Menetrend

Villámreakció és Ups & downs - 11. mérkőzés

2014. 11. 24. 11:11
Szerző: lucas
Kategória: Cikkek

A  New England Patriots újabb magabiztos győzelmet aratott, ezúttal a Detroit Lions ellen győzött 34-9 arányban.

 

A mérkőzés jelentősége: A  Patriots megmutatta, hogy különféle stratégiák alkalmazásával képes győzelmeket aratni – most éppen a megsemmisítő passzvédekezés és a dobásokra építő támadás volt a két fő elem -, és ezzel immár zsinórban a hetedik meccset is sikerült megnyerniük. Ezzel 9-2-vel állnak, amely eredmény a legjobb az AFC-ben (és mivel a Cardinals kikapott, így az NFL-ben is).Igy múlik el a világ dicsősége: Egy héttel azután, hogy Jonas Gray elnyerte "A hét támadójátékosa az AFC-ben" címet, mivel 201 yardot és 4 TD-t futott a Colts ellen, ezen a mérkőzésen a running back egyetlen snapet sem kapott. Mint köztudott Gray elaludt pénteken, így az edzők hazaküldték, nem vehetett részt az edzésen, és ez egy mindenkire vonatkozó szigorú szabály Bill Bellichicknél. Ugyanakkor az is igaz, hogy ezen a találkozón a liga legjobb futás elleni védelmével kellett szembe néznie a  Patsnek, és így  inkább a passzokra alapoztak. Nem véletlenül kapta tehát Vereen a legtöbb snapet , hiszen őrá mint elkapóra is lehet számítani. Nem hivatalos számolás alapján így alakult a running backek pályára lépése:   Vereen (62), LeGarrette Blount (17), Brandon Bolden (2) and Gray (0). 


A meccslabda: Darrelle Revisnek jár. A meccs előtt az volt a nagy kérdés, hogy Revis Calvin Johnson őrzését kapja-e feladatul pályafutása alatt immáron harmadszor, vagy most inkább a jobb formában lévő Golden Tate –et kell akadályoznia, aki 68 elkapásssal rendelkezett a korábbi mérkőzésken. Revis most többnyire Tate semlegesítésén dolgozott, és kijelenthető, hogy eddig ez volt a legjobb meccse Patriotként. Ezen a mérkőzésen megmutatta, hogy a Revis island továbbra is egy lakatlan sziget.


Wright előre lépett a tight endek között. A tight end Tim Wright korábbi legmagasabb snapszáma 21 volt, és ennyit is csak két meccsen kapott:  a Miami ellen szept. 7-én és a Chicago ellen  okt. 26-án. Most ezt magasan meghaladta, hiszen 60 alkalommal lépett pályára annak következtében, hogy a 2 TE/2 WR/1 RB felállásoknál ő játszott Rob Gronkowski mellett ebben a pozícióban. Wright inkább elkapó TE-ként ismert, és ez megnövelheti a lehetőségeit a szezonban. Két TD elkapása volt a mérkőzésen, ezzel immár 6 TD-je van a szezonban.A speciális csapategységek szerepe: Ryan Allen 66 yardos puntja az első negyedben rendkívüli teljesítmény volt,  és nagyon fontos a Pats számára. Egyrészt azért, mert egy rontott long snapet korrigált nagyon ügyesen, másrészt azért, mert meccs azon szakaszában volt ( 3:0-ra vezetett a Lions), amikor nagyon fontos volt az, hogy a Lions ne indulhasson jó mezőnypozícióból. Bár a saját 14 yardról kellett rúgnia a labdát, de megoldotta, a védelem kivédekezte, a támadók a következő drive-ban TD-t szereztek, és utána az ellenfél nem vezetett többször a meccsen. A másik különleges special team teljesítmény Danny Amendola 81 yardos kick off visszahordása volt, amelyet TD követett. Ezek voltak a specail team nagy játékai, amelyek döntően befolyásolták a meccs menetét.


A sérülésektől: A kezdő bal oldali guard Dan Connolly a negyedik negyedben hagyta el a pályát, és a bal lába vagy bokája sérült meg, a pálya szélén az erőnléti edzőkkel vizsgálgatták. Saját lábán ment be az öltözőbe, és nem tért vissza. Kyle Arrington a harmadik negyedben fejsérülést szenvedett (Duron Harmonnal ütközött össze), védekező playben már nem játszott utána, de a special team tagjaként pályára lépett.  A negyedik negyedben Brandon LaFell-nek is el kellett hagynia a pályát. Utána már nem tért vissza, a bal vállát vizsgálgatták.


Egy kis statisztika: A Patriots zsinórban a 14. mérkőzését nyerte meg NFC North csoportbeli ellenféllel szemben, 2002 óta tart ez a sorozat.


