, 2 TD, 1 INT

Igy megnézve még nem is annyira vészes statisztika csak a látottak azok mást mútattak!

Én csak annyit mondanék ,hogy a Jets megérdemelten nyert ezt ne vegyük el töllűk ,attól függetlenül ,hogy nem szeretem őket! Brady-t nem kell bántani nem ő miatta lett ez az eredmény ,a csapat egészében nem az volt mint amit láttunk az alapszakaszban,sajnos nekünk betett az egy hét pihenő! Brady-hez még annyit ,hogy egyben egyetértek nem látszott rajta az ,hogy már 3 gyürűje van,inkább az látszott mint aki újjonc és be van szarva,és ez mondható el a O-Cordinatorról is a play hivásokban is!
Mindegy a lényeg az továbbra is go Pats remélem lesz idén szezon mert ennek a fiatal társaságnak nem tenne jót egy hosszabb pihenő + a draftolt beépitendő játékosok se tudnának ugy csatlakozni rendessen!
2011. 01. 17. 06:49
zoli0321
Sajnos vége!!!!!!!!!! Csak Rexi önelégült fejét ne kellene látni minden csatornán majd egész héten:-(((((
Azért a szezon jól sikerült, a csapat még fiatal és az edzőnk egy zseni!!!! Majd jövőre megmutatjuk!!!

Go Patrioták!
2011. 01. 17. 07:14
Brady_12_
Teleszart gatyával nehéz meccset nyerni!
Saját magunk mumusa vagyunk!!
Külön köszönöm hogy kialvatlanul,idegbetegen megkezdhetem a munkahetem.
2011. 01. 17. 07:47
tomi-tomi
Az alvás nem megy, csak a cigi, meg a kóválygás a teraszon. Néhány gondolat, rendszerezés nélkül.
TB nem tört össze az INT miatt. (Egyébként még jókor is jött az elkerülhetetlen, fontos meccs elején, de nem mindent eldöntő helyzetben. Jó kellett hozzá Crumpler elképesztő szerelése, hogy ne legyen TD. Úgy látszik, nálunk ez TE kötelesség. :-) Ráadásul még momentumot se vesztettünk, sőt a kihagyott FG miatt még a Jets volt sz@rban.)Rögtön utána végigvezetett egy sok passzra épülő, domináns drive-ot. Sajnos Crumpler elejtette, de volt még lehetőség TD-t vinni, de megfogtak minket. Ez momentum volt a Jets-nek.
Az első két drive után maximum az derülhetett ki számukra, hogy nagyon-nagyon nehéz lesz, a Jets jól felkészült.
A fake punt rossz hívás volt, tipikus rossz döntés. El akarok kerülni valamit (hátrányban bemenni szünetre), és a döntésem eredményeként csak még nagyobb mértékben kell szembenéznem azzal, amit el akartam kerülni (7-3 helyett 14-3 a szünetben). Ja, és persze újabb momentum a Jetsnél.
A 3. negyed végére megindultunk, visszajöttünk a meccsbe. Akkor nagyjából 50-50-re álltunk az esélyeket illetően. Ez nagy munka volt az egész csapattól.
Ezt követően a Jets vette vissza a meccs irányítását, vagy a mi Def.-ünk térdelt meg a gyors és mentálisan romboló Jets TD-vel? Nézőpont kérdése, de nagyjából itt ment el. Elismerés a Def-nek, hogy addig is meccsben tartották a csapatot!
A végső döfés: 8 perces, nulla pontos drive.
WW egy drive-os büntetése(a meccsre szvsz nem volt különösebb hatása) ennél a franchise-nál és BB-nél sajnos vagy nem sajnos, szinte természetes.
Az O-fal gyenge volt ma, és nemcsak az 5 sack miatt. Kis túlzással egész idényben nem volt ennyi mínuszos vagy nagyon rövid futásunk!
A Jets jól játszott, különösen a Def..
Visszapörgettem néhány ilyen "érthetetlen" vereséget. (Giants, Browns például) Olyan érzésem van, látva a semmitmondó üres értetlen arcokat, mint amikor a jól felkészült, okos diáktól olyat kérdeznek, amire nem számított. A Patriots "legendája" a legjobb felkészítő edző az NFL-ben ever, az ellenfelekből a legjobban felkészülő csapat. Mi vagyunk a legjobbak, nekünk mindenre van válaszunk! Amikor a meccsek és az idény alakulása ezt a hitet alátámasztja, akkor minden rendben van. Ha gáz van, akkor el kezd fogyni - egyre gyorsuló ütemben - a saját magukba vetett hit.
Ezen a meccsen már az elejétől (az INT-től) kezdve jöttek ezek a "gáz lesz, ha így megy tovább" jelzések, a csapat erejét jelzi, hogy így is kitartottunk három negyeden keresztül. Mondjuk, ki gondolta volna, hogy ma éjszaka ez fogja jelezni a csapatunk erejét! :-(
Az ilyen meccsek menedzselésében kell fejlődnie mind BB-nek, mind TB-nek. Nem látok én motivációs hiányosságokat, egy kis vagányság (okos diák is puskázhat!), több váratlan play stb. kell ide.
Az egész csapat kapott ki. Nincs miért szidni bárkit is külön kiemelve. Nem volt olyan folyamatos szakasza a meccsnek, amikor mindhárom csapatrész egyszerre játszott volna kiemelkedően.
Jó csapat ez, iszonyú potenciállal, szerethetőek, jó érzés lesz odafigyelni rájuk az offszezonban is. Aztán jövőre hajrá!
2011. 01. 17. 09:08
gj2k
Remélem sok ember kialvatlan, de azt még jobban remélem, hogy a többen közülük csalódottak. Mert ez egyben azt is jelenti, hogy a Patriotsnak szurkoltak, ez talán ez a meccs elgondolkoztatta őket.


Persze lehet sok dolgot megemlíteni pro és kontra a csapat felkészültségéről. Hogy a draft előtt volt egy szanaszét hullott együttes, főleg D# oldalon. Hogy rengeteg a fiatal, tapasztalatlan kölyök, akik az előzetes elvárásokat messze túlszárnyalták, Gronk, Hernandez, McCourty, de még Mesko Zoli is. És akkor láthattunk egy mesterien megkomponált szezont, amikor a fiúk meccsről meccsre jöttek bele a játékba, élvezték járatni a labdát, minden héttel csak nőtt az önbizalmuk, és a szenvedélyük a játék iránt. Azt hiszem, ebben minden szurkoló örömét lelte. Aztán a védelem is kezdett önmagára találni, a rengeteg csere a posztokon, és a sok pozíciós harc után kezdtünk hinni benne, hogy van keresnivalónk a rájátszásban is, főleg amikor a nagy csapatokat is képesek voltunk megfogni. 6 csapatot vertünk meg a rájátszás résztvevők közül az alapszakaszban, rengeteg rekordot döntöttünk meg főleg Bradynek köszönhetően,
de sajnos itt kell pontot raknunk a szezon végére.
Mindenki vonja le saját maga a következtetéseket, én személy szerint örülök, hogy egy ilyen nagyszerű szezont láthattam a csapattól. Persze jövőre aláznunk kell a beszólogatós, perverz, mocskos szájú Jetset.

Go Pats!
2011. 01. 17. 09:27
lolvin
A meccs olyan volt amilyen, egy Patriots szurkoló sem lehet jókedvű utána, ez van, de szerintem nem kell TB nyakába varni, rosszul játszott, de ha a Patriots jobb csapat mint a Jets az csakis azért van mert BB és TB nálunk vannak, az, h 14-2 lett a vége jórészt (szerintem) TB pazar alapszakasz játékának volt köszönhető, de már szinte pofátlanság lett volna ezzel a csikó csapattal SB-ba jutni, bármennyire is reménykedtünk benne, sajnos a D terén komoly hiányosságaink vannak, még mindig szinte semmi pass rush nem volt látható a csapattól, a secondary sem az igazi, igy meg persze, h megesznek bennünket még ilyen Sanchezek is és mindaddig még ez nem változik, látva TB mentális gyengeségét vesztett helyzetekben (ezt azért félve irtam le) nem várhatunk sokat a jövőtöl...követelem, h a draft pickjeinket az O line-ra és a front 7-re "pazaroljuk", akár az összeset is.
2011. 01. 17. 09:30
crazyhungary
Remélem jövö héten késő este sokan leszünk itt fenn és kiszurkoljuk, hogy Jabbáék kikapjanak.Számomra és remélem számotokra is fel fog érni egy Pats meccs megnézésével (majdnem).Ivócimborám rád is nagyon számítok a meccsen.

GO PATS! GO VASAS! (csak most) :)
2011. 01. 17. 09:32
Pár gondolat az újabb kellemetlen PO buktáról...
Próbálom sorba rendezni a vereségünk okait:

A pass protection újabb látványos betlije, mint a Giants elleni Super Bowlon.

Rendszeresen hátrányosabb mezőnypozíció (NE saját 28 yard - gyak. saját 20-asról játszott állandóan a csapat; NYJ saját 45).

Kezdve a buta első támadásban dobott INT-vel, egy pillanatig nem volt a Patsnél a lélektani előny hazai pályán. A beszari, gyáva Jets playcalling az INT után, és a kimaradt FG-ból is Crumpler endzone-ban elejtett labdájának hála a Jets jött ki jobban.

Két benyelt nagy passzjáték (Edwards és Cotchery).

LT TD elkapással végződő játék előtti kavarodás a védelemben - időt kellett volna kérni, rendezni a sorokat.

Valami nagyon félrement a támadó, és védekező gameplan kialakításánál is, bónyusznak egy sebességgel mindkét oldalon lassabb volt a Pats a Jetsnél.

Kritikus pillanatban besült rövidyardos futójáték, és az inkonzisztens futás elleni védelem első downon.

