Menetrend

Veterán corner a csapatnál

2008. 03. 04. 22:24
Szerző: temp
Kategória: Hírek
A mai napon Jason Webster (CB) a New England Patriotshoz szerződött.
A 30 éves ex-Texas A&M játékos a 2000-es draft 2. körében kelt el (összesítésben 48. helyen). San Franciscoi éveket követően megfordult a Falconsban és a Billsben is. 8 éves pályafuátsa során összesen 341 szerelést mutatott be, valamint 11 alkalommal kapta el az ellenfél irányítójának a labdáját, amit 2 alkalommal pontra is váltott. Sajnálatos módon a atlantai éveket szinte végigkísérték a sérülések, míg a 2007-es idényt a Billsben 1 meccs után egy kartörés miatt volt kénytelen befejezni. Bill Belichick mester nyilatkozata szerint: "Webster tapasztalt veterán, aki növelheti a secondary mélységét".

Hozzászólások

2008. 03. 04. 22:43
Matt21
Ezek alapján sok jóra nem számíthatunk vele kapcsolatban! Nem biztos, hogy szezonkezdésre még itt lesz!
2008. 03. 04. 23:20
Tzimisce
Nagyon kellene pár fiatal játékos, akit az öregek betaníthatnának. BB lehetne bátrabb és megpróbálhatna a draftoláskor összeszedni pár jó cornert.
2008. 03. 04. 23:35
nepats
ezek után gondolom, sem Ty, sem Lito, sajnos?
2008. 03. 04. 23:37
temp
BB-re sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy nem elég bátor. Bármennyire is kezd kialakulni az a kép, hogy csak a veteránokat szereti, ez véleményem szerint meglehetősen hamis elképzelés. A csapat tele van nagyon jó korban lévő, relatív fiatal játékosokkal, lég megnézni a DL-t vagy akár az O falat, Maroneyt, Merriweathert, Welkert, David Thomast, és a többi relatív fiatalabb, vagy pont jó korban lévő játékost.

Az igaz, hogy BB szívesen nyúl az LB-k között veteránokhoz, de figyelembe véve a Patriots által játszott 3:4-es rendszert, és BB amúgy sem túl egyszerű LB schemáit ezen nem lehet csodálkozni, egy fiatal játékosnak nem egyszerű ebbe beletanulni. Ellenben a secondary leszámítva Rodneyt nem túl öreg általában.

BB általában agresszíven és jól draftol, sok olyan játékos jön, aki megragad a csapatban vagy ha nálunk nem akkor a ligában. Legalább mi Patriots fanok ne tápláljuk már az idei sláger urban legendet, hogy mi egy Washington féle összevásárolt csapat vagyunk, ahova csak a már nevet szerzett veteránok férnek be. Egyébként nem kell kevesebb bátorság Rodney, Seau vagy Bruschi játszatásához, mint amit egy rookie igényel...
2008. 03. 04. 23:41
temp
uraim!!! ebben a percben nem lehet tudni, hogy ki lesz itt a szeptemberi rajtnál. Rengeteg játékost hozhatunk, akik közül lehet, hogy lesz olyan, aki már a preseasont sem fogja megérni. Ha lehetőségünk lesz Lito megszerzésére (erre szerintem nem sok esély van), akkor senki ne gondolja, hogy Webster miatt nem fogjuk meglépni (bocs Lito, már megvan a CB keret, sajna nálunk nem kellesz:)). Most idehoztuk Webstert, de ha akad egy jobb alternatíva, akkor szemrebbenés nélkül ugyanúgy fogják elküldeni, ahogy most idehívták. Viszont, ha mondjuk a példánál maradva nem hozunk senkit, majd lemaradunk a nagy pickről (mondjuk Lito), akkor ugye bajban leszünk. Könnyebb egy játékost kirúgni, mint augusztusban elkezdeni kapkodni, hogy ki kerüljön a helyére.

