Menetrend

Vrabel, mint védőügyvéd

2008. 02. 08. 17:19
Szerző: bart
Kategória: Cikkek
A Honolulun tartózkodó Mike Vrabel elmondta véleményét a Super Bowl végén történtekről.
www.boston.com A linebacker Mike Vrabel, aki először vesz részt a Pro Bowlon, erőteljesen védte a csapat edzőjének, Bill Belichicknek az 1 másodperccel korábbi levonulását a Giants elleni Super Bowl alkalmával. Belichick fürge távozása sok kritikát váltott ki médiaszemélyiségekből és kommentátorokból, valamint jó alapot nyújtott olyan késő esti talk-show vezetők monológjának, mint például David Letterman. "Az ellenfél játékosai is a pályán voltak, a fotósok is a pályán voltak. Véleményem szerint Bill azt tette, amit minden edző tett volna. Tisztességesen elismerte a győzelmüket." -mondta tegnap Vrabel. "Nem fogunk csak ott ülni, és elvenni a győzelmüket vagy az ünneplésüket. Mit kellett volna Billnek tennie? Lehívni a fotósokat? Úgy gondolom, megadta a kellő elismerést a Giantsnek, és nem hinném, hogy bárki tiszteletlen akart volna lenni. Mindenki [a Patriotsnál] dühös volt, de ha ott van mindenki a pályán, mit tehet Bill Belichick hogy lejöjjenek onnan?" Vrabel úgy tűnt, hogy megsérült a negyedik negyedben, amikor egy fumble után vetődött, de azt mondta, az eset rosszabbul nézett ki, mint amilyen valójában volt. "Beütöttem a fejemet a talajba." -mondta. "De időt kértünk, így nem gondolom, hogy bármennyit is kihagytam volna." www.boston.com Vrabel, aki 11 éve van a ligában és 2009-ig szól a szerződése, 33 éves lesz augusztusban. Ő is tagja annak az öregedő linebacker csoportnak, ahol megtalálható Tedy Bruschi (35 éves lesz júniusban) és Junior Seau (aki nemrég lett 39) Lehet, hogy a 19. meccs már sok volt nekik? "Úgy vélem, amikor veszítesz, a kort mindig megemlítik, de ha nyersz, az emberek nem nagyon foglalkoznak vele. Amikor nyerünk vagy jól játszunk, akkor tapasztaltak vagyunk. Amikor kikapunk, máris öregek vagyunk. Ilyen egyszerű ez." A csapat legtöbb sackjét elérő (12,5) játékos elismerte, hosszú szezon volt ez a 30 fölötti bandának. "Nagyon sok snapet játszottunk. De a csapat mindent beleadott. Nem tudtunk megcsinálni a fontos játékokat a meccs végén, de én újra ezzel a társasággal mennék ki a pályára megpróbálni." Amikor arról kérdezték, hogy meddig fog még játszani, Vrabel megvonta a vállát, és ennyit mondott: "Addig játszom, amíg jól el tudom végezni a feladatomat." Pat Bigold boston.com Képek: www.boston.com és www.nfl.com

Hozzászólások

2008. 02. 08. 17:55
cset
Ezért támadni BB-t?Baromság!
2008. 02. 08. 18:54
Nora
Szögezzük le nem a Giants támadja (viták elkerülése végett), hanem szokás szerint a riporterek és az újságírók, akik mindenre ugranak...
2008. 02. 08. 19:04
cset
Ha az sb elött nem sikerült a Pats-et kikezdeni,akkor utána,miért is ne?
2008. 02. 08. 19:05
temp
hát... én örülök, hogy támadnak minket, és foglalkoznak velünk. sokkal jobb érzés, mint például lesajnált kiscsapatnak lenni, akit mindenki próbálna megdícsérni, csak nincs mivel (ugye, Mr. Mangini :P)
2008. 02. 08. 19:08
Nora
Nana... én csak dicsérő szavakat olvasok Eli " Hudini" Manningről :D ( meg a Ginatsről... csak szét kell nézni) :D
2008. 02. 08. 19:10
temp
bűűű... ezentúl tényleg muszáj lesz Eli - Hudini -Manningnek hívni :( :( :(