Ami következik: Jövő vasárnap lesz a Packers ellen derbi, idegenben a Lambeau Fielden, az esti műsorsávban (22.25-től), amely várhatóan az NFL két nagyon jó formában lévő csapata közötti nagy küzdelem lesz.

( Tudom, győztes meccs után nem illik kukacoskodni, és mindenki hatalmas up, de ha kihagynám ezt a részt, ti lennétek a legjobban megsértődve. :)  a szerk.)Up (avagy legjobbak a jók között)

Ryan Allen – A punter egy 66 yardos bombával mentette a menthetőt, egy rossz snap után kiváló rúgással tartotta kellő távolságban a Lions támadását.

Danny Amendola – Annak ellenére tartotta meg a „visszahordói állását”, hogy a jó returnerként számon tartott  LeGarrette Blount visszatért a csapatba. 81 yardos visszahordással hálálta meg a bizalmat.

 
LeGarrette Blount – Mindössze17 snapet kapott, de ennyi lehetőséggel is kiválóan élt. Két futott TD bizonyítja, hogy hatékony fegyver a red zone-ban. 12 futással 78 yardot ért el. 

Julian Edelman – A receiver  11 elkapása, amellyel  89 yardot hozott, megmutatta, hogy Minitronban még benne van a szikra. Az egyetlen hiba, amely rontja a képet, a  dropja volt célterületen.


Dan ConnollyBryan StorkRyan Wendell – A belső falemberek jó munkát végeztek, pedig az ellenfél nem más, mint Ndamukong Suh and Co. voltak. A Patriots azonban megoldotta a feladatot, és  sikeresen tudott passzolni.

Darrelle Revis – A meccs nagy részében Golden Tate őrzése volt jutott neki, és ez alkalommal végre ténylegesen igazolta a klasszisát.


Tim Wright – Ezen a mérkőzésen háromszor annyi snapet kapott, mint a korábbiakban. Ez jó döntés volt az edzők részéről, 2 TD-elkapás elég bizonyíték erre.

 

Down  (Csak a megszokás kedvéért)

Danny Aiken – A snapper alaposan elszúrta a dobást Ryan Allen puntja előtt az első negyedben.

 

Jamie Collins -A linebacker két büntetést is összeszedett egy drive alatt az első félidőben.


Zach Moore - A rookie DE  kevés alkalommal lépett pályára, ugyanakkor lett volna egy lehetősége elcsípni Matthew Stafford-ot, de nem tudta befejezni a tackle-t.

 
 

Hozzászólások

2014. 11. 24. 11:35
1976gabi
GRATULÁCIÓ A CSAPATNAK.MEGINT BEJELENTKEZTÜNK A LEG ELEJÉRE.VASÁRNAP MARHA JÓ MECCSET VÁROK.REMÉLEM A SÉRÜLTEK EGY TEA UTÁN MEGGYÓGYULNAK.
2014. 11. 24. 11:43
nszgergo
Remélem Connolly rendben lesz. És külön dicséret illeti az új faledzőt, jó kis falat rakott össze (végreee), úgy, hogy a C rookie, mindkét G undrafted...(jó a T-k 1. és 2. körösek, de akkor is)
2014. 11. 24. 11:54
Whitealert
Simább meccs volt, mint amire bárki is számított. Olyan volt, mintha a Lions egy pillanatig sem hinné el, hogy ezt ők akár megnyerhetik.
Egyébként a zebrákról is essen szó, szerintem nagyon rossz ítéleteket hoztak mindkét részről. Voltak kilométeres holdingok, pl. Brady INT-je előtt, Edelman visszahordott TD-nél egy kis simogatásra block in the back-et ítéltek, Ninkon megszámlálhatatlan holding, ellenfél centerére false start, holott semmit nem csinált... Nem tudom a chaten mi ment, de én itt a tv előtt nagyon téptem a hajam a sporik teljesítményén, szerencsére a meccs kimenetelét nem befolyásolták döntő mértékben.
2014. 11. 24. 12:11
mgabor74
A chaten is ment a bírózás, nem alaptalanul szerintem.
2014. 11. 24. 12:33
nszgergo
ha ez így folytatódik, szorosabb meccsek elmennek rajta...
2014. 11. 24. 13:19
BaP
Nem block in The back volt a hívás, és szerintem az az egy jogos volt, a múlt héten elengedtek egy ilyet, most Chung 2 kézzel lökött a védőn, aki amúgy simán földbe verte volna Edelmant.

de az int előtt is, meg meg egy komoly szituban akkora Def interference volt Gronkon, mint a ház, zászló sehol.
2014. 11. 24. 14:59
TenkRew
Volt ott zászló, csak azt is Gronkra sikerült bedobni. :D
2014. 11. 24. 12:08
tommasi
Szép megsemmisítő győzelem volt,a zebrák ténykedése nekem sem tetszett,de most nem osztott nem szorzott.