---
Mindezek ellenére is sokkal közelebb lett volna a győzelem, ha nincs az ostoba fake punt a félidő előtt (Chung fumble-től függetlennül, mert látva hogyan halad támadósor, szinte semmit se nyerhetett ott a csapat --- inkább a szünetre kellett volna koncentrálni, és rendezni a sorokat; -11-ről ez már sokkal nehezebb, és görcsössé is tette a csapatot, a Jets pedig végleg pszichológiai előnybe került). Ahelyett, hogy egy remek helyről rúgott punttal belenyugodott volna a csapat a -4 pontban, úgy hogy a Pats kezdi a harmadik negyedet (egy láthatóan kevés pontszámú meccsen), nagyon kellett vagánykodni (különösen úgy, hogy a Jetsnek még három időkérése volt --- ha nincs nekik egy se, akkor nyilván más a helyzet)...
2011. 01. 17. 10:24
pokica
Teljesen igazad van DoM!Jézusom...ekkora ostobaságot mint az a fake punt!Sajnos maradt megint a jövő évben(ha lesz!)való reménykedés!
2011. 01. 17. 10:32
sirCharles
Emlékszem még, hogy röhögtem Cutleren a Bears-Seahawks meccsen, az után a borzasztó "fel is meg előre is ugrok kicsit, miközben eldobom a labdát" passzán, amiből csak a jó isten tudja, hogy nem lett INT. Erre Tom mester talán az első drive-unkban bemutat egy ilyet, természetesen, miért is ne INT-nel a végén, amit természetesen jól vissza is hordanak...

Tegnap sem a szerencse, sem a zebrák, se semmi nem velünk volt. Ezt még el is tudná viselni egy ilyen tudású csapat. Ami viszont számomra feldolgozhatatlan, hogy egy ilyen alapszakasz után ugyanaz a csapat hogy léphet pályára ennyire önbizalom nélkül, ennyire félve egy olyan csapattól, akit pár hete szó szerint megalázott a Gilette-ben. A Jetsről a meccs elején ordított, hogy hiába volt a sok duma, szó szerint féltek tőlünk, mind D, mind O oldalon. Érthetetlenek számomra azok a fejbeli leblokkolások, ami szemel láthatóan pár abszolút jelentéktelennek tűnő rossz playhívás - eredménytelen előrehaladás kombó után úrrá válik a csapat rutinosabb tagjain is.

Bezzeg mikor nagyon nem kellett volna lazáskodni, akkor BB betolt a saját térfelünkön egy fake puntot... Szóval ami saját hiba összejöhetett, az össze is jött tegnap - továbbra is azt mondom, hogy nagyon is nyerhető meccs volt ez a tegnapi. Kár érte.
2011. 01. 17. 10:33
A fake puntról Belichick is azt mondta a meccs után, hogy nagyon rossz döntés volt. Amikor megkérdezték, hogy a játék hívása, vagy a végrehajtás a pályán, csak annyit mondott, hogy ebben most ne menjünk bele; nagyon rossz döntés volt.
2011. 01. 17. 10:43
kyobalu
Sziasztok!
Kevés alvás után újra itt..
Sajnos tényleg az van amit írtatok. A csapat nem tudott együtt játszani, felpörögni igazán a küzdelemre.Lehet itt TB-t hibáztatni, de fölösleges. Picit inkonzisztens volt a játéka, de volt ez idén többször is így. Szerintem nem az interception okozta neki a lelki törést, hanem inkább a támadó falunk többszöri összeomlása, az 5 sack, valamint a Jets kiváló secondary munkája. Az újoncokkal Gronkkal, és Fafejjel nehezen értették meg egymást a passzok terén, volt pár fatális hiba passzterületen is. Kulcsfontosságú volt az elejtett Crumpler TD, valamint a meccs végén Branch elrontott elkapása.Rengeteg hiba volt, de mégis úgy éreztem, hogy a 3 negyed végén végre felpörögtünk a meccsre, és talán meg is lesz. S ekkor jött a védelem szarvas hibája, Sanchez hosszú labdája, és a gyors Jets TD.
Mindegy, fölösleges itt hibáztatni Brady-t, Gronkowkskit,Woodhead-et, Branchet, Guytont, Vödört, Chung-ot stb.. A csapat nem volt ott fejben, begörcsöltek, látszott a fiatalok tanácstalansága, rutintalansága. Fölösleges hívások voltak Offense oldalon, a saját szép, és ráadásul eredményes rövid passzos, futásos játékát kellett volna játszani nohuddle felállásokban és simán meg lett volna a meccs. De a csapat görcsölt, kicsit talán túl is parázta a dolgot, és ez jött össze.
Ettől a fiatal, és tapasztalatlan gárdától nagyon szép eredmény volt a 14-2-es alapszakasz. Erősödni kell mentálisan, mert a tegnapi meccs főleg a mentális hibákon, és a rossz play hívásokon ment el.
A foghíjas csapatrészeket mindenképpen erősíteni kell a drafton, és az FA piacon. A támadó falat meg kell erősíteni, minőségi passrusht siettető embereket (DE-eket), valamint minőségi secondary cornerek, safetyk kellenek, és akkor lesz tökéletes ez a csapat!
Világvége nincs, csak keserűség a szívekben, nálam főleg a Jets miatt. Amennyiben más ellen kapunk ki így, talán jobban emészteném, de ez az agyonajnározott, hype-olt, nagyszájú, túlértélt békafejűek ellen nem. Mentálisan összeestünk, nem sikerült hozni a játékunkat, ők pedig fölénk nőttek a játék minden elemében. Sajnálom, hogy így esett.
Remélem a Steelers behúzza az AFC döntőt, míg a Green Bay pedig megnyeri a bajnokságot.

Jövőre remélem lesz NFL, és megerősödve lelkiekben, és főleg védelmi vonalon megmutatjuk a világnak, hogy a mienk a legjobb amerikai futball csapat.
Jó volt idén Patriótának lenni,nagyon szép, és izgalmas momentumára fogok emlékezni ennek az évnek, remélem jövőre jobban jönnek össze a dolgaink!!

Go Patriots!
Go Welker!!!
2011. 01. 17. 10:46
sirCharles
Volt ha reálisan nézzük a játékot, két hetünk felkészülni a Jetsből. A Jetsnek adott egy játéka, ezen kívül mást nem is tudnak játszani: erős tapadós secondary, jó pass-rush, középen erőltetett futások, és "váratlan" helyzetekben meccsenként rendre egy-két Sanchez hosszú passz Edwardsnak vagy Holmesnak. Ennyi.

Rögtön adódik is a kérdés: miért lepődik meg egy ilyen edzői gárda és egy ilyen rutinos playmakerekre felépített csapat, ha a Jets secondary tapadni próbál az elkapóinkra, jó a passrushuk, középen erőltetik a futást LT-vel, és Sanchez bepróbálkozik egy-egy nagy passzal, mikor már a nézőtéren ülő vak öregasszony is szól, hogy itt most egy "váratlan" hosszú játék következik. Mégis mire számítottunk a Jetstől? A rossz vállú average-Sanchez 40 yardos bombákkal próbálkozik majd, nulla futójátékkal? Revis fogja Branchet, Cromartie Welkert, a többieket meg hagyják futkározni szabadon?
...hogy léphetünk sokadszorra ugyanabba a hibába? Nagyon el voltam/vagyok keseredve, mert ezt az átlátszó, gyáva, harmat Jetset ha nem is 42, de legalább 14 ponttal verni kellett és tudtuk volna.
2011. 01. 17. 10:54
sirCharles
kyobalu

Nekem az a legfájóbb, hogy még meg is mutatta a csapat, hogy bárkit, még a legerősebb csapatokat is képesek vagyunk megverni, és amikor a legjobban kéne, akkor nem mutatunk, csak töredéket a tudásunkból. Ezt a fájdalmat csak tetézi, hogy a jelenlegi állás szerinti 4 "legjobb" csapatot mind leiskoláztuk (a Packerst "csak" felőröltük), és pár hónap/év múlva már csak úgy emlékeznek majd erre a csapatra, mint egy tehetséges újjáépített gárdára, amelyik első évében PO-ba jutott, de kikapott. Pedig tudjuk, hogy mennyivel de mennyivel több volt már az idei csapatban is...
2011. 01. 17. 10:56
pippu
Én is le vagyok törve, de ez van, túl kell lépni rajta.
Kicsit megremegek a rájátszás meccsek előtt, és a csapaton is ezt érzem. Remélem, hogy jövőre túl tudnak ezen lépni (Bradyvel együtt). fiatal a csapat, Bradyben is van még néhány év. Bízok benne, hogy meglesz a 4. gyűrű.

A továbbiakról: remélem, hogy a nemzeti főcsoport fogja a bajnokot adni...

Go Pats!
2011. 01. 17. 11:06
boston
Fiúk nagyon sajnálom a kiesést! Szerintem ez a meccs tipikusan az volt amikor egy csapat túlokoskodja a dolgokat!!!!
Igen Brady nem volt olyan jó, de annyira azért nem volt gáz sem. Egy jó drive után int, de túléltük. még egy jó drive, majd Crumpler, Itt kezdödött az "okoskodás". Gron vagy Hern ugyanúgy megfutotta volna az az utat és valószínű elkapja. WW-t jegelem!!!?? Hát ne most akarjuk már megmutatni kinek mit szabad!! Egy ilyen meccsen!? Utána az egész meccsen nem tért igazán magához. és hamár üveges szemekről beszélünk: mindenki gondoljon bele, hogy az első drive-ot pontosan átbeszélték előre. Tehát mindenki tudta, hogy WW büntetve van. Amikor egy negyed után felnéztek a táblára és 0 láttak biztos, h legbelül mindenki azt gondolta, hogy f-nak kellett itt változtatgatni.
A fake punt óriási hiba volt, ajándék 7 pont szünet elött.
14-11 után sorsdöntő volt, hogy nem tudta megfogni a D, rögtön egy nagy játék és TD.
és ez a 8 perces drive, ált futással, is egy túlokoskodott elrontott húzás volt. ha passzal nem sikerült volna előre menni, akkor is állt volna az óra és még 2szer visszajöhetett volna a labda.
az, hogy sanzhezt nem támadtuk, azt meg egyszerűen nem lehet felfogni. ez a legnagyobb esély a Jets ellen.
egyszóval szerintem nagyon eltaktikáztuk ezt a dolgot. és szerintem ezért is nem tudott a csapat ha nem is nyerni, de legalább összintén küzdeni. szinte mindenki kiesett a szerepéből.
2011. 01. 17. 11:13
Sajnos a Jets jobban akarta a győzelmet. Ha máshol nem, hát tudat alatt.

"A győzelem nem minden. A győzni akarás az."
-Vince Lombardi

És ami hiányzott nagyon: az önbizalom.

"Az önbizalom nagyon törékeny dolog."
- Joe Montana

Augusztustól megint Go Pats!
Addig is: Green Bay - Pittsburgh döntő, és Rodgersék megérdemelten megnyerik a SB-t. Bár lehet, hogy jobban örülnék, ha a döntőben a Jets-et verné le a Packers ;)
2011. 01. 17. 11:21
TÖRÖLT
Sziasztok.