Erre egyébként a legjobb példa az undrafted játékosok lesznek. Lesz olyan, aki még 1 hónapot sem lesz a csapattal. Kap egy szerződést, kipróbálják egy pár edzésen, majd kivágják, jön valaki más... Ez az igazi preseason. Mindenki szerződést akar, a csapatok messze a későbbi 53 fős keret főlé töltik a játékosállományt egyrészt azért, hogy próbálgassák az embereket, másrészt, hogy legyen aki a gyakorlásokban résztvesz (nem Moss fog az undrafted rookiekkal gyakorolni, arra majd jön valami ócsó WR, akit a végén jól kiraknak ha nem kell, de ha ügyes, akkor ittragadhat), harmadrészt, hogy ne maradjanak hoppon.

Pont ez a lényeg. Ha Hobbs és a frissen draftolt DB lesz az egyetlen cb a keretben, akkor vajon miért tepernének? Ha viszont lesz 7 CB, de mindenki tudja, hogy csak 4 marad, akkor bizony Elis fiam sem alhat majd az edzéseken, mert könnyen lehet, hogy páran beelőzik... És persze egy undrafted játékosnak, vagy egy sokadik számú helyen rangsorolt FA-nak is megvan a lehetősge arra, hogy felhívja magára az edzők figyelmét, és ha meglátnak benne valamit, akkor szerződést kaphat, foglalkozni kezdenek vele, fejleszteni, sokakból csak 2-3 év után lesz igazi NFL játékos.
2008. 03. 05. 06:53
bradyfan
Teljesen egyet értek viitoval szerintem sincs gond vele hogy ide jőtt egy 30 éves corner. Jo igaz hogy nem fiatal de nem is olyan öreg hiszen 30 év az nfl-ben nem kor legalábbis szerintem. + az is lehet hogy ő itt marad és melette huzunk a drafton fiatal cornert BB-től bármi elképzelhető és ne féltsük tudja hogy mit csinál.
2008. 03. 05. 06:57
nepats
Gaffney is marad, legalább is még 1 évre biztos
2008. 03. 05. 08:39
Boston
Bizony ám :) Bár még úgy tudom még nem erősítette meg a csapatvezetés, de a hírek szerint finoman szólva is jutányosnak tűnő tűnő 2 millióért :)
2008. 03. 05. 10:13
zinedine5
http://msn.foxsports.com/nfl/teamRoster?statsId=17

Itt van egy elég friss roster jelen állás szerint.
Gaffney még nincs benne, mert az még nem hivatalos.
2008. 03. 05. 12:01
sziszko
Gay helyetesítésre nagyon is megfelelő lesz Webster. (Természetesen ha egészséges tud maradni.)
2008. 03. 05. 12:04
sziszko
Amúgy nem ő volt, akit a 2005-ös szezonban még Bethel Johnson is lefutott az Atlanta elleni meccsen. Hú milyen szép TD volt az........
2008. 03. 05. 12:20
Witchdoctor
Kezd alakulni a helyzet, bár a védelemtől félek egy kicsit, de ha az offense odateszi magát akkor kicsit gyengébb secondaryvel is nyerhetőek a meccsek, különösen ahogy elnéztem a 2008.-as kiírást. És kinek árthat egy izgalmas, sok pontot hozó mérkőzés. Nem mintha az idei Washington elleni derbit nagyon bántam volna végignézni.... :)

Mi a véleményetek arról, hogy ha már a Philly lenyúlta Asante-t, lehet nekünk rá kellene hajtanunk LB Takeo Spikes-ra, azt olvastam, hogy bár élő szerződése van, a Philly gondolkodott az elengedésén...
2008. 03. 05. 18:26
cset
Webster.hm jobb mint a semmi,egy gondom van vele(nem láttam,vagy nem emlékszem mikor láttam játszani)idős egy kicsit.
2008. 03. 05. 19:31
ddani5
meg nemtudom h vagytok vele de ezt a Mike Richardsont kipróbálnám mostmár Nickelbacként..??
2008. 03. 05. 21:30
Tibery
Webster szerintem is max egy "áthidaló" megoldás. Amíg Richardson és az esetleges újak nem tanulnak bele a szakmába. Teehát 1 év sztem.
Hozzászólás a(z) Veterán corner a csapatnál bejegyzéshez