Menetrend

Vélemények az első előszezon mérkőzés után

2018. 08. 10. 19:23
Szerző: Croaker
Kategória: Meccsek

FRISSÍTVE VIDEÓKKAL

Nézzük mit írnak a szakértők a hosszú nyári szünet után

5 játékos, akik meglepően jók voltak:

Jeremy Hill

A veterán játékos, aki Gillisleevel az 53-ba jutásért küzd szépen letette a névjegyét a második félidőben. Összesen 51 yardig jutott 11 kísérletből, ami 4,6 yardot jelent átlagosan futásonként. Ha továbbra is folytatja a jó szereplést, akkor Gillislee elé kerülhet a rangsorban, aki ezen a meccsen egyébként 43 yardot ért el átlagosan 3,1 yardot haladva a pályán.


Ralph Webb

A Vanderbilt egyetemről érkező draftolatlan újonc is harcol az 53-ba jutásért. Összesen 14 futásból 46 yardig jutott, de ebből 2 TD-t is elért. Továbbra is ilyen jó teljesítményt várunk el tőle, és ő lehet a meglepetés futó a végleges keretben.

Ja’Whaun Bentley

A védelmi oldalon ő volt a legjobb újonc játékos. Hat szerelésig jutott, kettő szerelés mínusz yardot eredményezett, és az ellenfél irányítójához is odaért. Ezen kívül ő hívta a játékokat a pályán (övé volt a rádiós sisak), ami figyelemre méltó, hiszen ő mégis csak egy újonc játékos. Elandon Roberts elkezdhet aggódni a roster helyért, ha ez a jó trend folytatódik.

Ryan Allen

Nem kell hosszasan taglalni a jó teljesítményét, sokkal jobban teljesített, mint az edzések során. Ha így megy tovább, a másik rugó Corey Bojorqueznek nem sok esélye lesz kiszorítani a keretből.

Cordarelle Patterson

Ugyan nem ő volt a punt visszahordó játékos, de egész sok snappet töltött a pályán elkapóként. Kétszer vették célba, amiből 38 yardot hozott össze. Az egyik elkapása egészen brilliáns volt, egy rosszul eldobott labdát szelídített meg.

5 játékos, akik csalódást okoztak:

Brian Hoyer a mérkőzés elején

Az első félidőben végig nyögvenyelős volt a játéka, 12 kísérletből 6 ért célba 65 yardért. Emellett egyszer sackelték is, az egyetlen jó dolog az első félidőben az volt, hogy sikerült FG távolságig eljutni a relatíve kevés hátralévő játékidő ellenére.

A teljes kezdő védelem

Annak ellenére, hogy nem játszott se Devin McCourty, se Trey Flowers, elég sok kezdő kaliberű védő fent volt a pályán. Még így is lassított felvételnek tűnt a mozgásuk, Kyle Van Noy sem érte utol Bryan Marshallt, és Stephon Gilmore sem volt a helyzet magaslatán, amikor Robert Davis egy húsz yardos labdát húzott le az ő őrizete alatt. Nevezzük nevén a dolgot: bízzunk benne, hogy ez csak a korai rozsdás gépezet volt, és ennél már csak jobb lehet a kezdő sorunk.

Isaiah Wynn / Jason McCourty

Két játékos akik nem is játszottak, mégis csalódást okoztak? Igen, pont ez a gond, hogy nem voltak a pályán annak ellenére, hogy mindketten harcolnak a keretbe kerülésért, és még csak nem is sérülés hátráltatta őket. Nem túl jó jel ez a továbbiakban.

Chris Hogan

A veterán játékos, akire nagyon nagy szerep fog hárulni idén, főleg az első négy fordulóban, amikor Julian Edelman nem játszhat, meglehetősen rozsdásnak tűnt. Kétszer szállt feléje a labda, egyszer sem sikerült elkapnia. Ezen felül még támadó Pass Interference zászlót is dobtak rá, amivel nem segítette túlzottan a támadók dolgát.