Nos igen megvertek minket,vagy fogalmazzak inkább úgy hogy megvertük magunkat:(.MEGINT?Sokszor elgondolkodom azon vajon megéri e nagyszerű szezont futni,vagy éppen hogy essünk be a PO-ba.Mert a mérkőzésről az jutott eszembe amikor hibátlan szezont futottunk akkor is egy félig meddig szedett vedett ellenfél gyűrt le minket akkor amikor nem kellett volna,hogy elessünk.Szomorú vagyok,de egyben örömmel tölt el,hogy épitkezünk,fejlődünk mert a jövő bizony a miénk.Most nekik jött ki a lépés,de a fiataljainkban érzem,hogy igenis jövőre ott lesznek:).Várjuk a draftot a szokásos BB Kamikazze-t :).

GO PATRIOTS!!!!!!!!
2011. 01. 17. 11:35
doctor
Nagyon szomorú , De sajnos ez van.. Gyengén ment a támadóknak :( Talán majd jövőre.
Továbbra is mindent bele PATS !!!!!
2011. 01. 17. 11:41
Gennyzsak Sam
Mióta kiderült, hogy nem a Colts, hanem Jabbáék jutnak tovább a WC- ról,azért imádkoztam, hogy nehogy megismétlődjön a CLE elleni mutatvány. Bárki ellen ki lehet kapni, de ez a Jets volt! Ha valamelyik csapat ellen nem lehet üveges tekintettel a semmibe révedni, az pont a Ryan brigád.
Dühös voltam a meccs alatt szinte végig, mert a PIT elleni meccs jutott az eszembe idénről. Egy bombajól játszó Pats, egy szétesett PIT, és TB kiabál, lelkesít, pörgeti a többieket. Mint egy vezér. BB pedig folyamatosan nyomja a D-nek a szöveget "nincs még vége", megy a lelkesítés.
Mit láttunk tegnap? Semmibe meredő tekintetek, ötlet, szikra sehol. Mintha csak a végét várták volna, már a félidő előtt. Szombaton néztem a BAL-PIT meccset, állítom, ha a Vasas játékosok elszántságának, motivációjának a felét mutatjuk tegnap, a Jets (Ryan vezetésével) sírva megy haza a Gillette- ből. Ők nyerni akartak, mi csak a végét vártuk. Ezt sajnálom leginkább.
2011. 01. 17. 11:42
Gomes..
Nagyon szomorú,csalódott vok!
4 kulcsfontosságú pontot tudnék kiemelni,ami miatt így alakult a mérkőzés:
1.Brady buta Int-je!Mintha egy rookiet láttam volna,komolyan!340 passzkísérlet eladott labda nélkül,azok után egy ilyen hiba.Int-és Int között is van különbség,igenis ez megtörte TB-t,ezáltal a csapatot,eddig a pillanatig közömbös arccal mentünk át a Jets védelmén...
2.Crumpler drop-ja!Azok után,h megúsztuk az Int utáni szituációt,a másik rutinos vezérünk követ el egy ilyen hibát,nem fért bele.Lélektanilag újabb "mínusz",csak field goal...
3.A fake punt!Na hát ezt egyáltalán nem értettem!Minek?85-90yardot kellett volna jönnie a Jetsnek állítom,a félidő előtt,felfoghatatlan edzői hiba.Ráadásul mintha Chung nem is tudta volna,h mi jön...A vége Újabbb NY TD,a csapat lélektanilag még lejjebb...
4.Feljöttünk vért izzadva 14-11-re,kezdett az Offense magára találni,hinni abban,h meglehet még a meccs(itt én is elhittem),de amikor a legnagyobb szükség lett volna a Defense-re az egész meccsen,a Jets 3 play-ből TD-t csinált,eldöntve mindent.Hiába volt hátra 11-12perc,tudtam,h eldőlt...

Mindent összevetve,megérdemelt vereséget szenvedtünk,de leginkább a saját hibáink miatt!Hiába a sok fiatal,az alapszakasz második felében mutatott játék után Super Bowl-t vártam,mint ahogy itt mindenki közülünk,aki azt mondja,h elégedett,az hazudik..
Nagyon remélem,h lesz megegyezés,mert már most hiányzik...Bele se merek gondolni az ellenkezőjébe!
2011. 01. 17. 11:50
kyobalu
Sir Charles!

Értem én a csalódottságodat. Tudom, hogy parafrázisokat puffogtatok, de az alapszakasz teljesen más mint a rájátszás!
Itt derül ki igazán, hogy kényes, kulcsszituációkban mire képes a csapat, mennyire tud hidegfejű, cool lenni az irányító, az edző, s mindent megtesz-e egymásért mindhárom csapategység.Tegnap ez hiányzott. És sajnos azt kell mondanom, hogy ha nem a Jets ellen játszunk, akkor más ellen is így játszott volna csapat. A vállunk nem bírta a nagy terhet. Fölösleges edzői utasítások, fölösleges play hívások, sok elrontott passz, és futás, rengeteg misstackle, sok büntető yard,no passrush, rossz secondary teljesítmény, összezavart fejek, inkonzisztens irányító, bírói segédlet, ecetera,ecetera...Sok minden kellett ehhez az eredményhez, de nem véletlen dolgok voltak ezek. Pillangóhatás....
Dehát ez van, ezt kell megemészteni.
Elmondhatjuk magunkról, hogy az alapszakasz legjobbjai vagyunk, azonban sajnos azt kell mondanom, hogy a rájátszásban már második éve (sőt 4. éve!) rendre csődőt mondunk! S nem más miatt, mint a mentális problémák, és a ki nem mondott GÖRCS miatt. Pedig, ha "csak" azt a játékot játszanánk, amire képesek vagyunk,akkor senki nem állít meg minket. Erre volt jó példa az alapszakasz, hiszen ahogy mondtad, a jelenlegi 4 állva maradt csapatot, többnyire aláztuk korábban. De bajnok csak az lehet, aki mentálisan is erős, és többek között emiatt buktunk el tegnap.
Én így élem, és hál istennek oktatom is, hogy a küzdelmek 80 %-a fejben, mentálisan dől el. A fizikai, és taktika elem csak 20 %. Közel azonos képességű harcosoknál, küzdő feleknél a fizikum, és taktika már csak nagyon keveset számít, a lényeg, hogy mentálisan ki nő a másik felé, ki akarja jobban a győzelmet. Tegnap akartuk mi a győzelmet, de görcsösen, és minden megmozdulásunkban ez látszott. A tudás benne van a csapatban, csak nem jött ki.

Remélem idén tényleg találkozunk már 1x..Jó lenne jókat beszélgetni, sztorizgatni..

Üdv!
2011. 01. 17. 12:01
galmat
Brady nem volt túl jó tegnap, de én nem csak őt tenném felelőssé.
Sokkal jobban szemet szúrt a sok lyukas kezű elkapónk...
2011. 01. 17. 12:16
sirCharles
kyobalu

Nem ez a legjobb szó, de szerintem "túlértékelik" a PO-t mind a szurkolók, mind a játékosok. Sajnos ez az önhülyítés (bocs), ez a feleslegesen gerjesztett fejbeli gát mára akkora méreteket öltött, hogy ilyenek történnek a legjobb csapatokkal, mint tegnap velünk. Koránt sincs akkora szakadék a PO és az alapszakasz között, ezt csak bemesélik maguknak az emberek. Ha játsszuk az idei saját játékunkat, nincs aki megállítson minket. Saját maguknak viszont bemesélik a játékosok, hogy hűűűű, ez a palyoff, itt minden más, itt nem lehet csak úgy egyszerűen elkapni egy labdát, itt nem lehet csak úgy megcsinálni egy atombiztos tackle-t, itt még a labda is kerekebb, és úgy általában, újra fel kell találni a melegvizet, hogy akár csak neccesen is győzzön a csapat.

Pedig nem így van. A Jets nem véletlenül volt olyan gyámoltalan a meccs elején, tudták ők, hogy egy jobb napunkon mire számíthatnak tőlünk. Tudták, hogy a saját gördülékeny, precíz játékunkra nincs ellenszerük. Azon pedig ne csodálkozzunk, ha ennek a szöges ellentétével találkoznak, akkor kapnak az alkalmon, megszerzik a lélektani előnyt, és a maradék önbizalmunkat is elvéve nyernek. Várjunk csak, nem ugyanez játszódik az alapszakaszban 16 meccsen át? Dehogynem... Az utóbbi idők PO vereségei a részünkről felesleges túlkombinálása és fejbeli elvesztése a dolgoknak.
2011. 01. 17. 12:18
non4m3
most lehet itt jönni a "majd jövőre" szöveggel, meg a hatalmasan jó draft pickekkel, de 1 év múlva megint PO szűz kisfiúkkal fogunk felállni(ha egyáltalán sikerül bejutni...), és ha nem sikerül átlépni ez a gátat, akkor Tomi már nem fog több gyűrűt szerezni

úgy érzem hogy ez a szezon inkább a +28 TO mutatónak köszönhetjük (szerencse + ellenfelek balfaszsága)

Hatalmas csalódás volt a tegnapi meccs, és kib*szottul felkur hogy megint OTTHON esünk ki sokkal esélyesebb csapat ként

megint elhittük hogy unstoppable csapatunk van, erre jön a kijózanító pofon, és ráadásul még a melóban is jót röhögnek rajtam...
2011. 01. 17. 12:30
non4m3
persze ha jővőre lucas oil-ban nyernénk egy SB-t akkor, én benyelem ezt a 2 PO fiaskót, de úgy érzem hogy most megint lesz egy PO fóbia ahogy colts ellen is volt...