Pedig én imádtam az Eli - dobj egy picket - Manninget, ez az új meg nem tetszik annyira :)
2008. 02. 08. 19:19
Nora
:D
Hát az a helyzet, hogy ez van....
Hudini gyerek lett belől :D (és azt kell mondjam nem érdemtelenül... )
2008. 02. 08. 19:54
Tudjátok, mikor láttam BB-n utoljára piros pulóvert? Tavaly, amikor kikaptunk a Coltstól Foxboróban. Már amikor a meccs elején megláttam rajta, akkor sem örültem. Követelem vissza a szürke szakadt ujjút!!!
2008. 02. 08. 20:10
cset
A 39. szezonban is pirosban volt,amikor kikaptunk a Steelers ellen,piros pulcsiban általában nehéz meccseket látunk.Szürke pulcsi BB-re.
végül is ,egész szezonban támadtak,kibírjuk.
2008. 02. 08. 20:28
Magdolna
Most néztem végig a meccset.Jó fejek az újságirók,azon az egy másodpercen múlt minden? Elképeszt az emberi butaság!Ezen fognak csámcsogni? A 18-0 és az egész szezon megsem történt?
2008. 02. 08. 22:24
Nora
Nem is értem, hogy a babona nem is számít? :D Nem hiszem, hogy sok pirospulcsit látunk még....
Magdolna: tudod mi a gáz? az, hogy láttam én erről egy szavazást, hogy a Pats 18-1-es szezonját most kudarcnak kell e felfogni, és az embreke 75% azt mondta, hogy igen.... Persze a super bowl volt a cél, már az első meccs előtt, és így, hogy nem lett meg ez csalódás, de kudrac lenne e a 18-1??? Nem hiszem.
Persze majd az idő megszépíti... Bár nem is kell, mert egy super Bowl tudta volna csak még jobban megszépíteni.
2008. 02. 08. 22:32
temp
a szkeptikusabb szurkolók sokkal rosszabb szezont vártak. Én is azok közé tartoztam, akik azt monddták, hogy a jelenlegi védelem nem elég a PO-ban 1 körnél többre (természetesen úgy, hogy WC csapatot verünk meg). Akkoriban még meg is kaptuk, hogy a pats szurkolók a legpesszimistábbak. azóta nagyot fordult a világ
2008. 02. 08. 22:58
Magdolna
Tiszta szivből sajnálom azt a 2/3-ot aki az idei szezont,az utolsó meccsen elért eredmény alapján értékeli.Ezt a játékot sem gépek,hanem EMBEREK játszák.Egész évben ,minden meccs után vigyorgó Pats drukkerek beszéltek a felejthetetlen élményről,az éjszakai meccsről.Az év utolsó játéknapján veszitettünk.A hibáink után a következő szezonban reméljük ezeket a hibákat elkerüljük,és megnyerjük azt az utolsó meccset is.Az idei eredményre pedig(szerintem)nem kell gyógyir sem az idő sem más nem kell,hogy szépitsen.Igy szép ahogy van.De ez csak az én véleményem.
2008. 02. 08. 23:46
Proxi
Egyetértek Magdolnával! Hány olyan meccsünk volt ebben a szezonban ami után csettintettünk. Rengeteg! Milyen jó kis szezon volt ez. Öröm volt minden pillanata. Hihetetlen play-eket láthattunk. Megvan az összes meccs itthon. A Giants elleni meccs a kedvencem. Mindig ugyanazt a borzongást érzem a rekord TD-nél. És a legvége... Ennél felemelőbb érzés nincs egy szurkoló számára mint, hogy a csapata mint amikor csapata veretlenül nyeri a bajnokságot. ( jelen esetben az alapszakaszt) Az biztos, hogy sok olyan megmozdulás volt ebben a szezonban amit még élek nem felejtek el.
2008. 02. 09. 00:04
Nora
Így van :) nekem a szezonról ez a két jelenet jut eszembe elsőre:
Brady-Moss-Brady-Gaffney-TD :) Na meg a fake Statue of Lyberty :D
2008. 02. 09. 01:10
fanette
Köszönet az interjúért, a fordításért, na meg az ilyen csodás játékosokért, mint Vrabel, aki miatt is szeretem a patriótákat! Örülök, hogy őt már tuti láthatom játszani a hazafiak színeiben! GO PATS!
Hozzászólás a(z) Vrabel, mint védőügyvéd bejegyzéshez