2014. 11. 24. 12:18
mhatrix
a detroit védelme nagyon erős...szerintem a new england védelme nagyon erős,0 td revis 4 pass deflection és így tovább
2014. 11. 24. 12:22
crucified
Szerintem a sima győzelem nem volt annyira sima győzelem. Köszönjük meg a Lions elkapóinak, hogy nem tették szorosabbá a meccset a drop-ok miatt. Ez azért figyelmeztetőleg kellene, hogy hasson. A Packers ellen nem lesz ekkor mákunk.
2014. 11. 24. 12:28
nszgergo
a dropokhoz hozzásegítettük őket "kis" maszatolással többnyire :)
2014. 11. 24. 12:35
crucified
Az a "maszatolás" általában minden elkapásnál ott van. Volt ott több elkapható a Lions részéről, szóval köszönet érte, hogy nem kapták el.
2014. 11. 24. 13:00
nszgergo
persze azoknál az elkapásoknál van ott, ahol a védő közel van. De közel kell lenni.(és idén nagyon nagy %ban közel vagyunk) Abban a néhány esetben, ahol csak egy picit tisztán volt az elkapó, azokból csinálták is a nagy játékokat. De red zone-ban én nem láttam üresen elkapót :)
2014. 11. 24. 13:02
nszgergo
az megint más kérdés, hogy így is el lehet kapni egy labdát(annyiban jogos h elég nevesek a detroiti elkapók,el lehetne tőlük várni), de sztem akkor sem csúnya dropok voltak, és béna elkapók, hanem jó védekezés
2014. 11. 24. 13:02
A második szinte értékelhetetlen volt - a támadók nagyon kiengedtek.

Az első két negyedben a special teams szállított két lélektani fordulópontot: Allen puntja a gólterületről, amivel csak saját 20-asról tudott támadni a Lions, illetve Amendola kickoff returnje.

Örülök a győzelemnek, de egyáltalán nem volt olyan sima a meccs, mint amit az eredmény mutat.
2014. 11. 24. 13:02
*második félidő
2014. 11. 24. 13:05
nszgergo
ez meg sajnos a már "megszokott" 2. félidei kiengedésünk volt :( De a def hozta a meccset szerencsére.
2014. 11. 24. 13:14
BaP
Egyetértek
Volt két olyan passz Staffordtól, ami a védőtöl lehetett volna elkapás, és mindkettő td lett volna, de elejtették.

Persze ennyi ócska büntetés, vagy épp a bünti elmaradása ( 2 iszonyat Def interference Gronkon) mellett igazságtalan lett volna, ha a Lions közelebb jut.

Az O# nagyon elolvadt a második félidőre, erre JMD kell megoldást keressen.

Amúgy nagy Grat a csapatnak, szép győzelem!
2014. 11. 24. 14:00
zozi
Az nem lehet, hogy már nem akartak többet mutatni a playbookból? Tartalékolnak a jövő hétre is valami újat! :)
2014. 11. 24. 14:21
crucified
A győzelemnek természetesen én is örülök, csak a túlzott hurrá-hangulatot akartam árnyalni.

Viszont ismét jól játszottunk. Én a hétvégén vereségre számítok, de ne legyen igazam. A többit behúzzuk szerintem, 13-3 -al otthon fogadunk mindenkit. A döntőben meg visszavágunk a Packers-nek.
2014. 11. 24. 17:50
komzoz65
Vicces kis meglátás. Baromira nem volt mákunk. Nagyon sima győzelem volt, semmi hitük nem volt, és ők azért csak érezték mi az ábra. Ha véletlen dobnak 2 TD-t, talán megállapodhatunk benne, hogy ennél több semmiképpen nem volt bennük, akkor szvsz 40 pont felett kapnak. A 2. félidő unalomba fulladt konkrétan, és csak a közönségnek, értelme nmás nem volt nyomtunk még egy TD-t. Ha nincs az a fránya Int akkor meg 50 körül lett volna.
2014. 11. 24. 13:53
Boby33
Valami hír La Fell-rol, es a tobbiekről? Vagy még korai? Szerintem LaFell hatalmas up, az elkapásaival nagyon beindította a pats hengert!!!
2014. 11. 24. 16:50
hopi46
A meccs után azt mondta, hogy rendben van, akár azonnal kezdődhetne egy újabb mérkőzés.:-)
2014. 11. 24. 15:10
Lalika
Szép győzelem, sok hibával.
Egy rakás szép akciót rontottunk el sajnos a büntetésekkel.