btw jövő évi sorsolás se életbiztosítás hogy PO-ba jutunk
2011. 01. 17. 12:33
Elwolf
Ideje lenne elgondolkozni a legnagyobbaknak (BB,TB), hogy miért betlizünk évek óta egyfolytában a PO-ban. A meccsen nem volt kommunikáció. Mindenki a másikra várt, hogy majd kilép a szinre és megmutatja az utat. Akinek leginkább ezt kellett volna csinálnia (TB) pedig üveges tekintettel lapított a padon. És BB sem tudta gatyába rázni őket. Az egyenesen érthetetlen volt nekem, hogy TB hosszú másodpercekig totyogott a snap után többször is, miközben 2-3 cél is szabadon rohangált előtte. Majd eldobta egy teljesen homály cél felé. Mintha egy középiskolás rookie lett volna. Totál blackout. A 4. negyedben a time menedzsment pedig az edzői kar (im)potenciálját bizonyította: hagyták futni az időt, és mégcsak meg sem kísérelték az oldalvonalon túlra futva leállítani az órát.
A másik az újoncok munkája: szerintem Woody, és Gronk is jó munkát végzett, főleg ha ők voltak a célpontok. De ez ritka volt. Gronkowski többször is tisztán elszakadt a védőjétől, mégis alig kapott labdát. Woodhead pedig a boka magasságban történő sneakjeivel tudta hozni magát.
És a végén egy kényes pont: mi lett volna ha TB sérülése komolyabb?... Lassan elkell(ene) kezdeni gondolkozni egy új franchise QB felépítésében, mert TB sem lesz fiatalabb, és sajna a PO-ban iszonyatosan leblokkol, most már évek óta.. Ezzel együtt még mindig ő a vezér (nálam is), de ha már úgy is csapatépítés van, lemásolhatnánk a Packerst.
2011. 01. 17. 12:38
TÖRÖLT
Azért azt ne felejtsétek el,hogy sok-sok sérültünk volt ebben az évben is,és azok akik érkeztek valamilyen szinten tudták őket pótolni,velük kiegészülve nagyon jó kis csapatunk lesz,még ennél is jobb:).Nem kell most itt temetkezni :D.Ahogyan a Boston Celtics-es Kedves Danna is megírta fiatalok vagyunk,ez tény!!!!Kell egy kis rutin a PO-ba nekik és minden másképpen fog alakulni.

GO PATRIOTS!!!
2011. 01. 17. 12:44
Montesclan-pats
Hát sziasztok !
úgy érzem mindenki meg akar szólalni itt a végén a nagy csalódottságában, és keresni, mi volt az oka ennek a fájó vereségnek. Ez teljesen helyénvaló, hiszen meg kell nyugtatni valahogy dühtől mérgezett lelkünket. És a sok elemzésben benne van az igazság.
Én nem akarom ismételni ezeket( int, drop, fake punt stb.)
Az int. és a drop benne van a legnagyobbak játékában is, de az a játék negatív következményekkel nem számoló, elhamarkodott játék volt, amivel nem nyerhettünk volna túl sokat, és amikor megint nem bíztunk a védelemben, mint tavaly a Kóc ellen.
Ez volt a MOMENTUM - valaki írta okosan, hogy ez a momentumok játéka, igen - ez nagyképű volt, ellenfelet lebecsülő, önbizalomvesztést és riadtságot zavartságot eredményezett. És ez az edzők hibája volt.
Az elmúlt 2 évben volt nekik 4 hibájuk - tavaly az egyik Miami meccs tanácstalansága, a Kóc ellen az a bizonyos rossz BB döntés, a Baltimore elleni betli, idén pedig a clevelandi kirándulás játéka. És most ez. Vajh ez azok közé sorolható-e? Nem tudom.
Sok vagy kevés? Mindenki döntse el.
Az igaz, hogy ma a csapat mondott csődöt, senki nem állt mellettünk, a társak sem( egymást nem motiválták), a közönség sem, a zebrák sem, és az ellenfél sem tette meg azt a szivességet, hogy eladja a labdát, és a most a szerencse is visszavette, amit kaptunk egész évben.

DE véres, férfias öldöklő fogvicsorogtató küzdelemre, akaratra van szükség a PO győzelemhez.
Tegnap Cutlernek - pedig utálom, de mindkét könyöke vérzett úgy tepert néhány yardért, egy sima meccsen- de a dicsőségért hajtott, a P-B meccsen nagy igyekezetükben szabálytalanságok, fumble-sora tarkította a meccset, de vicsrogtak a padon is. És emelt fővel búcsúzott a Balt., férfias küzdelemben alulmaradtak.
Senki nem fogja hibáztatni Houshmendzadeh-t, mert az egyenlítéshez szükséges elkapásnál dropja volt. Benne van a játékban.
DE van amikor a higgadtság, a nyugodtság, már nem előre visz, hanem hátráltat (Brady és BB). Talán a PO-ban ez már kevés. Nulla passrushunkat valamivel: akarattal, kockázatvállalással, blitz-zel, harcossággal pótolni kellett volna. (A korábbi 3 győzelem a kiváló Def-ünk győzelmei voltak, elsősorban.)
Én ezt hiányolom, de bízok a jövőben, és abban, hogy rájönnek arra, hogy a PO-ra főleg motiváltságban kell edzeni a fiúkat, és vesztett helyzetből úgy kell játszani, ahogy azt a Pitts. tette. Az szimpatikus volt.( A csapat tegnapi játékára nem lehettem büszke, ez a legrosszabb)
És BB- nek: nem lehet PO-ban büntetni senkit, azért, mert felveszi a kesztyűt, Cromartie szárnyakat kapott, mert RR kiállt mellette.
És néha ki kell találni valami újat- itt egyetlen csapatot sem lehet megverni kétszer ugyanúgy. A jó edző a vereségből tanul többet- mi nem tanultunk eleget a tavalyi PO vereségből- és a közönség sem, mert vesztett helyzetben is szurkolni kell.
És okoljunk mi is - és szokjuk meg, hiába látjuk, hogy mi volt a probléma- nem minket fognak megkérdezni, de bizzunk benne, hogy ott is látják, és eljut a fülekig egyszer.
Hajrá Pats- a mi csapatunk!
2011. 01. 17. 12:47
non4m3
ezt a sérültezést hagyjuk plz, GB-nek mennyi sérültje volt és alap SB-sok, szóval ne várd azt hogy lesz olyan szezon amikor nem lesz sérült...

ez meg hogy TB leblockol évek óta PO-ban... az az évek óta az 2 szaros meccs volt, és most sem lehet panasz rá, nem azt mondom hogy élete formájában játszott de az FIX hogy nem rajta ment el a meccs
2011. 01. 17. 12:55
TÖRÖLT
Én meg amondója vagyok együtt nyerünk együtt vesztünk.Nekem is szarul esett elhihetitek ott ültem a szobába kikapcsolt tévénél és gondolkodtam vajon hol B.sztuk el,de ez van ezen már sajnos nem változtathatunk :(:(.Csalódott a társaság egyértelmű,de akkor is Én hiszem,hogy a munka hosszas gyümölcse be fog érni,csak idő kell neki.Most ezekből tanulunk.Nem lett senki sem kevesebb,most hogy kikaptunk,senki sem lett rosszabb játékos.így jött ki a lépés.Most már csakis azon kell izgulni hogy legyen jövőre szezon.A többit meg rábízni BB-re és a szakvezetésre:):).

GO PATRIOTS!!!!
2011. 01. 17. 12:56
Montesclan-pats
Csak annyival egészíteném ki, mert így elolvasva hiányzik egy láncszem a gondolatmenetemben- Cutler még nem játszott PO-ban győzni akar , dicsőséget akar- lehet, hogy TB-nek már nem hiányzik annyira, hisz úgyis Hall Of Famer.
Ha már háromszor nyertem volna meg a Lottó 5-öst valószínűleg már nem is lottóznék.
Tudom, hogy ez nem igaz- túlzás és sarkítás- de pont ebbe a pontba talált bele Rex azzal, hogy PM nézte volna a meccsünket. Hogy nem annyira elhivatott, mint kellene, hogy nemcsak ez az élete, és valódi lelkiismeretfurdalást és bűntudatot ébreszett Brady-ben. Dörzsölt egy faszi ez a Ryan.
És még valami- BB-től szép volt, AHOGY gratulált Ryan-nek.És a tegnapi játékunk alapján örülök, hogy a Jets kiverte a Kóc-ot, mert ha ők vernek meg, nekem az jobban fájt volna.
2011. 01. 17. 13:01
non4m3
ha Bradynek van egy kis esze, és van, akkor alapból nem veszi komolyan RR szavait, ha vkit meg lehet törni/ ki lehet zökkenteni egy nyilatkozattal, akkor már rég nincs helye a pályán...
2011. 01. 17. 13:41
Nincs időm most végig olvasni mindenkit hozzászólását, így lehet sokatokat ismételni fogok, de azért egy újabb vélemény.
A meccs nem az INT után dőlt el, mert az utána levő drive-ban a Jets 0 pontot tett fel a táblára. Szerintem Crumpler eldobott TD-je volt a fordító. Ez az INT-el párolsulva már TB-t kicsit megzakkantotta, aztán a meccs folyamán egyre inkább. TB nem játszott jól, sőt, szarul szerintem. Nem az üvöltözés meg hasonlók zavartak, hanem hogy nem figyelt a pályán, sok helyzetben nem találta meg az üres embert. És ez nem jellemző rá. Mint ahogy az a szisztéma sem, amiben tegnap játszott a csapat. ÉRdekes, mikor azt játszottuk amit tudunk, akkor meg is lett a TD. Nem is értettem a dolgot.
Sajnos az O nem volt a top-on este. A D-vel sem voltam elégedett, mert Edwrds-ot ketten bekísérni az fájó dolog volt. DE:
BB nem volt jó és az edző stáb. A play calling-ok szánalmasak voltak. Semmi meglepő. Vagy ha igen, az is csak elvétve. Meg a Holmes TD-nél hogy nem dibta be a pirosat. Ilyen esetben simán be kellett volna. MErt ha azt visszafújják, állítom megtörte volna Jets lendületét.

Az egészben az zavart, hogy most a Jets azt hiszi mennyire jó. Nem ők nyertek, mi vesztettünk. Ez a csapap ennél jobb, de a tegnapi nap fosch volt.
Akik meg már most temetik TB-t és, hogy nem nyer több PO meccset, azokat meg csókoltatom és finoman érdeklődnék a csapat utána elkötelezettségük iránt. Azért valóban ne legyünk már ennyire sírósak. Kikpatunk, pont. Van egy rohadt jó irányíónk és egy fejlődő csapatunk. LEsz itt még PO győzelem Brady-vel. Pihenés, draft és remélem szezon, aztán izgulhatunk megint.
Idegesítek azok a hozzászólások, amikben szídjátok ennyire a csapatot. Idény elején hányan lettek volna elégedettek egy ilyen eredménnyel. Jah, hogy most nem láttuk a tüzet? A második héten a PO sem tűnt reálisnak. Én is örültem volna egy SB-nek, de reálisan ez is szép eredmény.
Ne fanyalogjunk már ennyire. Ennyire ne képviseljük a "jó" magyar mentalitást.