Saját szerkesztői véleményem:

Sajnálom, hogy nem került kiemelésre a két "pártfogoltam" Adrian Clayborn és Danny Shelton. Szerintem mindketten remekül játszottak, és csak sajnálni tudom, hogy a bírók elvették Sheltontól a felszedett fumblet, amivel a pufifánk egész szépen előreszaladt. Egyértelmű rossz hívás volt, amiből sajnos nem ez volt az egyedüli a mérkőzésen. Belichick nem véletlenül dobott zászlót az esetre, aztán miután tájékoztatták, hogy ezt nem lehet challangelni, megemlegette a ló bizonyos szerszámát.

Kiemelném még Crossen Lewis csontropogtató szerelését, ami után szegény támadó a kukát ölelgette. Szép, tiszta, szabályos szerelés volt.

Támadó oldalon kiemelném Lucient, annak ellenére, hogy sérülékenysége miatt nem hiszem, hogy befér a keretbe. Csinált szép dolgokat, meglátjuk, hogy a következő 3 meccsen is meg tudja e villantani a tudását.

És szóljon egy bekezdés Henry Poggiról, aki remekül nyitott utat és blokkolt a futónak. Persze van egy Develinünk, aki miatt vélhetően Poggi se lesz kerettag, de élvezet volt nézni a játékát.


Forrás: Bostonjournal , Videók

Hozzászólások

2018. 08. 10. 19:29
TMR
Ha ilyen nem túl épp acélos a védelem, akkor nem csoda, hogy jónak tűnnek az elkapók az edzéseken. Kíváncsi vagyok ki mit tud majd hozni éles szituban.
2018. 08. 10. 19:35
roik092
Lucien és Webb volt nekem két kellemes megleptés. Lucien már korábban is mutatott ügyes dolgokat, de valahogy sose merült fel igazán, hogy egy roster helyet megszerezhet. Webbnek félelmetes az induló sebessége, őt legalább a gyakszi csapatba megkéne tartani valahogy. Bentley és Roberts igaáslovak voltak, de a védelem alapvetően nem annyira tetszett még, a misstackle menyiséget csökkenteni kell. Biztató, hogy így is nyertünk :)
2018. 08. 10. 20:27
hopi46
Lényegében egyet értek a meglepően jókkal, kivéve a punterünket, aki nem csinált semmi különöset, azaz legfeljebb átlagos volt. ( pl. 6 puntból 2 a 20-on belülre.) Én hozzátenném az újonc Harrist, 1 sack és 1 FF és Lucient. (Az utóbbiról azt nyilatkozta BB, hogy nagyon örül, hogy visszakerült hozzánk.)
Kicsit nevetségesnek tartom azon játékosok minősítését, akik nem játszottak. TB, Gronk se játszott, vicces. 85 ember játszon egy mérkőzésen, ahol 32 percig volt nálunk a labda. Érthetetlen kritika.
Újonc rádióssisakkal! Remélem ez a remek foci IQ bizonyítéka.
Hogan, Dorsett, Hollister stb. nem Hoyerrel gyakorolt...
2018. 08. 10. 22:07
nszgergo
a saját end zoneunkból nehéz 20-on belülre rúgni a labdát, hacsak nem a sajátba xD
a többivel egyetértek ;)
2018. 08. 10. 22:37
hopi46
Nagyjából igazad van, megkövetem Allen minősítését. :)
(A puntjait saját térfelünkről 13,25,35,28,29,félvonal rúgta, talán "extra" játékkal 29 és 28-ról is berúghatta volna 20-ra, de tényleg kicsit telhetetlen vagyok.)
2018. 08. 11. 00:40
Pat Patriot
Remélem, a hülye szakértőben lesz annyi, hogy ha az Eagles ellen Wynn és JMC játszik, leírja, hogy micsoda baromságokat firkált egy héttel korábban...
Ekkora baromságot régen olvastam. Downba kerül valaki, aki pályára sem lép...
2018. 08. 11. 07:46
dravait
Ne haradudjatok meg, de nem értem a morgást: a szerző azért írta a csalódást keltő szekcióba Wynnt és McCourtyt, mert ha küzdenek a bejutásért, akkor játszaniuk kellett volna. Vagyis vagy lemodott róluk már a stáb (ez biztos, hogy csalódás), vagy biztos kerettagok - ezt meg nem gondolja senki. Szóval szerintem nem hülyeség, amit a szerző írt - én is számítottam rájuk, hogy lássuk, élesben, idegen ellenféllel mennyire jók.
Persze ez az els meccs, lehet, hogy BB a követekzőkre teszi be őket, majd meglátjuk.
2018. 08. 11. 08:03
cspeti98
Az 1/23-as Wynn nem biztos kerettag?
2018. 08. 11. 08:15
Everlast77
Na igen, én is azon agyaltam, hogy kerültek egyáltalán egymás mellé, egy mondatban :)
2018. 08. 11. 15:39
topin
Nem is értem,hogy fordul meg ilyen bárki fejében..:)
2018. 08. 11. 10:43
hopi46
A gamebook szerint:Did not play:P 7 C.Bojorquez, QB 12 T.Brady, WR 18 M.Slater, RB 29 S.Michel, CB 30 J.McCourty, DB 31 J.Jones, DB 32 D.McCourty, RB 34 R.Burkhead, LB 36 B.King, DB 41 C.Jones, DB 43 N.Ebner, LB 48 H.Langi, OL 61 M.Cannon, C 63
B.Schwenke, OL 65 J.King, OL 76 I.Wynn, TE 87 R.Gronkowski, WR 88 K.Britt, DL 98 T.Flowers