JE-t nagyon féltem, lehet, hogy kemény legény de azért láttuk, hogy törték rendesen megint.
Tudom kárhozat rám, de pihentetném ahol lehet.
Kell ő még majd a végjátékba nagyon!
2014. 11. 24. 15:11
Foherty
JMD mikor lesz up?
Hetek ota nagyon eros a offense, es raadasul (mar amennyire meg tudom itelni) mindig kulonbozo strategiaval. Szerintem most mar igazan megerdemelne, hogy a sok szidas mellett (helyett) neha elismerjuk a teljesitmenyet :)
2014. 11. 24. 15:22
kolok
Hát szvsz most a játékhívások nem voltak vmi jók
2014. 11. 24. 17:56
komzoz65
Hát igen, kicsit idegesítő volt a menetrendszerű screen, amikor látszott, hogy nem nagyon megy. De. Ez megint egy ligaelit csapat volt -állítólag. Kicsit furcsa azt mondani, hogy nem voltak jók a hívások. A 34 pont nekik kedvező, lehetett volna több. Szóval annyira gyengék mégsem voltak. A legfontosabb megint egy nagyon sima győzelem, messze nem hibátlan játékkal. Green Bayben több kell majd, a PO-ban még több.
2014. 11. 24. 15:24
narbony78
De a defense is! Én az idei év legjobb igazolásának tartom a két cornert! Ezen nyugszik a védelmünk, ami bejelentkezett a liga legjobbjai közé. Ez az öregnek is köszönhető. Szó se róla, egyre javul az offense is, ami Brady, Edelman, Gronk, a futók (mikor ki) és JMD is sokat hozzátesz a győzelmekhez! Bár nem tudom hova tegyem Brady 3 INT-jét két meccs alatt...
Én jó meccsre számítok a hétvégén. Mondhatni, belefér a vereség. Inkább most, mint a PO-ban. A MIamitól viszont tartok még otthon is. A Denver vért és verítéket kiizzadva tudta csak megverni őket! Nagyon összeálltak az idén. A többi meccset hozni kell az első kiemeléshez.
2014. 11. 24. 16:51
hopi46
ADenver meccs után up volt.
2014. 11. 24. 15:21
kolok
Csak az én szemem bántotta ez a teljesen egyoldalú játékhívás? Mire volt ez jó? Értem én h Gray doghouseban volt,de akkor miért nem futtatták többet Blount-ot? Csak azért h megmutassuk h csak kizárólag passzal is meg tudjuk verni a Detroitot? Értem én hogy a Detroit runD-je nagyon jó,de ennyire egyoldalú játékhívást nem érzek indokoltnak,főleg nem ilyen előnyben
2014. 11. 24. 15:26
narbony78
Minden meccs más séma. Ezen a napon ez volt az, amit játszani kellett. Győztünk? Ennyi...
2014. 11. 24. 18:03
komzoz65
Mire volt ez jó? Mondjuk egy sima győzelemre? Minek most futni, amikor nem kellett. Múlt héten az kellett. Nagyon fontos, hogy maradjanak el nem koptatott formációink is a további meccsekre. Most már nagyon figyeltek Gronkra, ezért elő kellett venni az edig szándékosan jegelt Wrightot. Szerintem eddig konkrétan mndent elkapott amit rá dobott TB. Szerintem óriási, hogy mindig tudunk lépni valamit amire az ellenfél nem tud reagálni.
2014. 11. 24. 23:16
bence.szel
+1
nem is értem kolok felvetését :D az a lényeg, hogy minden héten az ellenfél játékára szabottan tudunk kialakítani egy gameplan-t és ez átlagosan 20 pontos különbséget eredményez az elmúlt 7 meccsen. Kell ennél több?
2014. 11. 25. 10:57
kisdef
Döbbenetes, hogy felrakunk 34 pontot a liga legjobb védelmének, és még utána van, aki fanyalog a "teljesen egyoldalú játékhívás" miatt. Ez már olyan szinten minősíthetetlen, hogy magam meg sem próbálkozom vele. xD
2014. 11. 25. 14:59
kolok
Hát hogy a kérdés (!!) volt a minősíthetetlen ,vagy ez a visszaböfögés volt az,azon lehet vitatkozni... Nyilván a halom HC-OC nem ért hozzá,aki 20 pontos előnyben általában futtatja a labdát. Azt azért Tőled is megkérdezném,amit pár sorral lejjebb feltettem,hogy ha 27-9nél szetcsapják Gronkot,vagy JE-t ,amire bőven lett volna esély,akkor is ilyen lelkesen tapsikoltál volna??? Nyilván működött a passz, a DET runD az egyik legjobb,de nagy előnyben mindenki a legrizikomentesebb megoldást választja. Mi azonban nem azért nem futottunk,mert nem működött,hiszen meg sem próbáltunk. Amúgy a csapat nagyszerűen teljesített es minden dicséretet megérdemel és amit felvetettem az sem kritika volt,egyszerűen nem volt érthető számomra,hogy amikor mar gyakorlatilag eldőlt a meccs miért kell még erőltetni a passzokat es az esetleges sérülés veszélyt a futás helyett.