Szép játékok voltak, jó meccsek. Jövőre újra nekiveselkedünk :)

Én innentől kezdve Rodgers-éknek szurkolok :)
2011. 01. 17. 13:59
dexxy
Burkus amit irt azzal maximálisan eggyetértek
csak még valami Nem a jets játszott jol mi játszottunk rosszul.
2011. 01. 17. 14:00
Patriots NEB
Azt mondják nem lehet kétszer ugyanabba a folyóba lépni pedig lehet.Szinte lemásoltuk a tavalyi PO meccset.A 14-2 a rengeteg csúcs nem ér semmit mert megint nem a szokott játékunkat játszottuk.Rexy sajnos jogosan röhögött a képünkbe!BB legalább 2/3 részben hibás a kudarcért. 1.WW-t miért bűntette(jegelte)? 2.Fake punt ez már nem is hiba hanem bűn volt.3.Holmes TD-jére minden mindegy alapon be kellett volna dobni a piros zászlót.4. Az onside kick mindkettő olyan szánalmas volt mintha akkor rögtönözték volna.5.Nagyon hiányzik egy offensiv cordinátor!!!!!!Végül a bírókrol.Lehet hogy én emlékszem rosszul de tavaly a Ravens ellen is ugyanez a bíró vezetet és ugyanígy a hazai pálya -40-50 yardot jelentett.Ez a bíró az alapszakaszban is sok meccset vezetet szinte mindig hátrányunkra.Ahogy este is megláttuk a fiammal azonnal tudtuk hogy pass interference csak a Jets-nek lesz megitélve.
2011. 01. 17. 14:04
gj2k
Az alapszakaszt az Offense nyeri, a rájátszást a Defense. Talán van benne ráció...
2011. 01. 17. 14:10
ati
Nagyon csalódott vagy a meccs miatt!!!::::(

Nagyon sok véleménnyel egyetértek hogy mégis mi lehetett az OK hogy az lett a vége ami, DE a legnagyobb problémának én azt tartottam hogy a CSAPAT nem a saját játékát játszotta, amit az alapszakasz végén remekül játszott!
Kérdés hogy miért mást erőltettünk???!!!
Sajnos ezzel saját magunkat vertük meg és nem a Jets minket!

A szezonra vissza tekintve én büszke vagyok erre a fiatal csapatra, mert függetlenül hogy hogy ért véget nagyon jól teljesítettek és hiszem hogy még BRADY-vel az élükön sokat fognak elérni!!!

GO PATRIOTS FOREVER!!!!!!!!!!!!!!!!
2011. 01. 17. 14:12
sirCharles
Paul43

Az itthoni szurkolótábor is szerintem hagyott némi kívánnivalót maga után, még félidőben sem szabad temetni egy csapatot, mert nem megy neki a játék, sőt, amíg van esély, addig ki kell tartani. De amit a Gilette-beli kocaszurkolók műveltek, az az igazán bicskanyitogató. Az nem szurkolás, hogy mikor megy a szekér akkor két üccsi+zabálás között üvöltünk a nagyvilágba és önelégülten terpeszkedünk, mikor meg nem megy a csapatnak, és nagyon kéne a közönség buzdítása, akkor meg kussolunk, nézünk mint a birkák, sopánkodunk, vagy rosszabb esetben kifütyüljük a sajátjainkat. Tegnap is összefújta rendesen a szemetet a szél a Foxborough-ban, teszem hozzá már sokadszorra...

Nem ezen múlott ugyan, de úgy ne is várjuk a csapattól a feltámadást meccs közben, ha néhány rossz drive után már hőbörög a saját közönségünk.
2011. 01. 17. 14:14
Welker
Remélem nem lesz jövőre lockout és meglesz a 4.Gyűrű :D
GO PATS!!GO Tommy
2011. 01. 17. 14:15
hulit
A Pats kezd engem a női kézilabda válogatottunkra emlékeztetni az elveszített olimpiai és vébé döntővel,
ott is volt egy nagyon jó edző egy nagyon jó csapat akik
bárkit megtudtak verni de amikor kizökkentek a ritmusból akkor nem tudtatak reagálni a játékosok és az edzők sem !
Ezt éreztem tegnap este is, hogy BB nem tudja a megoldást és Brady sem ! Az elveszített SB óta igazi éles tétmeccsen nem tudnak úgy reagálni mint kellene !

Go steelers és go Packers, a sajtfejűek nagyon lendületben vannak a legjobbkor a szezonban !
2011. 01. 17. 14:36
Gomes..
Érdemes végignéznünk,h a 4 még versenyben lévő csapat milyen defense-el rendelkezik..Nem bántva a miénket,de más dimenzió.Évről-évre ezt látni,egyre inkább.Micsoda támadóink vannak?!De ha nincs védelmed,sz.rt se ér ezen a szinten...
2011. 01. 17. 14:43
sirCharles
Tegnap közel sem csak a védelmen ment el a meccs, sőt.

Egyébként a Steelersnek 39, a Jetsnek 45, a Bearsnek 36, a Packersnek pedig 31 pontot szórtunk, amikor úgy játszottunk, ahogy tudtunk. Micsoda védelmek... ;-)
2011. 01. 17. 14:52
sirCharles
Ugyan a kutyát nem érdekli innen, hogy mi van, ha úgy játszunk ahogy tudunk, meg hasonlók, de mégis nevetséges olvasni az NFL.com "szakértőitől", hogy a Pats méltatása és majdhogynem verhetetlenségének fejtegetése után egy nappal hogyan ideologizálják meg, hogy igen, végülis ez a Jets ilyen kemény, meg ez a Jets olyan állai erős. Nézték legalább a tegnapi meccset...?
Mert ez a Jets bizony nem sokkal mutatott többet a Colts elleni kilátástalan játékától, max jobban meglovagolta a bizonytalanságunkat és hibáinkat. Imádom az amerikai focit, de ha ez a Jets bejut a döntőbe, vagy ne adj isten nyer is, akkor többet nem nézek Pats meccsen kívül focit... :-D
2011. 01. 17. 14:58
Haligulajtli
Sziasztok,
én is egy rookie vagyok, na jó ez elég gyenge poén, de jelenleg többre nem igen futja. Nekem nincsenek múltbeli tapasztalataim, ami alapján véleményt alkothatok, ez amúgy is túlzás lenne, mivel még van hova fejlődnöm a témában... és különben is már mindent leírtatok, amit én is érzek. Szerintem egyetlen dolog hiányzott tegnap a tűz...és ez a Gillette stadiomban ülökre épp úgy vonatkozik, mint a játékosokra. Sajnálom.
GO PATS!!!
2011. 01. 17. 15:08
antilles
Én egész este tiszta ideg voltam, és nagyon rossz érzésem volt. Szerintem a vereségbe a khm.. nem túl eredményes játék mellet az is közrejátszott, hogy a fiúk csak nem tudták elfelejteni a 45-3-at. Bármit is mondtak nyílvánosan vagy egymás közt, mélyen bennük csak az mozgott, hogy ezekkel egy hónapja már feltöröltük a pályát.
Már csak abban reménykedem, hogy a Vasasok elkapják a Jets-et, Őket meg a Sajtfejűek ütik ki a nagydöntőben!

A jövő mindenestre szépnek ígérkezik. A fiatalok belerázódnak majd, és ha a draft-on meg a szabadügynökök közül sikerül megcsípni egy-két jó játékost újra meg lesz az esély a gyűrűre!

GO PATS!!!
2011. 01. 17. 15:23
Gomes..
sir!

A 41-es pontban kifejtettem a véleményem a meccsről,ezt csak úgy általánosságban fogalmaztam meg..
2011. 01. 17. 15:32
... minden playoff csapatnak megvan az esélye a gyűrűre, csak élni kell vele ;)
2011. 01. 17. 16:22
88habi88
csak a hozzászólások elejét olvastam el, kár volt.
Egész szezonban ment itt a farok hegyezés, hogy Brady ilyen isten, Brady olyan isten. Most egy nagyon jó D ellen szarul játszott, egyből megy, hogy mekkora szar, nem tudja vezetni a csapatot, nem fog nyerni a PO-ban. Jól akart játszani, nem tudott jól játszani, és erről nem csak Ő tehet, sokszor a támadófal, sokszor, hogy senki nem tudta magát tisztára játszani, sokszor Ő, sokszor a Jets D. Ha dobott volna 32 interceptiont, akkor sem lenne jogos, hogy a valaha volt egyik legjobb QB-t így osszák a Patriots drukker. A saját drukkerei.
Sok-sok csapat a közelébe nem jut a MI csapatunk teljesítményének. Le van fektetve a franchise alapja, amit tovább lehet javítani az off-seasonben. Ez lebegjen inkább a szemek előtt, nem az, hogy Brady mekkora szar volt.
2011. 01. 17. 16:22
csimbi
Valahogy egész nap vmi furcsa érzés keringet bennem, mint amikor vmit elvesznek tőled, vmi végleg elmúlik és utána csak az üresség marad. Egész nap csak ténfergek és keresem a helyem. 5 percenként ránézek a honlapra, elolvasva minden hsz-t ki hogyan élte meg a tegnapot és a mai napot.
Dűhős vagyok, de r...tul, szét tudnék robbanni az idegtől akárhányszor eszembe jut a part mentén ácsorgó, ténfergő játékosok, edzők tanácstalan arca. (mármint a mi oldalunkon)
Asszem a meccsről alkotott véleményemet mások már sokkal nagyobb szakértelemmel megfogalmazták. Talán még egy nevet dobnék be: Julian Edelman. Ha már "jegelték" vagy mit csináltak WW-vel, akkor miért nem kapot nagyobb szerepet? Jó formában van, már a Miami ellen is megmutatta, hogy lehet rá számítani. Ráadásul, amikor pályán volt akkor oda is tette magát és hozta a yardokat. Ezt sem értem....
Sajnos bennem is megfogalmazódott TB-vel kapcsolatban az a bizonyos gondolat, amit PM-mel való összehasonlításban eddig mindenki az előnyének írt és ami mintha eltűnt volna az elvesztett SB óta.
Ezek után számomra már nem marad más, mint a GB-nek szurkolni, de akkor is

PATS 4EVER
2011. 01. 17. 16:43
ati
Néhány meccs utáni vélemény a játékosoktól!
Angolosok előnyben!

http://www.patriots.com/homepage/
2011. 01. 17. 16:45
Beliboy
"Valahogy egész nap vmi furcsa érzés keringet bennem, mint amikor vmit elvesznek tőled, vmi végleg elmúlik és utána csak az üresség marad. Egész nap csak ténfergek és keresem a helyem"

Szintén zenész... Egyébként az meg tényleg egy vicc, hogy néhányan kb. elcserélnék Brady-t, ha tehetnék, a liga egyik legjobb D-je ellen összedobált 300 yardot, meg 2 TD-t, úgy hogy volt néhány súlyos drop az elkapók részéről (Branch, Crumpler stb.) Az int egyértelműen megviselte, de kb. 1000 éve nem dobott int-et, így nem csoda, hogy utána megzavarodott+elbizonytalanodott picit, amilyen maximalista. Szerintem az utolsó néhány drive-unk alatt sem tűnt úgy, hogy nem próbálkoznának a srácok, egyszerűen nem jött ki a lépés, majd jövőre nagyobb szerencsénk lesz.

