Menetrend

Warren és a műtétek

2009. 04. 10. 20:39
Szerző: DoM
Kategória: Hírek
Patriots defensive end Ty Warren még januárban feküdt kés alá, hogy rendbe hozza ágyéksérülését (izomszakadás baloldalon és kisebb beavatkozás jobboldalon) valamint ezzel kapcsolatban sérvműtéten is átesett. 2008-ban három mérkőzést kellett kihagynia sérülése miatt, és további négy találkozón nem volt száz százalékos állapotban. Warren legutóbb úgy nyilatkozott, hogy a júliusi training camp kezdetén már teljesen rendben lesz.
Ha minden jól megy, azt hiszem kész leszek addigra, mondta Warren. „Azon kívül nem tudok mást mondani, mint ahogy jelenleg érzem magam. Úgy gondolom, hogy már a júniusi mini-campen is ott leszek, és részleges edzésmunkát fogok végezni, hogy ez pontosan mit jelent még nem tudom. Nem tudom, hogy pontosan milyen feladatokat hagynak majd elvégezni. Most ennyit tudok mondani. Ez a helyzet.” A már korábban említett orvosi beavatkozások mellett a 28 éves Warren azt is elárulta, hogy februárban a jobb térdét is megtisztították. A hetedik NFL idényébe lépő játékos azzal viccelt, hogy olyan ez, mint amikor 60 ezer mérföld utáni szervizen megy keresztül egy autó. „A tavalyi év ellenére nagyon szerencsésnek érzem magam. Az egyetem óta először kellett műtéten átesnem. Remélem a következő beavatkozásra legalább ugyanennyit kell várni. Az nagyon jó lenne.” Warren azt is elmondta, hogy kedden engedték az orvosok először futni a műtétek óta. „Nem ez volt életem legkellemesebb napja a futással, de már jobban érzem magam. Semmi sem hátráltatott, és nem történt semmi, ami rossz irányba terelné a rehabilitációmat. Jó úton haladok.” Warren 2007-ben öt évvel hosszabbította meg szerződését a csapattal, így 2013-ig élő szerződése van. Tartalék defensive end Mike Wrighttal tavasszal kötöttek szerződést négy évre. Rajtuk kívül, azonban a védőfal többi meghatározó tagjának (NT Vince Wilfork, RDE Richard Seymour, DE Jarvis Green, NT/DE Le Kevin Smith) az év végén lejár a szerződése a Patriotsnál. „Természetesen foglalkozunk a dologgal, de minden helyzet más és más. Nem akarok cliché-vel dobálózni, de tudom, hogy időről-időre beszélnek erről. Legjobb esetben mindenkivel sikerül újból megállapodni, de a valóságban ez nem biztos, hogy meg fog történni, mert annyi összetevője, eleme van ennek a csapatnak, hogy mindenkinek nem lehet a kedvére tenni. Ha az én szemszögemből nézem, nyilván azt szeretném, ha mindenki itt maradna, de tudom, hogy itt üzletről van szó. Minden évben ez van. Reméljük, hogy így és így alakulnak a dolgok, de a végén úgyis a valósággal kell szembenéznünk. Csak saját magammal kell foglalkoznom. Ki kell mennem a pályára és jól kell teljesítenem, amivel tartozom a csapatnak, és ezzel hálálom meg a szerződésemet. Továbbra is ebben a szellemben fogok cselekedni, mert amit a többiek kapnak, abból az én családom nem fog megélni, igaz? Ettől még ők nagyon jó barátaim.” Reiss’ Pieces

Hozzászólások

2009. 04. 10. 21:43
bradyfan
Korrekt nyilatkozat tőle. Tudja ő is hogy nem biztos hogy minden alap embert megtudunk tartani. Valahogy ezért is érzem azt hogy második körben jönni fog egy DL pick.
2009. 04. 11. 04:04
flyboy
Sőt, szerintem az eddigi legsokatmondóbb nyilatkozat!
2009. 04. 12. 20:34
zoli
Szerintem is jó nyilatkozat és azt is remélem hogy megint jól fog játszani.
2009. 04. 14. 08:04
bradyfan
James Harrisont újraszerződtette a Steelerst. Jó lenne esetleg Wilforkrol és Mankinsről is hallani ilyen híreket. Remélem sikerül velünk még idén megegyezni mert jövőre nem sok esélyünk lesz hogy megtartsuk őket.
2009. 04. 14. 09:25
Wakkow
Jó lenne meghosszabítani velük a szerződésüket, de nem olyan magas fizetéssel mint amit Harrison kapott...
bár teljesítményben szerintem Wilfork is van olyan jó a maga posztján.
2009. 04. 14. 09:37
Harrisonnal elsősorban azért hosszabbítottak most szerződést, mert "csak" 1.4 milliót keresett volna idén, egy olyan év után, mint amilyet tavaly futott. Gondolom egyik félnek sem lett volna jó, ha elmérgesedik a helyzet, az év védőjátékosával meg úgy tűnik még Pittsburghben sem tudják megengedni, hogy garasoskodjanak. Ugyanakkor a nagy összegről mégis lehet vitatkozni, hiszen egy 30+ éves játékosról van szó.

Nálunk Mankins (2.2 millió), Wilfork (2.8 millió) és főként Seymour (9.7 millió) nem aprópénzért fog idén játszani, ezért nem sok értelme van már most hosszabbítani, különösen úgy nem, hogy a játékosok "valamilyen fura oknál fogva", contract évükben mindig emberfeletti teljesítményt szoktak nyújtani.. ;)
2009. 04. 14. 12:16
bradyfan
Persze csak mondjuk azért jó lenne már most magunkhoz kötni őket mert ha esetleg nyomnak egy pro bowlos szezont akkor a FA piacon nem biztos hogy megtudjuk őket tartani látva hogy mennyire elszabadultak az árak és hogy mennyire nem szeretünk sok pénzt adni még a kulcsjátékosoknak sem.
Mondjuk ahogy olvasom ha jövőre cap nélküli szezon lesz akkor Wilfork és Mankins nem lesznek korlátlan státuszú FA-tek és majd tehetünk rájuk valamilyen tendert. Egy első és harmadik körös tender azért nem nézne ki olyan rosszul rajtuk.
Hozzászólás a(z) Warren és a műtétek bejegyzéshez