2014. 11. 25. 17:35
kisdef
Szerintem vegyél be valami nyugtatót, pajti. xD
"Csak az én szemem bántotta ez a teljesen egyoldalú játékhívás? Mire volt ez jó? Értem én h Gray doghouseban volt,de akkor miért nem futtatták többet Blount-ot? Csak azért h megmutassuk h csak kizárólag passzal is meg tudjuk verni a Detroitot? Értem én hogy a Detroit runD-je nagyon jó,de ennyire egyoldalú játékhívást nem érzek indokoltnak,főleg nem ilyen előnyben"
Ezt írtad, szó sem volt ebben a hozzászólásban sérülésveszélyről(úgy tűnik, hogy most ezzel próbálod magad menteni, meg böfögésnek minősíted, ha valaki nevet a hülyeségeden, lelked rajta), de sajnos ez egy kemény sport, benne van a sérülés, Gronk kéztörése egy jutalompontnál való blokkolásnál jött össze, minden játékban benne lehet a sérülés, a futójátékokban is... A PO-ig se JE, se Gronk, se Brady, sőt még BB se kelljen ki az ágyból, így tuti nem sérülnek meg, te meg ne írj kommenteket, mert meghúzódhat az ujjad gépelés közben, és ezzel szerintem nem mellékesen sokunknak örömet is szereznél. ;)
2014. 11. 24. 15:57
pointer01
Annyiszor szidtuk Hightowert, de mostanában elég jól muzsikál! Most ő a füles ember, és egész jól terelgeti a fiúkat! Végre odateszi magát!
Nekem egyre jobban bejön, és nem sérülékeny.
2014. 11. 24. 16:09
max350
Egy sima győzelem után ennyi-sírás rívás! Valaki a nap folyamán telesírt egy 200-as csomag zsepit, mert "csak" 25 ponttal nyert a csapat? Nem hiszek a szememnek!!!! Persze, voltak hibák, de nem nyert még senki novemberben SB-t!
És hol van az már, hogy Mankinst és Kellyt sokan visszasírták!
2014. 11. 24. 17:18
karuly
+1
"Sírva vigad a Magyar..."
2014. 11. 24. 18:07
Macska
+1, én pont ugyan ezt éreztem.
2014. 11. 24. 19:29
Tibi Twelve
Igen, ez baromira zavaró, persze jöhetnek most a kommentek h ha nem tetszik nem kell olvasni, de akkor is...ok hogy a játékosoknak nincs tökéletes meccs, de a szurkolóknak se?
Én csak most kezdem elhinni h tényleg ennyire jók vagyunk, még Bruschi is leírta a csapatot kicsit szeptember végén.Most meg mi vagyunk a legjobbak a ligában, legjobb mérleggel.
2014. 11. 24. 21:54
Lucius
+1
Tiszta depressziós leszek tőletek. :)
450 yardot szerzett a csapat a rettegett, ligaelit védelemmel szemben, de ez még mindig kevés egyesek szerint. Szerintem ha muszáj lett volna (pl. hátrányban játszik a csapat) még 2 TD simán benne volt az O#-ben. Talán legyen ennyi elég.
Az meg, hogy a Leons játékosok elejtették a labdát és csak ezért ment jól a meccs, az még viccnek is rossz. Mintha a Patsnél senki nem ejtette volna el. Ennyi erővel a Lions a Patsnek (és a bíróknak) köszönheti az INT-et, és hogy nem kaptak még egy TD-t. Vagy az remek védekezés volt?
Ahogy én láttam a meccset, a Lions O# teljes mértékben inkompetens volt a meccsen (könyörgöm, még TD-t sem szereztek), a 3. negyed felétől garbage time volt a Pats részéről (és jól is tették). Lefell még így is majdnem ráment. Megjegyzem, még a meccs előtt írtam, hogy nem tudok komolyan venni egy csapatot, amelyik 6 pontot szerez egy meccsen. Szerencsére igazam lett. A csodás védelmükkel örülhetnek, ha a playoff meglesz nekik (Mondjuk Megatront sajnálom… nem ezt érdemli).
Péppé vertük a Lionst, ez van. Ettől még simán kikaphat a csapat az összes hátralévő meccsén, de ne találjuk már ki, hogy ezen a meccsen bármi esélye volt a Lionsnak (9 pont = 0 esély).