Úgyhogy lényeg a lényeg: Go Pats! Go Brady!
2011. 01. 17. 16:59
Foherty
Sziasztok! Megertem mindenki frusztraciojat, de fura, hogy mennyien mondjak, hogy "miert nem a sajat jatekunkat jatszottuk" es egyuttal, hogy a "PO-ban varatlant kell huzni". Most akkor melyiket kellett volna?
A fake punt nem eleg varatlan? Bejott volna, ha nem ejti el, annak meg mekkora volt az eselye? Utolag, persze rossz dontes.

A sajat jatekunkrol: azert ne menjunk el amellett, hogy nagyon jo volt a Jets D. Ritkan blizteltek (pedig ellenunk mindenki azt csinalta, azert mentek jol a rovid passzok), de akkor jol, viszont az elkapokat vegig levedekeztek. Azert kellett a 8 perces futo drive, mert akkor csaak ezzel lehetett elorehaladni. Ha sikerul megvan a meccs.

A nagy kulonbseg az alapszakasz meccsekhez kepest a turnover mutato volt. Majdem +2-es volt a meccsenkenti atlagunk. Az oriasi elony. Ehhez kepest tegnap harommal rosszabb. Ha csak egy szerzett labda van, sikerult volna.

Szoval, ez tenyleg egy "ma semmi nem jott ossze" meccs volt, de nem hiszem, hogy pont az akaras hianyzott. Nagy akarasnak, amugy is tudjuk mi a vege. Ez a csapat pedig mindig a hideg fejerol volt hires, a vereseget is igy kell viselni.
2011. 01. 17. 17:03
Utólag bocsi az elírásokért.... :) Siettem... :)

Hát mondjuk jah, az ottani közönség sem segített. Nem is értem. Ennyire el vannak azok is kényeztetve. NEm baj. MAjd ha elmegy TB meg BB és nem lesz utánpótlás, megkapják a nehezebb időket és bizony egy PO-nak is örülni fognak. PErsze lehet, hogy nem. De láttunk már varón karjút :)
De egyelőre ez a csapat jó. Annyi jó rookie-nk van, meg a régiek is. Most kezdődhet az egyezkedés a játékososkkal, hogy ki marad és ki nem. Aztán majd áprilisban ott leszünk a net előtt és hallgatjuk, nézzük a draftot :)

Nem volt jó napunk. NA bumm. Azért akik nagyon a szívükre vették a dolgot, fel a fejjel. Legyen ez a legnagyobb személyes problémánk az életben, hogy a Pats nem jutott a konf. döntőbe és eskü csodás éveim lesznek :)
2011. 01. 17. 17:04
macilaci
Olvasgatom a kommenteket és valahogy kicsit jobb kedvem lett....mármint attól, hogy nem csak én vagyok olyan hülye, hogy egész nap egy megmagyarázhatatlan rosszkedv és mélabú uralkodik rajtam, mert vesztett a kedvencem.
A munkatársaim szerint ( akik nem is ismerik az amcsi focit) túl komolyan veszem a dolgot, mit befolyásolja az én életem azt, hogy mi van a Amerikában.

Rosszkedvem van, mert nyerhettünk volna, mert voltak lehetőségeink, mert ki tudja mi lett volna jövő héten, mert azt hittem a jók mindig győznek....

Irigylem azokat, akik már a 2000-es évek eleje óta pats rajongók és átélhették az SB győzelmet, mert én a 2007-es döntőt láttam először amikor még azt sem tudtam ki az a TB. Ott vesztettek és azóta a szívem Bostonban van.

Bocs, hogy a játékról meg a meccsről nem írok, de arról már mindent elmondtatok, én csak örülök hogy sok hozzám hasonló "hülye" van, akiknek az egész napját elrontotta a hajnali meccs.

A lényeg továbbra is go Pats, jövőre pedig megpróbáljuk újra, nem?

Bűnbakot pedig nem érdemes keresni, mert a csapat vesztett és nem BB vagy TB. Mindenki hibás és senki sem hibás egyszerre.
2011. 01. 17. 17:21
tomi9425
Én is nagyon csalódott vagyok eredménnyel kapcsolatban de én hiszem hogy erre a fiatal csapatra lehet építeni és ha rendet raknak a fejekben bármire képesek lehetnek.
Go Pats!!
2011. 01. 17. 17:33
tomi-tomi
sirCharles, gyanús vagy Te nekem, túl sokszor értek Veled egyet. :-) Például a PO szerintem se akkora misztikum. A játékosok abban nőnek fel min. a gimnázium óta, hogy ez a foci sajátja. A közönség a Gilette-ben, ez egy adottság (Új-Anglia államaiban valószínűleg másképp viszonyulnak az élethez, mint mondjuk Ohioban, vagy Pittsburgben, vagy éppen Oaklandben), a Real Madrid se a félelmetes stadion hangulatáról híres. Ha a Jets SB-t nyerne, Görögország is nyert EB-t soccerben, benne van sajnos. Mi nem vagyunk benne a pakliban. :-(
hulit
Tetszik a párhuzamod a Mocsai féle női csapattal. Én minden egyes meccset kritikusnak tartok, a győzelemmel záródóakat is. A Pats ritkán szenved vereséget, akkor meg csodálkozunk, hogy velünk ilyet is lehet? Aztán a kollektív emlékezet csak a zakókat teszi el a kritikus kategóriába.
Ne hasonlítsuk már a tavalyi Ravens meccset bármelyik meccsünkhöz se! Mintha a Titans azt mondaná, hogy a tavalyi meccsünk után ők mindig ki fognak kapni a Gilette-ben. Ez egy tipikus Pats vereség, nem egy tipikus PO vereség volt.
Nekem úgy tűnik, hogy a Pats hamarabb jön zavarba az átlagnál, ha nem úgy mennek a dolgok, ahogy eltervezték, felépítették a meccset. Ilyen helyzetekben kevésbé vagyunk adaptívak, rugalmasak. Nem a gameplan rossz, hanem nem aszerint alakulnak a dolgok. :-) Szóval kevés elágazás van a gameplan-ben.
Lehet, ez az ára a sok győzelemnek. Ahogy nem lehet egyszerre ligát domináló védelmed és támadó egységed egyszerre, úgy a Pats se tudja egyszerre dominálni a ligát és elkerülni az ilyen elméletileg nyerhető vereségeket elkerülni.
Ennek kapcsán Brady (és BB). Azért még ne vonultassuk vissza! :-) Túlzottan bíznak a felkészülésben, a kidolgozott stratégiában. "Ennek működnie kell! Ha eleget ütjük a feltárt gyenge pontjaikat, akkor elérjük az áttörést." Tegnap is majdnem összejött ez. Pont akkor, amikor áttört az Off-ünk, a Def-ünket meg letörték. Miután hátrányban voltunk ebben a versenyfutásban (köszönjük, fake punt!), újabb felállás már nem volt, jött a meddő drive. Na, ott kellett volna valami új, eddig még nem látott. Akkor már nem lehetett ragaszkodni az eredeti tervekhez.
Mindezekkel együtt, és egy picit elfelejtkezve arról, hogy a Jets tette ezt velünk, tegnap a másik csapat nyerte meg és nem mi veszítettük el a meccset.
OFF
Biztos azért, mert most sok kommentet olvastam egyszerre, kérném szépen, hogy még többször reagáljunk egymásra, és még kevesebbszer kiáltsuk csak bele a kútba a véleményünket. Nekem most túl sok volt az ismétlés, a "gyászt" is könnyebb úgy feldolgozni, ha valóban beszélgetünk róla, nemcsak ki-ki elmondja, hogy nagyon fáj.
2011. 01. 17. 17:47
tomi-tomi
Foherty
De, a fake punt váratlan volt, annyira váratlan, hogy még Chung is meglepődött. :-)
Eltekintve a play végrehajtásától - ha nem ejti el, akkor se lett volna belőle semmi, átengedtek egy blokkolót is -, a döntéstől - ha véletlenül összejött volna, akkor is rossz döntés maradt volna, csak a sors és/vagy a játékosok kijavították volna a döntés eredményét, nem erről a váratlanságról beszéltem.
Általában váratlant, "nahát, ezt nem is gondoltam volna, hogy a Pats ilyet is tud!" Stratégiai szempontból váratlan cselekvés sorozatok hiányoztak tegnap a meccsből.
2011. 01. 17. 17:50
Montesclan-pats
Jók vagytok !
Szerintem kezdjük reálisan látni a dolgokat,- és igazad van tomi-tomi, reflektáljunk, beszélgessünk- érdemes elolvasni Höri meccsfelvezetőjét a bowl.hu-n, és mindjárt látható, hogy kicsit távolabbról nézve, egy kivülálló szemével az volt őrületes bravúr, hogy itt voltunk.
A legjobb 4 mindegyikét ( a GB kivételével ) iszonyúan elvertük egyszer. És mind a 4-nek micsoda passrush-a van!
Most a Jets ellenszert talált, de ők sem lesznek fiatalabbak, és csak találunk egy qb gyilkos olb-t.

És valóban ez a merev game plan-en való változtatni nem tudás okozta azt a 4 meccset, amelyről a 49. hsz-ben írtam. A 2007-e s SB döntőt azért nem írtam, mert ott nem maradtunk alul, óriási szerencsével, némi bírói segédlettel, férfias küzdelemben legyőztek minket.

