Menetrend

Videózás után: Ninkovich interceptionök

2011. 11. 18. 20:52
Szerző: Spigo
Kategória: Hírek
Amikor a múlt héten Tracy White elhitte, hogy futás lesz a  Giants elleni győztes touchdown során, sokan támadták a linebackert, hiszen a szituáció szinte biztos passzt ígért. Most azonban dicséretet érdemel, hiszen tanult a hibájából és magabiztos maradt a képességeit illetően. Két interceptionjével Rob Ninkovich volt az, akit az újságírók a Jets meccs után körülrajongtak, de meg kell említeni White-ot is, főleg a második interceptionnél tett tight end jam-jéért, amilyenre a Patriotsnak egy héttel korábban is szüksége lett volna párszor. Nézzük meg Ninkovich két interceptionjét részletesebben:
Tisztázzuk már az elején: Ninkovich fantasztikus játékot mutatott be a második interceptionjénél. Hatalmas területet játszott be, hogy LaDainian Tomlinson elé belépve lehúzza a labdát és touchdownt érjen el. Azonban az interception nem jött volna létre két fontos feltétel nélkül. Az első és talán legfontosabb az volt, hogy White teljesen letaglózta TE Dustin Kellert, ami megnyitotta az utat Ninkovich előtt az interception felé. Mark Sanchez a Jets irányítója kénytelen volt a futója felé dobni, mert a secondary nagyon jól levédekezte az elkapókat és Mark Anderson is közeledett középen, annak ellenére, hogy csak három emberes pass rush volt.

New York csakis magát hibáztathatja Ninkovich első interceptionje miatt. Újra csak a secondary nagyon jól levédekezte az elkapókat és Shaun Ellis is szépen nyomást gyakorolt Sanchezre, ezért ő a futónak dobta a labdát. A passz nem a legideálisabb volt és fel is pattant Shonn Green kezei közül. Jerod Mayo, aki hátrébb, klasszikus középső linebackert játszott a sok sérülés miatt, szépen életben tartotta a játékot azzal, hogy belekapott a felpattant labdába. Ninkovich megintcsak nagy területet bejátszva irányt változtatott a pálya közepe felé ás ezért volt képes elkapni a labdát, ami nagyon fontos interceptiont eredményezett, hiszen ekkor még szoros volt a meccs.

A meccs előtt sokat beszéltek arról, hogy a Jets képes lesz-e kihasználni a sok sérülést a Patriots linebacker sorában. A futás jól ment a new yorki csapatnak, de a harcot a Patriots linebackerei nyerték, hiszen passz védekezésben kulcs fontosságú játékokat tudtak végrehajtani. Forrás: ESPN Boston

Hozzászólások

2011. 11. 18. 21:04
LaFleur
Ragyogó elemzés, köszi. Világosan látszik, hogy mennyire összefüggnek a DEF egységek játékai, és mennyire következik egyikből a másik. Coverage-INT, pass rush-INT, coverage-SACK, stb. Ezért is voltam az elsők között akik védelmükbe vették a secondaryt a "Down-Up" cikk hozzászólásainál. Már Eli INT-nél a múlt héten is látszott, hogy Carter érintés nélkül roboghatott felé mennyire kellett, hogy Eli elengedje a labdát félelmében (már dőlt hátra) és Arrington meg leszedje. A jammelés miatt meg hetek óta ugatok, most külön öröm volt látni White-ot, nagyszerű volt! Csak maradjon is így.
2011. 11. 19. 12:04
loop80
Ninko nagy király, nekem egyértelműen ő a kedvenc LB-em a csapatból.

Ja, és nem aprózza az INT-ök lehalászását sem: általában kettesével gyűjti be őket (lásd: 2010, Miami)! :D
2011. 11. 19. 12:05
loop80
2011. 11. 19. 17:30
Sektormaster
De azért az öreg Vince is meg szokta mutatni, hogy kell ezt csinálni. :D
2011. 11. 19. 20:46
loop80:
Én is nagyon komálom ett a Ninko srácot!
Az egyik legnagyobb "gondom" ép az hogy most van jópár olyan játékos a csapatban, akit nagyon szeretek, nem tudom eldönteni hogy milyen mezt vegyek
Az O-ból:
Brady
Woodhead
Edelman
és a talán a legnagyobb kedvencem GRONKOWSKI
(lehet hogy én vagyok az egyetlen aki ezt mondja, de Welker-t nem szeretem annyira mint a fennt említett 4 srácot!)
A D-ből:
Baby Vince
Chung
Ninko
talán az kedvencem közülük SPIKES
na és persze ne.feledkezzünk meg MESKO-ról

ez ám a nagy gond XDDD

de az biztos hogy ha szerzek egyet akkor az egy piros throwback mez lesz

mellesleg NINKO tényleg nagy napot fogott ki!
2011. 11. 19. 21:13
lupus
Hat,vegyel mindegyikbol egyet.
En eddig az O-bol nem is gondolkoztam mez ugyben,dr Cannon mezem lesz,az tuti! Csak keruljon palyara.
Hozzászólás a(z) Videózás után: Ninkovich interceptionök bejegyzéshez