2014. 11. 24. 23:18
bence.szel
2014. 11. 25. 08:45
nszgergo
2014. 11. 25. 08:58
kolok
Nekem meg az böki már rohadtul a csőrömet,hogy nyertes meccs után ha már nem nem adja oda a SB-t előre és csak kérdezni mer vmit,akkor azonnal megy a beszólás! WTF?Hol sírtam én hogy csak 25 ponttal nyert a csapat? Vagy mi volt a "sírás" egyáltalán? Tele van már a bakancsom már ezzel az oltással! Meg mertem kérdezni,hogy +20 pontos előnynél mi a tosznak kell zsinórban 11 passzt behívni és nem futással ölni az időt? Ilyen előnynél 50+ passzkísérlet? WTF? Nagyon kíváncsi lennék,hogy pl ha 27-9-nél szétcsapják Minitront ( mint ahogy előtte már többször is óriásit kapott) vagy Gronkot,akkor is azt mondanád,persze ez tök oké ,hiszen nyertünk? Nem kritizáltam semmit,még azt is leírtam,hogy vmennyire védhető is a DET runD-je miatt,csak kérdeztem vmit
2014. 11. 25. 17:02
max350
200-as papírzsepi van?
Ja, ilyen alapon ne menjenek ki a kezdők mert megsérülnek! Sőt, majd Maddenben lejátsszák az öltözőben a csapatok, nehogy megsérüljön valaki! Ez egy kőkemény sport és vannak sérülések! Gronk egy egyszerű jutalompont blokkolásnál törte a kezét!!!!
Ja, és ha nagymamámnak töke lett volna ő lett volna a nagypapám!
2014. 11. 25. 19:09
Tzimisce
2 dolog:
1. A KC meccs előtt többen joggal panaszkodtak, köztük én is, mert lehetett érezni, hogy gond lesz. Lett is. Ezért néha bizony jogos a panaszkodás, de ezt a csapat is tudja.
Itt azonban nem erről van szó, szerintem garbage time ment, ezért nem erőltették túl magukat. Jó volt a védelem.
2. Passzal is lehet időt ölni, pláne, ha középre megy. Ne feledd, a futást nagyon jól ölte a Lions, alig volt futott yardunk. Egy 3 and out nem igazán öli az órát...
2014. 11. 24. 17:25
matcha
Jók voltunk tegnap (legalább is az első félidőben...). Nagy részével egyet értek, de downba tenném a zebrákat (és a gamepass-t is).