Holnapra talán már nem mászkálunk ilyen mélabúsan.
2011. 01. 17. 17:55
Patriots NEB
Tomi-Tomi! A Ravens meccs azért került elő(többek közt nálam is),mert sokszor ugyanazt a tanácstalanságot lehetett látni akár TB-n akár BB-n mint tavaly.
2011. 01. 17. 17:55
tomi-tomi
Ja, még annyit. Bennem már kb. öt meccs óta több puntunknál az motoszkált, hogy lehetett volna belőle fake punt, csak tartogatjuk a PO-ra. Ha a mezei, alhonvéd amatőr kommentelő ilyet érez, akkor a vér profi szakember valószínűleg meg is találja azokat a konkrét jeleket, hogy nem is lesz a csapatának akkora meglepetés.
2011. 01. 17. 18:09
CoSco
Akárhogy is 27 csapatnál jobban teljesítettünk az idén, 4 csapatból akik jobbak mint mi 3 még jobban el lesz keseredve mint mi :) A győztesnek meg gratulálunk, ami tuti nem a Jets lesz :) Ha így nézzük nem is olyan rossz ez az idény nem igaz?
Nem olvastam végig a kommenteket, de azt láttam hogy sokan Brady fejét veszik, amit szerintem nem kéne. Az elkapók nehezen tudtak elszakadni a hihetetlen jó Jets defense back-ektől, valamint elég komolyan beleültették a hintába a OLine tagjait, így nem is csodálom, hogy Brady picit tanácstalan volt. E mellett a mi passz elleni védelmünk is szégyelje magát. Ez van most jobb volt a Jets, ön ámítás azt mondani hogy magunkat vertük meg. A lényeg hogy Rexy jobban el lesz keseredve mint mi :)
2011. 01. 17. 18:28
csimbi
A PO-t sokan azért érzik misztikumnak, mert itt 1 meccsen dől el minden. De kérdem én: nem ugyanez a helyzet a reg. seasonban is? Ki tudja melyik lesz az a meccs, sőt melyik lesz az a play a meccs során, amit ha akkor ott megcsinálsz akkor az kihatással van a meccsre és az pedig kihatással lesz a szezonodra. Ez bizony MINDEN HÉTEN HÁBORÚ. Mi most sok-sok csatát nyertünk, de a háborút elveszítettük. Szerencsére vér nem folyt (tényleg ki tud vmit Ninkovich-ról?), így lehet készülni a következőre, majd jövőre (remélhetőleg)
Tényleg!! nektek mi a véleményetek a lockout-ról. Nem is tudom hol olvastam (talán itt linkelte be vki) egy cikket az NFL gazdasági hátteréről, és ott úgy értettem, hogy az NFL akkor is hozzájut a televiziós jogdíjainak nagy részéhez, ill. a szponzori pénzek egy részéhez, ha lockout lesz (előre is bocs, ha vmit félreértettem) Vagyis nekik talán nem is olyan fontos a megállapodás? Persze tudom, hogy ez többről szól ezért érdekelne a Ti véleményetek is.
2011. 01. 17. 18:38
Koviati
Sajnos csak az első félidőt láttam, de végig éreztem, hogy valami nem stimmel. De legalább a ProBowl-ra mehetnek a srácok:)
2011. 01. 17. 18:44
Gabesz
sajna ez nem jött össze, DE idén is miénk az AFC East bajnoki címe. azért ez nem rossz egy zöldfülű csapattól.
rebuilding szezonnak azért nem volt rossz :)
remélem lesz szezon jövőre és egy jó drafttal jók lehetünk ismét
2011. 01. 17. 19:19
Jah és nézzük a jó oldalát.... nem a 32 helyen kell választani a drafton hanem hamarabb is tudunk a saját jogon :) NA ez milyen srácok? :) Legyünk pozitívak. 17, kb 28 és 33. NA ha ebből nem sül ki valami jó, akkor semmiből :)
2011. 01. 17. 21:47
csacsi
Hát én meg nem hiszem el, hogy Chung hívta át a playt.
Szerintem messze nincs ilyen jogosultsága, plusz ha lenne se merné megtenni...
2011. 01. 17. 22:09
Dega
uci-tuci
2011. 01. 17. @ 13:38
legyünk csalódottak, de még inkább BÜSZKÉK!
nem kis teljesítményt vittek véghez a szezonban, akárhogy is zárult.
a fake puntról:

FOXBOROUGH, Mass. — One of the key plays in the Patriots’ 28-21 loss to the Jets was a botched fake punt at the end of the second quarter.

When punter Zoltan Mesko recapped the play, he felt it would have worked had the snap to Patrick Chung been handled cleanly. “We had the numbers — eight on six,” he said.

With those numbers on their side, Mesko said there is a signal or a call that players can make to try the fake.

On their 38-yard line, and with 1:14 left on the clock, Mesko said Chung called for the fake.

“We trust the decision Patrick makes,” Mesko told Jeff Howe of NESN.com. “It just didn’t work out in that particular occasion. That’s why the coaches trust him to run it, and that’s why they give him the green light, if he has it.”

The Jets stopped Chung and four plays later scored a touchdown to go up 14-3. It was one of the turning points of the game.

“We just made a bad mistake,” coach Bill Belichick said, declining to elaborate further.

szerencsétlen Chung, ha jól értem akkor ő hívta át a play-t fake-re(Mesko said Chung called for the fake), ami meg is lehetett volna, ha nem ejti el. Mit érezhetett utána?

GO PATS!
2011. 01. 17. 22:12
Dega
Ő hívta át: Bowl.hu-csapatfórum-New England-Patriots:

"A fake puntnak meg utána olvasva Chungnak adott volt az opció, ha úgy ítéli meg az ellenfél felállást, akkor hívja nyugodtan ezt a játékot. Meskó szerint nyolc Pats blokkoló volt 6 Jets játékos ellen, ami garantálta a sikert. Sajnos Chung elkövette azt a hibát, amit tapasztalt WR-ek is szoktak, hogy levette a szemét a labdáról, mielőtt azt rendesen elkapja, mert már azt nézte, hova fut vele. Pech."

Go Tommy,Go Pats!!
2011. 01. 17. 22:13
csacsi
Köszi. Olvastam korábban is, ezek szerint kicsit felületesen... :D
2011. 01. 17. 22:28
hulit
Én sem hiszem de mindegy ki hívta nagyon rossz ötlet volt !
Branch dropja előtt inkább a field goalt kellett volna megpróbálni 54 yardról 4 és 13-nál de lehet rosszul gondolom ! Ha bemegy - 7 és a következő jets támadást megfogjuk egy TD-t kellett volna elérni az egyenlítéshez ! Most megy az ismétlés a sport tévén és az említett 4-13 nál az agyondicsért jets védelem Grokowskit is üresen hagyta egy alapszakasz meccesen simán odadobta volna Brady !
Én személy szerint mindig aggódok azért a csapatért akinek ilyen hosszú ideig jól megy, hogy ne az egyenes kieséses szakaszban legyen az a meccs amikor mindegy mennyire akarsz
semmi se sikerül aki játszott már labdajátékot tudja mire gondolok !Sajnos a Patsnek tegnap volt az a meccs !
Hajrá Big Ben ő elég jó versenyző tipus aki jól bírja nyomást és véleményem szerint a Heinz field gyepét elég sokszor fogja az arcában érezni Sanchez Harrisont a Jets fala nemigen fogja meg, futni meg nem lehet a steelers ellen.
A legnagyobb esélyes a Green Bay a szezon elején a szakértők őket mondták aztán temették őket most meg nagyon nagy formában vannak lehető legjobbkor !
2011. 01. 17. 22:34
Dega
Egy kicsit mindenkinek igaza van,de még friss e seb és nagyon fáj...
A dolgok nem fehérek és nem feketék,egy biztos,az égiek most nem mellettünk voltak.....
Az 1970-es évek elején megkérdeztek egy történészt,hogy mi a véleménye a francia forradalomról,milyen hatással van az utókorra,és azt mondta,hogy még túl korai megítélni,az ott történteket!!
Szóval,majd lesz még idő,megítélni a történteket.
De addig is,ne feledjétek: 2000-2010-es évek legsikeresebb csapatát úgy hívják:NEW ENGLAND PATRIOTS!!
"Kívánságodra bármilyen színű autót tudunk szállítani,ha a kívánságod fekete!!" Henry Ford
Go Tommy,Go Pats!!
2011. 01. 17. 22:47
boston
Ez a liga egyedülálló abban az értelemben, hogy min. 8-10 csapat nyerhet egy szezont. Szerintem abszólút kiszámíthatatlan a po-ban kinek lesz 1-2 jó napja. Egyértelmű, hogy akkor lennének meg jobban a papírformák ha min. 2 gyöztes meccsig menne.így teljesen oroszrulet a po. amúgy szerintem óriási f-ság ez a po egy más bajnokság duma.Ez csak arra jó, hogy "dráma" legyen, amit az usában imádnak.nincs még egy olyan liga ahol egy vereséggel(egy évben) nem leszel bajnok.és ligaelsőként a po-ban 1 vereség után nem nem leszel a 4 között. ilyen nincs fociban, nhl,nba-ben sehol. ettől olyan izgi.viszont kb. 10 évente nyer 1 csapat sb-t aki egész évben a legjobb volt.
2011. 01. 17. 23:06
sirCharles
79. tomi-tomi

:-D amúgy +1 a hozzászólásodra


95. boston

Nem viccelek, délelőtt én is pont ezen gondolkodtam. Tudom, adott egy szabálykeret, ami között a legjobbnak kell lenni, de ez mégis mekkora genyóság azért, hogy van egy csapat, amelyik minden viszontagsága ellenére átküzd egy egész évet, és szinte csodaszámba menően ligaelső mutatót (és játékot!) hoz, majd egyetlen rossz este mindezt gyakorlatilag lenullázza és értéktelenné teszi. Így a nagy számok törvénye alapján tényleg a szerencse-kalandoroknak áll a zászló inkább, akik többnyire így-úgy becsusszannak csak a PO-ba, mintsem az egész évben konzisztensen jó játékot mutató csapatoknak. Ezzel semmit sem akarok megideologizálni, csak tényleg igazságtalannak érzek egy olyan eredményt, mint mondjuk a Saint-Seahawks, ha levesszük a NO nagy mellényes stílusát.