71 játékos játszott valamennyit, 19 nem játszott (a WAS-nál 29!), az utóbbiból tudjuk többen sérülés miatt. (Szegény Langi idén megint végleg ki.) Elképzelhetőnek tartom, hogy az ászainkon és a "biztos sérülteken" kívül többen, így Wynn és JMC is, esetleg kisebb sérülés miatt nem játszottak, azaz nem "kockáztattuk" a játékukat. Jövő héten elválik. Egyetértek abban, hogy a 2 említett játékos "státusza" a csapatnál nem azonos.

Érdekesség, hogy a def stat. 32 védője között ott van egyetlen "támadóként" Develin, aki a ST-ben 2 tackle-t csinált. :)
2018. 08. 11. 12:59
Farkas Joe
Szerintem nem érdemes komoly következtetéseket levonni az előszezonból, ezek a meccsek csak a kerettagságért küzdő játékosoknak fontosak, nem véletlen, hogy Webb és Bentley (Roberts remélem már leadta az öltöző kulcsait, és többet nem kell beöltöznie) voltak a legjobbak, miközben Hogan meg elképesztően érdektelenül és gyengén játszott.
Persze a tavalyi előszezonban azért elég jól kirajzolódott, hogy valami nem oké a védelemmel, remélem idén ők is szintet lépnek, mert, ha nem, akkor megint elúszik a bajnoki cím.
2018. 08. 11. 18:05
anti pass
Szerintem Brady pluszt érdemel mert olyan hollywoodi mosolya volt a vonal mellett!
2018. 08. 12. 06:31
yoki
Hadd kérjem meg a Szerkesztőket,ha nem nagy fáradság, hogy légyszi írjátok oda a nevek mellé a mezszámát is a játékosnak, mert nagyon megkönnyíteni a videós cikkek nézését/ olvasását, főleg most, amikor még ennyien vannak és még ismerkedik csak velük az ember. Ha O vagy D falemberekről írtok, akkor ez még nagyobb segítség lesz. Ezer hálám, ha ez megoldható lenne.
2018. 08. 12. 13:38
Wyatt
Szerintem az a csontropogtató szerelés Ryan Lewisé volt :)
2018. 08. 12. 21:27
csgabor
Igen, sztem is #27-es Ryan Lewis volt, csak a közvetítésben ismétléskor azt hiszem pont Crossenről beszéltek a kommentátorok.
2018. 08. 12. 22:11
Croaker
Valóban a 27-esé volt a szerelés!
Hozzászólás a(z) Vélemények az első előszezon mérkőzés után bejegyzéshez