OFF
Lynch tegnapi interjúja. :D BB tuti lájkolja. :D
http://tdmagazin.hu/hirek/lynch-megtorte-a-csendet
2014. 11. 24. 22:33
mammut
Eddig csak a játékát szerettem, de ez a nyilatkozat is hatalmas... :)
2014. 11. 25. 10:33
loop80
Szerintem nem "hatalmas" a nyilatkozata, mert máskor sem képes érdemi kommunikációra. Lynch kb. annyira összetett személyiség, mint egy záptojás...
2014. 11. 24. 18:03
Bruschi85
A vártnál is simább győzelem lett, az első félidőben eldőlt 24-6-nál, nem éreztem, hogy itt a Lions nyerhet, összességében 9 ponton sikerült tartani Lions O#-t TD nélkül ismét, a Pats O# fal szépen teljesített megint, sikerült megvédeni Brady-t Suh-éktól. Gray mellőzése nagyon nem tetszett, hiába Blount TD-k.
Bár sokat szoktam bírálni, de Revis nagyon jól játszott, ahogy az egész secondary és D# is, nyugodt, könnyed győzelem volt, lehet készülni a Packers ellen, kemény menet lesz.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats!
2014. 11. 24. 18:26
csimbi
OFF
Vki tudna nekem segíteni abban hogy hol tudom magyar kommenttel letölteni a meccset? Volt v. van ncore belépőm de azt írja ki hogy hibás név vagy jelszó. Lehet letiltottak? De akkor miért nem jelzik felém.
Előre is köszi!
ON
GO PATS!!
2014. 11. 24. 19:29
Bruschi85
Szia Csimbi!

Az említett oldalon még nincs fent a magyarul a meccs. Eredeti kommentárral megtalálható az általam korábban is linkelt nem regisztrációs oldalon.
Próbálj meg először jelszóemlékeztetőt kérni, de leírhatnád a felh.neved, megnézem beléptek-e vele azóta.
Nem hinném, hogy letiltottak, ha nem sikerül belépni itt próbálj meg érdeklődni. webmaster@ncore.cc

Üdv.
Bruschi85
2014. 11. 24. 20:49
lukacstamas
Azért, ha valaki tud egy magyar nyelvű letöltési lehetőséget, szívesen venném én is. :-)
2014. 11. 25. 10:13
csimbi
Szia

Bagipatriota a felhasználói nevem. Előre is köszönöm

Csimbi
2014. 11. 25. 19:16
Bruschi85
Szia Csimbi!