Igaz, erre én is azt szoktam mondani, hogy mi jár annak, akinek igaza van? A pofája... De igen, bosszantó, hogy az egész éves munka egy ilyen estén szinte teljesen a kukába megy.
2011. 01. 17. 23:07
Pats78
Nagyon egyet értek bostonal.Igen is nem reális hogy egy vereséggel ki lehet esni, nem életszagú a bajnokság ettől.Lásd 2007-es év 16-0 és nem SB győztes a csapat.
Na mindegy ettől függetlenül továbra is
GOOOO PATS!!!!!
2011. 01. 17. 23:20
cellranger
Szaisztok!

Véleményem szerint ez egy csapatjáték. Itt nem múlhat egy emberen. Tény ő a kapitány és persze tüzelnie kellene. Tény sok az újonc és túlteljesítettünk. De úgy gondolom, hogy jövőre el kell veszítenünk még egy meccset és jobb lenne wildcard körön bemenni. El kell ismerjem az egy hét kihagyás kúrva szarul esett úgy tűnik. Persze lehet én látom hibásan, de legjobban az fáj hogy ettől a köcsög jetstől kaptunk ki. Én nem nagyon szurkoltam más csapatnak eddig de most egy hétvégére steelerses leszek
és örökké Patses!!! Csak szedjük össze magunk.
És nem gondolnám, hogy Bradyben nincs még egy gyűrű. üveges szem ide vagy oda. Nagy sport ember és ezt magában kell lejátszani. Láttunk már hamvaiból feltámadókat. Ez az NFL, mindig termel csodákat!!!
Jövöre megcsináljuk és TOM BRADYvel fog győzni az NFL egyik legcsodálatosabb csapata a NEW ENGLAND PATRIOTS!!!
2011. 01. 17. 23:28
Tzimisce
Sokan mondjátok, hogy ne hibáztassuk Bradyt. Nem csak rajta ment el a meccs, ez igaz, de ha egy irányító nem játszik jól, már pedig most nem játszott jól, akkor az sokkal jobban számít, mintha egy WR, LB vagy akár corner teszi ezt.
Sebaj, remélem jövőre lesz szezon, és végre 2007 után újra lesz rájátszásbeli győzelmünk.
2011. 01. 17. 23:41
boston
A hozzászólásomat megtoldanám annyival, hogy én már nem sb-ban gondolkodom. Tudom, h az a lényeg és, h "csak az számít", de akkor is. Nem vagyok hajlandó 9 hónapon keresztül azt az 1-2 meccset várni ahol egy elejtett labda, vagy egy holding fújás semmissé tehet mindent. Én a szezont is szeretem és értékelem is. jó volt végigélni ezt a 4 hónapot azt, h 6-2vel, 11-2vel álltunk. és minden meccset!! fejlődhetünk, draftolhatunk mint a kisangyal semmivel nem lesz több esély az sb győzelemre akkor se ha mindenkinél 20 ponttal jobbak leszünk akkor sem. ez egy ilyen sport.
2011. 01. 17. 23:42
cellranger
boston!

ott a pont! nagyon egyetértek...
2011. 01. 17. 23:48
sirCharles
100. boston

Hogy mennyire igazad van...
2011. 01. 18. 09:38
typhoon77
boston! Ez igen, nagyon "százas" amit írtál. Feltétel nélküli sportszeretet és elkötelezettség a szeretett csapat mellett. Ajánlanám minden Bradyt, BB-t, és a csapatot már temető figyelmébe. A szeptemberi jets meccset mindenki elfelejtette a decemberi zakó osztás után és büszkén mondtuk, hogy visszavágtunk. Képzeljétek el ha jövőre úgy alakul,hogy a főcsoport döntőn fogjuk ugyanezt a ruhadarabot kiosztani a zöldeknek. Kit érdekel majd akkor ez a meccs? Pont arra lesz jó, hogy legyen mire visszamutogatni: ezért kaptátok! Én nem vagyok csalódott, kiszolgálta a szurkolókat a csapat. Volt minden az idén: alázás, necces meccs, mákos véghajrá. Most már csak azért kell szorítani, hogy legyen jövőre is foci.
GO PATS!
2011. 01. 18. 10:10
Foherty
80. tomi-tomi
"Általában váratlant, “nahát, ezt nem is gondoltam volna, hogy a Pats ilyet is tud!” Stratégiai szempontból váratlan cselekvés sorozatok hiányoztak tegnap a meccsből."

Ez szerintem tulzas. Egy-egy varatlan play vagy drive rendben van, es olyan volt is csak nem igazan jott be. Egyebkent a Jets sem azzal nyert, hogy valami elkepeszto varatlan huzott volna, csak megcsinaltak azt, amit tudtak.

Ahogy BB szokott fogalmazni: ki kell menni es megcsinalni a playeket, ha nem sikerul akkor megyunk vissza a tablahoz :)
2011. 01. 18. 10:16
Foherty
Boston! Bar alapvetoen egyetertek, megis eszembe jutott egy idezet, amit az ESPN nyomott a meccsek szuneteben (aki ott nezte, biztos feltunt, hogy rendre bevagtak mindenfele jopofa idezetet hires jatekosoktol).
Persze, nem emlekszem szorol szora, meg arra se, hogy ki mondta, de valami hasonlo volt:
If it is not the win that matters, why do they keep score?
2011. 01. 18. 10:32
crucified
Egyértelműen lélektanilag veszítettük el a meccset. Brady-t nem az INT zavarta meg, azt lesz@rja. Az Ő szintjén képes bármikor Revis felé dobálni 3-4 TD-t. Ő már úgy ment ki a meccsre, hogy zavarodott volt. Nekem a Patriots idei szereplése a magyar vízilabda válogatott 1996-os olimpiai szereplése jutott az eszembe. Toronymagas esélyesként lélekben omlottunk össze. Mint most a Pats. Ott akkor jött Horkay György helyett Kemény Dénes és lélekben lettünk jobbak a többieknél. BB képes szintén arra, hogy lélekben kiemelje a csapatot. Kérdés, hogy sikerül-e. Szerintem igen.

Csak remélni tudom, hogy a tavalyi Ravens és az idei Jets elleni zakó nem lesz hatással a jövő évi PO-ra a fejekben.

És senki se felejtse el, hogy ez a csapat nekünk 4 hónap csodát hozott el. Ne a hibást keressük, hanem a hibát! Csak akkor tudunk megint dominálni.
2011. 01. 18. 12:23
TÖRÖLT
Sziasztok:).

Noh most jön az izgalmas része a dolgoknak:).Ki marad a csapatnál játék :).

Sérültjeink:
-Leigh Bodden CB
-Stephen Ghostkowski K
-Kevin Faulk RB
-Nick Kaczur T
-Brandon McGowen FS
-Stephen Neal G
-Ty Warren DE
-Mike Wright DE
-Ron Brace DE

Nem annyira jelentős sérültjeink:
-Johnatan Wilhite CB
-Kade Weston DT
-Darryl Richard DT
-Bret Lockett DB
-Josh Barret DB

Lejáró szerződéssel rendelkező játékosaink:
-Fred Taylor 34 age RB
-Sammy Morris 33 age RB
-Kevin Faulk 34 age RB
-Matt Light 32 age OT
-Logan Mankins 28 age G
-Jarrad Page 25 age S
-Brandon McGowan 26 age FS

Draftpickjeink avagy íme a jövő Patriótái:
-1st Round – #17 (OAK – Richard Seymour)
1st Round – #28
2nd Round – #33 (CAR – 2010 3rd Round)
2nd Round – #60
3rd Round – #74 (MIN – Randy Moss)
3rd Round – #92
4th Round
5th Round
6th Round (NO – David Thomas)

Picks traded away:

4th Round (SEA – Deion Branch) (via DEN (Maroney) if higher than NE pick)
6th Round (DEN – Laurence Maroney)
7th Round (ATL – Quinn Ojinnaka)
Conditional Draft Pick – Round Unknown (KC – Jarrad Page)
2011. 01. 18. 12:59
csabesz
a lejáró szerződéssel (2010) rendelkezők között még láttám:
Kyle Arrington CB
BJGE RB
Gerard Warren DL
ezeken kívül is vannak még, de ők talán a legfontosabbak.
sztem Taylor és Morris mennek, helyettük egy power RB-nek örülnék a szabadügynök piacról.
DL sztem kellene a draftról + min 1 OL Mankins-üggyel összefüggésben, de BB sztem megint rommá traddeli magát és hagy pickeket a következő draftra:)
A szezonról: bevallom Randy távozása után csak titkon reménykedtem a PO-ba, de a CSAPAT felülmúlta a várokozásokat. Ettől függetlenül még ma is búval b@....ttan érzem magam a meccs miatt: hiába, evés közben az étvágy..:)
2011. 01. 18. 13:09
Foherty
107. dani
Ez volt az! Koszi!
2011. 01. 18. 14:22
fear0
Sziasztok sajnos eddig is utáltam a Jetst de most már még jobban.
Csak azt magyarázza meg nekem valaki mért futottunk mikor szemmel láthatóan néha csak néha jöt be!!!!
Mindegy jövőre szétverjük őket.
GO PATRIOTS !!!!!!!!!!
2011. 01. 18. 14:30
Elwolf
98. cellranger:
Én is jobban örülnék egy wildcardos bejutásnak, mert akkor talán nem lenne akkora a ritmuskiesés a meccsfolyamatban. Azt jó lenne tudni hogy a 3x SB győzelem idején nem-e a wildcard körben jutott be a csapat? A SB XX-et úgy tudom wildcardról nyerték meg.
2011. 01. 18. 14:32
lolvin
Normál esetben futni muszáj, mert kül az ellenfél megteheti, h kevesebb embert hagy a boxban, visszaléphetnek levédekezni a passzt, szal nehezebb passzolni ha nem futunk, még akkor is ha a futásaink nem igazán jönnek be...hogy a negyedik negyedben mért volt annyi futás arra csak az ördög tudja a választ, max még BB...de nem volt egy nyerő taktika saját magunk elől elenni az időt...
2011. 01. 18. 14:38
lolvin
mindhárom SB győzelmet hozó szezonban pihentünk a wild card körben, egyszer első, kétszer második kiemlet volt a csapat az AFC-ben...szal előtte a pihenő hét nem volt gond...igaz nem is "kölkökkel" volt tele a védelem..
2011. 01. 18. 14:41
Elwolf
Thx!
Bár javítom magam, mert a SB XX-et sajna a Macik vitték el...
2011. 01. 18. 15:57
Foherty
Es meg tovabbi ket SB reszvetelt (96, 07) is wildcard kor nelkul ertunk el.
Hozzászólás a(z) Vége bejegyzéshez