Menetrend

Watson utazásai

2008. 03. 28. 19:11
Szerző: bart
Kategória: Cikkek
A Patriots tight endje, Benjamin Watson már részt vet egy utazáson az idei holtszezonban, bár az kicsit élvezetesebb volt, mint legutóbbi útja-a műtőasztalhoz.
A hónap korábbi szakaszában Watson kés alá ment a bal bokája miatt, ami egész szezonban kínozt, állítja egy, a ligához közeli forrás. Watson jelen volt a héten kezdődött offseason program kezdetén, és tegnap beszélt az újságírokkal. A műtétről nem kívánt nyilatkozni. Korábban védőcipőben látták, de ez nem volt rajta az interjú során. Tekintve, hogy Watson részt vett az izraeli utazáson, a sérülés nem volt annyira súlyos, de minden bizonnyal alakítani fog Watson edzésprogramján. Még nem tudni, hogy a különböző kisebb edzőtáborokban mennyire lesz aktív résztvevő. A Patriots július végére tervezi a nagy edzőtáborát. Miután nagyon bíztatóan kezdte a tavalyi szezont-17 elkapás és 5 TD az első öt meccsen-, Watson megsérült a hatodik héten a Dallas ellen. A második negyedben egy rövid játék után Roy Williams hátulról szerelte őt, és ekkor történt a sérülés. Watson kihagyta a mérkőzés hátralévő részét, valamint a következő két meccsen is inaktív volt. Ezután 5 meccs erejéig visszatért, de a Steelers ellen ismét le kellett bicegnie a pályáról. Habár azon a meccsen még visszatért, a következő két meccset kihagyta, majd a Giants elleni szezonzáróra ismét visszatért. Watson 12 meccsen játszott(kilencszer kezdett), és 36 elkapással zárt 389 yardot valamint 6 TD-t elérve. A rájátszás mindhárom meccsén aktív volt. Miután a csapat korábban elengedte Kyle Bradyt, jelenleg 3 tight end található a rosteren(Watson, David Thomas, és Stephen Spach) forrás: boston.com

Hozzászólások

2008. 03. 28. 19:36
KissLaci
Hihetetlen mennyi a hír. Azt sem tudom hova kapjam a fejem. Úgy érzem, hogy a többi Pats rajongó nevében is megköszönhetema szerkesztők szorgalmas és kitűnő munkáját.
2008. 03. 28. 19:54
Laci: igyekszünk. :) Tudod, ez úgy van, hogy ha kinn van hír, akkor mi is tudunk dolgozni, de ezt a hetet megelőző két hétben kinn is akkora csend volt h mi sem tudtunk miről írni. Lehet, hogy csak ez a hét lesz ilyen, jövő héttől megint csend a draftig.
2008. 03. 28. 21:48
Szabotomy
Azon gondolkodtam,hogy miként tudják pótolni KB-t?Piszok jól blokkolt a legtöbb esetben.
(Viito, kit igazoltál erre a posztra virtuálisan? :D)
2008. 03. 29. 17:54
TÖRÖLT
Hy!Köszönetet szeretnék mondani azoknak akik létrehozták nekünk ezt a weboldalt!Hálásan KÖSZÖNÖM.
Hozzászólás a(z) Watson utazásai bejegyzéshez