Megnéztem, beléptek vele, legutóbb itt járt:
2014-11-25 17:59:28

Ha nem te voltál, mindenképp jelezd, az általam megadott címen.
Egyébként felkerült a C8-as közvetítés az oldalra.

Üdv.
Bruschi85
2014. 11. 25. 23:12
csimbi
Nagyon köszönöm
Üdv
csimbi
2014. 11. 24. 22:49
hopi46
http://sport-video.org.ua/en.html
Tökéletes minőség!
2014. 11. 24. 22:50
hopi46
2014. 11. 24. 19:26
DeXTeR
"Én nagy arányú győzelemre számítok! 3 hete minden meccs előtt féltünk hogy na majd most jön a pofon mert a Bears, a Denver, a Colts milyen erős csapat...aztán mindegyik meccsen esélyt nem adtak a srácok hogy megverjék őket. Annyira egyben vannak a fiúk (sokkal erősebbnek érzem a tavalyinál a csapatot) hogy bárkit képesek nem megverni, hanem a játék minden elemében felülmúlni. Én abszolút nyugalommal várom a holnapi meccset, remélem igazam is lesz. A Packerstől kicsit tartok, de tőlük is erősebbnek érzem a Pats-t. Bár tény és való nem sok Packers meccset láttam, lehet naívan hazabeszélek, de úgyérzem hogy ez az év más lesz mint az elmúlt évek, és február elején vigyoroghatok vagy 2 hétig melóba. :)"
Tartom a hosszászólásom, eddig bejött.
A Lionsnak az első perctől szerintem reális esélye nem volt.
Nagyon tetszik, hogy mindíg van 1-1 játékos aki villant, nem pedig mindenki. Coltsot szétfutottuk, most a Passzjáték működött a Lions ellen. Hétvégén lehet éppen Tyms fog robbantani, vagy megint Gray...Nagyon összeállt a Secondary is, aminek nagyon örülök, végre jó látni a védőket is a pályán. #24' nagyon állat, és akiről nem sok szó esik, az Chung. Nagyon örültem anno is neki, bántam hogy elment, de mióta megszereztük újra, nagyon jó formában játszik, jól illik DMC mellé. Megatront és Tate-et is leszedték a pályáról (bár lions topicban írták hogy CJ nem egészséges, de én mégis örülök. Ő még "1 lábbal" is életveszélyes) A Detroiti retteget falból nem sokat láttunk, félelmetes ahogy az Oline összeszedte magát, TB is ficánkol. Az INTet nem varrom a nyakába, ordenára mezráncigálás volt Gronkon...Az is tetszett, hogy pl tegnap nem Gronk volt fókuszban. Végre TB se erőlteti csak őt meg Edelmant. Apropó Minitron...imádom, a kedvencem, de tegnap szinte vártam mikor marad lent, olyanokat kapott pár perc alatt...Vele vigyázni kell , kell még későbbre is. Néha tehermentesíthetnénk...
Összegezve, jelenleg nem nagyon látok gyenge pontot a csapatnál...futó poszton jók vagyunk, WRek is, Fal is, Védelembe talán a védőfal még billegális, illetve Ninko terhelése...bár nagyon félek egy sérülés hullmától, ami eddig úgy ahogy elkerült minket (persze Mayo és Ridley hiányzik, de tavaly sokkal rosszabbul álltunk)
GB ellen egy pontgyáros, de 1 TDnyi különbséges győzelmet várok!
2014. 11. 24. 20:13
narbony78
Minden attól függ csak, hogy ki marad a végén! Minden dicséretem a támadószekcióé, hogy így összekapták magukat a Cheefs zakó után, de az ász a védelem! Végre top védelmünk van, ami igazi SB esélyessé teszi a csapatot! Bárkit el tudunk kapni, ha jól összerakja az edzői stáb a gameplant! Go Pats! Külön köszönet az eddigi kiemelkedő cikkekért, magyarázatokért és munkáért az oldal szerkesztőinek is. You are awesome! Csak így tovább srácok!
2014. 11. 24. 22:54
hopi46
BB Ninkoról:
"Rob egy kemény horvát kölyök"
2014. 11. 25. 10:36
loop80
2014. 11. 24. 23:02
frazer0819
Ez már a Bears elleni meccs óta bennem van, de Revist nem akarom látni elmenni jövőre, még ha 20 milliót és kell neki adni:D
2014. 11. 25. 09:07
Levis
+1
Annyit ne azért ne :-), de maradjon ha törik ha szakad...
2014. 11. 25. 09:15
nszgergo
jaja inkább szerződés hosszabbítás lesz amit mutatott is előre a szerződése, csak azért nem 1 évre szólt, h ne lehessen tagelni. ezzel a teljesítménnyel pedig meg is kapja. +2-3 évre tőlem akár évi 10 garantáltat is kaphat, annyit megér. és lehet kér is :)
2014. 11. 25. 00:18
hopi46
Egy-egy megjegyzésem lenne a játékkal ill. néhány játékossal kapcsolatban.
1. A liga eddig legjobban, helyenként kíméletlenül, védekező ill. 2 elit elkapót "birtokoló" csapata ellen nem lehet folyamatosan jól játszani. (Ezt a fanyalgóknak!) Olyan ritkán van az NFL-ben, hogy az egyik csapatnak egy mérkőzésen minden sikerül, a másiknak meg semmi. Nekünk most sokkal többminden sikerült, főleg a két RZ-ban. 6 yard/down átlag a támadásoknál és 0 TD a védelemnél! Mit kell jobban csinálni egy meccsen? Ha... pedig az amifociban sincs. A momentumokat is mi ragadtuk meg jobban, és a ST-ünk (Allen, Dola stb.)is sokkal jobban teljesített.
2. Most már azért dicséretet érdemel az a scout csapat is, akiknek a munkája eredményeképpen Ayers, Branch, Casillas úgy játszik, mintha az egész felkészülési időszakot nálunk töltötték volna.
2014. 11. 25. 00:35
ott a pont + valszeg DeGooglet sem véletlen szeték össze Scar helyett :D
Scoutokhoz meg még annyit, hogy szokás aprítani őket (és BBt) a draftok miatt, de mint azt tudjuk ez legalább annyira szerencsejáték mint "tudomány", kérdezzük meg csak az elmúlt évek 1/1 1/2 stb választó csapatokat a "tuti" választottjaikról: RG3, T. Richardson, Blackmon, Claiborn, Bradford, Fisher, Jockel, Dion Jordan vagy akár Clowney
a múltból Leaf 1/2(Manning után) vagy Brady 6/199... nagy szerencsénk van ,hogy Bobby Grier-nek ennyire megtetszett Brady
a drafton nincs tuti, "In Bill We Trust"
2014. 11. 25. 09:18
tottingetosz
Pont ezt nyugtáztam elégedetten én is. A piacról hozott játékosok majdhogynem befoltozták a csapat hiányosságait. Revis, Browner óriási előrelépés ahhoz, mint amikor nyeltük a nagy játékokat, yardokat, mint kacsa a nokedlit. Ebbe az egységbe jól illeszkedik Chung is. WR LaFell és T Wright remek, megbízható célpont. Önmagában lehet kevesek lennének, de Gronk és JE mellé zseniális igazolások. (Persze egy QB is kell hozzá...) Ayers nálam steal, de a többiek is hozzá tudnak tenni valamit. Ehhez jönnek a fejlődést mutató LB-ink. (DH,JC) RB poszton az utolsó két meccs a bizonyíték a jó scout munkára, igaz, az O-fal is nagyot fejlődött. Plusz a futásoknál ne feledkezzünk meg Develin több szerepéról sem. Nekem nagyon tetszik, hogy majdnem mindig ő az első a TD-k ünneplésénél. Aki kimaradt, az is becsülettel teszi a dolgát, ahogy a ST is. Szóval kereknek tűnik a dolog, egyben van a csapat. Maradjon is így! Szintentartó értékmérőink még lesznek: Packers, Chargers, Dolphins. Hiszek Billben, és azt gondolom, joggal reménykedhetem a végső sikerben is. Go Pats!
2014. 11. 26. 08:26
vhs-box
Griffin kuka Wahsingtonban.Mit gondoltok, egy trade jövő tavasszal érte?2 év padozás ,és van egy extra tehetség Brady utáni időszakra. Én örülnék nagyon, így akár lemondok Hackenberg-ről is :-)
2014. 11. 26. 10:29
gronk93
?!?!?!?!?!?!?!?!!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Tehetség ? :o
2014. 11. 26. 13:12
Lucius
Szerintem nem rossz játékos, csak rossz a csapata.
2014. 11. 26. 15:44
darth king
Griffin? Nem rossz, de minek? Én a padra teljesen elégedett vagyok G.-vel, és fejlődési potenciális van benne.
2014. 11. 26. 21:08
Lucius
Nem mondtam, hogy kell nekünk, csak hogy jó játékos. Szerintem sincs most helye a
Patsben és nem is akarna ide jönni, hogy évekig ücsörögjön TB mögött. Simán elmegy majd kezdőnek valahová (pl.:Eagels).
Hozzászólás a(z) Villámreakció és Ups & downs - 11. mérkőzés bejegyzéshez